Ποικιλία κρεατικών με έμφαση στην Αργεντινή και πληθώρα συνοδευτικών. Και μεσημέρι.
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη
| Διεύθυνση: | Λ. Πεντέλης 108, Βριλήσσια |
| Tηλέφωνο: | 210 8100150-1 |
| Website: | http://www.orotoro.gr |
Δες σχόλια / Σχολίασέ το εσύ
Συνολική βαθμολογία από: 8 χρήστη(-ες)
Για να γράψετε μια κριτική πρέπει να είστε μέλος και να έχετε κάνει log in. |
Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω πολλές γεύσεις γιατι πήγαμε μεγάλη παρέα ... Μου άρεσαν όλα , θα απεύφευγα όντως τα ορεκτικά για να κάνω focus στα κύρια πιάτα. Αν και προφανώς το μαγαζί δεν φημίζεται για το κοτόπουλο του , τρελάθηκα με ένα πιάτο εξωτικό - κοτόπουλο με ανανά και διάφορα άλλα - καθώς το επισκεφθήκαμε μεσημέρι Αυγούστου και η ζέστη δεν σήκωνε βαριά φαγητά . Πολύ ωραία γλυκά , μου άρεσε η κρέπα με καραμέλα Τιμές τσιμπημένες .. |
Επίσκεψη Σάββατο βράδυ 22-05-2010, άτομα 2. Πήγαμε στο συγκεκριμένο εστιατόριο θέλοντας να δοκιμάσουμε το φιλέτο lomo entero που είναι κομμάτι φιλέτου περίπου 1 κιλό, που κόβεται κομματάκια και το ψήνεις ο ίδιος σε μαντεμένια πλάκα στο τραπέζι(τουλάχιστον έτσι σερβίρεται στη Μαδρίτη), γιατί το είχαμε ξαναφάει σε ανάλογο εστιατόριο με κουζίνα Αργεντινής στη Μαδρίτη και ήταν καταπληκτικό. Το σχόλιο μου έχει να κάνει πρωτίστως με το θέμα πολιτικής τιμών πρός τούς πελάτες του μαγαζιού και δευτερευόντως με την γνώμη μου για την ποιότητα και την γεύση του φαγητού, που ούτως ή άλλως είναι υποκειμενική καί διαφορετική του κάθε πελάτη. Το συγκεκριμένο κομμάτι φιλέτου του ORO TORO δεν ήταν κάτι που θα με έκανε να το αναζητήσω ξανά, όπως είχε γίνει την προηγούμενη φορά που το δοκίμασα στην Ισπανία. Η τιμή τώρα του συγκεκριμένου 1 κιλού κρέατος ήταν 83 ευρώ, πολύ ακριβότερο απο την Ισπανία που η τιμή δεν ξεπερνούσε 45 ευρώ. Οι τιμές των συνοδευτικών και των ποτών ήταν οι γνωστές της Ελληνικής πραγματικότητας πού φυσικά τήν ξέρουμε όλοι. Αυτό όμως που με εντυπωσίασε αρνητικά και δεν το έχω ξανασυναντήσει πουθενά ήταν οτι στο τέλος 2 σφηνάκια ΛΙΜΟΝΤΣΕΛΟ πού από την χειρότερη ταβέρνα έως το καλύτερο restaurant, προσφέρονται ως κέρασμα για χωνευτικό (ειδικά όταν η κατανάλωση που έχεις κάνει είναι χωρίς κρασί 60 ευρώ το άτομο) στο ORO TORO χρεώνονται 5 ΕΥΡΩ το σφηνάκι.... Λυπάμαι κύριοι του ORO TORO αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Δεν θα ξαναπάω. |
Η ποιοτητα του φαγητου ειναι πολυ καλη και το ψησιμο επισης, αν και κανα δυο φορες το medium rare που παραγγειλα ηρθε well done και βεβαια επεστραφη χωρις να δημιουργηθει καποιο θεμα. Καλη wine list, πολυ ομορφος χωρος με ωραια ατμοσφαιρα. Εχω παει αρκετες φορες και θα παω ξανα αν και θεωρω οτι ισως πρεπει να ριξει λιγο τις τιμες. Αν μαθαινα πως ο πολυγραφοτατος paesano, με τις δυο κριτικες που εχει κανει στο site για τα εστιατορια Oro Toro, ειναι υπαλληλος του μαγαζιου δεν θα μου φαινοταν καθολου περιεργο. |
mice6525 (26/03/2010)
Top #50 Καλοφαγάδων Δες όλα τα σχόλιά μου Δες τα αγαπημένα μου εστιατόρια |
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΝΙΚΟΣ , Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ 'ΠΑΕΖΑΝΟ'.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ADMINSTRATIONS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ SITE. ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ORO TORO. KAΠΟΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΑΦΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ . ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ME ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ WAGYU BEEF.ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΑ STEAK HOUSE ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ:PETER LUGER-N.Y , MORTON'S , FLEMINGS , KOBE-JAPAN , LA CABANA-ARGENTINA KAI ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ-STEAK HOUSE'S.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ , Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ORO TORO HTAN OTAN ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 2005 . Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΚΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ , ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕΡΒΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΩ ΣΕ ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΕΚΤΟΤΕ ΤΟ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΘΑΜΟΝΑΣ ΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ORO TORO ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ CONCEPT STEAK HOUSE.H ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ , ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ BLACK ANGUS BEEF ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΜΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΗΤΑΝ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΚΟΣΜΟ , ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ ΗΡΘΕ Ο ΜΕΤΡ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ Η ΒΡΑΔΙΑ ΕΙΧΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΣ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ-ΚΡΙΤΗΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΕΣ ΤΟΥ CONCEPT , ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΣΕΡΒΙΣ. ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ CONCEPT STEAK HOUSE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! |
| μέτριο φαγητό , ωραίο περιβάλλον , καλή εξυπηρέτηση , ακριβό αρκετά . δεν ξαναπάω.. |
Το συμπέρασμα (και η συμβουλή μου) μετά από δύο επισκέψεις: Επικεντρωθείτε στο κρέας (γι'αυτό άλλωστε φημίζεται το μαγαζί), και προσπαθήστε να κάνετε κατά το δυνατόν οικονομία από τα ορεκτικά, που δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο ούτως ή άλλως. Οι απαιτητικοί στο κρέας, θα αποζημειωθείτε από τη μεγάλη ποικιλία διαφορετικών κοψιδιών (NY strip, rib-eye, T-bone κλπ), και το ψήσιμο όπως το έχετε ζητήσει κι όχι στεγνή σόλα κατά τη συνήθη πρακτική της ελληνικής ταβέρνας. Να είστε όμως προετοιμασμένοι και για το ανάλογο κόστος: Δύο άτομα με ένα εισαγωγικό Αργεντίνικο κρασί (Trivento Malbec, 4€ στα ΑΒ Βασιλόπουλος, ~20€ σερβιρισμένο στο μαγαζί) 115€, που κάνουν το μαγαζί μία επιβεβλημένη επίσκεψη για καλή κρεατοφαγία, αλλά σίγουρα όχι καθημερινή επιλογή. Ημ/νίες επίσκεψης: 21/11/2008 στην πολυτελή σάλα, 10/8/2009 στον όμορφο κήπο. |
Ο χώρος είναι προσεγμένος, ακριβός, καλαίσθητος, με το σωστό φωτισμό. Το μενού κατατοπιστικότατο, οι τιμές του υψηλότατες π.χ. ένα cowboy steak 600gr στα 33€ (τα βάρη σε gr αναφέρονται στο μενού). Η λίστα κρασιών αρκετά καλή, ελλιπής όμως για τέτοιο εστιατόριο. Οι τιμές της λίγο τσιμπημένες. Και εδώ γίνεται το πρώτο φάουλ, διότι σε high class -υποτίθεται- εστιατόριο, δε νοείται να ρωτάς το σερβιτόρο αν υπάρχει η χρονιά του 2005 για ένα συγκεκριμένο Bordeaux της λίστας και να σε ρωτάει ειρωνικά "δηλαδή αν δεν έχουμε δεν θα το πιείτε?", χωρίς φυσικά να έχουμε δώσει κανένα τέτοιο δικαίωμα. Βέβαια ούτε λόγος να μας φέρουν τα σωστά ποτήρια για το κρασί, ούτε βέβαια καράφα. Αλλά αυτά μάλλον είναι ψιλά γράμματα... Στα του φαγητού, το ορεκτικό με τα μανιτάρια (portobello) σβησμένα σε λευκό κρασί σχεδόν δεν τρωγόταν, η σαλάτα αρκετά καλή, το cowboy steak μου ήρθε σχεδόν σόλα, ενώ παρήγγειλα medium rare. Προς τιμήν του ο σερβιτόρος, ο ίδιος που προηγουμένως ήταν είρων, πήρε κατευθείαν το πιάτο μου και επέστρεψε με καινούριο, όντως medium rare. Υποχρέωσή του ήταν, αλλά σπάνια το συναντάς πλέον. Επειδή έχω μια τρέλα με το ψήσιμο τέτοιων κρεάτων, περίμενα ότι θα ενθουσιαστώ από το πολυδιαφημισμένο τους κρέας. Τίποτα. Επιπέδου Χασιάς, μέσα σε ένα απροσδιόριστο λιπαρό μαύρο υγρό, με βαριά γεύση καμμένου λίπους...Διότι κόβω το κεφάλι μου ότι το είχαν λούσει με πρόσθετα την ώρα που το έψηναν. Και εν πάσει περιπτώσει δεν άξιζε για 33€. Η ίδια άσχημη εντύπωση και για ένα petite fillet (300gr, πραγματικά όχι πάνω από 150gr, 29€) που πήρε έταιρος συνδαιτημών. Για 2 cowboy steaks,1 μικρό(ελάχιστο)φιλετάκι,1 σαλάτα,1 ορεκτικό,1 μπουκάλι κρασί,1 πατάτες δώσαμε 165€. Δυστυχώς άλλο ένα εστιατόριο που δεν καταφέρνει να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων που το ίδιο δημιουργεί. |
geog (29/12/2009)
Top #500 Καλοφαγάδων Δες όλα τα σχόλιά μου Δες τα αγαπημένα μου εστιατόρια |
| The quality is not something you would expect from the style of the shop. You order a salad and all you get is what looks like at least a 2 day old salad. Withered and tasteless... not worth the 14 euro they charge. the meat is ok.. but nothing you cant find anywhere... not worth its money!! |
| ??? ???? ??! |