Ποικιλία σε μπύρα και διάφορα συνοδευτικά πιάτα.
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη
| Περιοχή: | Εξάρχεια |
| Διεύθυνση: | Αργεντινής Δημοκρατίας 14, Λ. Αλεξάνδρας |
| Tηλέφωνο: | 210 6450345 |
Δες σχόλια / Σχολίασέ το εσύ
Συνολική βαθμολογία από: 12 χρήστη(-ες)
Για να γράψετε μια κριτική πρέπει να είστε μέλος και να έχετε κάνει log in. |
Δεν είμαι ειδικός στις μπύρες, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω το εύρος και την ποιότητα των προσφερόμενων ετικετών. Όσον αφορά το φαγητό που δοκιμάσαμε, η μεσογειακή σαλάτα με βινεγκρέτ παντζαριού ήταν πετυχημένη, το χαλούμι στη σχάρα καλό, το χοιρινό κότσι αρκετό για δύο άτομα και ζουμερό στο εσωτερικό (αν και η πέτσα υπέρ το δέον σκληρή), και το γεμιστό σνίτσελ ίσως όχι για όλα τα γούστα (λόγω των πικλών) αλλά όχι κακό. 3 άτομα με βαρελίσα μπύρα πληρώσαμε 60€, πολύ ικανοποιητικά για την μεγάλη ποσότητα και την καλή ποιότητα. "Καθημερινή" τιμή που σε προσκαλεί να ξαναπάς. Ημερομηνία επίσκεψης: 23/7/2010. |
Πολυ συμπαθητικη μπυραρια στο κεντρο της Αθηνας. Ο χωρος ειναι κλασσικος και ζεστος. Η εξυπηρετηση ειναι πολυ καλη με ευγενεια και γνωσεις οσον αφορα τις μπυρες. Η ποιοτητα και η ποσοτητα των μεριδων ειναι πολυ καλες, χωρις να ξεφευγει ιδιαιτερα απο τα γνωστα πιατα που βρισκει κανεις σε μπυραριες. Οι ποικιλια σε μπυρες ειναι επαρκης. Θα μπορουσε να εχει λιγο μεγαλυτερο καταλογο αλλα δεν νομιζω οτι θα προβληματισει κανεναν. Ο λογαριασμος παντα ειναι σε πολυ φυσιολογικα επιπεδα για μαγαζι του ειδους. |
Σίγουρη επιλογή για το κέντρο της Αθήνας. Κλασικά ελληνικά φαγητά, μαγειρευτά και της ώρας, καλομαγειρεμένα και γευστικά. Ο χώρος λευκός και πεντακάθαρος σε επίπεδα, πολύ καλή εξυπηρέτηση, κόσμος εκλεκτός. |
Και μου το έχω πει τόσες φορές... να γράφω την κριτική μου αμέσως μετά και όχι αφού περάσουν μέρες. Έτσι, τώρα θα θυμόμουν λεπτομέρειες όπως, για παράδειγμα, το λογαριασμό που πληρώσαμε, ο οποίος όμως πρέπει να ήταν € 20-25 το άτομο. Ήμασταν τρία άτομα χωρίς όρεξη για "γουρουνιές". Πήραμε μόλις 3 πιάτα: 1 σαλάτα (αυτή με το χαλούμι), ένα πιάτο με πιτάκια γεμιστά με τυρί και λιαστή ντομάτα και το all time classic κότσι και φύγαμε εντελώς χορτασμένοι. Το κότσι αν και αναγράφεται ότι είναι για 2 άτομα, πιστέψτε με μπορεί να χορτάσει και τρεις. Και η ποιότητα; Σίγουρα πολύ άνω του μετρίου. Φρεσκοκομμένη σαλάτα, καλές πρώτες ύλες και σωστό μαγείρεμα! Ο χώρος πολύ όμορφος και προσεκτικά διακοσμημένος, σε έκανε να ξεχάσεις ότι έτρωγες πάνω στην Αλεξάνδρας. Μου έκανε κι εμένα εντύπωση η διασπορά των ηλικιών (ήταν και Σάββατο βράδυ)ενώ φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι διαβάζουν το ask4food καθώς δεν αντιμετωπίσαμε απολύτως κανένα πρόβλημα θορύβου- ίσα ίσα θα θέλαμε λίγο πιο δυνατά την πολύ καλή μουσική που έπαιζε. Αδύνατο σημείο είναι σίγουρα το service. Δε μπορώ να παραπονεθώ για καμία ιδιαίτερη καθυστέρηση ή παράλειψη αλλά όλη την ώρα γυρνούσαν πάνω από τα κεφάλια μας φορτωμένοι με πιάτα σερβιτόροι και προσπαθούσαν να συνεννοηθούν με τα μάτια (και μεταξύ τους και με τους πελάτες) για το που θα πρέπει να τα σερβίρουν. Αυτό δημιουργούσε έναν εκνευρισμός και σε αυτούς αλλά και σε εμάς. Θα πρέπει να οργανωθούν τα πράγματα κάπως καλύτερα- ίσως να μοιραστούν τα τραπέζια και να μη σερβίρουν όλοι όλους; |
Rosie (30/04/2010)
Top #500 Καλοφαγάδων Δες όλα τα σχόλιά μου Δες τα αγαπημένα μου εστιατόρια |
| Ωραίο μαγαζί με καλή ποικιλία από μπύρες και καλές τιμές, σε σχέση με αντίστοιχα μαγαζιά. Η μουσική λίγο πιο δυνατή απ'όσο θα έπρεπε. |
Μου αρέσει πάρα πολύ. Αυτό που λέμε τίμιο μαγαζί. Εξαιρετικά και προσεγμένα πιάτα σε πολύ καλές τιμές. Από τις σαλάτες μέχρι και τις ποικιλίες όλα πολύ ωραία. Όσες φορές έχω πάει έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Γενναίες μερίδες και καλή ποιότητα. Έχει καλή ποικιλία από μπύρες. Το προτιμούν και διάφορες ηλικίες. Ωραίος χώρος με φασαρία αλλά εμένα μου αρέσει πολύ. Η εξυπηρέτηση δεν είναι πάντα καλή, εξαιτίας του πολύ κόσμου. Μερικές φορές χρειάστηκε να περιμένουμε πολύ, αλλά οι σερβιτόροι ήταν όλοι ευγενέστατοι. Σίγουρα θα το ξαναεπισκεφτώ |
Περάσαμε πολύ όμορφα και σίγουρα θα πηγαίναμε ξανά! Αυθεντικό μαγαζί. Το φαγητό ήταν πάρα πάρα πολύ καλό για μπυραρία και όχι μόνο. Το service ουδέτερο, οι μπύρες καλές, οι τιμές καλές. Το μόνο που με χάλασε αρχικά από το χώρο είναι ότι είχαν μια τηλεόραση και έβλεπαν αποτελέσματα αγώνων από το στοίχημα. Μετά έβαλαν μουσική. |
alwayshungry (11/10/2009)
Top #500 Καλοφαγάδων Δες όλα τα σχόλιά μου Δες τα αγαπημένα μου εστιατόρια |
Ποιότητα φαγητού: Πάω επί δέκα χρόνια και ποτέ δεν έχω φύγει παραπονεμένος από την ποιότητα του φαγητού. Ο εξαιρετικός μάγειρας σε κάνει να αναθεωρήσεις την άποψη ότι μπυραρία και καλό φαγητό είναι έννοιες ασύμβατες. Τα κλασικά κότσι / ποικιλία κορεατικών / ποικιλία λουκάνικων απλά εξαιρετικά. Σαλάτες φρέσκες, πρωτότυπες, άψογες. Μεγάλη ποικιλία ορεκτικών και κυρίως. Εξυπηρέτηση: Άμεση και ευγενική. Χώρος / Ατμόσφαιρα : Τυπικός μπυραρίας. Καμιά φορά με περισσότερη φασαρία από ότι πρέπει. Το καλοκαίρι έχει και τραπεζάκια έξω. Τιμή / Ποιότητα : 2 άτομα με 45-50 τρώνε και πίνουν του σκασμού. |
Από τα αγαπημένα στέκια. Εδώ θα περάσετε όμορφα και θα φάτε καλά. υπολογίστε γύρω στα 25€/άτομο με φαγητό που θα ευχαριστηθείτε. Χώρος πάντα σχεδόν γεμάτος και όλες οι ηλικίες. Η μοναδική μου ένσταση είναι ως προς την ένταση της μουσικής. Τις τελευταίες 2 φορές που πήγα ήταν εξαιρετικά δυνατά. |
Άνετο και καθαρό μαγαζί, με καλό κόσμο. Το φαγητό πολύ καλό για το είδος του. Φρεσκοκομμένες σαλάτες με πετυχημένους συνδιασμούς, νόστιμα κρέατα. Το προσωπικό ευγενικό και γρήγορο. Οι τιμές πολύ καλές, ειδικά αν λάβει κανείς υπ\'όψιν της γενναίες μερίδες. |
πολυ τιμιο μαγαζι, κλασικο ντεκορ μπυραριας , αν και οχι τοσο κλασικα βαυαρικο...πολυ ανετος χωρος με μεγαλα τραπεζια και καθολου στριμωγμενα...παραγγειλαμε δυο σαλατες(πολυ ωραιες, φρεσκιες και χορταστικες), ενα ορεκτικο(καλο), ενα κοτσι χοιρινο (θα μπορουσε να ηταν καλυτερο) και μια ποικιλια λουκανικα(πολυ καλη-η κλασικη που βγαζουν στις μπυραριες), ηπιαμε και τις μπυρες μας 6 ατομα και πλερωσαμε 81 ευρω, και στο τελος κερασμενη βαφλα με παγωτο κολαση...η εξυπηρετηση πολυ καλη(δεν προλαβαινε να αδειασει η κανατα με το νερο και μας εφερναν αλλη) και ευγενικοτατη.Υπηρχε βεβαια ενας σερβιτορος ο οποιος ηταν αγενεστατος και νταηδεστατος, αλλα δεν χαλαει την γενικη κουλτουρα του εστιατοριου.γενικα πολυ ικανοποιημενος και θα ξαναπαω. Βαζω 1 στον Χωρο, γιατι απλα δεν εχουν διαχωρισει τους καπνιστες απο τους μη καπνιστες και ετσι οι μη καπνιστες ενοχλουνται απο τον καπνο των καπνιστων. Πειτε με υπερβολικο, αλλα ετσι θα κανω σε οποιον δεν σεβεταιτον νομο, την υγεια μου την αξιοπρεπεια μου και την διασκεδαση μου. |
panos_vz (29/10/2008)
Top #50 Καλοφαγάδων Δες όλα τα σχόλιά μου Δες τα αγαπημένα μου εστιατόρια |
| Όποιος έχει διαβάσει τα σχόλια μου για άλλες μπυραρίες (βλ. Βύνη, Ζύθος), αν υπάρχει τέτοιος άνθρωπος, θα περίμενε για μία μπυραρία που λέγεται Αλεξάνδρα (καλά ποιός φωστήρας επέλεξε αυτό το όνομα;)να εκτοξεύω ύβρεις προς πάσα κατεύθυνση. Κι όμως. Η Αλεξάνδρα είναι σωστή και τίμια. Ξέρετε γιατί; Διότι δεν ξοδεύεται να φέρνει μπύρες από τη Μολδοβλαχία και τον Βόρειο Παγωμένο Ωκεανό που δεν τις ξέρει ούτε η μάνα του παραγωγού. Έχει μία ικανή ποικιλία από μπύρες και αυτό ήταν. Τέρμα η μπύρα. Πάμε στο ψητό: Πανσετάκια άψογα με πατατούλες σε μερίδα του σκασμού (τρώνε ακόμη και δύο), με φοβερή εμφάνιση πιάτου (κανονική πιατελάρα) αντί 10-11 ευρώ αν θυμάμαι καλά ή εν πάσει περιπτώσει φτηνά. Πόρωση. Μανιτάρια πλευρότους σωστότατα. Σαλάτες πλούσιες και φρεσκοκομμένες. Λουκάνικα; Μια χαρά. Και ρε παιδιά έγινε και αυτό: Πάω τρίτη ή τέταρτη φορά. Έχω δει από πριν ότι έχει μακαρόνια με γαρίδες, που σε μπυραρία, κατά 99% δεν είναι απλώς μάπα, αλλά κανονικά και μόνο η αναφορά αυτού του πιάτου στο μενού πρέπει να διώκεται ποινικά. Μη έχοντας όμως όρεξη για κρέας είπα να τραβήξω την κατάσταση στα άκρα. Ναι. Καλά το καταλάβατε. Παράγγειλα γαριδομακαρονάδα σε μπυραρία που λέγεται Αλεξάνδρα και βρίσκεται στο πουθενά πάνω στην Αλεξάνδρας εν μέσω όλων των ετοιματζίδικων σουβλακερί και κρεπών. Και ήταν γαμάτη. Πάνω από 25 ευρώ δεν πλήρωσα ποτέ μου. Και τις μπύρες τις κατεβάζω σαν νεράκι. |
| ??? ???? ??! |