Ορεκτικά και κυρίως πιάτα με πρωταγωνιστή το κρέας. Και μεσημέρι.
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη
| Περιοχή: | Γκάζι |
| Διεύθυνση: | Περσεφόνης 19, Γκάζι |
| Tηλέφωνο: | 210 3413440 |
Δες σχόλια / Σχολίασέ το εσύ
Συνολική βαθμολογία από: 18 χρήστη(-ες)
Για να γράψετε μια κριτική πρέπει να είστε μέλος και να έχετε κάνει log in. |
Χωρος ψυχρος που θυμιζει κρεοπωλειο. Στο ισογειο επικρατει αρκετη φασαρια και η εξυπηρετηση γινεται προβληματικη οταν εχει πολυ κοσμο. Τα πιατα με κρεας,με αφησαν αδιαφορο,πραγμα που σχολιαστηκε δυσμενως απο ολη την παρεα. Το κρασακι του ικανοποιητικο,οι τηγανιτες πατατες καλες. Τιμες σχετικα τσιμπημενες για αυτα που προσφερει. Για parking ουτε λογος να γινεται,καλυτερα οποιος πηγαινει στο Γκαζι να χρησιμοποιει αποκλειστικα το metro. Θα αργησω να ξαναπαω. |
μετα απο 3 εκθεσεις στιν τεχνοπολη και μια πεινα να τυρανναει το στομαχι μας ειπαμε να κατσουμε στο Butcher shop να δοκιμασουμε καλο κρεατακι! μπαινοντας ο χωρος στο ισογειο δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο θυμιζει μεν κυριλε κρεωπολειο αλλα προτιμαμε τον πανω οροφο με θεα η εξω οταν εχει καλο καιρο. το Σερβις καλο. τα πιατα ομως... ΑΚΡΙΒΑ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ!!!! Ειναι δυνατον να πληρωνεις τα κεφτεδακια και να σου ερχονται σκετα χωρις τιποτα διπλα?? ουτε μια πατατουλα? αναγκαζεσαι να παραγγειλεις την μεριδα πατατες που ειναι ομως απαιχτη... γενικως τα κρεατα του δεν ειναι το κατι ιδιαιτερο πολυ μετρια Τα τυρακια καλης ποιοτητας οπως και τα αλλαντικα αλλα ως εκει. τιμη κατ'ατομο: 25-35 ευρω χωρις κρασι θα ξαναπηγαινα?: ΟΧΙ |
Καλό είναι. Καθαρό, συμπαθές και με ευγενέστατο προσωπικό. Οι τηγανητές πατάτες κορυφαίες. Το χύμα κρασί κουτελίτης, όχι άσχημο όμως. Κρεατικά θα μπορούσαν και καλύτερα. Τιμές θα πήγαιναν και παρακάτω αλλά ας όψεται το -μετριο- ΜΑΜΑΚΑΣ δίπλα που έκανε πιάτσα το συγκεκριμένο δρόμο..Ενσταση: κερασμένα γλυκά επιλεκτικά;; Γιατί σε μερικά τραπέζια πάνε και σε άλλα 'οχι;; |
Kαθισαμε απόγευμα οπότε δεν ήταν γεμάτο. Έτσι το σέρβις θα μπορούσες να πεις ότι ήταν μια χαρά. Ο χώρος είναι πολύ καλός για αυτό που είναι, δλδ μία μοντέρνα ταβέρνα και οι τουαλέτες ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ.Σημαντικό. Ό,τι ήρθε ήταν καλό,το δυνατό σημείο είναι οι μεγάλες μερίδες, πολύ καλές τηγανιτές πατάτες, μικρολαθάκια τεχνικής σημασίας σε σαλάτες που σε τέτοια μέρη είναι απολύτως φυσιολογικά. Οι τιμές είναι ελαφρώς λίγο πιο πάνω από αυτό που θα θέλαμε, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό θα συμβεί μόνο αν θέλεις να πάρεις αρκετά για δοκιμές, σε ανα πιάτο τιμή είναι κανονικά. Τα γλύκά ήταν κέρασμα,η λέμονταρτ ήταν καλή το προφιτερόλ δεν ήταν άσχημα αλλά θα μπορούσε να μπει κάτι πιο ασυνηθιστο για γλυκό στην κάρτα, όμως και τα δύο φρέσκα. Το μόνο που λείπει από το μαγαζί είναι απλά μια μικρή πινελιά να κάνει λίγο πιο προσεγμένα τα πιάτα στο ήδη καλό συνολο τους. Σιγουρα είναι να ξαναπάς για πάνω από1 φορά αν είναι μόνιμα σε αυτό το επίπεδο. |
Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ.Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΙΑΤΩΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ (ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ).Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΓΕΛΑΣΤΟΙ(ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ,ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΚΡΑΣΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ.Η ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΡΟΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΕΣ.ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΨΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΣΕ ΧΑΣΑΠΙΚΟ ΠΑΛΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙ ΤΙΜΗ ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ,ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΦΙΛΕΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΨΗΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ 19,50 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ. ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΕΙΧΑΝΕ ΤΑΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 80% ΚΑΠΝΙΖΕ. ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ. |
Χώρος λιτός και απέριττος, αποπνεεί ταξη και καθαριότητα. Όλα τα υπόλοιπα όμως θα τα χαρακτήριζα απλώς χλιαρά. Το φαγητο μέτριο, αποδεκτή ποιότητα αλλά χωρις να προκαλει το γευστικό ενδιαφέρον. Η κακή συνήθεια να καρβουνίαζουν όλα τα κρεατικά ακομα και αν τους επισημαίνεις ότι τα θες medium, έχει περασει στο DNA των Ελληνων. Το απακι είναι "Don't", απέχει παρασάγγας από το αυθεντικό. Τιμές αποδεκτές δεδομένης της περιοχής και όχι της ευχαρίστησης.(~25 ανα άτομο χωρίς αλκοόλ). |
Solomos Skotias (19/08/2009)
Top #500 Καλοφαγάδων Δες όλα τα σχόλιά μου Δες τα αγαπημένα μου εστιατόρια |
| Πας, τρως, φεύγεις. Ψητά, σαλάτες, ορεκτικά. Απλά. Ο χώρος είναι λιτός το σέρβις καλό (παρόλο που έχει πάντα πολύ κόσμο) και οι μερίδες ικανοποιητικές. Δεν έχω να προτείνω κάποιο πιάτο αλλά θα μείνετε ευχαριστημένοι και θα ξαναπάτε αν σας βγάλει ο δρόμος σας. Μία ένσταση. Νομίζω ότι οι τηγανητές πατάτες δεν είναι και τόσο φρέσκιες. Μάλλον λίγο προκάτ μου έκαναν.Χάλασε λίγο η πολύ καλή τάρτα λεμονιού και αντί της κλασικής μαστίχας που πρόσφεραν στο τέλος, τώρα πήρε τη θέση της φρέσκια λεμονάδα. Για τους ξινούς. Θέλουμε πίσω τη μαστίχα!!! |
| Μέτρια τα φαγητά του, συμπαθητικός ο χώρος. Medium παράγγειλα, well done το ΄φεραν όπως συνήθως στην Ελλάδα αλλά για το συγκεκριμένο είδος μαγαζιών και με τέτοιες τιμές είναι απαράδεκτο. |
mice6525 (06/05/2009)
Top #10 Καλοφαγάδων Δες όλα τα σχόλιά μου Δες τα αγαπημένα μου εστιατόρια |
| Συμφωνώ με τον Intacto. Μέτρια συνολικά κουζίνα, τσιμπημένες τιμές λόγω περιοχής αλλά καλά υλικά και συνεπές αποτέλεσμα. Άμα θέλετε σώνει και καλά να φάτε ο Γκάζι είναι μάλλον μια καλή λύση αλλά γιατί να φάτε εκεί; |
| Το πιο δυσκολο επιτευγμα για ενα εστιατοριο είναι να είναι συνεπές. Να μην εχει σκαμπανεβάσματα.Τη μια φορά να τρως και να φτανεις στις πύλες του Αγιου Πετρου και την άλλη να χάνεσαι στο ερεβος που ξεχυνεται από τον Αδη...Πιστευω ότι το Butcher το εχει κατορθώσει αυτό. Είναι μια επιλογή κρεατοφαγίας στην ταλαιπωρημενη σκηνη εστιασης στο Γκάζι που γνωρίζεις ότι θα φας καλά χωρις να πληρώσεις υπερβολικό αντιτιμο...Το αγριογουρουνο του ειναι πολυ καλο ενώ μου αρεσουν ιδιαιτερα και οι πατατες...Καλη επιλογη |
Μετά από 5 επισκέψεις καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είναι ικανοποιητικά καλό το μαγαζί. Μου αρέσει ο χώρος (το σκούρο πάτωμα, το γκρίζο με το μάρμαρο), αν και τα τραπέζια στο ισόγειο είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο, δεν θα παραπονεθώ όσο για το διπλανό αδελφάκι του (Sardelles). Η βιτρίνα θυμίζει τον παππού μου που είχε χασάπικο, και η πρόσοψη μου φαίνεται ότι είναι απομίμηση του Les Halles στην Νέα Υόρκη http://othersideoftheplanet.com/wp-content/uploads/2007/01/Les_Halles.jpg . Από τα ορεκτικά δεν ξεχωρίζω κάποιο συγκεκριμένο, γενικός είναι πολύ του γούστου μου. Δεν με χαλάει που δεν υπάρχουν τα 'κλασσικά' ορεκτικά (τηγανιτά λαχανικά, πίτες, σαλτσοειδή, κλπ) και είμαι απολύτως σύμφωνη με τα λιτά κρεατικά και σκέτα τυριά για πρώτα. Η φρέσκιες σαλάτες επίσης είναι λιτές, χωρίς περίπλοκα dressings και περίεργα υλικά - και πάλι συμφωνώ. Να κρατάμε την όρεξη μας για τα κρέατα δηλαδή. Ξεχωρίζω την σαλάτα με το σταμναγκάθι, αν και σε μερικές επισκέψεις δεν περιείχε την ίδια ποσότητα με άλλες φορές. Το αγριογούρουνο το έχω πετύχει άψογο, άλλες φορές ήταν όντως στεγνό και σκληρό όπως γράφουν οι παρακάτω. Μου αρέσει πάρα πολύ το μπιφτέκι με 3 κρέατα (μόνο στο Butcher Shop και στο Politi.co παραγγέλνω συστηματικά κιμαδο-ειδή). Το κεμπάπ καλό επίσης, το παραγγέλνω χωρίς γιαούρτι από πάνω για να μην υποσκιάσει το κρέας. Αυτό, για όσους δεν με γνωρίζουν, λέει πολλά μιας και ήμουν χορτοφάγος για 10+ χρόνια! Κανείς δεν έχει σχολιάσει τις πατάτες. Χοντροκομμένες και τραγανιστές χωρίς υπόλοιπα λαδιού από το τηγάνισμα, μία πλούσια μερίδα που ίσως να αποσπά την προσοχή από τα κύρια. Την επόμενη φορά λέω να παραγγείλω μόνο ορεκτικά και πατάτες, να τις ευχαριστηθώ με μία παιδική διάθεση! ‘Άντε, ίσως και ένα τηγανιτό αυγουλάκι στο πλάι, είναι από τα λίγα στο μενού που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. |
theremina (06/03/2009)
Top #50 Καλοφαγάδων Δες όλα τα σχόλιά μου Δες τα αγαπημένα μου εστιατόρια |
Κάποια απο τα κρεατικά του είναι καλά (κυρίως σε μοσχάρι) ενώ κάποια άλλα (απάκι,λουκάνικο,μπιφτέκι κοτόπουλο) είναι αδιάφορα. Τα ορεκτικά δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασαν, ενώ τα γλυκά (πχ τάρτα λεμόνι) είναι απλά ΟΚ. Τιμές τσιμπημένες αν τις δεις μεμονωμένα,όμως είναι στα πλαίσια της περιοχής και του είδους του μαγαζιού. Ωραίο touch τα λικέρ που σερβίρουν στο τέλος (μαστίχα και γαρύφαλλο) αν θυμάμαι καλά.Συνολικά θα έλεγα ότι αξίζει για μια φορά, αλλά δεν νομίζω να γίνει απο τα αγαπημένα σας... |
Arkady (22/01/2009)
Top #10 Καλοφαγάδων Δες όλα τα σχόλιά μου Δες τα αγαπημένα μου εστιατόρια |
| Ευχαριστο περιβαλλον αν και ειχε πολυ φασαρια λογω πολυκοσμιας!το προσωπικο ηταν γρηγορο και ευγενικο.ειναι μια μοντερνα ταβερνα που ειδικευεται μονο στα κρεατικα τα οποια ηταν καλης ποιοτητας,καλοψημενα και μεστα σε γευση.αδιαφορα τελειως ηταν τα ορεκτικα και οι σαλατες οπως επισης και το ψωμι.το απακι ρεθυμνου ειχε μια γευση σαν να ετρωγες καυτερο λουκανικο η οποια δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα.τα γλυκα ηταν κακης ποιοτητας και ολιγον ανοστα!τα λικερ ομως τριανταφυλλου και μαστιχας που σερβιρουν στο τελος ηταν καταπλικτικα.οι τιμες ιδιαιτερα τσιμπιμενες για αυτα που προσφερει.το καλο ειναι οτι μετα κι αν εχεις παραφαει,σαν εμενα, δεν νιωθεις το στομαχι σου βαρυ.σε γενικες γραμμες παντως εμεινα ικανοποιημενη. |
soufle sokolatas (29/12/2008)
Top #100 Καλοφαγάδων Δες όλα τα σχόλιά μου Δες τα αγαπημένα μου εστιατόρια |
Μόλις χτες 26/11 πήγα στο συγκεκριμένο μαγαζί. Η ατμόσφαιρα καλή, φιλική όπως και το service. Οντας μεγάλη παρέα δοκιμάσαμε αρκετά φαγητά... τα πιάτα ελευθέρας βοσκής ήταν πολύ σκληρά, τα κρέατα γενικά οχι καλοψημένα (εκτός από το μπιφτέκι όπου μας παρουσίασαν απλά 3 κομμάτια γαρνιρισμένα με μισή ψητή ντομάτα)...Στα ορεκτικά τώρα....το απάκι σαφέσταστα δεν είχε καμία σχέση με το original όπως και η ονομαζόμενη τυροκαυτερή θεσσαλονίκης (χτυπητή) που ήταν μια μάζα τυριού τελείως άγευστη (και καθότι σαλονικά όπως καταλαβαίνετε....) Δεν ενθουσιάστηκα με το μαγαζί και πιστεύω ότι τελικά τα πολυδιαφημιζόμενα είναι προς αποφυγήν! |
| Επισκέφτηκα το συγκεκριμένο εστιατόριο πριν κανά μήνα περίπου. Γενικά τα φαγητά ήταν σωστά ψημένα κάτι το οποίο το θεωρώ αυτονόητο για εστιατόριο αυτού του επιπέδου, ικανοποιητική εξυπηρέτηση για Τετάρτη βράδυ, λιτό μενού χωρίς δημιουργικές εξάρσεις, πολύ καλή περατζάδα στους θαμώνες της γύρω περιοχής.Επίσης θα προτιμούσα μεγαλυτερη ποικιλία στα ορεκτικά, εξάλου αλλαντικά και τυριά τρώω και στο σπίτι μου.Οι τιμές μου φάνηκαν τσιμπημένες:αγριογούρουνο ελευθέρας(πραγματικά δεν καταλαβα διαφορά από χοιρινό, αν και στα κάρβουνα ήταν μαλακό και ζουμερό), σουβλάκι μοσχαρίσιο,χωριάτικη,πατάτες και 2 μικρές μπύρες 55ευρώ. Θα ήθελα να επισημάνω ότι θεωρώ απαράδεκτο να χρεώνονται οι μικρές μπύρες(250ml)πιο ακριβά και από τα τριγύρω μπαρ (6-7e)Αν ναι στο τέλος μας προσέφεραν και σφηνάκι με λικέρ μαστίχα |
| ΛΟΙΠΟΝ στο εν λογω εστιατοριο ειναι η 3η φορα που πηγαινω οποτε αυτο απο μονο του οδηγεί σε 2 συμπερασματα, αφενος οτι εμεινα ικανοποιημενος και ξαναπηγα αφεταιρου οτι πλεον εχω μια πιο σφαιρικη αποψη για το συνολικό προιον. σπευδω να διευκρινισω οτι ναι, θεωρω το Butcher ενα καλο κρεατοφαγειο ενω για την αποψη μου δεν ξερω αν θα συμφωνησει η πλειοψηφια. Το μενου ειναι ιδιαίτερα καλο αν εισαι κρεατοφαγος ενω προσφερει και επιλογες για τους λιγοτερο φανατικους της σαρκας. ενδιαφερον εχουνε οι επιλογες σε τυρια και αλλαντικα που αποτελουν ιδανικα ορεκτικα. τα κυριως σε ενα μεγαλο βαθμο ηταν αρκετα καλα ζουμερα και σωστα ψημενα οπως τα παραγγειλαμε, με ενσταση στο αγριοχοιρο ελευθερας οπως και στο χοιρινο ελευθερας που ηρθαν παραψημενα και ξερα. Το service αν και αρκετα αποτελεσματικο δεν μας αλλαξε τασακια ποτε, μας αργησε τα ποτηρια επανειλημενα ενω μπερδεψε τα καποια πρωτα πιατα με τα κυρίως (Κυριακη μεσημερι).Τελος ξεχασε να προσφερει τα λικερ που προαναφερθησαν.(Αλλη φορα το εκανε).Οι τιμες ηταν καλες (οχι φθηνες) αλλα καλες . Το περιβάλλον επιση ζεστο χαλαρο φιλικο οπως αρμοζει σε μια καλη ταβερνα μοντερνα η κλασσικη . Θα ξαναπαω σε πρωτη ευκαιρια. |
Αυτό που μου άρεσε ήταν τα σπάνια τυριά και αλλαντικά του. Επίσης τα κρέατα όλα έρχονται πολύ σωστά ψημένα.Σε μια συνάντηση που κάναμε στο butcher 15 ατόμων παρακαλώ όλα ήρθαν σωστά ψημένα, σε σωστή θερμοκρασία και σε σωστή σειρά.Μπράβο και στο καταπληκτικό service που δεν τα έχασε καθόλου με την απαιτητική και φασαριόζικη παρέα. Ο χώρος είναι ο κλασικός πλέον χώρος που χαρακτηρίζεται ως \"μεταμοντέρνα ταβέρνα\". Λαδόκολλες στα τραπέζια, κλασικά ποτήρια του κρασιόυ και του νερού και δίσκος με λαδόξυδα και αλατοπίπερα. |
| Ωραίο εστιατόριο ανοιχτό όλες τις ώρες και με τραπεζάκια έξω. Σερβίρει κυρίως κρέας σε διάφορες μορφές απο παϊδάκια μέχρι το Κερκυραϊκό νούμπουλο, ενώ μεταξύ των άλλων προσφέρει τσέχικη βαρελίσια μπύρα. Χαλαρό το σέρβις όταν δεν είναι γεμάτο το μαγαζί, σε ώρες αιχμής τα μπερδεύουν λιγάκι και αγχώνονται. Στο τέλος του γεύματος έρχεται δίσκος με διάφορα λικέρ, απο τη διεύθυνση του μαγαζιού, μαστίχας, τριαντάφυλλου, σαμπούκας και φεύγοντας μας δίνουν ένα γλαστράκι βασιλικό. |
| Πες τους το! |