AVENUE BISTRO & BAR

Κατηγορία Γαλλία
Διεύθυνση Λεωφόρος Συγγρου 385, ξενoδοχείο Metropolitan, Παλαιό Φάληρο [Χάρτης]
Τηλέφωνο 210 9471001

2.9
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
προκύπτει από
( 4 κριτικές )
Ποιότ. Φαγητού
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3.0
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_1
3.3
Χώρος/Ατμόσφ.
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_2 Tomato_50_20130405_0
2.5
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_3 Tomato_50_20130405_0
2.8
Ευρώ/Άτομο
-
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Σάββατο 19:00 - 23:30 Κυριακή κλειστό
Παροχές:
Δέχεται κρατήσεις Έχει δίκτυο Wifi Παροχές για ΑμεΑ Έχει parking Φιλικό προς χορτοφάγους Φιλικό για οικογένειες/παιδιά Προσφέρεται για ιδιωτικές εκδηλώσεις

Λίγα λόγια για το εστιατόριο

Το Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου METROPOLITAN, σας υποδέχεται με πλούσιες γεύσεις εμπνευσμένες σπό τον παγκοσμίου φήμης Michel Roux και την γαλλική γαστρονομία, παρασκευασμένες με φρέσκα υλικά της Ελληνικής φύσης.
Στην ανοικτή κουζίνα του με την παραδοσιακή rotisserie, ο Ηλίας Καριώτογλου δημιουργεί εμπειρίες που ολοκληρώνονται με επιλεγμένες ετικέτες κρασιών που σερβίρονται και σε ποτήρι.
Γεύση, περιβάλλον, απόλαυση, εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές αποτελούν τους λόγους που καθιέρωσαν το Avenue Bistro & Bar ως μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση εξόδου.



Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Γαλλία, Π.Φάληρο
Οκτ
02
2013
+/-
Ποιότ. Φαγητού
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Χώρος/Ατμόσφ.
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Ευρώ/Άτομο
37-49

Το πρώτο, και πιθανότατα μοναδικό, ξενοδοχειακό εστιατόριο που δεν βρισκόταν σε roof garden και συγκέντρωνε πολλή πελατεία από όλη την Αθήνα ήταν νομίζω το πολυνησιακό ΚΟΝΑ ΚΑΙ στο LEDRA MARRIOTT στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Με πρωτότυπες για την εποχή γεύσεις, φοβερά κοκτέιλ και εντυπωσιακό διάκοσμο ο χώρος στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου φαινόταν από τη Λεωφόρο Συγγρού πάντα γεμάτος.

Περασμένα μεγαλεία, τώρα πια οι χώροι εστίασης που στεγάζονται σε ξενοδοχεία, προκειμένου να διατηρήσουν τη διακριτική πολυτέλεια και το επαγγελματικό σέρβις που τους διακρίνει, περιορίζουν τους καταλόγους τους και μειώνουν στο μέτρο του δυνατού τις τιμές.

Το δρόμο αυτό ακολουθεί και το AVENUE που στεγάζεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου METROPOLITAN στην αρχή της Λεωφόρου Συγγρού ανεβαίνοντας από το Δέλτα προς Αθήνα. Το παρκάρισμα (υπάρχει φυσικά και το parking του ξενοδοχείου, που δεν ξέρω όμως αν προσφέρεται δωρεάν) στους γύρω δρόμους σχετικά εύκολο (5 στα 10), μολονότι η περιοχή είναι γεμάτη με κάθε είδους ταβέρνες και χώρους διασκέδασης.

Ο χώρος του μπιστρό-μπαρ AVENUE βρίσκεται, όπως είπα, στο ισόγειο, στη γωνία που κοιτάζει προς τη λεωφόρο. Η μόνωση είναι εξαιρετική, τα αυτοκίνητα που ανεβαίνουν με ταχύτητα τη Συγγρού τα βλέπεις χωρίς να τα ακούς. Ο κλιματισμός όμως θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι ρυθμισμένος καλύτερα, από ένα σημείο και μετά επικρατούσε μια σχετική ζέστη.

Αυτό που νομίζω όμως ότι λείπει πραγματικά από το χαμηλοτάβανο χώρο είναι κάποια φυτά, θα τα τοποθετούσα ακόμα και με τη θυσία μερικών τραπεζιών. Κατά τα άλλα η διαρρύθμιση με τραπέζια στρογγυλά και τετράγωνα, καρέκλες παριζιάνικες και – το καλύτερο – αναπαυτικά καναπεδάκια, όπως και η όλη art de la table, απόλυτα εντάξει.

Ο χώρος του AVENUE είναι ελαφρά στενόμακρος, με δύο πλευρές στο δρόμο, μία (της εισόδου) προς τη ρεσεψιόν και μία (δεξιά) να στεγάζει την ανοιχτή κουζίνα με τους υποχρεωτικούς πια μαυροπίνακες, το βασίλειο του γνωστού τηλεοπτικού σεφ Άκη Πετρετζίκη. (Πώς καταφέρνει αυτό το παιδί και διατηρείται έτσι λεπτό παρά το επάγγελμα που κάνει, τι να πω, μπράβο του.)

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η κουζίνα του AVENUE δεν είναι επικίνδυνα παχυντική. Ο κατάλογος έχει τις σωστές διαστάσεις που περιμένει κανείς μπαίνοντας σ’ ένα μπιστρό, λίγα σχετικά πιάτα και καλά. Μία σελίδα ορεκτικά και σαλάτες και μία με κύρια πιάτα, τα επιδόρπια σε χωριστό κατάλογο. Στους μαυροπίνακες αναγράφονται τα πιάτα ημέρας και οι οινικές προτάσεις.

Από τις προτάσεις του σεφ δεν απουσιάζει κανένα βασικό υλικό, θα βρείτε και κρεατικά όλων των ειδών και ψαρικά. Οι εκτελέσεις, ακόμα και εκεί όπου μυρίζεσαι ολιγοθερμιδική συνταγή, είναι και νόστιμες και, όπως θα περίμενε κανείς, πολύ καλά παρουσιασμένες.

Θέλω να επαινέσω την ποικιλία by default στις γαρνιτούρες, κάθε πιάτο με κάτι διαφορετικό. Δεν ντρέπομαι να ομολογήσω ότι το περασμένο Σάββατο βράδυ έμαθα – και δοκίμασα – τι εστί «κλαφουτί», ένα είδος αφράτης τηγανίτας, και μάλιστα στην αλμυρή ή εν πάση περιπτώσει όχι γλυκιά εκδοχή του.

Στην αρχή πήραμε μια σαλάτα πράσινη με ντοματίνια, χταπόδι και γαρίδες, πασπαλισμένη με τριμμένο ντάκο και με ένα εξαιρετικό dressing, η οποία συνόδευσε ένα σουφλέ με κατσικίσιο τυρί που ήταν όσο χρειαζόταν αλμυρό και με υπέροχη τραγανή κρούστα.

Στα κύρια διαλέξαμε αμφότεροι ψάρι. Εγώ πήρα φιλέτο λαυράκι καλοψημένο πάνω στο προαναφερθέν κλαφουτί με σπαράγγια και την απαραίτητη σος μπερναίζ, η γυναίκα μου σουβλάκι σολομού με σπανάκι ποσέ και μαύρο ρύζι, αυτό το τελευταίο ιδιαίτερα νόστιμο.

Το γεύμα συνοδεύτηκε από ένα ωραιότατο γαλλικό λευκό κρασί, το ήπιαμε μέχρι την τελευταία σταγόνα, και βέβαια το αναμενόμενο εμφιαλωμένο νερό. Στην αρχή ήρθαν φέτες ψωμιού με βούτυρο, αρωματισμένο λάδι και ελιές, το μόνο κοινότυπο σημείο της βραδιάς.

Η οποία βραδιά έκλεισε με καμπανοκρουσίες, γιατί τέτοια επιδόρπια είχα καιρό να δοκιμάσω. Από τη μια ένα σουφλέ καραμέλας με home made παγωτό σοκολάτα, από την άλλη μια σοκολατόπιτα με παγωτό βανίλια, πραγματικά κολασμένα και τα δύο. Τα λόγια είναι περιττά, πρόκειται για εξαιρετική γευστική εμπειρία.

Γενικά όλο το γεύμα ήταν πρώτης ποιότητας. Στο ίδιο επίπεδο και το σέρβις, επαγγελματικό, ευγενικό, με γνώση και χαμόγελο. Τέσσερα άτομα συνεχώς στη διάθεση όλων των τραπεζιών, καμία καθυστέρηση, κανένα λάθος, τίποτε που να χρειάστηκε να το ζητήσουμε δυο φορές. Το 4 το κερδίζουν, όπως και η κουζίνα, με το σπαθί τους.

Στο value for money θα βάλω 3, με κόστος (χωρίς κρασί) γύρω στα 40 (και κάτι) ευρώ για ένα πλήρες γεύμα το AVENUE δεν είναι για κάθε Σαββατοκύριακο. Αν όμως είστε οπαδοί των ψαγμένων γεύσεων, και έχετε καλή παρέα για κουβεντούλα σε ήσυχο περιβάλλον, νομίζω ότι μια επίσκεψη αξίζει.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Γαλλία, Π.Φάληρο
Ιαν
20
2013
+/-
Ποιότ. Φαγητού
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Χώρος/Ατμόσφ.
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Ευρώ/Άτομο
26-36

Το γαλλικό bistro - όπως προβάλλεται - του ξενοδοχείου Metropolitan, έχει ένα σοβαρό μειονέκτημα: τον χώρο του. Αν και έχει γίνει μία προσπάθεια να διαφοροποιηθεί από το τελείως ψυχρό και αδιάφορο ύφος του υπόλοιπου ξενοδοχείου (δερμάτινοι καναπέδες και σεπαρέ, open kitchen, μαυροπίνακας με προτάσεις), δεν καταφέρνει να αποβάλει τον ξενοδοχειακό αέρα, πόσω μάλλον να αποκτήσει την ατμόσφαιρα ενός μπιστρό, επιπλέον δε ο χώρος, ο οποίος βλέπει στην Συγγρού, είναι κάπως γυμνός.

Το φαγητό είναι καλό: γαλλική κουζίνα με διεθνείς επιρροές που κινείται μεταξύ κλασικού και σύγχρονων τάσεων. Ωστόσο, το μενού για το μεσημέρι της Κυριακής, που το επισκέφτηκα εγώ, είναι εξαιρετικά περιορισμένο: 1 σαλάτα, 2 ορεκτικά, 4 κυρίως και 3 γλυκά. Απ' ό,τι είδα ο βραδυνός κατάλογος έχει σαφώς μεγαλύτερη ποικιλία, αλλά νομίζω ότι και για την Κυριακή θα έπρεπε να υπάρχουν - ιδίως στα ορεκτικά - περισσότερες επιλογές.

Τα πιάτα χαρακτηρίζονται από σωστή εκτέλεση, παρουσίαση και είναι όλα νόστιμα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει το στοιχείο που θα τα απογειώσει: πολύ καλό το σουφλέ κατσικίσιου τυριού, νοστιμότατο με χροιά comfort food το χοιρινό με μέλι (συνοδεύευται από έναν βελούδινο πουρέ) και το λιπάκι του είναι μελωμένο και λιώνει στο στόμα. Ωραία ήταν και τα fish and chips, με μία εξαιρετική ταρτάρ, αλλά και η μοσχαρίσια μπριζόλα στην rotisserie. Εξαιρετικό στα γλυκά το σουφλέ καραμέλας.

Ενδιαφέρουσα wine list με αρκετές γαλλικές ετικέτες, σερβις ψυχρό, αλλά αποτελεσματικό, καλές τιμές.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Γαλλία, Π.Φάληρο
Φεβ
22
2013
+/-
Ποιότ. Φαγητού
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Χώρος/Ατμόσφ.
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Ευρώ/Άτομο
26-36

Πήγαμε 2 άτομα βράδυ καθημερινής με κράτηση. Στην είσοδο μας καλωσόρισαν με χαμόγελο και στη συνέχεια μιας και το εστιατόριο δεν είχε πολύ κόσμο οπότε μας άφησαν να επιλέξουμε που θέλουμε να κάτσουμε.

Ο χώρος όμορφος αν και είναι στο ισόγειο του ξενοδοχείου οπότε δεν έχει θέα παρά μόνο τη Συγγρού. Η διακόσμηση και τα τραπεζάκια με τους καναπέδες πάντως μας άρεσε.

Μετά από λίγα λεπτά μας έφεραν ψωμάκι με κάποια ντιπ (λαδιού με πιπέρια κλπ) τα οποία δε δοκίμασα και ως καλωσόρισμα ένα μεγάλο ψαροκεφτέ που είχαν φτιάξει για τη μέρα ο οποίος ήταν πολύ νόστιμος.

Παραγγείλαμε 2 ορεκτικά:
- Ριζοτο με chorizo και γαριδες που ήταν πολύ ωραίο
- Σουφλέ κατσικίσιου τυριού με κουλί ντομάτας, εξαιρετικό

2 Κυρίως:
- Μισό κοτόπουλο με νιόκι πατάτας και σάλτσα κυνηγού. Αποτελούνταν από κομμάτια απ'όλο το κοτόπουλο ζουμερά και με φοβερά crispy πέτσα. Εμένα δε μ'αρέσει η πέτσα αλλά αυτή πραγματικά ήταν ωραία.
- Ψητό σολομό με πουρέ γλυκοπατάτας, ταχίνι και σάλτσα σφενδάμου. Πολύ ωραίος ο σολομός, σωστή η πρόταση της κοπέλας που μας πήρε παραγγελία για το πόσο ψημένος να είναι. Ήταν όπως το ήθελα. Παράξενη γεύση για μένα που δεν είχα δοκιμάσει ξανά αλλά ωραία αποτέλεσμα στο σύνολο με το σολομό ο πουρές γλυκοπατάτας.

2 γλυκά:
- 1 μπάλα σπιτικό παγωτό με μπισκότο. Νορμάλ.
- υγρό κέικ καραμέλας με σπιτικό παγωτό. Δεν είμαι πολύ του γλυκού, αλλά πέθανα με αυτό που δοκίμασα. Ήταν πραγματικά από τα καλύτερα γλυκά που έχω δοκιμάσει.

1 μπουκάλι γαλλικό κρασί πρόταση της κοπέλας που μας βοήθησε στην παραγγελία το οποίο ήταν γευστικό και φθηνό (22 euro)

Για όλα αυτά με το κρασί ο λογαριασμός ήταν στα 90 euro. Χωρίς κρασί είμαστε κάτω από τα 70 ενώ προσφέρεται και ποτήρι κρασί.

Γενικά όλες οι γεύσεις μας άρεσαν πολύ, δε βρήκαμε κάτι αρνητικό σε ότι και αν δοκιμάσαμε ενώ οι μερίδες ήταν πολύ γενναίες, ίσως και λόγω του ότι είναι ένα απο τα εστιατόριο ενός ξενοδοχείου. Πάντως εμείς φύγαμε σκασμένοι (βέβαια πήραμε αρκετά).

Δεν είναι για κάθε μέρα αλλά δεν είναι και απαγορευτικό. Πιστεύω θα ξαναπάμε.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Γαλλία, Π.Φάληρο
Φεβ
24
2013
+/-
Ποιότ. Φαγητού
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
1
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
Χώρος/Ατμόσφ.
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
1
Ευρώ/Άτομο
37-49

Θέλαμε να επισκεφθούμε το συγκεκριμένο "bistro" εδώ και αρκετό καιρό. Τα καταφέραμε μόλις χθες!
Εντυπώσεις αντικειμενικά καθόλου καλές, τόσο οι δικές μου όσο και του συζύγου μου. Να σημειώσω απλά ότι αγαπάμε πολύ το ποιοτικό φαγητό και έχουμε διανύσει χιλιόμετρα, ανά την Ευρώπη τουλάχιστον, για μια ξεχωριστή γαστριμαργική εμπειρία.
Ας τα πάρουμε με τη σειρά:

Service: ευγενικό/ αδιάφορο. Ελλειψη επαγγελματισμού με εξαίρεση έναν αρκετά καλό σερβιτόρο ( ήξερε το μενού και είχε και την διάθεση να δώσει διευκρινίσεις)

Ποιότητα φαγητού:
Παραγγείλαμε μία σαλάτα με μαριναρισμένο κοτόπουλο κα chatney σταφυλιού η οπόια δεν ήταν καθόλου καλή. Τα λαχανικά ήταν σίγουρα μία μερίδα προπλυμένα/ προσυκευασμένα, το κοτόπουλο δεν φαίνεται να είχε μαριναριστεί και το chatney αδιάφορο. Το αποτέλεσμα πολύ αδιάφορο και ερασιτεχνικό.
Επίσης παραγγείλαμε και μία κρεμμυδόσουπα, η οποία απλά δεν τρωγόταν. Την αφήσαμε ανέπαφη!
Τα κυρίως μας ήταν fish and chips, καλό και καλά τηγανισμένο το ψάρι αλλά απαράδεκτες οι πατάτες. Είχαν την πίκρα της πατάτας που έχεις αφήσει να φυτρώσει και μια μέρα αποφασίζεις να την τηγανίσεις. Ε, απλά δεν τρώγεται. Δηλητήριο...
Το 2ο κυρίως ήταν η πανσέτα με πουρέ σελινόριζας. Ενα πιάτο τόσο γλυκό που κατέληγε να είναι ανούσιο. Η σελινόριζα δεν ακουγόταν καθόλου στον πουρέ. Σαν να μην υπήρχε.

Value for money: θα έβαζα 1 στα 4
Για τα πιάτα που περιέγραψα παραπάνω και 3 ποτήρια κρασί πληρώσαμε 84 ευρώ. 42 ευρώ το άτομο ήταν πάρα πολλά για μία κουζίνα που απλά πειραματίζεται στην πλάτη μας!!

Περιβάλλον: με εξαίρεση τους πολύ αναπαυτικούς καναπέδες, το περιβάλλον ήταν ψυχρό και χωρίς χαρακτήρα.

Συμπέρασμα: σίγουρα δεν θα ξαναπάμε , όχι τόσο γιατί η δική μας αποτίμηση αυτού που γευτήκαμε δεν είχε καμία σχέση με αυτό που πληρώσαμε, αλλά περισσότερο γιατί δεν είδαμε στο γενικότερο στήσιμο του εστιατορίου καμία προοπτική βελτίωσης.

thx
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Γαλλία, Π.Φάληρο
Φεβ
06
2012
+/-
Ποιότ. Φαγητού
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
Χώρος/Ατμόσφ.
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
Ευρώ/Άτομο
37-49

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Πηγαμε Παρασκευη 3 Φεβρ 2012. Νοστιμες και ψαγμενες γευσεις (φαγαμε παπια για 2 ατομα), καλο περιβαλλον αλλα λιγο "Ξενοδοχειακο" (μαλιστα πρεπει να περασεις αναγκαστικα απο την ρεσεψιον), αλλα πρεπει να περιμενεις πολυ για να ετοιμαστει η παραγγελια σου..

(π.χ.εφεραν 4 φετουλες ψωμι μπαγκετα γιατι ...ειμασταν 4 ατομα, αφου το ζητησα ..4 φορες και οταν ξαναζητησα επρεπε να το επαναλαβω αλλες 3 φορες). Απο τιμες αρκετα ακριβες(42 ευρω το ατομο χωρις κρασι).

Χρήσιμη;
0
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Γαλλία, Π.Φάληρο
Φεβ
23
2012
+/-
Ποιότ. Φαγητού
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
Χώρος/Ατμόσφ.
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
1
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
Ευρώ/Άτομο
26-36

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Επισκεφτήκαμε το εστιατόριο στις αρχές του Φλεβάρη. Ο χώρος είναι στο ξενοδοχείο Metropolitan Chandris και το εστιατόριο είναι εκεί που παλιά βρίσκονταν το μπαρ του ξενοδοχείου. Ο χώρος minimal και αρκετά ξενοδοχειακός. Η διακόσμηση όμως είναι εντελώς διαφορετική με αυτη των υπόλοιπων κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχειου.

Το προσωπικό: πρόθυμο και εξυπηρετικό αλλά αρκετά αμήχανο. Ήταν και οι πρώτες μέρες λειτουργίας του χώρου. Δυστυχώς διαπίστωσα όμως και αρκετές ελλείψεις. Το προσωπικό δεν γνώριζε λεπτομέρειες για το φαγητό (τί περιελάμβανε το πιάτο, πως ετοιμάζεται κλπ). Στο κρέας δεν ερωτηθήκαμε τον τρόπο που θέλουμε να ψηθεί. Μας προτάθηκαν μόνο κρασιά και όταν ρωτήσαμε για μπύρες δεν είχαν μη αλκοολούχες (υπήρχε έγκυος στην παρέα). Όταν παρήγγειλα κρασί από τον κατάλογο (γαλλικό με το συνθετικό rouge στο όνομα) η σερβιτόρα με ρώτησε αν θέλω κόκκινο (δεν υπήρχε και κάτι άλλο)...

Όντας γνώστης του φαγητού των μπιστρό, δεν περίμενα βέβαια και το επίπεδο του Les Halles της Νέας Υόρκης αλλά θεωρώ πως δεν υπήρχε το Value for money και σίγουρα φύγαμε με την αίσθηση πως μάλλον δεν θα επάνέλθουμε. Ίσως αν είχα ένα επαγγελματικό γεύμα να σταματούσα εκεί (αν ήταν ο δρόμος μου). Υπάρχουν όμως στην Αθήνα τόσες άλλες αξιόλογες επιλογές... Ίσως ο καιρός και η τριβή του προσωπικού ανεβάσουν το επίπεδο του εστιατορίου.