Πλούσια επιλογή από μπύρες και πολλά συνοδευτικά. Και μεσημέρι.
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη
| Περιοχή: | Κουκάκι |
| Διεύθυνση: | Δράκου 10, Κουκάκι |
| Tηλέφωνο: | 210 9226225 |
Δες σχόλια / Σχολίασέ το εσύ
Συνολική βαθμολογία από: 9 χρήστη(-ες)
Για να γράψετε μια κριτική πρέπει να είστε μέλος και να έχετε κάνει log in. |
| Ειναι η πρωτη μπυραρια που ανοιξε στην Αθηνα.Μετα ηρθαν και καλυτερες...Αλλα για μια μπυριτσα και κανενα μεζεδακι ειναι αρκετα καλη. |
| ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΞΩ ΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ.ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΕΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΙ ΜΟΥΡΕΣ ΚΑΤΣΕ-ΚΑΛΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ.ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. |
| Πήγαμε μεγάλη παρέα και δοκιμάσαμε όλες τις draught και συνεχίσαμε με πιο δυνατές και σπέσιαλ γεύσεις! Φυσικά τσακίσαμε καπριτσιόζα, σαλάτα Βύνη, Γερμανικά λουκάνικα, τυρί πανέ ρολά Βύνη και σούπερ χειροποίητες τηγανητές πατάτες με σως ροκφόρ. Στο τελείωμα κεραστήκαμε σφηνάκια και το απίστευτο brownie με κρέμα παγωτό και σως σοκολάτα. Ο λογαριασμός ήταν σε λογικότατα πλαίσια και η εξυπηρέτηση και η ατμόσφαιρα σούπερ!!! (θα το κάνουμε συχνότερα) |
| ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ! Πολύ μεγάλη ποικιλία σε μπύρες. Πολύ καλή ποικιλία σε φαγητά. Φαγαμε ρολό βυνη και πιάτο μπύρας. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Το πρώτο είναι ψαρονεφρι με σως μουσταρδας και πατατες τηγανιτές και το άλλο, σνίτσελ γεμιστό με τυρί και μπέικον, κρέμα γάλακτος και συνοδευονταν με πατάτα ψητή. Καθώς και μια σαλατα Βύνη με σπανακι, ρόκα, καρύδια, παρμεζάνα και σως μελιου. Τελειο! Θεωρώ οτι ειναι απο τις οικονομικές μπυραρίες στην Αθήνα ανάλογα με την ποιότητα/ποσότητα που προσφέρει. Εξαιρετικός χώρος με τεράστιο μπαρ όπου μπορείς ακόμα και να φας εκεί. Καλή εξυπηρέτηση. Εγώ σίγουρα θα ξαναπάω! |
apostolopoulou (05/05/2009)
Top #500 Καλοφαγάδων Δες όλα τα σχόλιά μου Δες τα αγαπημένα μου εστιατόρια |
| Η πιάτσα της οδού Δράκου δεν είναι πια αυτό που ήταν κάποτε, και η ΒΥΝΗ ακολουθεί και αυτή καθοδική πορεία. Η χειμωνιάτικη αίθουσα είναι μάλλον σκοτεινή, το καλοκαίρι με τα τραπεζάκια έξω είναι καλύτερα. Ομολογουμένως πολύ μεγάλη ποικιλία από μπύρες, αλλά μάλλον φτωχός ο κατάλογος των φαγητών. Η ποικιλία λουκάνικων που δοκίμασα την τελευταία φορά ήταν μετριότατη, αγορασμένα από το σούπερ μάρκετ. Το καλύτερο στο πιάτο ήταν η πατατοσαλάτα που τα συνόδευε. Και φυσικά δυσανάλογα ακριβά, όπως στα περισσότερα μαγαζιά αυτού του είδους. |
Αναρωτιέμαι,μήπως εγώ πήγα σε λάθος μέρα, γιατί αντίθετα με τους υπόλοιπους, βρήκα το φαγητό πολύ κάτω του μετρίου και σε ποσότητα και σε ποιότητα. Η ποικιλία αλλαντικών και τυριών ήρθε σε μια τεράστια ξύλινη πιατέλα και πάνω σε μαρουλόφυλλα, τρεις φέτες γαλοπούλα (από τη φτηνή του suer market) και πέντε κομμάτια τυρί. Το μόνο αξιοπρέπες πιάτο ήταν το τηγανητό ρύζι. 30€ άτομο και δεν ευχαριστιέσαι φαγητό με τίποτα. |
| Όσο οι μπυραρίες στην Αθήνα θα συναγωνίζονται μεταξύ τους ποια θα έχει τις περισσότερες μπύρες θα είναι μία μάπα και μισή. Η Βύνη είναι μία από αυτές. Για να διαβάσεις τον κατάλογο με τις 364 μπύρες θες μία εβδομάδα. Αφού μία μπύρα θα πει κάθε πελάτης. Και μάλλον δεν θα είναι η βέλγικη με τα δεκαεφτά σύμφωνα η οποία κάνει 15 ευρώ και ούτως ή άλλως είναι αδύνατον να την προφέρεις στον σερβιτόρο. Κάνε μία καλή επιλογή από 20-30 ψαγμένες μπύρες και την υπόλοιπη ενέργειά σου (και το κεφάλαιό σου) χρησιμοποίησέ τα για να φτιάξεις ωραία ατμόσφαιρα. Διότι το μαγαζί είναι σαν πανδοχείο του πρώην ανατολικού μπλοκ. Σκοτεινό, ύποπτο βρωμιάς και με τόσο πολύ και βαρύ ξυλό που αρχίζεις και σκέφτεσαι τα καημένα τα δενδράκια. Άσε δε ο ήχος της μουσικής. Λες και ακούς από σοσιαλιστικό ελεύθερο ραδιόφωνο του ΄70. Το δε φαγητό μετριότατο και ακριβό. Αναγκαστικά βέβαια για να βγάλει τα σπασμένα από τις χιλιάδες απούλητες μπύρες και τα έξοδα από τα ψυγεία και το ρεύμα. |
| Πλσιάζει περισσότερο σε αγγλική Pub παρά σε μπυραρία. Υψηλότερη ποιότητα φαγητού από τις περισσότερες μπυραρίες στην Αθήνα. Ωραία, απλή και μεγάλη μπάρα, ενδείκνυται και για φαγητό, χωράει άνετα το μεγάλο πιάτο με την ποικιλία λουκάνικων. |
| Ωραία και πλούσια επιλογή από μπύρες. Επίσης, το φαγητό είναι πολύ καλό, σίγουρα άνω του μετρίου σε σύγκριση με άλλες μπυραρίες. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν οτι το στυλ του μαγαζιού είναι κάτι ανάμεσα σε αγγλική pub και σε μπυραρία, με αποτέλεσμα να καταλήγει να μην είναι τίποτα από τα δυό, αλλά λίγο ψυχρό και ουδέτερο. |
| Πες τους το! |