Πλούσιο μενού με μεζέδες. Ζωντανή μουσική από Πέμπτη έως Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι. Παρασκευή έως Κυριακή και μεσημέρι. Κλειστά Δευτέρα.
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη
| Διεύθυνση: | Ευξείνου Πόντου 183, Π. Φάληρο |
| Tηλέφωνο: | 210 9824620, 6936 657025 |
| Website: | http://www.ellados-eikones.gr |
Δες σχόλια / Σχολίασέ το εσύ
Συνολική βαθμολογία από: 8 χρήστη(-ες)
Για να γράψετε μια κριτική πρέπει να είστε μέλος και να έχετε κάνει log in. |
Έχω βρεθεί 2 φορές σε αυτό το μπουζουκομάγαζο. Και δεν βρέθηκα από επιλογή μου, αλλά επειδή μερικοί καλοί μου φίλοι είναι φαν του είδους και λόγω γιορτής ἠ στρατού κλείσανε τραπέζι.. Κυριακή μεσημέρι την 1η φορά και Σάββατο βράδυ την 2η, το ίδιο σκηνικό αντιμετώπισα και τις 2 φορές! Στριμωξίδι δεξιά, αριστερά, μπροστά και πίσω!! Φαγητό..πολύ απλό και μόνο για τσίμπημα, όχι για χόρταση! Το μόνο που ξεχώρισα, και όχι σε σύγκριση με άλλα εστιατόρια, ήταν το τυρί (δεν θυμάμαι πώς λεγόταν ακριβώς) με μέλι και σουσάμι. Αλλά κι αυτό τη 2η φορά το φέρανε κρύο και με ξενέρωσε. Για την τιμή δεν ξέρω κάτι με ακρίβεια καθώς ήταν κερασμένα, αλλά από τον κατάλογο που κοίταξα, δεν μου φάνηκαν φθηνά. Όσον αφορά την ατμόσφαιρα, προσωπικά δεν έβλεπα την ὠρα να φύγω! Αν σου αρέσουν τα μπουζούκια, οι ῾φωνές῾και τα τραγούδια του τύπου ῾κάθομαι αραχτός και σηκώνω το χέρι μου κρατώντας τσιγάρο ή ποτό και νιώθω τον στίχο῾οκ..το Ελλάδος Εικόνες είναι εκεί και σε περιμένει! Εγώ θα ξαναπάω μόνο στην περίπτωση που η παρέα αυτή κλείσει τραπέζι για λόγο που δεν μπορώ να αποφύγω! |
Αυτό το μαγαζί δεν προσφέρει καλό φαγητό ούτε γευστικά ούτε ποιοτικά. Αυτό είναι σίγουρο. Αυτό που πουλάει είναι το κέφι και ο χαβαλές και σαφώς το πουλάει ακριβά. Αν πήγες εκεί για να φας καλά, την πάτησες. Αν πήγες για να τσιμπήσεις κάτι (απλά για να μην πεινάς), να κάνεις τζέρτζελο με την παρέα σου και να χορέψεις παρέα με τον τουμπερλεκά που γυρνάει από τραπέζι σε τραπέζι, αυτό είναι το μαγαζί σου. Κοινώς, συνίσταται σε μπουζουκόβιους που δεν μπορούν να περιμένουν τα μεσάνυχτα για να βγουν ή σε ανθρώπους που έχουν καιρό να "ξεδώσουν" και δεν μπορούν να ξενυχτήσουν λόγω δουλειάς. |
Πήγα καθημερινή. Ωραίος χώρος,φυσικά δεν είχε στριμωξίδι. Γιατί να βγώ Σάββατο αφού δεν το αντέχω? Καλή εξυπηρέτηση από νέα παιδιά. Καλή έντεχνη μουσική και αργότερα ποπάκια. Χάλια ο μπεκρή μεζές και τα μανιτάρια πλευρώτους. Καλοί οι κολοκυθοκεφτέδες και οι τυροκροκέτες. Καλή η σαλάτα Ελλάδος εικόνες. Πολύ καλό το ραβασάκι. 2,5 το φαγητό. Λίγο τσιμπημένες οι τιμές θα έλεγα, άλλο να πληρώσω ζωντανή μουσική. Για τις καθημερινές πρέπει να αλλάξουν τον τιμοκατάλογο. 9 ευρώ η σαλάτα?? |
Τα θετικά του μαγαζιού: -Καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση -Όμορφο περιβάλλον Τα αρνητικά του μαγαζιού: -Χάλια φαγητό και χωρίς γεύση, με πολύ αλάτι. -Πολύ καπνό -Τραπέζια στριμωγμένα -Το μαγαζί θα έπρεπε να λέγετε "Ελλάδος Σκυλάδικο" -Υπερβολικά δυνατή μουσική. -Πολύ κακές μουσικές επιλογές και "φωνές". Δε θα ξαναπήγενα που να με πληρώνανε. |
| ΠΟΛΥ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ , ΧΑΜΟΣ , ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΙΓΑΡΙΛΑ , ΚΑΛΟΙ ΜΕΖΕΔΕΣ , ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΚΥΡΙΩΣ , ΘΕΟΣΤΕΓΝΟ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ , ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΡΙΟ , ΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 10 ΕΥΡΩ ΕΩΣ 17 , ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 29ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ , ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΟΥΦΛΕ , ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ , ΣΑΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΗΤΑΝ , ΟΚ ΚΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΟΥΔΕΣ , ΠΟΛΥ ΝΕΟΛΑΙΑ ... ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΣΤΡΙΜΩΞΙΔΙ |
AGLEOURAS (14/11/2009)
Top #50 Καλοφαγάδων Δες όλα τα σχόλιά μου Δες τα αγαπημένα μου εστιατόρια |
| to faghto kalo,an kai oxi idiaitera prototypo...akrivo tha to elega gia thn poiothta toy,kanei kefi omos,oles tis meres kai ores!den mou aresei katholou pou monimos strimoxnoun ton kosmo san sardeles!eipame,na erthoume konta,oxi ki etsi.... :-)ps...mhn afhnete autokinhta stoys parkadorous...ki aftoi sta pezodromia tha ta anevasoun!!!eksakrivomeno! |
Φίλη maroulita ποιά θέα, ποιος ανεμόμυλος, ποιό ηλιοβασίλεμα; Μάλλον σκεφτεσαι λάθος μαγαζί! Το συγκεκριμένο «Ελλάδος Εικόνες» δεν είναι αυτό της παραλίας! Το καλοκαιρινό της παραλίας είναι απλά αδελφάκι του! Ίσως θα έπρεπε να τροποποιήσεις την κριτική σου; Ένιγουέι, δεν τρελαίνομαι και εγώ με το φαγητό και κυρίως με την ατμόσφαιρα του εστιατορίου. Θα μπορούσαν να τα πάνε καλύτερα. Άσε που τις Κυριακές τα μεσημέρια μετά τις 5 το απόγευμα γίνεται σκυλάδικο... |
Aris1 όντως η κριτική μου ήταν για το καλοκαιρινό πανηγυρο-σκυλο-μπουζουκο-ταβερνομάγαζο...Δε βαριέσαι....μη σκέφτεσαι τη θέα, άστην, βγάλτε την όλοι από το μυαλό σας. Το χειμερινό είναι μια απ'όλα χωρίς θέα. Έχω πάει. Οδοιπορικό: 1.Φτάνω με μεγάλη παρέα κορασίδων. 2.Κάθομαι σε καρέκλα!!(αφού έχω κάτσει πρώτα στα πόδια, κεφάλια, χέρια των διπλανών μου, -είναι λίγο στριμωγμένα, έλα μωρέ, είναι Κυρισκή μεσημέρι, μια οικογένεια είμαστε όλοι, λογικό να έχει πολύ κόσμο, σήμερα είμαι καλή κλπ κλπ/σκέφτομαι). 3.Παραγγέλνουμε γρήγορα. 4.Έρχονται αργά. 5.Δοκιμάζουμε: δεν τρελαινόμαστε: μέτρια λέμε όλες με ένα στόμα μια φωνή-εκτός από το τυλιγμένο σε κρούστα σουσαμιού τυρί που είναι πολύ καλό. 6.Πάω για δεύτερη μπουκιά.Πνίγομαι από τον καπνό και ξενερώνω..άστο, δίαιτα σήμερα.. 7.Μια φίλη φωνάζει: τρίχα στις τυροκροκέτες!help! 8.Σοκ στο τραπέζι. 9.Έρχεται ο πολύ ευγενικός σερβιτόρος και μας τις αλλάζει ζητώντας συγγνώμη. 10.Οι δεύτερες χωρίς τρίχα κροκέτες είναι κρύες σαν τις τριχωτές..μμμ..το γυκαικείο μυαλό σκέφτεται διάφορα. 11.Ξάφνου, ακούμε πολύ δυνατή μουσική και φωνές να άδουν..όχι δε θα κρίνω εγώ αν ήταν καλές, δεν είμαι ούτε Μουρατίδης, ούτε Γκακάκη άλλωστε. 12.Έρχεται ένα κανατάκι ρακόμελο:-Κερασμένο, μας λέει ο ευγενικός. 13.Ζητάμε λογαριασμό, πληρώνει μια φίλη (η κακόμοιρη!) λόγω γιορτής, δε μας λέει το ποσό διότι είναι κυρία, αλλά οκ, not value for money που λένε και στο χωριό μου, αν κρίνω από τις τιμές καταλόγου. 14.Αναφωνούμε: Μπορεί να μη φάγαμε καλά, αλλά δε βαριέσαι, ας πιούμε ας χορέψουμε και νηστικές ας κοιμηθούμε... Καλύτερα να ανοίξω το στόμα μου μόνο για να φάω αυτή τη στιγμή παρά να μιλήσω για αυτό το μαγαζί! Απλά έχω να πω ότι θα ξαναπήγαινα μόνο για να απολάυσω το ηλιοβασίλεμα γύρω στις 8 χωρίς απαραίτητα να φάω κάτι εκεί ( η θέα είναι πάααρα πολύ ωραία δίπλα στον ανεμόμυλο)και μετά θα έφευγα! |
maroulita (20/06/2008)
Top #500 Καλοφαγάδων Δες όλα τα σχόλιά μου Δες τα αγαπημένα μου εστιατόρια |