Μοντέρνα ατμόσφαιρα και κουζίνα που παραπέμπει σε οινομαγειρείο. Και μεσημέρι.
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη
| Περιοχή: | Κορυδαλλός |
| Διεύθυνση: | Ταξιαρχών 15, Κορυδαλλός |
| Tηλέφωνο: | 210 4950495 |
Δες σχόλια / Σχολίασέ το εσύ
Συνολική βαθμολογία από: 5 χρήστη(-ες)
Για να γράψετε μια κριτική πρέπει να είστε μέλος και να έχετε κάνει log in. |
Μοντέρνο μεζεδοπωλείο στον Κορυδαλλό. Παραδοσιακές και "πειραγμένες" συνταγές με χαρακτηριστικά υλικά από όλη την Ελλάδα, κυρίως κρεατικών που μπορούν να παίξουν ως κυρίως ή στη μέση (τηγανιές, μπιφτεκάκια κ.ά.). Οι τιμές λογικές και ο χώρος όμορφος (καλύτερα μέσα παρά έξω στο άχαρο πεζοδρόμιο). |
| ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ , ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΕΝΟΥ , ΩΡΑΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ , ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ , ΤΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ .... ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ : ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ..... |
| Πολύ συμπαθητικό μαγαζάκι! Ώραία χρώματα, πολύ καλά τα παιδιά που το έχουν και πολλοί μεζέδες και όχι μόνο... Ό,τι πρέπει για παρέες. Η γαρδουμπίτσα ήταν τέλεια! |
| ωραιος χωρος, πολυ ωραια πιατα βασισμενα στην παραδοσιακη κουζινα, προσεγμενος χωρος, τιμες ικανοποιητικες |
VASSO (21/01/2009)
Top #50 Καλοφαγάδων Δες όλα τα σχόλιά μου Δες τα αγαπημένα μου εστιατόρια |
Το κουκούτσι ήταν μια πραγματική αποκάλυψη για εμένα και την παρέα μου! Όχι γιατί απλά ξεπροβάλει μπροστά σου σε ένα στενάκι του Κορυδαλλού χωρίς να το περιμένεις αλλά γιατί από την πρώτη σου επίσκεψη καταλαβαίνεις ότι σίγουρα θα ξαναβρεθείς σε αυτο το μικρό αλλά θαυματουργό εστιατόριο!Τα πιάτα του το ένα καλύτερο από το άλλο, οι ιδιοκτήτες φιλικότατοι, η ποιοτητα-καθαριότητα του απαράμιλλη.Πραγματικά σε εκπλήσει... Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το σκεπαστό κοτόπουλο και τα ψητά λαχανικά!!! Χρειαζόταν ένα τέτοιο εστιατόριο ο Κορυδαλλός!!! |
| Πες τους το! |