ask4food.gr - μεταξύ καλοφαγάδων ειλικρίνεια ask4food.gr - μεταξύ καλοφαγάδων ειλικρίνεια http://www.ask4food.gr/ http://www.ask4food.gr/images/stories/96hv.png.gif http://www.ask4food.gr/ ΑΓΟΡΑ: http://www.ask4food.gr/kritikes-sxolia-estiatoriwn-Athinas/53-estiatoria-elliniki-kouzina/1282- Πηγαινω με συχνοτητα 1-2 φορες το χρονο τα τελευταια 5 χρονια και οντως τα πραγματα ηταν πολυ καλυτερα παλαιοτερα ειδικα στην ποιοτητα του φαγητου, παρολαυτα μπορει να το χαρακτηρισει κανεις ακομα καλο. Αν υπηρχε 2,5 θα το εβαζα πιο ευκολα απο το 3. Αρχη μου: Εξω δεν τρωμε κιμαδες, περιεργα φαγητα και ψαρικα σε μαγαζια που δεν ειναι αμιγως ψαραδικα (Γνωμη απο εναν ανθρωπο που εχει δουλεψει σε εστιατορια). Εχει πολλα αξιολογα και ξεχωριστα πιατα και παντα φευγω χορτασμενος και γευστικα ικανοποιημενος. Η εξυπηρετηση αναλογη της ωρας που θα παει κανεις. Επειδη συνηθως παω αργα το μεσημερι ή νωρις το απογευμα δεν ειχα ποτε προβλημα. Δεν ξερω τι γινεται στις 2.30 το μεσημερι ουτε στις 9 το βραδυ. Ο χωρος του ειναι ξεχωριστος για την περιοχη με αγαπημενα τραπεζια αυτα στην τζαμαρια που βλεπει το δρομο. Δεν καπνιζω αλλα δεν θυμαμαι ποτε να ενοχληθηκα απο καπνο, ισως μονο οταν καποιος καπνιζε πουρο ακριβως διπλα μου (δεν εγινα ακομα αμερικανακι να παθαινω υστερια με την παραμικρη αισθηση ή οψη καπνου στο χωρο). Οι τιμες μπορουν σιγουρα και πιο κατω βασει της γενικοτερης εμπειριας που σου προσφερεται(περιοχη,ποιοτητα φαγητου,χωρος). ]]> Σταυρος Κυριτσης Ελληνική κουζίνα 2010-07-08 11:57:10 ΑΓΟΡΑ: http://www.ask4food.gr/kritikes-sxolia-estiatoriwn-Athinas/53-estiatoria-elliniki-kouzina/1282- Ευτυχώς που δεν είχα και τα παιδιά μου μαζί! Μακαρονάδα με κιμά, όπου ο κιμάς κατώτερος και από αυτόν του μαγειρείου της μονάδας στο στρατόπεδο. Μύριζε ξύδι και μπαχαρικά, πολλά καρυκεύματα προφανώς για να κρύψει ποιος ξέρει πόσα χρόνια κατάψυξης! ]]> dimitris50 Ελληνική κουζίνα 2010-07-05 12:27:17 ΑΓΟΡΑ: http://www.ask4food.gr/kritikes-sxolia-estiatoriwn-Athinas/53-estiatoria-elliniki-kouzina/1282- Ο κατάλογος φαίνεται να έχει ποικιλία άλλα σε ξεγελάει. Υπάρχουν 2-3 νόστιμα πιάτα άλλα τα περισσότερα είναι εκεί για να γεμίσουν τις σελίδες αφού είναι εντελώς συνηθισμένα και μέτρια . Ο χώρος είναι αρκετά συμπαθητικός και προσεγμένος άλλα τα τραπέζια παραείναι στριμωγμένα. Το service είναι παραπάνω από τραγικό και αυτός είναι ο λόγος που έπαψα να πηγαίνω αφού την τελευταία φορά αφού μας είχαν καθυστερήσει ΜΙΑ ΩΡΑ την παραγγελία μετά μας είπαν οτι η κουζίνα τελικά έκλεισε ! Και μπορούσαμε πλέον να πάρουμε μόνο ζυμαρικά! Το κόστος δυσανάλογο τις ποιότητας ]]> Kostantinos chiotelis Ελληνική κουζίνα 2010-07-03 02:50:13 ΑΓΟΡΑ: http://www.ask4food.gr/kritikes-sxolia-estiatoriwn-Athinas/53-estiatoria-elliniki-kouzina/1282- Πήγαμε εχθές (16-06-10) πολύ ωραία ατμόσφαιρα και τρομερή δροσία.... παραγγείλαμε φέτα με φύλο, χαλούμι στη σχάρα για αρχή και για κυρίως πείραμε χοιρινό με σος παρμεζάνα και τσιπούρα σχάρας , αρκετά καλά σε γέυσεις και πολύ μεγάλες μερίδες , σκάσαμε!! μας κεράσανε και ένα πολύ ωραίο παγωτό μοχίτο!θα ξαναπάμε. ]]> Sofia Ελληνική κουζίνα 2010-06-17 08:45:14 ΑΓΟΡΑ: http://www.ask4food.gr/kritikes-sxolia-estiatoriwn-Athinas/53-estiatoria-elliniki-kouzina/1282- ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ "ΚΡΙΤΕΣ" . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΝΑ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ"ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ. ΚΡΙΜΑ. ]]> panagioths vouras Ελληνική κουζίνα 2010-05-12 19:13:19