ΝΗΣΩΝ ΓΗ

Μοντέρνες ταβέρνες

  Λεωφ. Μεσογείων 356, Αγ. Παρασκευή [Χάρτης]
  210 6511354

20140808-logo16 Αξιολόγηση:
67 %
Βεβαιότητα:
Γεύση
69 %
Εξυπηρέτηση
88 %
Χώρος
65 %
Value for money
47 %
€/Άτομο
23-33
Η αξιολόγηση προκύπτει από 18 κριτικές
Περιγραφή
Ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις.


Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες, Αγ. Παρασκευή
Ιουν
06
2014
+/-
Γεύση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Χώρος
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
€/Άτομο
26-36

Στο ΝΗΣΩΝ ΓΗ όσον αφορά το κριτήριο κατά πόσον αξίζει να διανύσει κανείς κάποια απόσταση για να το επισκεφθεί δεν θα βάλω πάνω από ένα αστέρι. Είναι χωρίς άλλο ένα καλοβαλμένο εστιατόριο με καλή κουζίνα, που βολεύει όσους κατοικούν στον άξονα της Μεσογείων από την Κατεχάκη μέχρι το Σταυρό, αλλά μέχρι εκεί. Και εξηγούμαι:

Το ΝΗΣΩΝ ΓΗ βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της Λεωφόρου Μεσογείων ανεβαίνοντας προς Σταυρό, δύο φανάρια πριν την πλατεία Αγίας Παρασκευής. Το παρκάρισμα στους γύρω δρόμους τις βραδινές ώρες είναι μάλλον απλή υπόθεση (3 στα 10). Στο εστιατόριο οδηγείται κανείς από ένα διάδρομο, η πρόσοψή του δεν εφάπτεται δηλαδή στη λεωφόρο, πράγμα που έχει και υπέρ (σχεδόν καθόλου θόρυβος από την κίνηση) και κατά (ένα αίσθημα κλεισούρας).

Θετικά κρίνω το όλο στήσιμο, που επιτρέπει την άνετη χρήση της στεγασμένη αίθουσας και σε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες, ενώ ο έξω χώρος, που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ακριβώς ως αυλή, έχει και αρκετό πράσινο και αρκετό τσιμέντο, ενώ – το πιο άσχημο – περιβάλλεται από τις περισσότερες πλευρές από πολυκατοικίες. Η διάταξη των άνετων τραπεζιών και καθισμάτων όσο αραιά χρειάζεται, για να φας και να κουβεντιάσεις με την ησυχία σου. Απαλά χρώματα, αρκετό ξύλο και πέτρα, αρκετά καλή art de la table, πολύ καλή μουσική συνοδεία καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μας.

Η πελατεία ηλικιακά και εθνολογικά μεικτή. Στη χθεσινή μου επίσκεψη με τετραμελή παρέα βράδυ Τετάρτης χωρίς κράτηση το κατάστημα ήταν μάλλον άδειο. Ο ένας και μοναδικός σερβιτόρος ήταν αρκετά γρήγορος (πολύ γρήγορος μάλιστα όταν σέρβιρε το κρασί από το καραφάκι, και τις δύο φορές έσταξε έξω από το ποτήρι μου), ευδιάθετος, επεξηγηματικός, ειδικά ως προς τα πιάτα ημέρας, και τους προλάβαινε άνετα όλους. Άλλο προσωπικό δεν υπήρχε, υποθέτω ότι τις ημέρες αιχμής τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Ο κατάλογος όχι μακροσκελής, συν τρία πιάτα ημέρας. Επειδή είχαμε πολλά να συζητήσουμε, βάλαμε αρχικά στη μέση δύο σαλάτες (εξαιρετικές αμφότερες, τόσο η απλή με αρμυρίκια, βρασμένα όπως ακριβώς πρέπει, με χοντρό αλάτι και λεμόνι να την αρτύσεις μόνος σου, όσο και η σύνθετη με διάφορες πράσινες σαλάτες, μπέικον και ξερά φρούτα, τέλειος συνδυασμός γεύσεων) τις πολυπαινεμένες κασιώτικες μακαρούνες (όλα τα θετικά σχόλια δεν είναι τυχαία, εξαιρετική μερίδα με ψιλοκομμένη τσιγαριστή πανσέτα, σιτάκα και ξερή μυζήθρα, το απόλυτο must) και μια μερίδα ντοματοκεφτέδες (νόστιμοι μεν, όχι ακριβώς κεφτέδες δε, μάλλον τηγανίτες ντομάτας θα βάφτιζα το πιάτο, που ήταν χωρίς λόγο και ανεπαρκές ως ποσότητα, μόλις μισή φέτα ντομάτας ο καθένας).

Είχε προηγηθεί για το καλωσόρισμα ένα πιάτο με λίγη φάβα (ικανοποιητική), ντοματίνια σε φέτες και μικροσκοπικές ελιές, που εγώ τις συνδέω άμεσα με την Κρήτη. Νερό από μπουκάλι εμφιαλωμένο, ο προσεκτικός σερβιτόρος δεν άφησε τα ποτήρια μας ούτε στιγμή άδεια. Ψωμί μάλλον ζυμωτό, το οποίο όμως δεν άγγιξε κανείς. Κρασί χύμα μοσχοφίλερο λευκό, αρκούντως αρωματικό και σε σωστή θερμοκρασία - κατά την άφιξή του.

Για κύρια διαλέξαμε πιάτα πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Η μία κυρία εξαφάνισε με συνοπτικές διαδικασίες την ψητή σουπιά με συνοδεία διάφορων λαχανικών (οπτικά μικρή μερίδα), ή άλλη δεν κατάφερε να τερματίσει το rib eye της, το οποίο εγώ έκρινα με το μάτι ως ανεπαρκές, δηλαδή μάλλον λιποβαρές και όχι medium όπως ζητήθηκε.

Ο άλλος κύριος έφθασε το ριζότο με φρέσκο χταπόδι (πιάτο ημέρας) και ντομάτα περίπου μέχρι τη μέση, η μερίδα ήταν όμως πραγματικά μεγάλη, ενώ εγώ έχω αντιφατικά σχόλια για το συκώτι που έφαγα. Ενώ η σάλτσα του με γλυκό κρασί ήταν εξαιρετική, ο πουρές που το συνόδευε φαινόταν φρέσκος και ήταν σίγουρα νόστιμος, ενώ οι κόκκοι πιπεριού από πάνω πρόσθεταν γεύση, σχεδόν όλα τα κομμάτια (μεγάλη μερίδα επίσης) ήταν μεν μαλακά και καλοψημένα, όμως δεν είχαν καθαριστεί με την απαιτούμενη επιμέλεια από ίνες και νευράκια.

Πόντους κερδίζει το ΝΗΣΩΝ ΓΗ οπωσδήποτε από τα γλυκά του. Επειδή είχαμε αρχίσει να βαραίνουμε, περιοριστήκαμε σε μια πιατέλα λουκουμαδάκια (άριστα φριταρισμένα, βάζουν άνετα τα γυαλιά σε επαγγελματίες του είδους) με παγωτό και ένα μιλφέιγ με απαλή κρέμα και ψιλοκομμένες φρέσκες φράουλες. Κυριολεκτικά γλύψαμε τα πιάτα. Παρέα με τα επιδόρπια ήρθε και ένα καραφάκι με εξαιρετικά φροντισμένο σορμπέ λιμοντσέλο, που άφησε τέλεια επίγευση στο στόμα.

Ο λογαριασμός κινήθηκε λίγο πάνω από τα 30 ευρώ ανά άτομο, ποσό ανεκτό αν κρίνει κανείς με βάση το περιβάλλον, την εξυπηρέτηση και την ποιότητα των εδεσμάτων. Θεωρώ πάντως ότι οι τιμές, ειδικά στα κυρίως πιάτα, θα μπορούσαν να είναι 2 έως 3 ευρώ χαμηλότερες. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, το ΝΗΣΩΝ ΓΗ πρέπει μάλλον να αναθεωρήσει το επίπεδο των τιμών του, γιατί διαφορετικά δύσκολα θα προσελκύσει περισσότερη και σταθερότερη πελατεία.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες, Αγ. Παρασκευή
Ιούλ
10
2014
+/-
Γεύση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Χώρος
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
€/Άτομο
26-36

Προκειται για το εστιατοριο επι της Μεσογειων που διαδεχτηκε το παλιο Βυζαντινο. Πραγματικα δεν υπαρχει συγκριση στο ποσο καλυτερο ειναι απο καθε αποψη. Το φαγητο παρα πολυ καλο και τα κρεατα αριστης ποιοτητας. Καταπληκτικο και καπως ιδιαιτερο το ριζοτο που αν και δεν ειμαι γενικα fan, με πεισανε να το δοκιμασω και τελικα δεν εχασα. Συγκλονιστικο το κοτσι, απο τα καλυτερα που εχω φαει.

Η εξυπηρετηση επισης πολυ καλη, σε υποδεχεται παντα καποιος απο το μαγαζι(συνηθως μια κυρια που αυτος ειναι ο ρολος της). Απο οτι εμαθα ειναι δυο συναιτεροι εκ των οποιων ο ενας ειναι μαγειρας και ο αλλος ειναι ο σερβιτορος του καταστηματος. Οσον αφορα τον δευτερο που ειχα και επαφη, παρα πολυ ευγενικος και με ταλεντο στο να σου πουλησει τα φαγητα ημερας(αυτο οφειλεται πιστευω στο γεγονος οτι ειναι ο ιδιος ο ιδιοκτητης και σερβιτορος στο μαγαζι του).

Σαν χωρος το μαγαζι οχι κατι το ιδιαιτερο χωρις να ειναι κακο. Ευχαριστο θα ελεγα παρα την βαβουρα της Μεσογειων.

Σαν αρνητικο θα ελεγα το θεμα τιμων. Νομιζω πως για την εποχη ειναι αρκετα ακριβο και περιοριζει ετσι απο μονο του τον κοσμο που θα ηθελε να το επισκεφτει. Εκει που θα ηθελα να παω 1-2 φορες την εβδομαδα, δυστυχως τωρα θα αρκεστω στην 1 τον μηνα.

Εστω και ετσι ομως αξιζει να το επισκεφτειτε.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες, Αγ. Παρασκευή
Σεπ
30
2013
+/-
Γεύση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Χώρος
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
1
€/Άτομο
26-36

Πήγαμε κυριακή μεσημέρι 8 άτομα για φαγητό. Δεν θα απαριθμήσω τι πήραμε γιατί δεν θυμάμαι. Φάγαμε αρκετά αλλά όχι μέχρι τελικής πτώσεως, πήραμε ορεκτικά αρκετά για όλους και από ένα κυρίως πιάτο ο καθένας (εγώ πήρα ριζότο με κοτόπουλο), επίσης χύμα κρασί και εμφιαλωμένο νερό.

Σε γενικές γραμμές λοιπόν έχω να σχολιάσω τα παρακάτω πράγματα:

1) Το περιβάλλον (ένας εσωτερικός κήπος) εμένα δεν μου άρεσε. Το καλό είναι ότι η μεσογείων δεν "ακούγεται πολύ" γιατί ο κηπος είναι στο βάθος, αλλά έχω δει καλύτερους κήπους και πιο περιποιημένους. Επίσης, ήταν λίγο βλαχοκυριλέ ή ήταν η ιδέα μου; Οι πελάτες ήταν-στη πλειοψηφία- της κατηγορίας "μεσήλιξ" και κάπως δήθεν φραγκάτοι, not my style.

2) Το προσωπικό ήταν ευγενέστατο και έδινε εξηγήσεις για κάθε πιάτο που έφερνε, προσπαθούσαν την προσωπική επαφή.

3)Ότι δοκίμασα από τα ορεκτικά (κεφτεδάκια, μαραθόπιτα, σαλάτα με ρόκα παρμεζάνα, λευκή ταραμοσαλάτα) καθώς και το κυρίως πιάτο μου (ριζότο με κοτόπουλο) ήταν νόστιμα, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Έχω φάει και καλύτερα. Το κρασί καλούτσικο.

4)Και τώρα το καλύτερο όλων: πληρώσαμε περίπου 30 ευρώ το άτομο (60 το ζευγάρι), δεν κέρασαν ούτε ένα μπουκάλι νερό αν και ο λογαριασμός ξεπερνούσε τα 230 ευρώ! Μου φάνηκε πανάκριβο, δεν νομίζω να έχω δώσει τόσα χρήματα για φαγητό φέτος, ίσως μόνο στο ελαίας γη που, όπως και να το κάνουμε, είναι και άλλης κλάσης εστιατόριο και είχαμε φάει του σκασμού!

Αν θα ξαναπάω? Πλάκα κάνεις! Τι μου πρόσφερε? Μου πήραν το 30άρι μου και δεν έφαγα κάτι εξωπραγματικό, με κεφτεδάκια, ρόκα και ριζότο την έβγαλα.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες, Αγ. Παρασκευή
Σεπ
05
2013
+/-
Γεύση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Χώρος
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
€/Άτομο
17-25

Επισκεφτήκαμε το "Νήσων Γη" στις 30/08/2013. 2 άτομα.

Το εστιατόριο στην ουσία βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μεσογείων, απλά ο χώρος που κάθεσαι είναι πιο προς το βάθος και είναι λίγο προστατευμένος από τον θόρυβο της λεωφόρου, όχι εντελώς όμως.

Ο χώρος είναι πολύ ωραίος, με ωραίο φωτισμό, ωραία φυτά, λιτή διακόσμηση, πολύ ωραία ατμόσφαιρα και τα τραπέζια έχουν καλή απόσταση μεταξύ τους. Εμείς καθώς ο καιρός το επέτρεπε κάτσαμε στον εξωτερικό χώρο. Η μεσογείων δεν μας ενόχλησε καθόλου.

Ίσως αυτό να οφείλεται στο ότι πήγαμε σχετικά αργά (22:00 περίπου). Το 3 στην ουσία το βάζω λόγω του ότι δεν θα ήταν άσχημο ο χώρος να ήταν λίγο πιο φωτεινός και όχι για την μεσογείων.

Η εξυπηρέτηση ήταν πολύ καλή. Με το που μπήκαμε ένας χαμογελαστός σερβιτόρος αφού πρώτα μας ρώτησε ευγενικά τι κάνουμε και πόσοι είμαστε, μας είπε πως μπορούμε να κάτσουμε όπου μας αρέσει.

Από εκεί και πέρα, όταν ήρθε η ώρα της παραγγελίας μας ενημέρωσε για τα πιάτα ημέρας, για τα ψάρια που είχαν καθώς και όταν τον ρωτήσαμε τι προτιμάει ανάμεσα σε 2 επιλογές, μας εξήγησε αρκετά λεπτομερώς τόσο τα περιεχόμενα όσο και τις γεύσεις των πιάτων. Καθ'όλη την βραδιά η εξυπηρέτηση κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα.

Στην αρχή μας έφεραν ένα πιατάκι με παξιμαδάκια, τυροκαυτερή και μικρές ελίτσες. Τα παξιμαδάκια και η τυροκατευρή πολύ ωραία. Οι ελίτσες λίγο βαρετές.

Στο μενού τώρα. Ο κατάλογος περιέχει αρκετές επιλογές, τόσο σε σαλάτες, ορεκτικά, κρεατικά και ψαρικά. Ενδέχεται να δυσκολευτείτε να αποφασίσετε τι θα πάρετε καθώς ορισμένα πιάτα δημιουργούν διλήμματα (να πάρω αυτό ή αυτό; Ή και τα δύο;).

Εμείς πήραμε:

1. Ντοματόσαλάτα

Ότι διαβάζετε. Μία απλή σαλάτα. Με ντομάτα, χοντρό αλάτι και καπαρόφυλλα. Αρκετά καλή αν και η ντομάτα θα μπορούσε να είναι πιο γευστική.

2. Πατάτες

Καλές, κομμένες στο χέρι.

3. Γαριδάκι

Μικρά γαριδάκια τηγανισμένα πολύ καλά. Το πιάτο αυτό μύριζε θάλασσα, δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό η κακό, αλλά μύριζε αλμύρα. Τα γαριδάκια ήταν πολύ νόστιμα. Η μερίδα απλά καλή σε ποσότητα.

4. Μακαρούνες (Κασσιώτικες)

Παραδοσιακό ζυμαρικό, μαγειρεμένο με σιτάκα (όχι στάκα, η σιτάκα φτιάχνεται με την ίδια επεξεργασία με την στάκα αλλά όπως μας εξήγησε ο σερβιτόρος είναι πιο light) και καραμελωμένα κρεμμύδια. Το πιάτο αυτό ήταν εξαιρετικό. Μας άρεσε πάρα πολύ. Τόσο που το συζητάμε μέχρι και σήμερα. Σαν πιάτο αρκετά βαρύ, αξίζει να το δοκιμάσετε.

5. Μπιφτέκι με σος σαμπάνιας

Πολύ ωραία μαγειρεμένα μπιφτέκια και μια όντως πάρα πολύ ωραία σος. Συνοδεύεται από τηγανιτές πατάτες και σαλάτα. Το κρέας ήταν πολύ καλά ψημένο και το μπιφτέκι θα το χαρακτήριζα ως αρκετά ελαφρύ και πολύ γευστικό.

6. Ρακί

Πολύ καλή, πήραμε 3 καραφάκια. Μας χρέωσαν μόνο τα 2.

Στο τέλος μας κέρασαν από ένα σφηνάκι λιμοντσέλο, ωραίο.

Πληρώσαμε ακριβώς 50 ευρώ και σίγουρα φύγαμε χορτάτοι.

Γενικά το "Νήσων Γη" όχι μόνο θα το ξαναεπισκεφτώ αλλά σίγουρα θα το προτείνω όταν αυτό χρειαστεί. Είναι μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια και μακάρι η ποιότητα τόσο του φαγητού όσο και της εξυπηρέτησης να παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα που ήδη είναι.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες, Αγ. Παρασκευή
Μαι
19
2013
+/-
Γεύση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
1
Χώρος
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
€/Άτομο
17-25

Σάββατο 18.05. Μετά από τεράστια και κοπιώδη προσπάθεια να καταλήξουμε που θα πάμε, μια και η κρίση έκλεισε εστιατόρια σαν το Χρύσα που θέλαμε και κάποια άλλο, μέσω του site μας εδώ αποφασίσαμε να πάμε στο Νήσων γη.. Είδαμε και την ιστοσελίδα του, μας άρεσε ο χώρος και μια και η βραδυά ήταν εντελώς καλοκαιρινή, κινήσαμε από τα Νότια για τη Αγία Παρασκευή.

Βρήκαμε εύκολα να σταθμεύσουμε, σχεδόν έξω από το μαγαζί. Είναι μια περίκλειστη αυλή, σε κτήριο πίσω από τη Μεσογείων, ώστε να μετριάζεται, προσέξτε, απλώς να μετριάζεται, ο τρομερός ήχος από τη Λεωφόρο.

Στην υποδοχή ήταν μια κοπέλα, που εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση η κατ'εμέ πάντα έξαλλη ενδυμασία.. Μπλούζα, χωρίς πλάτη.. ΧΩΡΙΣ πλάτη. Ένα σχοινάκι τύπου πετονιά συγκρατούσε τα ασυγκράτητα.. Τεσπά, μας πήγε στο τραπέζι μας, που ήταν για 6 άτομα και το είχαν στρώσει έτσι, ώστε ο ένας από τους δυό μας να κοιτάει τα μαγευτικά ψυγεία μπύρας και τον τοίχο πίσω τους ενώ υπήρχε τρόπος να καθίσουμε έτσι ώστε και οι δύο να βλέπουμε το μαγαζί και καθήμενοι και κοντά ο ένας στον άλλο αλλά όχι σαν σε θέατρο, αν με καταλάβατε. Το ζητήσαμε και μας έφτιαξαν τα σερβίτσια έτσι.

Το μαγαζί γεμάτο από μεσήλικες, και από ότι φάνηκε θαμώνες, μια και οι σερβιτόροι είχαν οικειότητες με όλους σχεδόν. Οι κατάλογοι άργησαν σχετικά και ήλθαν από έναν τύπο κάθιδρο, με μπράτσα και tatoo, ο οποίος μας ρώτησε βιαστηκά, "καταλόγους έχετε εδώ"!! πρώτο φάουλ.

Το μενού το είχαμε δει από την ιστοσελίδα και ξέραμε περίπου τι θέλαμε, και αφού μας αράδιασε χωρίς ανάσα σχεδόν τα πιάτα ημέρας, επιλέξαμε και τελικά μας είπε οτι δεν υπήρχε πια το ένα πιάτο.Φάουλ δεύτερο.

Α ξέχασα να αναφέρω πως οι μισές κουβέντες του κατέληγαν σε ένα ειρωνικότατο και ανόητο σιλβουπλέ, λες και είχαμε να κάνουμε με Γάλλο. Δεν ξέρω τι έχει καθένας μέσα στο κεφάλι του.. Επιλέξαμε το ακριβότερο λευκό κρασί του καταλόγου, το οποίο δεν υπήρχε!!! και αντ'αυτού μας πρότειναν κάτι άλλο που έχουμε ξαναπιεί και κινηθήκαμε ασφαλώς. Από φάουλ άλλο τίποτα ως τώρα.

Το φαγητό ήλθε αφού προηγήθκε καλωσόρισμα, δλδ φάβα, ντοματίνια, ελίτσες και φωμί έναντι 1,5 Ε το άτομο παρακαλώ! Καλό φαγητό, δεν λέω, έχουμε φάει και καλύτερο βέβαια. ο χωρος οκ, αλλά το μεγάλο πρόβλημα του μαγαζιού είναι το σέρβις..

Ο άνθρωπος αυτός χρειάζεται να πάρει αρκετά μαθήματα προκειμένου να εκπαιδευτεί πως πρέπει να σερβίρει και να μιλά σε ¨κυριλέ" εστιατόριο, όπως θέλει να πλασάρεται το Νήσων Γη. Μας μιλούσε λες και είχε να κάνει με τα φιλαράκια στην καφετέρεια, χρήση ενικού και μάλιστα στην κυρία της παρέας, έκανε άκομψα σχόλια, οτι αυτός τρώει το κότσι που πήραμε για πρωινό με κόρν φλέικς και αλλα πολλά που έκαναν το σύζυγό μου έξαλλο και ήθελε να φύγουμε..

Είμαστε νέοι άνθρωποι και σηκωνουμε και πλάκα και μιλάμε και με τους σερβιτόρους και επιδιώκουμε να είμαστε προσιτοί, σεβόμενοι τον κόπο του άλλου αλλά ο άνθρωπος που μας σέρβιρε εκεί μας απογοήτευσε. Βάζω ένα στο σέρβις γιατί δεν υπάρχει μηδέν. Και το αποκορύφωμα. Δύο άτομα και κάναμε 90 Ε λογαριασμό, διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στους χαλεπούς καιρούς που διάγουμε.

Επομένως, βλέποντας και γύρω μας, σε πιο μικρές παραγγελίες να προσφέρουν ένα ελάχιστο κέρασμα, όπως ένα σφηνάκι μαστίχα ή λιμοντσέλο, θα περιμέναμε να μας γίνει μια νύξη να μας προσφερθεί κάτι.. Πέρα βρέχει που λένε. Δεν έχει ανάγκη κανένας από κάτι τόσο ελάχιστο, αλλά είναι και μια κίνηση που σε κάνει να νιώθεις οτι σου λένε ένα ευχαριστώ και σε "σκλαβώνουν" ώστε να επιστρέψεις στο εστιατόριο..

Για το λόγο αυτό δεν αφήσαμε ούτε ένα λεπτό του Ευρώ φιλοδώρημα. Πολύ λυπάμαι αλλά η τραγική εξυπηρέτηση μας οδηγεί στο 2 στο αν αξίζει τα λεφτά του.. Έχουν ακόμα χιλιόμετρα να διανύσουν για να γίνουν αυτό που εμείς θέλουμε από ένα εστιατόριο, στον τομέα σέρβις τουλάχιστον. Μιαν άλλη φορά και βλέπουμε..

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες, Αγ. Παρασκευή
Μαι
10
2013
+/-
Γεύση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Χώρος
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
€/Άτομο
17-25

Επισκεφτήκαμε το Νησων Γευσεις χτες 9/5 λόγω των γενεθλιων μου με στόχο ένα χαλαρό βραδυ, με κάποια σχετική επιφύλαξη ως προς την τοποθεσία του εστιατοριου καθώς το ίδιο βρίσκεται πανω στην Μεσογειων.

Από το τηλεφωνημα της κρατησης φάνηκε ότι ειχαμε καν κανουμε με πολύ καλούς επαγγελματίες και επροκειτο να ακολουθησει, το αψογο σερβις που μας παρειχαν, καθώς φρόντισαν να ειμαστε ενημερωμένοι τόσο για τις συνθήκες που επικρατουν εντός και εκτος του μαγαζιου όσο και για την διαθεσιμοτητα.

Μπαινοντας λοιπον στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος αντικρυσαμε ένα διακοσμο με βοκαμβυλιες και νυχτολουλουδα που παρεπεμπε σε νησι, χωρις τις κιτς πλακες και μπλε παραθυρα. Στο εσωτερικό πολύ όμορφες εικόνες από νησιά εκαναν το ετσιατοριο αυτό που επρεπε να είναι..ενα Multi culti μεσογειακο εστιατόριο.

Ο κατάλογος μακρύς όποτε από νωρίς συννεοηθηκαμε να παρουμε μιξ πιατα και και όχι ατομικές μερίδες προκειμένου να δοκιμασουμε οσα περισσοτερα γινεται. Η ποικιλια κρασιων πολύ καλή στα πλαισια ενός τόσο ψαροφαγικού όσο και ενός grill restaurant , σε ασπρο και κοκκινο. Προτιμήσαμε το χύμα και μειναμε ακρως ευχαριστημενοι (Σαββατιανο- Αγι/κο αντιστοιχα)

Πηραμε, Κρεμμυδοπιτακια (πολυ νοστιμα και πολύ ελαφρια), ταλαγανι (πολύ ευχαριστη εκπληξη), φετα με κανταιφι, μια νησιωτικη σαλατα Κασσιωτικες Μακαρουνες (καταπληκτικό πιάτο) , χοιρινά φιλετακια και κοτοπουλο σχαρας. Από γλυκα φάγαμε Προφιτερολ θεωρω αξίζει πολύ να το δοκιμασεις μιας και προκειται για την σπεσιαλιτε τους (σου με κρεμα Πατισερι βουτηγμενα στην σοκολατα και με ζεστό σιρόπι σοκολάτας) και μιλφειγ με ασπρη σοκολατα τυρι κρεμα και φραουλες, χωρις περιττό βουτυρο

Κοιτώντας τους συνδαιτημόνες μας ειδα πολύ καλη μπουγιαμπεσα και ριζοτο με καραβίδες που κάνει εστιατορία των 50 ευρω το άτομο να ωχριουν

Μαζί με αναψυκτικά δωσαμε 107 ευρω εν ολιγοις λιγο περισσοτερο από 20 ευρω το άτομο.

Αν εχεις βαρεθεί θα τρεντι μεζεδοπωλεια που έχουν όλα τον ίδιο διακοσμο και το ίδιο κοινο θεωρώ ότι αξιζει πολύ να το επισκεφτείς.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες, Αγ. Παρασκευή
Απρ
19
2013
+/-
Γεύση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Χώρος
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
€/Άτομο
17-25

Το Νησων Γη είναι ένα εστιατόριο με πολύ καλό σέρβις και πολύ καλό, λίγο τσιμπημένο μεν στις τιμές του, φαγητό.

Τα κρεατικά του και τα ορεκτικά που δοκιμάσαμε ήταν πολύ καλά μαγειρεμένα. Ο χώρος ο εσωτερικός καλός, ο εξωτερικός καλύτερος φαίνεται.

Γύρω στα 20 ευρώ το άτομο. Τα φαγητά είναι αντιπροσωπευτικά των νησιών, το σοφρίτο εξαιρετικό, διάφορα πιτάκια πολύ καλά και τα ζυμαρικά της κάσου επίσης. Πολύ καλή επιλογή, για καλό φαγητό επιπέδου.

emk
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες, Αγ. Παρασκευή
Ιαν
08
2014
+/-
Γεύση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Χώρος
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
€/Άτομο
26-36

Παρέα τριών φίλων επισκεφθήκαμε τη "Νήσων Γη" στις 21/12/2013, μετά από τις αρκετά καλές κριτικές και μείναμε γενικώς ικανοποιημένοι.

Η είσοδος βρίσκεται επί της λεωφόρου και το παρκάρισμα στους δρόμους πίσω από το εστιατόριο είναι σχετικά άνετο. Υπάρχει και μία αυλή η οποία ίσως να είναι ευχάριστη το καλοκαίρι - εμείς ασφαλώς καθίσαμε στο αρκετά άνετο, φωτεινό και κομψό εσωτερικό. Κάναμε κράτηση στις 21:00 για τις 22:30 και βρήκαμε εύκολα τραπέζι, αν και την ώρα που πήγαμε το εστιατόριο ήταν γεμάτο. Ο μέσος όρος ηλικίας ήταν λίγο ανεβασμένος, αλλά σίγουρα και για νεότερες παρέες (όπως εμείς) ο χώρος είναι πολύ καλός.

Η εξυπηρέτηση παίρνει άριστα, πολύ φιλική και επαγγελματική όσο πρέπει από την αρχή μέχρι το τέλος της βραδιάς. Καμία πίεση ή καθυστερήσεις, το μενού υπήρχε όλο παρά την σχετικά καθυστερημένη άφιξή μας, η αναμονή μεταξύ των πιάτων όσο έπρεπε (5-10'), η απόδειξη σωστά και στην ώρα της, ευγένια από όλους τους σερβιτόρους και κερασμένο limoncello στο τέλος.

Το φαγητό είχε κάποιο ενδιαφέρον, συνδυάζοντας γεύσεις και υλικά από αρκετά μέρη της Ελλάδας, χωρίς ωστόσο να ξεχωρίζει κάτι. Το ψωμί και τα συνοδευτικά του σχετικά αδιάφορα και από ορεκτικά πήραμε τηγανητό γαριδάκι, πιτάκια με παστουρμά (πολύ νόστιμα) και ταραμοσαλάτα (μεγάλη ποσότητα).

Από κυρίως πήραμε ριζότο ημέρας με λάδι τρούφας και λαχανικά (πολύ γευστικό αν και το λάδι τρούφας ήταν λίγο έντονο - τιμή περί τα 10Ε) και κερκυραϊκό σοφρίτο (15Ε) το οποίο αν και νόστιμο και σωστά μαγειρεμένο δεν έδινε την εντύπωση ούτε παραδοσιακού ούτε ιδιαιτέρως μοντέρνου πιάτου.

Τα γλυκά ήταν πολύ καλά, προσωπικά θυμάμαι το μιλφέιγ με λευκή σοκολάτα και φράουλα. Πολύ ενδιαφέρον και το χύμα λευκό κρασί τους. Γενικώς όλα ήταν αρκετά γευστικά και πολύ καλά μαγειρεμένα χωρίς όμως το "wow factor", γι'αυτό και δεν βάζω άριστα στο φαγητό.

Ο λογαριασμός για 3 άτομα με 3 ορεκτικά, κυρίως και γλυκά, μισό λίτρο λευκό κρασί και ένα μικρό μπουκαλάκι prosecco ήρθε στα 102 ευρώ. Η τιμή δεν είναι για κανέναν λόγο εξωφρενική, και ίσως το 2/4 να είναι κάπως αυστηρό - δεν είχα κανένα πρόβλημα να δώσω 30 ή 35 ευρώ για το συγκεκριμένο εστιατόριο, αλλά θα ήθελα λίγο πιο ενδιαφέρον φαγητό, γι'αυτό είμαι λίγο πιο συγκρατημένος.

Συνολικά πάντως είναι ένα τίμιο, πολύ σωστό και σίγουρα ενδιαφέρον εστιατόριο, με πολλές ελληνικές γεύσεις και άψογη εξυπηρέτηση, οπότε για μία άνετη και φυσιολογική έξοδο θα το συνιστούσα σίγουρα.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες, Αγ. Παρασκευή
Οκτ
27
2013
+/-
Γεύση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Χώρος
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
1
€/Άτομο
26-36

επισκεψη ξανα στο συγκεκριμενο restaurant μια και μένουμε πολύ κοντά
Θα ήθελα να επισημάνω μιας και διάβασα όλες τις κριτικές θεωρώ οτι πολλές είναι στημένες, για το συγκεκριμένο μαγαζί.

Πολυ μικρές μερίδες, είχα παραγγείλει ψαρονέφρι με σάλτσα κρασιού, το κρέας που περιείχε η μερίδα ήταν λιγότερο απο ενα καλαμάκι σουβλάκι, τα μπιφτεκια που παραγγείλαμε εντελως ανοστα και σε καμμία περίπτωση δεν θα τα θεωρουσα gourmet πιατο.

Η ατμόσφαιρα ειναι καλή για restaurant και το service εξυπηρετικό αλλα πληρώσαμε 57 ευρώ το ζευγάρι και φυγαμε νηστικοι

Δες παλαιότερη κριτική για το ίδιο εστιατόριο απο τον χρήστη emka.

Χρήσιμη;
0
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες, Αγ. Παρασκευή
Οκτ
29
2013
+/-
Γεύση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Χώρος
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
€/Άτομο
26-36

Το εστιατόριο έχει είσοδο από την Μεσογείων με την αυλή του να είναι και ατού για το καλοκαιράκι. Ο θόρυβος από την λεωφόρο αρκετός στην αυλή, ενώ μετριάζεται στο εσωτερικό του. Βρίσκεις εύκολα να σταθμεύσεις, σχεδόν έξω από το μαγαζί ή ακόμα καλύτερα αν κάνεις το τετράγωνο παρκάρεις στον παράλληλο της Μεσογείων, σχεδόν στο πίσω μέρος του εστιατορίου.

Το service αξιοπρεπές με άτομο στην είσοδο να σε καθοδηγήσει στο ‘’κατάλλληλο’’ τραπέζι.

Το μενού και τις τιμές μπορεί κανείς να τις αναζητήσει στο Site του εστιατορίου έτσι ώστε να έχει μια πρώτη άποψη για το κόστος της εξόδου. Προσωπικά θα σταθώ στα θετικά και αρνητικά (με την καλή έννοια έτσι ώστε να δώσω αφορμή για βελτίωση) της εμπειρίας μου μετά από αρκετές επισκέψεις και δοκιμή αρκετών πιάτων.

Αναλυτικά:

Θετικές εντυπώσεις.

• Σχετική εύκολη πρόσβαση και παρκάρισμα

• Σερβις αρκετά στρωτό με γνώση του φαγητού που σερβίρουν

• Αρκετά καλές μερίδες σε ποσότητα

• Πιάτα καλά καμωμένα και νόστιμα όπως κολοκυθοανθοί γεμιστοί με ρύζι οι οποίοι συνοδεύονταν με μια σως γιαουρτού , σουπιά με το μελάνι σε σως ούζου, κρεμμυδοπιτάκια, ταλαγάνι και φυσικά οι μακαρούνες.

• Καλό τηγάνι(έχει βελτιωθεί αρκετά ) ειδικά στα λεγόμενα ορεκτικά όπως το γαριδάκι

• Πιάτα φούρνου υπομονετικά καλομελωμένα και όχι βιαστικά τα οποία και συνιστώ σε κρεατοφάγους φίλους

• Το κρασί χύμα ( αν και ακριβό 5€ το μισό λίτρο ) και η ρακί καλής ποιότητος

• Αξίζει να δοκιμάσετε τους λουκουμάδες και το μιλφειγ !!!

• Must η ψαρόσουπα

Αρνητικές εντυπώσεις που χρήζουν βελτίωσης

• Αρκετά τα πιάτα ημέρας που αν δεν έχεις σημειωματάριο ξεχνάς τα μισά!!! Ειδικά σε παρέες άνω των έξι ατόμων με παιδιά ή και ηλικιωμένους .

• Δεν υπάρχει τιμοκατάλογος για τα πιάτα ημέρας με αποτέλεσμα να κάνεις μόνο εικασίες για το λογαριασμό.

• Σχετικά ακριβά τα πιάτα ημέρας πχ ριζότο με καραβίδες 16 Ε

• Αν και καταργήθηκε το κουβέρ θεωρητικά, πρακτικά επικράτησε το ψωμί/ατομο 1,4-1,5 ευρώ

• Χρέωση νερού το λίτρο 1,5 ευρώ !!!( Υπάρχει κατι το κακό στην κανάτα με νερό βρύσης ;)

• Αν και όπως προανάφερα οι μερίδες είναι αρκετά καλές σε ποσότητα, έχουν όμως την τάση να γίνονται πιο ‘’μνημονιακές’’ ειδικά οι σαλάτες και τα ορεκτικά, συγκρίνοντας τα με επισκέψεις προ 2ετίας.

• Προσωπικά με το κότσι θα προτιμούσα πατάτες φούρνου και όχι τηγανιτές

Συνοπτικά:
Καλό σερβις. Καλό και νόστιμο φαγητό με αρκετά περιθώρια βελτίωσης.
Σίγουρα δεν είναι φτηνό εστιατόριο αλλά θα το προτιμούσα για μια έξοδο με την παρέα ή και την οικογενειά μου.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες, Αγ. Παρασκευή
Σεπ
14
2013
+/-
Γεύση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Χώρος
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
€/Άτομο
26-36

Χθες 13/9/13, επισκέφτηκα για πρώτη φορά το συγκεκριμένο εστιατόριο. Αρκετές φορές παίρνοντας από τη Μεσογείων, έβλεπα την ταμπέλα του εστιατορίου και μου είχε κάνει καλή εντύπωση. Έτσι λοιπόν, από μια ταμπέλα και διαβάζοντας και τις κριτικές, οι οποίες ήταν κάτα κύριο λόγο ενθαρρυντικές, αποφάσισα να μπω και μέσα, και όπως αποδείχτηκε έκανα καλά.

Αναλυτικά:
Ποιότητα φαγητού: Αρκετά καλό φαγητό, καλομαγειρεμένο, νόστιμο, ζεστό, αλατισμένο όσο πρέπει, γενναίες μερίδες, για τα δικά μου γούστα έφτανε στα όρια του καλού σπιτικού φαγητού. Συγκεκριμένα: Στην αρχή μας έφεραν φρυγανισμένο ψωμι σε στυλ κρίτσίνι με ελίτσες, τοματίνια και τυροσαλάτα με πιπεριά φλωρίνης. Ψωμί ολικής, φρεσκότατο, νοστιμότατο, ζυμωτό.

Παραγγείλαμε, Κρασί λευκό ½ λίτρο (5€), Κολοκυθοανθούς γεμιστούς με ρύζι οι οποίοι συνοδεύονταν με μια σως γιαουρτού (9€), πάρα πολύ νόστιμοί, φιλέτο σαρδέλας στη σχάρα (8,5€) – καλοψημένες, σωστά αλατισμένές και με διακριτική την ύπαρξη του λεμονιού – Σαλάτα ρόκα με μανιτάρια (7,8€), ωραίος συνδυασμός λαχανικών (ρόκα, τοματίνια, κολοκύθι, μανιτάρια) μικρή ποσότητα βέβαια, Ριζότο με διάφορα μανιτάρια και κρέμα τρούφας (12€) αρκετά καλό, αν και η τιμή του ήταν τσουχτερή.

Και για το τέλος γλυκάκια: Μιλφειγ με λευκη σοκολατα γιαουρτι και φραουλες (6,6€) και σαρλότα λεμόνι (6,6€) και τα δύο ήταν υπέροχα, μαζί με τους κολοκυθοανθούς τα καλύτερα πιάτα. Μας κέρασαν, όπως και σε όλα τα τραπέζια, ένα «κρητικό λιμοντσέλο» (τσικουδία με λεμόνι) πολύ ωραίο.

Εξυπηρέτηση: Όλοι οι υπάλληλοι ήταν ευγενέστατοι, με χιούμορ (όσο πρέπει, ανάλογα με την περίσταση) και καλή διάθεση. Αρκετά επιξηγηματικοί ως προς τα πιάτα, χωρίς να σε πιέζουν ή να γίνονται ενοχλητικοί. Άκομη και στη φάση που το μαγαζί γέμισε, η εξυπηρέτηση συνέχισε να είναι άψογη και γρήγορη.
Χώρος: Επειδή το μαγαζί είναι πάνω στη Μεσογείων, θεωρούσα ότι θα έχει φασαρία, έκανα λάθος. Ο θόρυβος από τον δρόμο είναι ελάχιστος ή όπως και στα περισσότερα μαγαζία.

Επειδή ο καιρός είναι ακόμη καλοκαιρινός καθίσαμε στην αυλή, όμορφα φυτά, λιτά έπιπλα και διακριτικός φωτισμός συνθέτουν το σκηνικό. Στο βάθος έπαιζε μια χαλαρή μουσικη, η οποία μάλιστα όταν γέμισε το μαγαζί σταμάτησε να παίζει, και ξαναμπήκε όταν άρχισε ν’ αδειάζει το μαγαζί.

Κόστος: Τό συνολο για τα παραπάνω πιάτα ήταν 59,80€. Περίπου 30€/ άτομο. Δεν το θεωρώ λίγο. Ειδικά για τις εποχές που δυανύουμε. Δεν λέω ότι δεν αξίζει τα χρήματα αλλά ίσως θα έπρεπε να δουν το θέμα των τιμών. Κάτι που με ενοχλεί σχεδόν σε όλα τα εστιατόρια είναι η χρέωση του ψωμιού και του νερού. Ψωμί 1,4€ \ άτομο και νερό 1,5€ το μπουκάλι. Η απόδειξη ήρθε μαζί με τον λογαριασμό χωρίς ειδική μνεία, όπως συμβαίνει συνήθως.
Η συνολική εντύπωση θετική, το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες, Αγ. Παρασκευή
Νοε
21
2012
+/-
Γεύση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Χώρος
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
€/Άτομο
26-36

Πρέπει κάποιος να ξεκινήσει με την εξυπηρέτηση. Είναι σαν να παίρνουν όλοι ποσοστά και να συμπεριφέρονται ως αν ήταν δικό τους μαγαζί.

Ο χώρος πολύ συμπαθητικός (εντός αναφέρομαι). Η αυλή - αν και στην Μεσογείων - δείχνει επίσης συμπαθητική για καλοκαίρι.

Ο σεφ φαίνεται να το έχει γενικά. Το κότσι είναι πραγματικά highlight αλλά ακριβώς επειδή σε χορταίνει μάλλον σου στερεί τη δυνατότητα να δοκιμάσεις και άλλα πιάτα.

Το μιλφέιγ μάλλον ήταν πολύ κατώτερο των προσδοκιών (το οπτικό ερέθισμα είναι έντονο)

Κότσι 33 ευρώ (όχι και λίγα) για 2 άτομα, στο σύνολο 60 ευρώ (σαλάτα, κρασί, γλυκό).

Θα το ξαναδοκίμαζα

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες, Αγ. Παρασκευή
Δεκ
04
2012
+/-
Γεύση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Χώρος
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
€/Άτομο
17-25

πήγαμε αρχές σεπτέμβρη του '12, η ποιοτητα του φαγητου ηταν πολυ καλη, τα πιατα χορταστικα και πολυ περιποιημενα,πηραμε 2 μπουκαλια κρασι και παρολα αυτα ο λογαριασμος δεν ανεβηκε τρομερα.

το σερβις ειναι πολυ εξυπηρετικο και φιλικο.

Χρήσιμη;
0
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες, Αγ. Παρασκευή
Οκτ
04
2013
+/-
Γεύση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Χώρος
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
€/Άτομο
17-25

Πηγαίνω στο νησων γη τους τελευταιους 6-7 μηνες με τον πατερα μου ο οποιος εχει μια μεγαλη συμπαθεια στο συγκεκριμενο μαγαζι και στο καλο φαγητο και γλυκο!

Ο χωρος ειναι καταπληκτικος με τα φυτα να σε περιτριγυριζουν ξεχνας οτι βρισκεσαι πανω σε μια λεωφορο!

Το φαγητο του ειναι απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο που εχω φαει καθως οτι και να δοκιμασεις ψαρι ή κρεας θα μεινεις απολυτα ευχαριστημενος! Τα θαλασσινα ειδικα, μιας και τους εχω μια παραπανω συμπαθεια, σε κανουν να μη θελεις να σταματησεις να τρως ποτε!

Οι τιμες ειναι καλες για την ποιοτητα που προσφερει το μαγαζι!

Το σερβις του εξαιρετικο, ολοι οι σερβιτοροι πολυ εξυπηρετικοι και ευχαριστοι ετοιμοι να συζητησουν μαζι σου και να σε κανουν να γελασεις κανοντας τη βραδια ακομα πιο ωραια!

Το συστηνω ανεπιφυλακτα!

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες, Αγ. Παρασκευή
Ιούλ
05
2013
+/-
Γεύση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Χώρος
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
€/Άτομο
-

Εδω και ενα μισό χρονο πηγαινω πολυ συχνα. Τα παιδια ειναι επαγγελματιες, ειναι παντα ευχαριστοι, σε προσεχουν, τα φαγητα ειναι ολα καταπληκτικα, ελληνικη κουζινα καθαρη και τρομερο ψαρι. Ορεκτικα πιτακια, ντοματοκεφτεδες, καταιφι φετας, ψαροσουπα, μιλφειγ τυριων, ολα πολυ νοστιμα.

Τα ριζοτι τελεια, κρεας δεν πολυτρωω (εκτος απο το συκωτι που κανουν τελεια) οποτε δεν εχω αποψη, το φρεσκο ψαρι τελειο καθως και η σουπια και το ψητο καλαμαρακι.

Γλυκα πολυ καλο το μιλφειγ φραουλας, το προφιτερολ δεν μου αρεσε πολυ, ενω τελειοι και οι λουκουμαδες με παγωτο. Τρως καλα, ευχαριστα, τιμια και τα παιδια ειναι εξαιρετικα!