Ελληνικές γέυσεις και πρωτότυπες προτάσεις. Παρασκευή έως Κυριακή και μεσημέρι.
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη
| Περιοχή: | Γκάζι |
| Διεύθυνση: | Περσεφόνης 59, Γκάζι |
| Tηλέφωνο: | 213 0147490 |
Δες σχόλια / Σχολίασέ το εσύ
Συνολική βαθμολογία από: 10 χρήστη(-ες)
Για να γράψετε μια κριτική πρέπει να είστε μέλος και να έχετε κάνει log in. |
Από τις λίγες μην πω ελαχιστότατες φορές που αφήνω το φαγητό μου άθικτο στο πιάτο μου. Τι να πει κανείς για το σνίτσελ με το κρασί ή για τους περιβόητους λαχανοντολμάδες τους, έχουν περάσει σχεδόν πέντε μήνες και ακόμα να το ξεπεράσω. Πάλι καλά που υπήρχε και ο σκυλάκος εκεί και τα τίμησε δεόντως, βέβαια δεν πλήρωσε αυτός αλλά χαλάλι του. Α ρε Δ. πρέπει να σε ακούω μερικές φορές. |
Δεν θα ξεχάσω το μοναδικό παγωτό σαμπάνια. Ακόμα μου έχει μείνει η γεύση του. Τα πιάτα καλά μαγειρεμένα με προσπάθεια σε πρωτότυπες γεύσεις. Ακριβούτσικο όμως λόγω τοποθεσίας και περαντζάδας. Πολλά παρόμοια στο είδος του και φθηνότερα θεωρώ |
Ενα συνηθισμενο restaurant με σχετικα ικανοποιητικες γευσεις,αλλα με υπερτιμημενα πιατα. Παλαιοτερα ηταν καλυτερο και πιο προσεγμενο σε ολους τους τομεις. Εχω παει πολλες φορες,το εχω συστησει και σε φιλους και αυτοι εχουν την ιδια αποψη. Ελαχιστα πιατα σου αποσπουν την προσοχη,το χυμα κρασι ειναι συμπαθητικο. Το service ειναι αργο και χωρις ειδικευση. Τοποθεσια ιδανικη,ακριβως απεναντι απο το metro. To καλοκαιρι διαθετει ωραια βεραντα και αναπαυτικα καθισματα αλλα αυτα απο μονα τους δεν αρκουν. Η chef θα πρεπει να ενεργοποιηθει εγκαιρως. Θα πηγαινα ξανα μονο αν το επιθυμουσε επιτακτικα η παρεα. Για parking αφηστε καλυτερα!!!! |
| Καλο φαγητο σερβιρει στο γκαζι...αν με κατανοειτε!Η διακοσμηση ζεστη αλλα προσωπικα δε με τρελαινει...Παλια νομιζω ειχε και πιο γευστικες προτασεις η σεφ!...ομως παραμενει απο τα καλυτερα της περιοχης. |
Πήγαμε νωρίς το απόγευμα. Είχε μόνο μία παρέα που έπινε καφέ. Μία γάτα σεριανούσε και ανεβοκατέβαινε στους καναπέδες, οι υπεύθυνοι αδιαφορούσαν εντελώς αν κάποιος υποψήφιος πελάτης που θα καθόταν είχε αλλεργία στις γάτες ή αν απλά δεν τον ενθουσίαζε η ιδέα να κάτσει πάνω σε τρίχες. Επιλέξαμε τις καρέκλες που, εκίνη τη στιγμή τουλάχιστον, η γάτα αγνοούσε. Παραγγείλαμε μακαρόνια με γαρίδες και κολοκύθι, υπερβολικά αλμυρό το πιάτο, οι γαρίδες απίστευτα μικρές, το κολοκύθι άφαντο και η σάλτσα είχε υπερβολικά γεμίσει το πιάτο. Αυτό δεν το φάγαμε! Τις πέννες με το κοτόπουλο και την κρέμα γάλακτος τις φάγαμε αλλά το κοτόπουλο αμφιβάλλω αν ήταν φρέσκο και όχι αυτά τα κομμάτια αγνώστου σύνθεσης. Η σαλάτα έσωζε κάπως την κατάσταση, μία σαν σίζαρ ήταν, καθώς και τα προκάτ ή ξαναζεσταμένα τουλουμπάκια πατάτας. Ήταν τουλάχιστον ευχάριστα στη γεύση. Εγώ προσωπικά χόρτασα με το ψωμί. Για το πιάτο γαρίδες με μακαρόνια μιλήσαμε στην κοπέλα που μας σερβίρισε. Ναι??? Αλήθεια???? ήταν η απάντηση! Θέλετε να σας φέρουμε ένα γλυκό ή καφέ? Φανταστήκαμε ότι μας το κερνούσαν. Αμ δε!! το πληρώσαμε κανονικά, μόνο ένα είχαμε παραγγείλει λόγω δίαιτας. Πρώτη φορά βλέπω σε μαγαζί να σου προτείνουν να φας κάτι όταν δεν είναι ώρα που παίρνουν παραγγελία σαν πωλητές καταστήματος. Και ειδικά μετά από παράπονο!!!! Τα 50€ ήταν πολλά για τα πιάτα χωρίς μαεστρία!!Αν ξαναπάω μόνο για καφέ, όπως και η άλλη παρέα που καθόταν εκεί! |
Ο χώρος ικανοποιητικός, ακόμα και να καθίστε έξω στα στριμωγμένα τραπεζάκια τουλάχιστον είναι υψωμένα από το πεζοδρόμιο οπότε δεν θα πέφτουν πάνω σας οι περαστικοί ή τα ΙΧ που ψάχνουν να παρκάρουν. Το μενού έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις, και νομίζω πως τα πάει καλύτερα στα ψαρικά παρά στα κρεατικά. Η μακαρονάδα με τις γαριδούλες αρκετά πλούσια με κάπως ρουστίκ εκτέλεση, σάλτσα στην οποία κολυμπάγανε τα ζυμαρικά, αλλά νόστιμα και με αρκετό bisque θαλασσινών για μια πλούσια γεύση. Δεν νομίζω ότι καταλάβαμε τα κολοκυθάκια, οπότε ήταν περιττά στο σύνολο. Οι σαρδέλες με χόρτα και σκορδαλιά αρκετά ικανοποιητικά σαν συνδυασμός. Ο μπακαλιάρος καλός επίσης αλλά θα το προτιμούσαμε σε κανονικό κομμάτι, αντί τις μικρές μπουκίτσες/κροκέτες που κρυώνουν εύκολα απ'τό τηγάνισμα μέχρι να φτάσουν στο τραπέζι. Μας έκανε εντύπωση ότι η φάβα είχε την παραδοσιακή (πλούσια) ποσότητα κρεμμυδιού από πάνω, αλλά η σκορδαλιά ήταν άτονη. Τα σουτζουκάκια δεν ήταν καθόλου πικάντικα όπως μας υποσχέθηκαν - μάλλον αδιάφορο το πιάτο για ένα μαγαζί τέτοιου τύπου. Το αρνάκι τυλιχτό στο φύλλο με λαχανικά ήταν σκεπασμένο με παχιά στρώση τυρί, οπότε χάθηκαν οι γεύσεις των κυρίων συστατικών - ειδικά το φύλλο που ήταν πανιασμένο από το λειωμένο τυρί. Επίσης το ίδιο λάθος γίνεται με την πρασόπιτα, έχει μπεσαμέλ (ή ήταν τυρί?) από πάνω που χαλάει το κατά άλλο συμπαθέστατο σπιτικό φύλλο. Την επόμενη φορά ζητήσαμε εάν μπορούσαν να παραλείψουν την μπεσαμέλ, αλλά μας είπαν ότι η πρασόπιτα δεν σερβίρεται αλλιώς. Αλλά επειδή ο χώρος είναι σε σχέση με τα κοντινά μαγαζιά στον ίδιο δρόμο πολύ πιό ευχάριστος, και οι τιμές σωστές, θα ξαναδοκιμάσουμε από τις υπόλοιπες προτάσεις στο μενού. (3-1-4-3) ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ 22/12/2009 --> Ξαναπήγαμε άλλες δυό φορές. Την τελευταία ήταν στις αρχές Δεκέμβρη. Το σέρβις απαράδεκτο. Δύο νεαροί εξυπηρετούσαν έξω στα τραπέζια, ο ένας αντί να βιαστεί να δώσει την παραγγελεία με το χέρι επειδή είχε χαλάσει το ηλεκτρονικό σύστημα, είχε όρεξη για συζήτηση (μάλλον του γυάλισε το μάτι κάποιος από την παρέα μας). Ο δεύτερος, αντί το νερό και ψωμί που ζητήσαμε, μας έφερνε σαλάτες και ορεκτικά που είχαν παραγγείλει άλλα τραπέζια. Η μακαρονάδα με τις γαριδούλες καμμία σχέση με την πρώτη φορά. Παραβρασμένα σπαγγέτι, και ανύπαρκτη γεύση θαλασσινού. Επίσης αποτυχία το πίατο με το χοιρινό φιλετάκι και σάλτσα μελιού με ζυμαρικά που μας είχε αρέσει σε προηγούμενη επίσκεψη. Αυτή την φορά θύμιζε γλυκόξινη σάλτσα κινέζικου takeout. (2-1-4-2). |
theremina (16/02/2009)
Top #50 Καλοφαγάδων Δες όλα τα σχόλιά μου Δες τα αγαπημένα μου εστιατόρια |
Έχω καιρό να γράψω στο site. Αλλά η χθεσινή μου εμπειρία στο παραπάνω μαγαζί με ώθησε να το ξανακάνω. Έχω πάει 4 ή 5 φορές. Και τελικά κάθε πέρσι και καλύτερα. Το σέρβις είναι τουλάχιστον απαράδεκτο. Περιμέναμε περίπου μισή ώρα (ίσως και περισσότερο) να μας ζητήσουν παραγγελία και περίπου ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά για να έρθουν τα ορεκτικά στο τραπέζι. Το ψωμί συνόδευε τα ορεκτικά. Σε κάθε περίπτωση αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι δεν φταίει ο σερβιτόρος ο οποίος έκανε ότι μπορούσε. Ίδρωνε, χοροπήδαγε, έτρεχε για να τα προλάβει όλα. Αλλά αν σε ένα μαγαζί έχεις έναν υπάλληλο που παίρνει παραγγελία, φέρνει λογαριασμό και τα μενού στο τραπέζι και αυτός ο ένας εξυπηρετεί ένα τριώροφο μαγαζί ε τότε τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Άλλο ένα παιδί έφερνε τα ποτά. Ήθελα να φάω ένα γλυκό. Όταν ρώτησα πόση ώρα θα περιμένω η απάντηση ήταν ότι δεν ήθελε να με πάρει στο λαιμό του και να πάω μία καθημερινή μέχρι τις 6.30 να με εξυπηρετήσει καλά. Βρε αγάπη μου εγώ δουλεύω τις καθημερινές μέχρι τις 6.30. Δεν είμαι αργόσχολη Δ.Υ. Επίσης, όταν δεν επιτρέπεις στους θαμώνες να καπνίσουν στον εσωτερικό χώρο δεν επιτρέπεται στο αφεντικό ή ότι ήταν τέλος πάντων που απλά κοίταγε την φρικαλέα κατάσταση που επικρατούσε στο μαγαζί και δεν έκανε τίποτα να ανάβεις προκλητικά την τσιγαρούκλα σου την ώρα που κάποιοι που δεν είναι καπνιστές και έχουν επιλέξει να φάνε μέσα να ανέχονται τον μυρωδιά του καπνού. Τουλάχιστον ο καπνιστός σολομός ήταν νόστιμος. Αγαπητοί ιδιοκτήτες εστιατορίων ή επαναξιολογήστε τις τιμές σας ή πληρώστε και κανένα μεροκάματο. |
| Πολλές φορές ανατρέχω στην συμπτωματολογία της σχιζοφρένειας όπως οριοθετήθηκε από τον Σασλέν. Πως μπορεί ένας άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα γλυκά να πηγαίνει στο ΜΕΣΠΙΛΕΑ για τα γλυκά. Απίστευτα...Θα έπρεπε να το κάνουν ζαχαροπλαστείο. Έχω πάει αρκετές φορές (3 ή 4, δεν θυμάμαι καλά γιατί αρκετά εγκεφαλικά κύτταρα μου έχουν μουλιάσει στο αλκοόλ)και μπορώ να πω ότι δεν θα ξετρελαθείτε με το φαγητό. Δοκιμάστε τις σπιτικές μακαρούνες πάντως, είναι πολύ ενδιαφέρουσες...Αλλά αφήστε πολύ χώρο για τα γλυκά...Το καλοκαίρι που πήγα το σέρβις ήταν άθλιο...Αλλά πάλι δεν μπορείς να κρίνεις μια ομάδα από μια εμφάνιση της... |
Intacto (30/12/2008)
Top #50 Καλοφαγάδων Δες όλα τα σχόλιά μου Δες τα αγαπημένα μου εστιατόρια |
Συμπαθητικός χώρος νομίζω πιο ευχάριστος το μεσημέρι που μπαίνει φως από τις τζαμαρίες. Καλά πρώτα, οπωσδήποτε δοκιμάστε το πικάντικο χταποδάκι στη λαδόκολα. Η μακαρονάδα με φρέσκο γαριδάκι και κολοκύθι είναι νόστιμη αλλά έχει περιθώρια βελτίωσης. Το χοιρινό με αχλάδι σε πήλινο μπολάκι είναι επίσης καλό. Γενικά ένα αξιοπρεπέστατο μαγαζάκι. Με πλήρες γεύμα, πρώτο, κυρίως, γλυκό, καφέ και κρασί γύρω στα 35€ το άτομο. Για να μην χάσω την αξιοπιστία μου ως καλοφαγάς σημειώνω ότι αυτή η κριτική έχει βασιστεί σε μία μοναδική επίσκεψη όταν είχε πρωτοανοίξει. |
bonito (31/03/2008)
Top #10 Καλοφαγάδων Δες όλα τα σχόλιά μου Δες τα αγαπημένα μου εστιατόρια |
| Έχουν πολύ ωραίες ιδέες, ιδιαίτερα προτείνω το χταποδάκι με ντομάτα στη λαδόκολα. Η ποιότητα είναι πολύ καλή γενικά και ο χώρος ευχάριστος. Ωραία επιλογή, νομίζω καλύτερα το μεσημέρι που ευνοεί και το σκηνικό όταν μπαίνει φως. |
| ??? ???? ??! |