Ποικιλία κρεατικών με έμφαση στην Αργεντινή και πληθώρα συνοδευτικών. Και μεσημέρι.
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη
| Διεύθυνση: | Λ. Βάρης 73, Δίλοφο Βάρης |
| Tηλέφωνο: | 210 8994514-5 |
| Website: | http://www.orotoro.gr |
Δες σχόλια / Σχολίασέ το εσύ
Συνολική βαθμολογία από: 13 χρήστη(-ες)
Για να γράψετε μια κριτική πρέπει να είστε μέλος και να έχετε κάνει log in. |
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΝΙΚΟΣ , Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ 'ΠΑΕΖΑΝΟ'.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ADMINSTRATIONS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ SITE. ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ORO TORO. KAΠΟΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΑΦΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ . ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ME ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ WAGYU BEEF.ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΑ STEAK HOUSE ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ:PETER LUGER-N.Y , MORTON'S , FLEMINGS , KOBE-JAPAN , LA CABANA-ARGENTINA KAI ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ-STEAK HOUSE'S.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ , Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ORO TORO HTAN OTAN ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 2005 . Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΚΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ , ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕΡΒΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΩ ΣΕ ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΕΚΤΟΤΕ ΤΟ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΘΑΜΟΝΑΣ ΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ORO TORO ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ CONCEPT STEAK HOUSE.H ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ , ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ BLACK ANGUS BEEF ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΜΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΗΤΑΝ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΚΟΣΜΟ , ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ ΗΡΘΕ Ο ΜΕΤΡ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ Η ΒΡΑΔΙΑ ΕΙΧΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΣ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ-ΚΡΙΤΗΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΕΣ ΤΟΥ CONCEPT , ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΣΕΡΒΙΣ. ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ CONCEPT STEAK HOUSE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! |
Είμαι meat-lover το παραδέχομαι. Το κρέας αν και Αργεντίνικο όπως λένε, στη πραγματικότητα είναι "σαν Αργεντίνικο". Είναι Αργεντίνικο επιπέδου ποιότητας supermarket MAKRO. Το μαγαζί αυτό έπρεπε να είχε ανοίξει στη Πλάκα. Εκεί που ταΐζεις το τουρίστα και δε σε νοιάζει άμα ξαναέρθει... Θα έρθει άλλος τουρίστας... Αν και τα βλάχικα γενικώς, δε φημίζονται για τους πιστούς τους πελάτες. Δεν είμαι αυστηρός, είμαι δίκαιος. Συγχωρέστε με, έχω πάει σε όλα του τύπου meat της Αθήνας. Βρε άντε bye bye, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. |
| η εναλλακτικη λυση στα βλαχικα...τιποτα ιδιαιτερο, μαλλον υπερτιμημενο |
| Ένας χώρος απαράδεκτος - μεγάλος και απρόσωπος - που γεμίζει με φωνακλάδικες οικογένειες, πολύ μέτριο σέρβις και αδιάφορο φαγητό, με "δήθεν" αύρα. Οι τιμές δεν ανταποκρίνονται στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Καλύτερα να το αποφύγετε. |
Marios Challes (07/02/2010)
Top #50 Καλοφαγάδων Δες όλα τα σχόλιά μου Δες τα αγαπημένα μου εστιατόρια |
| Αξίζει για κάτι διαφορετικό! |
Το επισκευτηκα 2 φορες σε συντομο διαστημα οποτε η αποψη μου ειναι πιο ολοκληρωμενη. Απο θεμα κοσμου το μαγαζι αρκετα γεματο, βεβαια η μια φορα ηταν Σαββατο και η αλλη Παρασκευη βραδυ προτιμηστε το μερος για τους μη καπνιζοντες μιας και τη 2η φορα στους καπνιζοντες γινοταν ο κακος χαμος απο κοσμο ενω πολλα πουρα απο διαφορα τραπεζια ειχαν αναψει πραγμα που εκαναν την ατμοσφαιρα καπως. η εξυπηρετηση απλα αποψη επαγγελματικη και ακρως ευγενικη απο τον μετρ μεχρι το τελευταιο σερβιτορο δοκιμασαμε αργενιτινκα πιτακια με τυρι στικακια μοτσαρελας (απλο ορεκτικο αλλα αρκετα πετυχημενο) τη σαλατα νιρβανα ακρως δροσιστικη με τορτιγια μεσα και μανγο για να γλυκιζει και παμε στα κυρια, και τις 2 φορες πηρα μπριζολα η οποια ηταν λουκουμι, τρομερο κρεας και ψησιμο μετριο προς το ωμο οπως ακριβος μαρεσει η υπολοιπη παρεα προτιμησε τα πιατα συνδιασμου μπριζολας-γαριδας τα γλυκα τρομερα επισης καλο τσισκεικ, ωραια μπραουνις εκει ομως που ειδαμε μακρα μεγαλη διαφορα ηταν στην απιστευτη παραδοσιακη νοστιμοταη μηλοπιτα οι τιμες στο καταλογο λογικες σε ολα τα πιατα ορεκτικα, μακαρονια κτλ τις μπριζολες βεβαια τις χτυπαει αν και η ποσοτητα τους ειναι αρκετα μεγαλη και το ψησιμο-σερβιρισμα τους επαγγελματικοτατο |
| ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ STAKΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΕΛΕΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΙΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΙΣΤΑ ΚΡΑΣΙΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΠΙΜΕΝΕΣ.ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ! |
Ένα αδιάφορο δείπνο.. Σε ένα σχετικά αδιάφορο περιβάλλον... Αν ξανακάνω τον κόπο να πάω Βάρη, θα προτιμήσω την φωλιά του κυνηγού.. Επισής οι τιμές ήταν λιγάκι τσιμπημένες. Πάντως πέσαμε σε καλό σερβιτόρο!! |
| Το μαγαζί όταν πήγα εγώ ήταν απελπιστικά άδειο-μόνο 2 τραπέζια-πράγμα περιέργο για τέτοιο μαγαζί.Το φαγητό δεν το λες άσχημο και ειδικά το κρέας ήταν αρκετά καλό αλλά με τίποτα δεν αξίζει το κόστος!Οι τιμές είναι κάτι παραπάνω από υπερβολικές.Οι μερίδες μικρές.Η εξυπηρέτηση καλή αλλά με άδειο μαγαζί θα μπορούσε σίγουρα να είναι καλύτερη.Έχω φάει πολύ καλύτερα με πολύ λιγότερο κόστος.Δεν θα ξαναπήγαινα. |
Μονο στην Αργεντινη εχω φαει καλυτερο στεικ, και χωρις κοσμο και γεματο λειτουργει υποδειγματικα και τα κρεατα ερχοντε παντα οπως τα εχεις ζητησει και ειναι πεντανοστιμα (ειδικα το διαμαντι),και εχω παει σιγουρα πανω απο 15 φορές. Τελος θελω να πω οτι δεν ανταγωνιζεται τα βλαχικα τα οποια καποια μαγαζια ειναι επισης εξερετικα. |
Το επισκευτήκαμε μια καθημερινή μεσημέρι του Σεπτέμβρη και είμασταν μόνοι μας στο μαγαζί. Ο χώρος συμπαθητικός, φαντάζομαι ότι το βράδυ είναι πιο ατμοσφαιρικά. Πήραμε ολόκληρο κομάτι μοσχαρίσιου φιλέτου για δύο άτομα, το οποίο έρχεται σε σχαρίτσα που το διατηρεί ζεστό μια και είναι αρκετά μεγάλο και μέχρι να το φας μπορεί να παγώσει. Γενικά δεν πολυσυμπαθώ το κρέας με αιματάκι αλλά το συγκεκριμένο ήρθε όπως το ζήτησε ο άντρας μου (μέτριο) και όντως είχε καταπληκτική γεύση. Ακολουθήσαμε την συμβουλή του σερβιτόρου και δεν το συνοδεύσαμε με κάποια σάλτσα, απολαμβάνοντας έτσι ατόφια την γέυση του κρέατος. Πήραμε επίσης μετά από προτροπή του σερβιτόρου ένα πολύ ωραίο ουγγαρέζικο κόκκινο κρασί. Εκτίμησα το γεγονός ότι το συγκεκριμένο κρασί ήταν από τα μέτρια προς φτηνά ως προς την τιμή κρασιά του καταλόγου. Το αναφέρω γιατί μου έχει τύχει σε άλλα μαγαζιά ο σερβιτόρος πάυλα σομελιέ παύλα ξερόλας να σου προτείνει ένα από τα ακριβότερα κρασιά του καταλόγου γιατί πάει καταπληκτικά με το πιάτο που διάλεξες, με αποτέλεσμα να νιώθεις σαν φτωχός συγγενής αν δεν το πάρεις τελικά και σαν μ.......ς αν το πάρεις. Anyway, η όλη εμπειρία ήταν ικανοποιητική και οι τιμές λογικές έτσι όπως έχουμε καταντήσει. |
Όταν μπαίνεις εντυπωσιάζεσαι και νομίζεις πως θα φας περίφημα. Ουπς.! την πατήσαμε πάλι. Ένα κακοψημένο Chateaubriand (τα γνωστά, παραγγέλνεις σενιάν, έρχεται ξεροψημένο ή ανάλογα με τα κέφια του ψήστη), που πληρώσαμε χρυσάφι γιατι ήταν από τη μακρινή Αργεντινή (κρίμα το κρεατάκι), το σερβις απελπιστικό (μεχρι και για το λογαριασμό χρειάστηκε μετά από 25 λεπτά και 3 παρακλήσεις, να πάω πανω απο το κεφάλι τους και να περιμένω να μου χτυπήσουνε την κάρτα). Τελικά στα Βλάχικα το καλό φαί είναι στις χασαποταβέρνες. Βεβαίως και δε θα ξαναπάω. |
| Μία όαση μέσα στις λοιπές χασαποταβέρνες στα Βλάχικα της Βάρης. Εξαιρετικό service, χωρίς επιτήδευση. Το μενού επικεντρωμένο στο υπέροχο Αργεντίνικο κρέας. |
| ??? ???? ??! |