ΔΕΥΤΕΡΑ 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. ΕκτύπωσηE-mail

"48" THE RESTAURANT

Βαθμολογία χρηστών

2.5 (3) Δες σχόλια / σχολίασέ το εσύ

ΕΙΔΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ: Ελληνική κουζίνα

Περιοχή: Αμπελόκηποι
Διεύθυνση: Αρματολών & Κλεφτών 48, Αμπελόκηποι
Tηλέφωνο: 210 6411082
Website: http://www.48therestaurant.com
Ποικίλο μενού με κλασικές ελληνικές συνταγές και διεθνή πιάτα. Κλειστά Κυριακή. (Σεπτέμβριο με Μάιο).
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Δες σχόλια / Σχολίασέ το εσύ

Συνολική βαθμολογία από: 3 χρήστη(-ες)

Για να γράψετε μια κριτική πρέπει να είστε μέλος και να έχετε κάνει log in.

2.5

2.3

1.7

Ότι πιο ψυχρό έχω δει σε χώρο, χωρίς να σημαίνει πως δεν μου αρέσει το μινιμαλιστικό ύφος.

Οι γεύσεις του απογοητευτικές, δεν είχαν να μου πουν τίποτα.

Μέχρι και τα γλυκά του απογοητευτικά, κάποια στιγμή είχα την εντύπωση πως έτρωγα μερέντα...

Νομίζω πως άκουσα ότι έκλεισε, εύχομαι να είναι αλήθεια(!)

Η τιμή καμία σχέση με την ποιότητα.

1.5

1.0

Να είμαστε δίκαιοι. Το 48 είναι ένα εστιατόριο ορόσημο για τα Ελληνικά δεδομένα. Αυτό που αποκαλούμε \\\' δημιουγική Ελληνική κουζίνα\\\' χρωστάει στον Χριστόφορο και στο μεράκι του όσο και στους επιχειρηματίες που δουλεύουν άκρως επαγγελματικά και δεν κάνουν καμία παραχώρηση σε ό,τι αφορά την ποιότητα φαγητού και υπηρεσιών.

3.5

3.0

Μου αρέσουν τέτοιου είδους μινιμαλιστικές φάσεις. Στην πραγματικότητα με εντυπωσιάζουν σαν να είμαι έφηβος γυμνασίου. Όταν όμως καλούμαι να τα σκάσω χοντρά ξαφνικά ενηλικιώνομαι. Στην αρχή νιώθω ως φοιτητής. Τότε που διδασκόμουν αστικό δίκαιο: Η αντιπαροχή πρέπει να είναι αντικειμενικώς ανάλογη της παροχής άλλως η σύμβαση πάσχει νομικών ελαττωμάτων που δύνανται να οδηγήσουν έως και την ακύρωσή της. Έπειτα δε από αυτή τη σύντομη θεωρητική επεξεργασία του ζητήματος, αρχίζω και σκέφτομαι με τη σημερινή ιδιοσυγκρασία μου. Αυτή του αγχωμένου νέου (επταετίας) δικηγόρου που νομίζει ότι έχει γερό στομάχι. Διαμαρτύρομαι εντόνως κύριε πρόεδρε. Πόσα θες γι΄ αυτό το πιάτο; 32 ευρώ; Πώς τα θες; Σε κλοτσές ή σε μπουνιές; Δεν έχω όμως πάντοτε δίκιο. (Ψέματα λέω. Έχω πάντοτε δίκιο. Και ποτέ δεν λέω ψέματα.)

2.5

2.0