Ιταλικές γεύσεις στην πλατεία Νυμφών. Ανοιχτό από το μεσημέρι. Κυριακή μόνο μεσημέρι, Δευτέρα κλειστό.
SPUNTINO
| Διεύθυνση: | Φοίβης 19, Γλυφάδα |
| Tηλέφωνο: | 210 8942912 |
| Website: | http://www.spuntino.gr |
Δες σχόλια / Σχολίασέ το εσύ
Συνολική βαθμολογία από: 3 χρήστη(-ες)
Για να γράψετε μια κριτική πρέπει να είστε μέλος και να έχετε κάνει log in. |
Συμπαθητικο μαγαζι με ενδιαφέρουσες ιταλικες γεύσεις. Οι μεριδες του εμενα μου φανηκαν κανονικες προς το μεγαλο. Θα ξαναπαω συντομα γιατι θελω να δοκιμασω και αλλα πιατα. Στα starters προτιμηστε τα αλλαντικα. Το service δεν ειναι επαγγελματικο αλλα ειναι πρόθυμο και ευγενικό. Προτιμηστε να κανετε κρατηση εαν πατε ΠΣΚ,ο χωρος δεν ειναι πολυ μεγαλος. Υπαρχει θεμα με το parking στην περιοχη. |
| Ωραίο και παλιό μαγαζί στην Γλυφάδα.Ανεση χώρου στα τραπέζια,πολύ καλή ποιότητα,καλή εξυπηρέτηση,μικρές όμως οι μερίδες του και περιορισμένο κατάλογο.Τιμές ανάλογες της ποιότητας. |
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟ SPUNTINO ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ. ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΤΕΝΑΚΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ. ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ 1.5 ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΠΑΡΕΑ 6 ΑΤΟΜΩΝ. ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΟ ΣΕ ΧΩΡΟ ΜΗ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ 5-10 ΚΟΥΒΕΡ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ. Ο ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ.. ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ, ΜΙΑ ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΑ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΤΡΟΥΦΑ (ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ), ΜΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ (ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΘΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΨΥΓΕΙΟ..) ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑ. ΜΕΤΑ ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΤΣΙ (ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ) ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ, ΕΠΕΛΕΞΑ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΓΟ! ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΩ ΤΟΣΟ ΣΩΣΤΗ. ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΩΜΑ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΓΕΥΣΗ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΙΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΡΑΣΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΤΑΤΟ. ΣΕΡΒΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΝΕΑΡΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ 3 ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΑΝΕ ΛΕΜΟΝΤΣΕΛΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΣΚΑΣΑΜΕ. ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 33 ΕΥΡΩ (70 ΕΥΡΩ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΠ). ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ...ΜΑΚΑΡΙ! |
| ??? ???? ??! |