το επισκέφθηκα μέσα στο καλοκαίρι και το ειχαμε επισκεφθει και καποιες φορές στο παρελθόν όταν ημουν μικρη. Ο πατερας μου,ως αηδιαστικα κολλημενος κρεατοφαγος το εκτιμουσε ιδιαιτερα.
Εγω ως απλα κολλημενη κρεατοφαγος,το εκτιμουσα σκετο.
μεγαλώνοντας λοιπον, και μπορώντας πλεον να εκτιμήσω κατι παραπανω απ το σκετο κρεας,ξαναπαω.
Απογοήτευση. προτηγανισμενες πατατες,χορτα ελαχιστα σαν μεριδα,σαλατα κομμενη, δεν ξερω ωρες, μερες, χρονια πριν?
παντως σιγουρα μπαγιατικη. επισης δεν θυμαμαι αν πηραμε τυροκαυτερη ή τζατζικι, γιατι ενα απ τα 2 δεν το χαν.
Βασικά γενικά δεν το χαν.
ποικιλία δεν είχαν, περιβάλλον, οχι,δεν ειχαν(οπως ακριβώς είπαν οι προλαλήσαντες για το στυλ που εμεινε στην δεκαετια του 90,μην πω 80),σβελταδα δεν ειχαν,ακριβεια δεν ειχαν(ειχαμε παρει τηλεφωνο για να ξεκινησουν να βαλουν τα κρεατα,ετσι ωστε οταν φτασουμε Μαραθωνα απο Αθηνα να ηταν ετοιμα,και φαγαμε 1 μιση ωρα μετα!!!).
Τώρα στο ψητό,κυριολεκτικά.Το περιφημο μοσχαρισιο κρεας του,είναι σιγουρα καλοψημένο,ειναι πρωτοτυπο και αν σου αρεσει το κρεας το ευχαριστιεσαι,αλλα αν κρυωσει λιγο ειναι σκετη σολα καθως ειναι και χοντροκομμενο.Επίσης,με εκνευρίζει όταν κάποιος πασάρει κάτι για κάτι που δεν είναι.Είναι σαν να λές το μαγαζί σου "Ελλαδα" και να μην έχεις πουθενα στα φαγητα που προσφερεις ελαολαδο και φέτα,αλλα να έχεις δε μουσακα. οκευ,εχεις τον μουσακα,αλλα τι αλλο έχεις?
Φτασαμε και στις τιμές. 3 λεξεις χα-χα-χα. Γυρω στα 40 ευρω το κιλο το κρεας. οχι, για μενα δεν αξιζει, ακομη και για τον πατερα μου πλεον δεν αξιζει, προτιμα στανταρ τις ταβερνες στην χασια για κρέας.
Ετσι λοιπον, αν εισαι κολλημένος κρεατοφάγος και αδιαφορεις για την υπολοιπη ποικιλια και θες να φας και κατι διαφορετικο πηγαινε. Αλλα σκεψου την βενζινη για μαραθωνα και μετριασου στην ποσοτητα που θα φας,για το καλο της τσεπης σου.
Μια ταβέρνα χωρίς προσωπικότητα κοντά στην λίμνη του Μαραθώνα.
(-) Πολύ περιορισμένες επιλογές δηλαδή 4-5 κρεατικά, και άλλα τόσα ορεκτικά. Κανένας συνειρμός με το όνομα. Πήραμε 2 μπριζόλες που ήταν τουλάχιστον σκληρές και χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Σαν ποσότητες τεράστιες......οπότε αφού έτσι και αλλιώς δεν θα καταφέρετε να τις φάτε πάρτε μία για δύο άτομα.
Γρήγορη, χωρίς πρόβλημα.
Κρύος χώρος, χωρίς κάτι ιδιαίτερο, έαν εξαιρέσεις ένα τζάκι στο κέντρο.
Για 2 μπριζόλες, χωριάτικη, πατάτες, 2 μπύρες, 60 Ευρώ! Πολλά, πάρα πολλά για αυτό που προσφέρει.
Ο χωρος ειναι σαν ταβερνας της δεκαετιας του 1990.
Η εξυπηρετηση τους (στα δυσκολα -με πολυ κοσμο Κυριακη μεσημερι) κατω του μετριου. Κακη.
Συνοδευτικα τυπου σαλατες,φετα, πατατες τηγανητες και παλι ξεχασμενα καπου στη δεκαετια του 1990.Αγευστα,οτι να'ναι. Ουδεν παραπανω σχολιο.
Το κρεας ομως πολυ νοστιμο αν και λιγο παραπανω ψημενο απ' οτι θα θελαμε.
Χρηζει επειγοντως ανανεωσης -σε ιδεες,στη διακοσμηση, στο σερβις, στα παντα εκτος του κρεατος!
Το κρέας καλό ήταν.
Η χωριάτικη που πήραμε ήταν παγωμένη και άνοστη.
Τα χόρτα δεν μπόρεσα να τα φάω.
Οι πατάτες τηγανητές, προκάτ.
Ο χώρος χάλια, σαν ταβέρνα, χωρίς ταυτότητα, απρόσωπος.
Δε μου άρεσε. Δε θα ξαναπάω.
Πληρώσαμε για 1,5 κιλό κρέας, 1 χωριάτικη, 2 πατάτες, 1 χόρτα, 1 πορτοκαλάδα και μισό κιλό κρασί 80Ε.
Πολλά δεν είναι?
ειχα να παω στην αrgentina περισσοτερο απο 3 χρονια. πηγαμε πριν ενα μηνα μετα απο παρακινηση φιλων. ξεκινησα και εγω για να μην χαλασω το χατιρι γιατι οι κριτικες που ειχα διαβασει για την τωρινη ποιοτητα του μαγαζιου δεν ηταν και οι καλυτερες.
μετα απο τηλ του φιλου μας να ετοιμαστει το κρεας, φτασαμε πεινασμενοι ομολογω αφου ειχαμε παει βολτα στην λιμνη. καθισαμε και καταληξαμε να φαμε μετα απο μιαμιση ωρα, και μια πριν το τηλ δυομιση ωρες συνολικα για να ερθουν στο τραπεζι μας παραβρασμενα χορτα προκατ πατατες και κρεας που μονο στην εμφανιση και πως το σερβιρουν αξιζει.
ηπιαμε κρασι και δυο αναψυκτικα και ενα νερο 5 ατομα 140 ευρω. σιγουρα δεν θα ξαναπαω.
Νοστιμα και καλοψημένα τα πάντα.
Το περιβάλλον φιλικό.
Οι τιμές καλές.
Πιστεύω ότι η ποιότητα σε σχέση με την τιμή είναι σωστά ζυγισμένα σε αυτό το εστιατόριο.