ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. ΕκτύπωσηE-mail

JAIPUR PALACE

Βαθμολογία χρηστών

2.5 (20) Δες σχόλια / σχολίασέ το εσύ

ΕΙΔΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ: Ινδία

Περιοχή: Μαρούσι
Διεύθυνση: Αγίου Κωνσταντίνου & Θέμιδος 73, Μαρούσι
Tηλέφωνο: 210 8052762-3
Website: http://www.jaipur-palace.gr/

Κλασικές ινδικές συνταγές σε ιδιαίτερα διακοσμημένο χώρο. Και μεσημέρι. Κυριακή μπουφές.

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Δες σχόλια / Σχολίασέ το εσύ

Συνολική βαθμολογία από: 20 χρήστη(-ες)

Για να γράψετε μια κριτική πρέπει να είστε μέλος και να έχετε κάνει log in.

2.4

2.1

Εντυπωσιακός και χλιδάτος χώρος. Η εξυπηρέτηση άριστη.

Οι γεύσεις και δοκίμασα πολλά πιάτα, μου ήταν όλες προσιτές και ευχάριστες (τόσο που έχω αμφιβολία αν πράγματι αυτές ήταν οι αυθεντικές γεύσεις των φαγητών στην Ινδία. Λίγο ακριβό αλλά θα ξαναπάω.

3.3

3.0

Ακολουθεί προειδοποίηση προς λάτρεις της ινδικής κουζίνας:

Η ποιότητα του φαγητού στο Jaipur Palace είναι σίγουρα πάνω του μετρίου. Τα tandoori ειδικά ήταν εξαιρετικά. Και το ψωμί νααν. Όμως όταν η σερβιτόρα πήρε από όλους την παραγγελία για το κυρίως δεν μπήκε στον κόπο να μας εξηγήσει ότι τα κυρίως curry που πήραμε δεν θα ήταν ούτε κατά ελάχιστο καυτερά, παρά το ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται στην ινδική κουζίνα. Ούτε ένα ελάχιστο καψιματάκι, βρε αδερφέ, έτσι για το καλό!

Απ'ότι μάθαμε, εκ των υστέρων, έπρεπε εμείς οι ίδιοι να διευκρινίσουμε αν και πόσο καυτερό θέλαμε το πιάτο μας. Διαφορετικά θα παίρναμε την ξεδιάντροπα εξευρωπαισμένη εκδοχή τους.
Αποτέλεσμα πολλά πιάτα πήγαν χαμένα και σχολιάστηκαν "χμ τι ωραίο που θα ήταν αν ήταν λίγο πιο καυτερό...".
Κατανοώ και επαυξάνω το να δίνεται η επιλογή του μη καυτερού για ανθρώπους που τυχόν σύρθηκαν στο μαγαζί από την παρέα τους χωρίς να γουστάρουν πραγματικά να υποκύψουν σε μία από τις καλύτερες "εξωτικές" κουζίνες του κόσμου. Άλλα όταν αυτό γίνεται by default έχουμε ένα τεράστιο FAIL για το υποτιθέμενο ινδικό της Αθήνας. Και για την ίδια την Αθήνα for that matter.

Ελπίζω να ήταν απλά μια παράλειψη του σέρβις εκείνη τη νύχτα και όχι κάτι που γίνεται συστηματικά.

Ο χώρος κλασικά κιτς.

Πληρώσαμε 40 το άτομο με μπύρες/ποτά, ορεκτικά και κυρίως, συνολικά μεγάλη ποσότητα φαγητού, περισσότερη απ'όση θα μπορούσαμε να φάμε.

2.0

Όπως θα δείτε και απο την βαθμολογία μου η απόλυτη ισορροπία.
Η ποιότητα οκ , αλλά σε καμία περίπτωση κάτι σε στυλ "Ινδικό Αγγλίας" ας πούμε.
Η εξυπηρέτηση όντως αρκετά καλή , αλλά κάτι χτυπάει άσχημα με τον σερβιτόρο που δεν μιλάει "ελληνικά".Στην Ελλάδα είμαστε τι να κάνουμε!!

Ο χώρος τα αναμενόμενα , τι να κάνουμε!!και λίγο bollywood δεν θα μας κάνει κακό.
Και τέλος η τιμή , εεεεε......θα μπορούσε και λίγο πιο κάτω να είναι με βάση αυτό που σερβίρει.
Αλλά παρόλα αυτά είναι γενικά μια καλή επιλογή για αυτούς που τους αρέσει η συγκεκριμένη κουζίνα.

3.0

Πηγα Κυριακη μεσημερι που εχει μπουφε με 25 ευρω μετα απο προτροπη φιλων που το δοκιμασαν. Πραγματι το φαγητο ηταν αρκετα καλο με πολυ πρωτοτυπες και ποικιλες γευσεις. Ο μπουφες δεν ηταν 20 μετρα αλλα τα 10 φαγητα και σαλατες που ειχε επανω του αρκουσαν και περισευαν.

Η εξυπηρετηση ηταν διακριτικη με ευγενια. Μονο περιεργο ηταν ο σερβιτορος για τα ποτα που μιλουσε αγγλικα! Ο χωρος δεν ηταν τοσο ενοχλητικος οπως προαναφεραν οι φιλοι καλοφαγαδες. Δεν θα το αγοραζα για σπιτι μου, για φαι πηγα.

Τα χρηματα που δωσαμε αξιζαν 100% αφου φυγαμε πληρεις τοσο απο την ποσοτητα οσο και απο την ποιοτητα και την ποικιλια. Αξιζει να το επισκευθειτε αν ειστε φιλοι των 'ανατολικων' γευσεων..

3.0

Καταρχάς, πρόκειται για το ναό του kitsch: πιο φορτωμένος, ασυνάρτητος, και πολύχρωμος χώρος στην ΑΘήνα, δύσκολο είναι να υπάρχει - και όλη αυτή η υπερβολή βαραίνει κάπως την ατμόσφαιρα.

Τον ίδιο μαξιμαλισμό ακολουθεί και το φαγητό: μεγάλες μερίδες, μεγάλη ποικιλία από βαριά πιάτα, εξεζητημένα και ορισμένες φορές αποτυχημένα λόγω της ανάμειξης μπαχαρικών που δεν δένουν - γιατί, βέβαια, η ινδική κουζίνα φημίζεται για τον πλούτο των μπαχαρικών της, αλλά με σωστή αλληλουχία (όπως στο εξαιρετικό και υπερπολυτελές "Bombay Brasserie" του Λονδίνου).

Πολύ καλό πάντως είναι το ινδικό "ψωμί" που σερβίρεται στην αρχή. Κατά τα άλλα, είναι σχετικά καλό, ιδίως αν σκεφτεί κανείς την ένδεια εστιατορίων με ινδική κουζίνα στην Αθήνα. Συμπαθητικό σέρβις, αρκετά καλές τιμές.

3.0

Δεν θα κρίνω το φαγητό διότι δεν είμαι γνώστης της Ινδικής κουζίνας ,
οι τιμές όμως είναι απαράδεκτα υψηλές και οι ποσότητες μέτριες .

1.0

Η διακοσμηση του ηταν πολυ φορτωμενη στα ορια του κιτς.
Το service μετριο και εκνευριστικα αργο.
Τα φαγητα του εν μερει με ικανοποιησαν,αλλα εχω δοκιμασει πολυ καλυτερα πιατα απο γνησια ινδικα restaurant ειδικα στο εξωτερικο,με πολυ λιγοτερα χρηματα.
Επειδη το jaipur υποτιθεται οτι ειναι η ναυαρχιδα των ινδικων restaurant,ειχα αρκετες απαιτησεις οι οποιες εμειναν ανικανοποιητες.
Οι τιμες ολιγον τσιμπημενες.
Στο Μαρουσι το parking ειναι μια δυσκολη υποθεση.

2.0

Έτρωγα αρκετά συχνά ινδικό στις ΗΠΑ και αυτό το εστιατόριο είναι πραγματικά καλό. Έχω καιρό να πάω, οπότε δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει σερβιτόρο, αλλά σίγουρα το σέρβις δεν ήταν από τα πιο αξιομνημόνευτα. Για τον χώρο θα διαφωνήσω με τους περισσότερους. Κακόγουστο ίσως, αλλά τουλάχιστον έχεις κάτι να χαζέψεις. Μ'αρέσει που έχουν ινδική μουσική. Όσο για τις τιμές, ναι είναι ακριβά, αλλά πρόκειται για καλό φαγητό. Έχω δοκιμάσει τουλάχιστον 60 διαφορετικές ταβέρνες κι εστιατόρια στην Αθήνα και αυτό είναι ένα από τα λίγα στα οποία θα πήγαινα κάποιον φίλο μου.

Α! Και μια συμβουλή. Όταν πηγαίνετε σε ινδικό, μην παίρνετε κρασί, βρε παίδες! Ζητήστε Μάνγκο Λάσι και θα με θυμηθείτε (ειδικά αν φάτε κάτι καυτερό!)

3.0

Είναι γελοίο να πληρώνεις τόσα λεφτά για ινδική κουζίνα. Αν και ομολογώ ότι εκεί είχα φάει ένα από τα κορυφαία Tarka Dhal (ινδικές φακές με κάρυ, αγαπημένο μου).

1.0

Η κριτικη ειναι για το αντιστοιχο εστατοριο στη Γλυφαδα (για καποιο λογο δεν υπαρχει στον καταλογο)

Λοιπον.......ο χωρος πολυ περιποιημενος και ομορφα διακοσμημενος

η μεγαλη ποικιλια απο πιτακια με πολλες γευσεις ειναι κατι το πολυ νοστιμο

η σαλατα τους βεβαια δεν μας αρεσε τοσο, μιας και περισσοτερη ελληνικη παρα ινδικη γευση ειχε

τα κυριως πιατα νοστιμα βεβαια οι μεριδες δεν ηταν τιποτα το γενναιο.

το προσωπικο καλοβουλο και ευχαριστο μας κερασε κιολας,λιγο ομως για Σαββατο βραδυ πραγμα που μεγαλωνε την αναμονη.

2 ατομα χωρις κρασι αλλα με επιδορποιο, συνολο 114ε λιγο ακριβουτσικα

3.0

Το έχω επισκεφτεί πολλές φορές... Είναι πάντα το ίδιο καλό!!!!!!! Αν και δεν έχω τρομερές γνώσεις πάνω στην ινδική κουζίνα, φαντάζομαι πως πρέπει να είναι η ίδια κουζίνα που γεύονται καθημερινά οι Ινδοί..... Ο χώρος από μόνος του σε μεταφέρει στην Ινδία!!!!! Ίσως είναι πολύ φορτωμένη η διακόσμηση για τα ελληνικά γούστα αλλά από ταινίες Bollywood που έχει τύχει να παρακολουθήσω κάπως έτσι είναι τα ινδικά εστιατόρια. Τα φαγητά είναι πεντανόστιμα και πολύ πικάντικα όσο πρέπει δηλαδη....!!!!!! Να πω ότι τα κάθε είδους πιτάκια σε αυτό το μαγαζί είναι... απλώς υπέροχα!!!!!!! Να δοκιμάσετε οπως και δήποτε αυτά με τον κιμά ειδικότερα!!!!!!! Όλα πολύ καλά είναι αλλά θεωρώ πωσ για την ποσότητα και ποιότητα φαγητού που προσφέρεται οι τιμές είναι πολύ τσιμπημένες......ΧΧΧ

2.0

Μέχρι στιγμής είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει όσον αφορά την Ινδική κουζίνα.

Οπότε συγκριτικά με τα υπόλοιπα εστιατόρια θα πω πως έμεινα ευχαριστημένη από θέμα γεύσης και ποιότητας.

Βεβαίως δεν μπορώ να πω πως μου άρεσαν οι τιμές, και η αλήθεια είναι πως η διακόσμηση ήταν λίγο βαριά (στο Μαρούσι).

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει καλύτερη πρόταση από το Jaipur Palace.

2.0

"Διαποτισμενη" απο τη Bollywood ατμοσφαιρα του Slumdog Millionaire και επηρεασμενη απο τη μακροσκελη περιγραφη του user Intacto,εισηλθα στο Jaipur να διαπιστωσω ιδιοις ομασι την ινδικη παρουσια του στη πολη μας. Η διακοσμηση του αναμενομενη. Πιστα ινδικη. Μερικες φορες εως κραυγαλεα. Ισως και ατημελητη (οχι μαλλον επιμελως), αν πουμε μονο οτι οι χριστουγεννιατικες μπαλες παρεμεναν ακομη στη θεση τους κρεμασμενες, περιμενοντας, αναρωτιεμαι τι; Το σερβις πολυ μετριο, απο ανθρωπους σαν τυχαια επιλεγμενους. Και οχι "ειδικους" στην ινδικη κουζινα, οπως θα επρεπε. Να μπορεσουν να "ξεναγησουν" τον αμυητο στα αδυτα και να βοηθησουν στην επιλογη των πιατων. Λιστα κρασιων ικανοποιητικη, χωρις να εχουμε τη τυχη να συναντησουμε τον προθυμο οινοχοο του μαγαζιου. Ο καταλογος ατελειωτος χωρις ουσιαστικη βοηθεια, οπως προειπα, απο τους σερβιτορους. Η μονη "σανιδα σωτηριας" ειναι μια κλιμακωση της πικαντικης γευσης των πιατων που υπαρχει στο κατω μερος του καταλογου. Παιρνεις οτι σε προκαλεσει περισσοτερο στη περιγραφη και καθοριζεις ποσο πικαντικο το θελεις. Ομως τα καυτα πιτακια τους μας διακαιωσαν και μας αποζημιωσαν για τα παραπανω (για να μην γκρινιαζουμε μονο).Συνολικα οι γευσεις τους αποδεκτες. Οι τιμες τσιμπιμενες. Αναμενομενο, αν σκεφτουμε, οτι το Jaipur παραμενει ενας απο τους ελαχιστους εκπροσωπους της ινδικης κουζινας στην Αθηνα και, ως εκ τουτου, "παιζει" χωρις πολλους ανταγωνιστες στο χωρο του. Κλωνοποιηθηκε ομως το ιδιο με νεο μαγαζι στη Γλυφαδα. Θα επιμεινω ινδικα και ισως αυτη τη φορα παραθαλασσια.

2.0

Θα σχολιάσω τον μπουφέ ο οποίος ηταν ικανοποιητικός τόσο από ποσότητα οσο και από ποιότητα. Το μενου είχε τα δημοφιλή πιάτα σε ορεκτικά, κυρίως πιάτα και γλυκά. Ο χώρος αρκετά καλός οχι όμως και εξαιρετικός. Η εξυπηρέτηση σε μέτρια επίπεδα και αυτό είναι πρόβλημα όταν δεν έχει μπουφέ. Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όσους αρέσει η Ινδική κουζίνα.

3.3

4.0

Προκατειλημμένος από τις κριτικές που είχα διαβάσει στο site, οι οποίες σε γενικές λειτουργούν αποτρεπτικά, εισήλθα διστακτικά την Κυριακή το βράδυ (15-03)στο Jaipur. Η στα σύνορα του κιτς διακόσμηση του σου έφερνε στο μυαλό τις μαξιμιλιστικές εικόνες από το «Slumdog Millionaire» του Ντάνι Μπόιλ. Πριν αρχίζω να καταθέτω τις διαπιστώσεις μου να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω ‘γυμνάσει’ τον ουρανίσκο μου στην ινδική κουζίνα. Ως εκ τούτου οι κρίσεις μου αφορούν την γευστική εντύπωση που δημιουργήθηκε από τα όσα δοκίμασα. Καταρχήν θα πρέπει σε ειδικού ενδιαφέροντος εστιατόρια οι σερβιτόροι να λειτουργούν σαν μύστες που σε εισαγάγουν στον γαστριμαργικό κόσμο τους. Η συμπαθητική κοπέλα που ήταν στο Jaipur δεν το έκανε αυτό. Ήταν δηλαδή σαν έναν σερβιτόρο σε ελληνική χασαποταβέρνα που δεν χρειάζεται να σου εξηγήσει τι είναι η χωριάτικη και η τυρόπιτα. Οι Έλληνες γνωρίζουμε, αν έλθει κάποιος Κινέζος πρέπει να του εξηγήσεις. Οπότε το σέρβις χώλαινε εκεί. Θετική εντύπωση μου έκανε ο οινοχόος, ο οποίος είχε την διάθεση να μου απαντήσει σε κάθε ερώτηση που του έθεσα(μέχρι και για τους νεόκοπους αμπελώνες που απλώνονται στην Ινδία)και να με βοηθήσει στην επιλογή ενός εντυπωσιακού Pinot Noir του 1996. Τα ορεκτικά ήταν μεγάλες μερίδες. Δοκιμάσαμε αρνί αλειμμένο με 24 μπαχαρικά, που ήταν εξαίσιο και κοτόπουλο καλά ψημένο. Πιτάκια με τυρί και σκόρδο και μια σαλάτα που δεν ήταν κατι το ιδιαίτερο. Τα κυρίως ήταν πιο μικρά από τα ορεκτικά. Καλή αποδείχθηκε αυτή η «τσιγγουνιά» μιας και ήδη ήμασταν στα πρόθυρα του σκασίματος. Ένα ρύζι με κοτόπουλο και ένα αρνί που μούλιαζε σε μια κόκκινη καυτερή σάλτσα ήταν επίσης καλά. Δεν πήραμε γλυκό. Το εστιατόριο είναι ακριβό. Εμείς για τα παραπάνω με δυο μπουκάλια ακριβό είναι η αλήθεια κρασί πληρώσαμε 190 ευρώ. Αν βγάλεις το κρασί το κατ’ άτομο ποσό θα κυμανθεί από 40- 55 ευρώ ανάλογα φυσικά και την παραγγελία. Δεν αποκλείω να ξαναπάω τους επόμενους μήνες στην extravaganza του Jaipur…

1.0

Δεν μπορώ να συμφωνήσω με τους παραπάνω για τον απλό λόγο ότι πήγαμε Κυριακή σε μπουφέ επομένως τίθεται θέμα σύγκρισης. Ο μπουφές περιορισμένος σε σχέση με το μενού - παρόλα αυτά ότι φάγαμε ήταν εξαιρετικό. Φοβερό επίσης το γλυκό Gulab Jamun πραγματικά ηδονή...

3.0

Αν έχεις την τύχη και βρείς τραπέζι στον τελευταίο όροφο με τις αναθυμιάσεις της κουζίνας αισθάνεσαι...ινδός φακίρης!! γεμάτο κόσμο και αναρωτιέσαι αν μόνο εσύ είσαι ο ξινός που τα βρίσκει όλα λάθος..!!!

1.3

1.0

Συμφωνώ βέβαια με τους προλαλήσαντες και συμπληρώνω οτι σε σχέση με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ντεκόρ και την καταπληκτική PR Coordinator οι συνταγές είναι λίγο \"φτωχές\" αλλά κοντά στην ινδική πραγματικότητα :λίγο,καυτερό, και \"λίγο\" ίσως και λιγότερο.

Καταπληκτικός χώρος πολύ καλές δημόσιες σχέσεις αλλά πανάκριβα βρε παιδί μου για φασόλια και τέτοια λίγα δηλαδή.

1.0

Συμφωνώ και προσυπογράφω! Πολλή φασαρία για το τίποτα. Γενικά το ινδικό φαγητό στην Αθήνα δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που τρως έξω.

1.0

Με την πρωτη ματια φαίνεται εντυπωσιακό, ωστόσο τα μέρη που βρίσκονται τα τραπέζια (ισόγειο,όροφοι)στερούνται κάποιου στυλ. Τεράστιος κατάλογος που ωστόσο δύσκολα βρίσκεις κάποιο εξαιρετικό πιάτο. Αδυναμία συνεννόησης με σερβιτόρους σε οποιαδήποτε γλώσσα. Υψηλές τιμές σε σχέση με τη γενική αίσθηση που έχεις όταν φεύγεις από το μαγαζί και εξωφρενικές σε σχέση με τις τιμές των ινδικών εστιατορίων γενικά.

??? ???? ??!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ