ARGENTINA

Κατηγορία Σουβλάκι - Σχάρα
Διεύθυνση Μπιτάκου 3, Καλέντζι Μαραθώνα [Χάρτης]
Τηλέφωνο 22940 66476, 22940 67827
2.3
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_1 Tomato_50_20130405_0
προκύπτει από
( 17 κριτικές )
Ποιότ. Φαγητού
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_3 Tomato_50_20130405_0
2.8
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_2 Tomato_50_20130405_0
2.5
Χώρος/Ατμόσφ.
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
1.9
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
1.9
Ευρώ/Άτομο
22-31
Περιγραφή
Αργεντίνικα κρέατα στη σχάρα. Σάββατο, Κυριακή & μεσημέρι. Κλειστά Kυριακή βράδυ, Δευτέρα.

Ακολουθούν οι πιο πρόσφατες/δημοφιλείς από συνολικά 44 κριτικές (Δες τες όλες)
18 Φεβ 2014 sirmw
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_3 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
1.8 +/-
Έχει γράψει Κριτικές
1
Τον εμπιστεύονται
4
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ποιότ. Φαγητού
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
1
Χώρος/Ατμόσφ.
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
1
Ευρώ/Άτομο
26-36

Αν και παρακολουθώ το site εδώ και καιρό, έγινα μέλος σήμερα μόνο και μόνο για να γράψω κριτική για το συγκεκριμένο εστιατόριο!

Σήμερα επισκεφτήκαμε την Αρτζεντινα έχοντας κάνει κράτηση και φτάσαμε στην ώρα μας! Το τραπέζι είχε δοθεί διότι δεν υπήρχαν καν κρατήσεις και όποιος αν έβρισκε καθόταν. Θεωρητικά και σύμφωνα με τα λεγόμενά τους το κρέας που είχαμε παραγγείλει το πρωί τηλεφωνικά είχε ήδη ξεκινήσει να ψήνεται. Μαζί με εμάς περίμεναν ήδη πέντε παρέες και μέσα σε 5 λεπτά ήρθαν άλλες τόσες! Μας είπαν να περιμένουμε πέντε λεπτά!

Μετά από μισή ώρα, όταν έφτασε η σειρά μας και βρήκαμε άδειο τραπέζι να καθίσουμε ήρθε ένας κύριος και μας σήκωσε γιατί "το παιδί" του είχε πει να κάτσει εκείνος! Και οι δυο ήμασταν οικογένειες με παιδιά οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα για την προτεραιότητα! Εμείς σηκωθήκαμε παρόλο που πιστεύαμε ότι προηγούμασταν! Τελικά όντως προηγούμασταν, αλλά το τραπέζι μας δόθηκε στη συγκεκριμένη οικογένεια γιατί, πρώτον, ο κύριος έκανε τσαμπουκά για να βρει τραπέζι γρηγορότερα και ,δεύτερον, γιατί ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής και ήθελαν να τον ικανοποιήσουν!

Το θεωρώ απαράδεκτο να σε σηκώνουν από το τραπέζι που κάθεσαι ενώ έχεις κάνει κράτηση κι ενώ ήδη περίμενες να έρθει η σειρά σου, για να κάτσει κάποιος άλλος! Από το μαγαζί φυσικά φύγαμε!

Έχουμε φάει στο παρελθόν ξανά στη συγκεκριμένη ταβέρνα. Θεωρώ ότι το κρέας που προσφέρει είναι αρκετά νόστιμο, καλό ποιοτικά και συνήθως καλοψημένο, αλλά αντίστοιχο ποιοτικά με αντίστοιχα αργεντίνικα εστιατόρια στο κέντρο της Αθήνας. Το μόνο που αξίζει και κάνει ξεχωριστό το μέρος είναι η εκδρομή που κάνεις για να πας, αλλά όταν πηγαίνεις και μένεις νηστικός δεν είναι και ό,τι καλύτερο!

Το μαγαζί έχει βγει από τη λίστα 6 ανθρώπων σήμερα... σίγουρα δε θα τους λείψουμε γιατί ήταν "τίγκα" ... . Το παράπονό μας δεν έχει να κάνει με τον πελάτη που μας πήρε τη σειρά με τσαμπουκά, αλλά με το κατάστημα που δεν τήρησε τη σειρά επειδή τσαμπουκαλεύτηκε κάποιος και ήταν και "γνωστός".

03 Φεβ 2014 stagml
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2.0 +/-
Έχει γράψει Κριτικές
17
Τον εμπιστεύονται
8
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ποιότ. Φαγητού
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
Χώρος/Ατμόσφ.
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
Ευρώ/Άτομο
26-36

Αγαπητέ καλοφαγά, πριν προχωρήσεις παρακάτω και διαβάσεις οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με τo ARGENTINA να σε ενημερώσω πως πριν ξεκινήσεις να πας εκεί, ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΕΑΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ!

Ναι, είμαστε και εμείς από αυτούς που μάλλον την πατήσανε ή δεν διαβάσανε καλά τις κριτικές εδώ και έτσι στις 26/1 ξεκινήσαμε την εκδρομούλα μας στον Μαραθώνα χωρίς όμως πρώτα να έχουμε καλέσει το μαγαζί να μας βάλει στα κάρβουνα την σπάλα... Φτάνοντας στο μαγαζί μετά από αρκετή ωρίτσα από την Αθήνα (επιλογή μας αυτό βέβαια) και βρίσκοντας σχετικά εύκολα πάρκινγκ σε ένα κοντινό οικόπεδο (3/4 το parking) βρεθήκαμε να καθόμαστε σε ένα τραπέζι του καταστήματος 4 άτομα. Ο χώρος πολύ φιλικός και ζεστός, με ένα τεράστιο τζάκι στο κέντρο του μαγαζιού και γύρω γύρω μεγάλες τζαμαρίες να αφήνουν το λιγοστό φως της συννεφιασμένης μέρας να πέφτει μέσα στο χώρο. Το στοιχείο που επικρατεί είναι το ξύλο και το καφέ χρώμα. Αν και μεγάλη η σάλα, η βαβούρα του κόσμου δεν ήταν ενοχλητική. Το μαγαζί θυμίζει ταβέρνα Καλαβρύτων. Να θυμίσω εδώ ότι δεν επιτρέπεται το κάπνισμα εντός και πως οι τουαλέτες είναι πολύ καθαρές.

Καθήμενοι λοιπόν στο τραπέζι, ο σερβιτόρος μας ενημέρωσε (δεν υπάρχει κατάλογος) ότι υπάρχει μοσχαρίσιο κρέας και πως θα κάνει 1 ώρα να ψηθεί. Μη γνωρίζοντας την λογική του καταστήματος, άρχισα πραγματικά να χάνω την ψυχραιμία μου, αλλά μαζεύτηκα καθότι όλοι οι γύρω μου είτε περίμεναν υπομονετικά, είτε απολάμβαναν με ζήλο το κρεατικό τους. Προφανώς και εμείς δεν γνωρίζαμε ότι μπορούσαμε να "κλείσουμε" το κρέας μας μία ώρα πριν από το τηλέφωνο... και έτσι σηκωθήκαμε να το δούμε εκείνη την στιγμή.

Οδηγηθήκαμε στον εξωτερικό χώρο όπου είναι οι ψησταριές και το mini- κρεοπωλείο, για να διαλέξουμε πόσο φρέσκο κρέας θα μας ψήσει ο ψήστης. Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι ουσιαστικά το service χωρίζεται σε δύο μέρη: 1 μέρος είναι το μέσα όπου παραγγέλνεις ορεκτικά και ποτά και το άλλο είναι το έξω όπου έρχεσαι σε επαφή με το ωμό κρέας και το παραγγέλνεις στον ψήστη να στο βάλει στα κάρβουνα. Εμείς πήραμε τελικά 2 κιλά μοσχάρι και άμεσα ο ψήστης το έβαλε μπρος. Το καλό είναι ότι μπορείς και ο ίδιος να έχεις πρόσβαση στην ψησταριά και να βλέπεις πώς πάει το ψητό... Το προσωπικό αν και λίγο γραφικό, ήταν πολύ φιλικό, εξυπηρετικό και γρήγορο (ως οφείλει).

Η αλήθεια είναι ότι η 1 ώρα αναμονής τελικά πέρασε εύκολα. Κάτι το να συνειδητοποιήσεις την διαφορετικότητα στον τρόπο παραγγελίας στο μαγαζί αυτό, κάτι το πολύ καλό λευκό κρασί, κάτι η καλή παρέα και τσουπ... να σου το ψητό...

Τα ορεκτικά μετά από απαίτησή μας κατέφτασαν μαζί με την μοσχαρίσια. Ας δούμε το φαΐ πιο αναλυτικά:

2 Κιλά Μοσχάρι ψημένο στα κάρβουνα (35€ / κιλό): Ψημένο και μαριναρισμένο αλά argentina, το κρέας αυτό απλά τρώγεται. Δεν σου προσφέρει κάτι το διαφορετικό, απλά είναι εντυπωσιακή η ποσότητα που προσγειώνεται στο τραπέζι σου. Το κρέας ενώ είχαμε ζητήσει να είναι πολύ καλά ψημένο, σε μερικά σημεία δεν είχε ψηθεί καλά και έτσι κάποιες φορές ήταν σαν να έτρωγες μαστίχα. Θα προτιμούσα να μην ψηνόταν ολόκληρη η σπάλα αλλά να το έκοβαν σε κομμάτια ώστε να υπήρχε καλύτερη γεύση και να ήταν πιο μαλακό το κρέας. Υπερεκτιμημένο.

2 Μερίδες πατάτες (2,40€ / μία): Κομμένες στο χέρι, γευστικές και χωρίς λαδίλα. Ικανοποιητική ποσότητα για δύο άτομα η κάθε μερίδα.

Χόρτα βραστά (3,20€): Ωραία γεύση, καλή ποσότητα.

2 μερίδες Τζατζίκι (3,00€ / μία): Χειροποίητο και σωστές αναλογίες με το σκόρδο. Στο τέλος βέβαια μπορώ να πω ότι μας έπεσε λίγο βαρύ.

Κολοκυθάκια Τηγανητά (3,00€): Όχι κάτι ιδιαίτερο, αρκετή λαδίλα. Δεν τα άγγιξα.

Από ποτό πήραμε 1 κιλό κρασί (ρετσίνα) και κόστισε 4€ αν θυμάμαι καλά. Συνολικά έχω να πω ότι τα ορεκτικά σε αφήνουν αδιάφορο και το κρέας είναι απλά καλό. Στο τέλος δώσαμε για όλα τα παραπάνω 100,30€.

Θεωρώ ότι η τιμές είναι τσιμπημένες, ειδικά για το κρέας, που με τόσα χρήματα θα μπορούσα να αγοράσω ένα μοσχάρι ζωντανό! Στα μεγάλα αρνητικά είναι ότι χωρίς να ερωτηθείς, χρεώνεσαι αυτόματα το νερό 1,50€ (εμφιαλωμένο), το ψωμί άνα άτομο 0,55€ και μία πικάντικη σάλτσα ντομάτας (όχι κάτι τρομερό) με 1,65€. Επομένως τα 4 άτομα έχουν την ταρίφα των 5,5€!

Ειλικρινά απέλαυσα τον όγκο του φαγητού και την καλή σχετικά ποιότητα, αλλά δεν θα έκανα ποτέ στην ζωή μου ξανά τόσα χιλιόμετρα για το ARGENTINA, έχοντας και ουσιαστικά τόσες λίγες επιλογές στην γκάμα των κρεάτων.

Γενικά, η λογική των μαγαζιών να έχουν συγκεκριμένα κρέατα πλέον δεν συνάδει με την σύγχρονη εποχή και την μοντέρνα κουζίνα της ποικιλίας και της πολυπλοκότητας. Ένας πελάτης που δεν γνωρίζει τον τρόπο λειτουργίας του ARGENTINA, ίσως και να μπερδευτεί, ίσως και να εκνευριστεί.... για μένα ένα μαγαζί οφείλει να έχει και τις κλασσικές μερίδες και σίγουρα κρέατα ευρέας καταναλώσεως, όπως κοτόπουλο.

Carne viva!!!

Πριν από 24 μέρες nemo
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_3 Tomato_50_20130405_0
2.8 ΠΡΟΣΦΑΤΗ +/-
Έχει γράψει Κριτικές
79
Τον εμπιστεύονται
20
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ποιότ. Φαγητού
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
Χώρος/Ατμόσφ.
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Ευρώ/Άτομο
-

Αποφάσισα, να γράψω και εγώ την κριτική μου για την Argentina, όχι γιατί θα προσφέρει και πολλά παραπάνω στις τόσες κριτικές αλλά γιατί μετά την τελευταία μου επίσκεψη, μετά από πολλά χρόνια, δύο Σαββατοκύριακα πριν, κατάλαβα τον λόγο που δεν με έχει αγγίξει ιδιαίτερα παρά το γεγονός ότι βρίσκω νοστιμότατο το κρέας της και σταθερό στην ποιότητα του τόσα χρόνια.

Λοιπόν, στην Argentina είχα να πάω πολλά χρόνια αλλά μετά από μια επίσκεψη στην ευρύτερη περιοχή έπεσε σαν ιδέα και δεν είχα λόγο να μην δεχθώ. Πήραμε τηλέφωνο, παραγγείλαμε τα κρεατικά μας και μετά από 1 1/2 ώρα περίπου φτάσαμε.

Ο χώρος παραμένει ίδιος, εμένα μου αρέσει όλο αυτό το ξύλο και τα μοναστηριακά τραπέζια, ταιριάζουν με το στυλ του μαγαζιού και τον χώρο που βρίσκεται. Ήρθαν τα πρώτα (τζατζίκια, πατάτες, χωριάτικη και κολοκυθάκια) και σε λίγο ακολούθησε το κρέας. Τα πρώτα είναι συμπαθητικά, το κρέας είναι, όμως, νοστιμότατο. Είναι λίγο ακριβό αλλά παντού για ανάλογο κρέας πιστεύω ότι δίνεις και ανάλογα χρήματα.

Αυτό που σας είπα από την αρχή ότι ανακάλυψα σε αυτήν μου την επίσκεψη με "χαλάει" στην Argentina είναι το γεγονός ότι ψήνεις το κρέας με τον Αργεντίνικο τρόπο και το σερβίρεις με χωριάτικη και κολοκυθάκια; Θα ήθελα, στη θέση της μιας σαλάτας και των δύο ορεκτικών που έχει να είχε κάποια αργεντίνικα ώστε να ταιριάξουν καλύτερα με το concept, δεν λέω κάτι φοβερό μια καθημερινή σαλάτα που τρώνε στην Αργεντινή και δύο συνοδευτικά ανάλογα. Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο θα είχα λόγους να ξαναπήγαινα...

22 Σεπ 2013 Kat-Pan
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_1 Tomato_50_20130405_0
2.3 +/-
Έχει γράψει Κριτικές
6
Τον εμπιστεύονται
2
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ποιότ. Φαγητού
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Χώρος/Ατμόσφ.
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
1
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
Ευρώ/Άτομο
17-25

Από μικρή θυμάμαι πόσο χαιρόμουν όταν μου έλεγαν ότι θα πάμε στο "Αρτζεντίνα". Τότε χαιρόμουν για την εξοχή.
Αργότερα συνειδητοποίησα ότι τα κρέατα αυτά δεν τα βρίσκεις εύκολα.
Το μοσχάρι ψημένο αλά αρτζεντίνα το βρίσκω μόνο εκεί (και στον Θανάση στον Αγ. ΕΛευθέριο).

Ο χώρος απλός, η περιοχή γενικότερα είναι ότι πρέπει για μια βόλτα εκτός πόλης. Μέσα στο μαγαζί επικρατεί μία βαβούρα που σε αποτρέπει να καθίσεις πέρα από την ώρα που χρειάζεσαι για να φας.

Όσον αφορά στα φαγητά:
Εκτός από το κρέας η ποικιλία είναι πολύ φτωχή.
Ασπάζομαι πλήρως την άποψη "λίγα και καλά", ειδικά όταν πρόκειται να φάω πολύ και καλό κρέας ωστόσο αυτά τα λίγα θέλω να είναι ποιοτικά. Η σαλάτα μαραμένη, οι πατάτες όχι ο,τι καλύτερο. Κάποιος που δεν αγαπά το κρέας δε θα απολαύσει σίγουρα την εμπειρία του εκεί.

Από χρήματα οκ αξίζει να πληρώσεις το κρέας αλλά τα υπόλοιπα είναι κάτω του μετρίου.

Αξίζει να πας μία φορά, να δοκιμάσεις και αν βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.

17 Σεπ 2013 p_v
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3.0 +/-
p_v
Έχει γράψει Κριτικές
109
Τον εμπιστεύονται
46
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ποιότ. Φαγητού
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Χώρος/Ατμόσφ.
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
Ευρώ/Άτομο
26-36

Πριν μερικά χρόνια αποφάσισα με τον φίλο μου τον Αποστόλη, να πάμε εκεί μιας και μου το είχε προτείνει. Γενικώς είμαι άνθρωπος τυχερός μιας και έχω φίλους καλοφαγάδες, που τα γούστα και οι επιλογές τους δεν με κάνουν να απογοητέυομαι.

Τα χιλιόμετρα πολλά, αλλά τότε η βενζίνη ήταν φτηνή. Τηλεφωνήσαμε 1 ώρα πριν, ώστε τα δυο κομμάτια μοσχαρίσου κρέατος των 750 gr το καθένα να ειναι just-in-time και καλοψημένα (medium το προτιμώ).

Παρασκευή και το μαγαζί γεμάτο. Άλλες εποχές. Το σέρβις ήταν καλό σε γενικές γραμμές και συνοδεύσαμε το κρέας με μια τεράστια σαλάτα (λαχανο-μαρούλι νομίζω) και πολυ καλές τηγανιτές πατάτες. Κρασί, μπύρα η κόλα για ποτό δε θυμάμαι. Το μόνο που Θυμάμαι είναι το καλύτερο ψήσιμο σε τεραστίων διαστάσεων μοσχαρίσια-σταβλίσια μπριζόλα που σερβίρεται πάνω σε ξύλο για να την κόβεις καλύτερα.

Ξέχνας αμέσως τις κυριλέ american stakes, όπου ψήνονται απο αμφίβολης εμπειρίας ψήστες και είναι συνήθως πιο τυποποιημένες. Φάγαμε του σκασμού και την μισή δική μου την πήρα πακέτο και την τσάκισα το άλλο πρωί.

Το περιβάλλον γνωστής κρεατοταβέρνας, ελαφρώς πιο περιποιήμενης απο το μέσο όρο, σε προδιαθέτει να φας. Ωραία και η τοποθέσια στο Καλέντζι.

Κάποτε οι τιμές ήταν σε δέυτερη μοίρα, αλλά την παρούσα στιγμή που γράφω, θεωρώ τα 26+ ευρώ το άτομο (για υπερβολικό φαι και λιτή ποιότητα) πολλά.

Προτείνω να σερβίρονται τεμάχια κρέατος των 400-500 γρ στα 13 ευρώ. Οπότε να τρώς και κάλα και να πέσει το μαγαζί στην κατηγόρια 17-25, όπου λόγω ποιότητας θα τα πάει καλύτερα.

05 Αυγ 2013 leetsi
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3.0 +/-
Έχει γράψει Κριτικές
19
Τον εμπιστεύονται
11
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ποιότ. Φαγητού
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Χώρος/Ατμόσφ.
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0 Tomato_50_20130405_0
2
Ευρώ/Άτομο
17-25

Είχα ξαναπάει πριν περίπου 6 χρόνια και αποφάσισα να πάω μαζί με άλλους 7 φίλους την προηγούμενη Κυριακή.

Το θυμόμουν ως ένα ιδιαίτερο μέρος, στον τομέα του φαγητού, για την περιοχή του Μαραθώνα ωστόσο, διαβάζοντας τα σχόλια, άρχισα να ανησυχώ ότι έχω πάθει κάποιου είδους αμνησία και δε θυμάμαι καλά, αφού τόνιζα στην παρέα μου ότι, είναι ίσως το καλύτερο μοσχάρι (pure meat) που έχω φάει στην Αθήνα. Πάει λέω, έγινα ρεζίλι, δε θα τους αρέσει και θα με βρίζουν και για την τιμή.

Τελικά (ευτυχώς) 4 κιλά μοσχαρίσιο κρέας εξαφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού. Το ψήσιμο πάρα πολύ καλό (ζουμερό αλλά όχι rare ώστε να απωθεί τους μη υποστηρικτές του), ενώ σαλάτα, πατάτες και τζατζίκι απλώς συμπλήρωναν το κυρίως θέμα.
1 κιλό κρέας περί τα 36 ευρώ και μαζί με ποτά και ορεκτικά, ανήλθε σε 23 ευρώ το άτομο περίπου. Θα μου πείτε, 36 ευρώ το κιλό????

Προσωπικά, νομίζω ότι, μία στο τόσο τα αξίζει τα λεφτά του.
Ειλικρινά όμως, δεν μπορώ να καταλάβω εκείνους που μιλάνε: α)για έλλειψη ποικιλίας κρεάτων (το αντιστοιχίζω με το να πας στο Θανάση και να τους πεις "έχεις μόνο κεμπάπ?"...Hello, μα για αυτό είναι διάσημος και το ήξερες πριν πας, τι ζητάς τώρα, να αλλάξει τον κατάλογο για σένα?) αλλά και για το κρέας - ψήσιμο (πολύ ωμό, άλλοι πολύ ψημένο, σκληραίνει γρήγορα κλπ-είναι δυνατόν να φας το μοσχάρι αφού κρυώσει και να είναι μαλακό).

Επίσης, έχω να πω ότι, η εξυπηρέτηση ήταν άψογη, κανένα θέμα και καμία καθυστέρηση.
Ο χώρος όχι κάτι ιδιαίτερο και το χωριό λίγο εκτός του concept αλλά τουλάχιστον, παίρνεις λίγο καθαρό αέρα.

Το 2 στο value for money αποκλειστικά λόγω της παρούσας δυσμενούς δημοσιονομικής κατάστασης, ένεκα της οποίας θα μπορούσαν να επέλθουν κάποιες μειώσεις στις τιμές.

Πριν από 41 μέρες evita1986
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_1
3.3 ΠΡΟΣΦΑΤΗ +/-
Έχει γράψει Κριτικές
15
Τον εμπιστεύονται
1
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ποιότ. Φαγητού
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Χώρος/Ατμόσφ.
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Value for money
Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_4 Tomato_50_20130405_0
3
Ευρώ/Άτομο
-

Πηγαμε τέσσερα άτομα και πηραμε δυο μεγαλα κομμάτια κρεας που διαλέξαμε, πραγματικά εξαιρετικα. Τα συνοδευσαμε με ορεκτικά απο μικρή ποικιλία επιλογών.

Πήραμε πατατες και μαζι πιτακια με κιμά (λιγο λαδερα) και σαλάτα. Ηπιαμε κρασί και 3 αναψυκτικά. Δωσαμε 70 ευρω κ φάγαμε πολυ καλα. Εξυπηρετηθηκαμε εξίσου καλα.

Ο χώρος για εξοχικο μαγαζι ηταν μια χαρά. Σίγουρα θα ξαναπάω

Χρήσιμη;
0