Πλούσιο μενού με κλασικά πιάτα και ψάρι. Και μεσημέρι.
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη
![]() |
3.0 (5) | Δες σχόλια / σχολίασέ το εσύ |
| Περιοχή: | Κέντρο (και Κολωνάκι) |
| Διεύθυνση: | Σόλωνος 119 |
| Tηλέφωνο: | 210 3846596 |
Για να γράψετε μια κριτική πρέπει να είστε μέλος και να έχετε κάνει log in. |
ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΠΩΣ ΑΝΙΣΟ-ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΨΗΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΤΙΧΟ+ΚΑΡΒΟΥΝΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΙΖΟΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ: ΚΡΑΣΙ ΧΥΜΑ,ΨΩΜΙ, ΛΑΔΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ(ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ, ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!). ΕΠΙΣΗΣ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣ, ΣΥΜΙΑΚΟ ΓΑΡΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΑΧΝΙΣΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΑ, ΚΟΥΤΣΟΜΟΥΡΑ ΟΚ-ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΠΡΩΤΗΣ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΟΑΣΗ (65 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2) |
τιποτα το ιδιαιτερο. αλλα οι τιμες ειναι πολυ καλες. το σερβις πρεπει να γινει πιο διακριτικο και επαγγελματικο. δεν ειναι δυνατον να τσαντιζονται εμφανως που ενω ειχαμε κανει κρατηση για 6 ηρθαμε 5. δεν μου αρεσε που πηρε πρωτοβουλια να σερβιρει το κρασι κατα βουληση στα ποτηρια πριν προλαβεις να αρνηθεις και εντωμεταξυ οι 2 της παρεας να εμειναν χωρις 2ο ποτηρι. πολυ θετικο ο μικρος μαζεμενος καταλογος. |
Το φαγητό είναι υπέροχο. Φρεσκοκομμένη η σαλάτα και φινετσάτες γεύσεις γενικά. Οι τιμές είναι απόλυτα λογικές, μάλλον φτηνά γι αυτό που σου προσφέρει το μαγαζί. Το σέρβις καλό, λίγο υπερβολικό σε κάποιες στιγμές και ίσως λίγο ελλειπές κάποιες άλλες, σε κάθε περίπτωση ευγενικό. (όχι ότι νοιάζεστε και πολύ αλλά) θα ξαναπάω. |
Θα είμαι δίκαιος: Το φαγητό είναι θαυμάσιο, αλλά το 4 το βάζω με λίγο ζόρι. Τιμές μια χαρά. Αντιμετώπισα όμως μικροπροβλήματα με το service τα οποία όταν όλα τα άλλα είναι τόσο ωραία σε εκνευρίζουν ακόμα περισσότερο. |
mpiskotos (12/12/2009)
Top #10 Καλοφαγάδων Δες όλα τα σχόλιά μου Δες τα αγαπημένα μου εστιατόρια |
| Συμπαθητικό ως χωρος και αρκετά οικονομικο.Κάνανε βέβαια ένα σημαντικό ατόπημα.Παραγγειλαμε μπαρμπούνια και χωρίς να ερωτηθούμε,τα μπαρμπουνια ήρθαν ψημένα και όχι τηγανισμένα ως ειθισται.επιπλέον ήταν τόσο ψημένα που μύριζαν κάρβουνο. |
| Πες τους το! |
underwater (13)