ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. ΕκτύπωσηE-mail

ΧΟΧΛΙΔΑΚΙ

Βαθμολογία χρηστών

3.1 (5) Δες σχόλια / σχολίασέ το εσύ

ΕΙΔΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ: Μεζεδοπωλεία

Περιοχή: Ν.Ψυχικό
Διεύθυνση: Αδριανίου 31, Ν. Ψυχικό
Tηλέφωνο: 210 6746661 - 210 6746551

Ποικιλία κρεατικών αλλά και θαλασσινών μεζέδων. Σάββατο, Κυριακή και μεσημέρι. Κυριακή βράδυ και Δευτέρα, κλειστά.

Δες σχόλια / Σχολίασέ το εσύ

Συνολική βαθμολογία από: 5 χρήστη(-ες)

Για να γράψετε μια κριτική πρέπει να είστε μέλος και να έχετε κάνει log in.

3.1

3.2

3.2

2.8

Ευτυχώς που στην περιοχή μου έχω ένα τόσο καλό ταβερνάκι. Χωρίς το φαγητό του να είναι κάτι το εξωπραγματικά ωραίο...

Αλλά ο συνδιασμός της εξυπηρέτησης, του χώρου και της τιμής σε κάνει σίγουρα να λες οτι θα ξαναπάς..

3.3

4.0

3.0

Πολύ συμπαθητικός χώρος με τραπεζάκια έξω.Φάγαμε Σάββατο βράδυ 6 άτομα και μείναμε όλοι πολύ ευχαριστημένοι τόσο απο το σέρβις όσο και απο την ποιότητα και ποικιλία των φαγητών.

Πολύ καλή η παγωμένη ρακή. Πληρώσαμε 118 ευρώ που για το μέγεθος της παραγγελίας (υπερβάλαμε λίγο) που σημειωτέον ήταν όλα ψαρικά θεωρώ πολύ λογικό ποσόν. Σίγουρα θα ξαναπάω!

3.0

Το επισκέφθηκα με τη γυναίκα μου πρόπερσι Μεγάλη Πέμπτη βράδυ [για όσους έχουν απορία πώς το θυμάμαι, είναι απλό: ήμουν φαντάρος και είχα μόλις κατέβει με άδεια από Έβρο!].

Όμορφος και απλός χώρος, σαν ταβερνάκι παλιό, με σύγχρονες πινελιές.

Καλό και ευγενικό σέρβις, χαμογελαστό και γρήγορο (και σε μια μέρα που έπηζε από δουλειά).

Πήραμε 1 σαλάτα, 1 σαγανάκι (Sin City!), 1 πατάτες και θαλασσινούς μεζέδες. Το χταποδάκι ήταν καλό, οι τηγανητές γαρίδες πιο καλές, τα χτένια super!

Για όλα τα παραπάνω συν 1/2 κιλό κρασί και πολύ ούζο [είπαμε, από Έβρο ήμουν, έπρεπε να "πνίξω" τον καημό μου και να ζεσταθώ!] πληρώσαμε 50€. Όχι άσχημα, δεδομένου ότι στα ψαρικά είθισται να σου πιάνουν τον κ***.

3.3

4.0

3.0

Το μικρο αδερφακι του παλιου-γνωστου Χοχλιδακι στο χαλανδρι.

Θα το επισκεφθειτε για το \\\"βολιωτικο στιλ\\\" οσον αφορα το θεμα τσιπουρο.

Με καθε καραφακι ερχονται και διαφορετικα μεζεδακια.Μπορειται να συμπληρωσετε και 2-3 ακομα,απο τα αρκετα ενδιαφεροντα,πιατα και ειστε super!

3.0

Συμπαθητικό φαγητό, όχι κάτι καταπληκτικό. Ο χώρος όμορφος, απλός... ξέρετε αυτό το στυλ της σύγχρονης ταβέρνας.. λίγο παραδοσιακό.. λίγο μοντέρνο.. άσπρες καρέκλες και ξύλο! Οι τιμές ήταν τσιμπημένες.

2.0

??? ???? ??!