Τα μακαρόνια με κοτόπουλο που έφαγα ήταν νόστιμα και άξιζαν τα λεφτά τους, αλλά πάνω από όλα η εξυπηρέτηση. Όλοι οι σερβιτόροι ήταν πολύ εξυπηρετικοί και η κοπέλα που μας σέρβιρε, όταν ένα ποτήρι έπεσε και έσπασε, μας είπε ότι δεν πειράζει και μπορούμε να αλλάξουμε τραπέζι, για να μην έχουμε κάποιο ατύχημα.
Θα ξαναπήγαινα.
| Ακατάλληλη; | Μοιράσου το! (permalink) |
Έχω επισκεφτεί το εστιατορίο 2 φορές και οι εντυπώσεις μου και τις 2 φορές ήταν ίδιες.Ο χώρος τίποτα το ιδιαίτερο δεν θυμιζεί ιταλικό εστιατόριο μαλλόν ταβερνα.
Η ποιότητα του φαγητού ήταν μέτρια με συνηθισμένες γεύσεις μακαρονάδας,δεν προσφέρει το κάτι διαφορετικό που θα περίμενες απο ενα εστιατόριο που εξειδικευεται στο κομμάτι αυτό. Η εξυπηρέτηση μέτρια και αυτή με αρνητικό γεγονός την προσκόμιση απόδειξης κατοπιν όχλησης μας. Γενικά η τιμή για 2 άτομα κινείται μεταξύ 17-25 ευρώ. Μία μέτρια επιλογή.
| Ακατάλληλη; | Μοιράσου το! (permalink) |
Ξεκίνησα για να γράψω μια κριτική για το εν λόγω εστιατόριο αφού πρίν διάβασα τις απόψεις των υπολοίπων μελών και ειλικρινά έχω μπερδευτεί.
Συνήθως πάντα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις γιατι τα κριτήρια γευσης του καθένα απο μας δεν γίνεται να συμβαδίζουν πάντα και το καταλαβαίνω. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως γίνεται να υπάρχει τέτοια μεγάλη διάσταση απόψεων.
Έτσι θεωρώ οτι ήτε ένα μέλος ήτε ενας επισκέπτης μπεί για να διαβάσει και κατα συνέπεια να συμβουλευτεί μπερδεύεται πλήρως.
Χωρίς πραγματικά να θέλω να θίξω καμμία απο τις ΄΄2΄΄ πλευρές, ήθελα να το σχολιάσω με σκοπό να διατηρηθεί η αξιοπιστία του site απο όλους (επισκέπτες & μέλη).
Όσον αφορά την αποψή μου για το Σπίτι Της Μακαρονάδας, θεωρώ οτι σαν χώρος αλλά και σαν εξυπηρέτηση ειναι ικανοποιητικό,σαλάτα caesars και τάρτα αλμυρή πολύ ευγέυστα, καλό κρασί ροζέ,απλά θα ήθελα λίγο πιο ποιοτικό ζυμαρικό απο την στιγμή που θα κληθώ να το πληρωσω περίπου 12€ το πιάτο.
Αυτά για 2 άτομα κόστισαν 55€ αλλά με κάρτα Αθηνόραμα πληρώσαμε 38€.
Πήγαμε τον περασμένο Νοέμβριο και συνεπώς όσο παιζει η κάρτα θα πηγαίνω...
| Ακατάλληλη; | Μοιράσου το! (permalink) |
Από τα μαγαζιά που έφαγαν κόκκινη κάρτα την πρώτη φορά που πήγαμε. Το φαγητό από αδιάφορο γευστικά μέχρι κακό, οι τιμές αδιανόητα ακριβές για μακαρόνια, τα καθίσματα αρκετά στριμωγμένα, το σέρβις καλό κι ευγενικό.
Δε θα ξαναπάμε.
| Ακατάλληλη; | Μοιράσου το! (permalink) |
οι γευσεις είναι πολυ καλες και το σερβις αρκετα καλο
αλλα οι μερίδες στα κυρίως πιατα είναι μικρες ενω κοστιζουν περιπου 9-13 ευρώ
| Ακατάλληλη; | Μοιράσου το! (permalink) |
Δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα. Ουτε ότι ήταν για πέταμα όμως. Απλά πιστεύω ότι το σπίτι της μακαρονάδας θα έπρεπε να έχει φρέσκα ζυμαρικά και λίγο περισσότερο φαντασία.
Δεν θα κλαίτε τα λεφτά σας, αλλά δεν νομίζω να στείλετε και τους φίλους σας!
Για ντιλίβερι πάντως είναι μια καλή πρόταση
| Ακατάλληλη; | Μοιράσου το! (permalink) |
Πήγαμε δύο ζευγάρια την Παρασκευή 15 του μήνα. Στα τυφλά και ψάχνοντας κάτι ιδιαίτερο. Δυστυχώς, αυτό το κάτι ιδιαίτερο δεν το βρήκαμε στο «Σπίτι της Μακαρονάδας».
Αρκετά καλή εξυπηρέτηση και γρήγορη. Ευγενικοί σερβιτόροι, όπως όμως πρέπει να θεωρείται αυτονόητο. Ο χώρος περιποιημένος.
Πήραμε τέσσερα κυρίως πιάτα και μία σαλάτα, την επιεικώς μέτρια «Σαλάτα ζυμαρικών». Ικανοποιητική η γεύση στα κυρίως, όχι όμως κάτι ιδιαίτερο και οι μερίδες μάς φάνηκαν πολύ μικρές.
Πληρώσαμε 68 ευρώ, ωραίο το κέρασμα στο τέλος. Δυστυχώς όμως δεν μας έδωσε κάτι το ξεχωριστό για να ξαναπάμε.
| Ακατάλληλη; | Μοιράσου το! (permalink) |
Τι να πω, όλα μέτρια. Στο σπίτι της μακαρονάδας θα περίμενε κανείς να φάει φρέσκα ζυμαρικά, μεγάλο φάουλ. Γεύσεις μάλλον της περασμένης δεκαετίας.
Απλά ένα αξιπρεπές delivery
| Ακατάλληλη; | Μοιράσου το! (permalink) |
ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ,ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ.
ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ ΡΟΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ,ΧΟΡΤΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕΣ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ ΦΩΛΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ.ΥΣΤΡΕΡΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΔΕΛΑ ΠΡΟΣΟΥΤΟ.ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ.ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΣΟΥΦΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΑΚΟΤΑ.ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ...
ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΙΡΕΤΙΚΟ!
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΟΥ ΦΑΝΙΚΑΝ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΠΙΑΤΑ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΚΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΦΥΛΛΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ.ΣΥΝΙΘΩΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΡΩΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΙΑΤΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ.
| Ακατάλληλη; | Μοιράσου το! (permalink) |
Έχω φάει αρκετές φορές στο σπίτι της Μακαρονάδας, αλλά έχει τύχει όλες τις φορές να βρίσκομαι εκεί σε περίοδο νηστείας, οπότε η άποψή μου θα περιοριστεί λίγο σε συγκεκριμένα πιάτα και επιλογές.
Παρόλα αυτά, επειδή είδα κάποιες κριτικές για ένα συγκεκριμένο πιάτο, το οποίο τυχαίνει να είναι και το μοναδικό που έχω δοκιμάσει σ' αυτό το εστιατόριο (λόγο νηστείας όπως ανέφερα και πριν), θα ήθελα να πω κι εγώ για το λιγκουίνι με λαχανικά, το οποίο θεωρώ οτι παρότι δεν έχει κρέας ή γαλακτοκομικά προϊόντα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και γευστικό πιάτο, σε μια αξιοπρεπή μερίδα (και φυσικά ούτε λόγος για κοιλιακές διαταραχές, χωρίς να έχω πρόθεση να αμφισβητήσω κανέναν, απλά λέω και πάλι ότι το συγκεκριμένο πιάτο το έχω δοκιμάσει όλες τις φορές που έχω επισκεφθεί το συγκεκριμένο μαγαζί και ουδέποτε είχα πρόβλημα).
Τα μανιτάρια (πλευρώτους αλλά και ποικιλία με ελαφριά σάλτσα σκόρδου, που δοκίμασα παλαιότερα) ήταν αρκετά καλά και οι μπρουσκέτες με ντομάτα και πέστο βασιλικού, νόστιμες.
Για 2 κυρίως πιάτα, τα παραπάνω ορεκτικά και 2 αναψυκτικά, πληρώσαμε 15,50€ το άτομο, κάνοντας βέβαια χρήση μιας εκπτωτικής κάρτας, οπότε ούτε συζήτηση για τον λογαριασμό. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν θα πληρώναμε πάνω απο 22€ το άτομο, τιμή απολύτως λογική νομίζω.
Το προσωπικό αρκετά πρόθυμο και ευγενικό.
Επιφυλάσσομαι για τα γλυκά,τα παγωτά καθώς και για ένα διαφορετικό πιάτο, ίσως φούρνου, που δεν έχω δοκιμάσει... και θα επανέλθω.
Πάντως Θα το επισκεφθώ ξανά σύντομα.
ΥΓ.Ο χώρος είναι όμορφος και άνετος (πολύ σημαντικό), απλά θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξουν λίγο τον φωτισμό τους ή ίσως το χρώμα γιατί είναι λίγο "μουντό".