Ποικιλία κρεατικών αλλά και θαλασσινών μεζέδων. Σάββατο, Κυριακή και μεσημέρι. Κυριακή βράδυ και Δευτέρα, κλειστά.
ΧΟΧΛΙΔΑΚΙ
![]() |
3.1 (5) | Δες σχόλια / σχολίασέ το εσύ |
Επισκέψεις: 2009
| Περιοχή: | Ν.Ψυχικό |
| Διεύθυνση: | Αδριανίου 31, Ν. Ψυχικό |
| Tηλέφωνο: | 210 6746661 - 210 6746551 |
Δες σχόλια / Σχολίασέ το εσύ
Συνολική βαθμολογία από: 5 χρήστη(-ες)
Για να γράψετε μια κριτική πρέπει να είστε μέλος και να έχετε κάνει log in. |
Ευτυχώς που στην περιοχή μου έχω ένα τόσο καλό ταβερνάκι. Χωρίς το φαγητό του να είναι κάτι το εξωπραγματικά ωραίο... Αλλά ο συνδιασμός της εξυπηρέτησης, του χώρου και της τιμής σε κάνει σίγουρα να λες οτι θα ξαναπάς.. |
Πολύ συμπαθητικός χώρος με τραπεζάκια έξω.Φάγαμε Σάββατο βράδυ 6 άτομα και μείναμε όλοι πολύ ευχαριστημένοι τόσο απο το σέρβις όσο και απο την ποιότητα και ποικιλία των φαγητών. Πολύ καλή η παγωμένη ρακή. Πληρώσαμε 118 ευρώ που για το μέγεθος της παραγγελίας (υπερβάλαμε λίγο) που σημειωτέον ήταν όλα ψαρικά θεωρώ πολύ λογικό ποσόν. Σίγουρα θα ξαναπάω! |
Το επισκέφθηκα με τη γυναίκα μου πρόπερσι Μεγάλη Πέμπτη βράδυ [για όσους έχουν απορία πώς το θυμάμαι, είναι απλό: ήμουν φαντάρος και είχα μόλις κατέβει με άδεια από Έβρο!]. Όμορφος και απλός χώρος, σαν ταβερνάκι παλιό, με σύγχρονες πινελιές. Καλό και ευγενικό σέρβις, χαμογελαστό και γρήγορο (και σε μια μέρα που έπηζε από δουλειά). Πήραμε 1 σαλάτα, 1 σαγανάκι (Sin City!), 1 πατάτες και θαλασσινούς μεζέδες. Το χταποδάκι ήταν καλό, οι τηγανητές γαρίδες πιο καλές, τα χτένια super! Για όλα τα παραπάνω συν 1/2 κιλό κρασί και πολύ ούζο [είπαμε, από Έβρο ήμουν, έπρεπε να "πνίξω" τον καημό μου και να ζεσταθώ!] πληρώσαμε 50€. Όχι άσχημα, δεδομένου ότι στα ψαρικά είθισται να σου πιάνουν τον κ***. |
Το μικρο αδερφακι του παλιου-γνωστου Χοχλιδακι στο χαλανδρι. Θα το επισκεφθειτε για το \\\"βολιωτικο στιλ\\\" οσον αφορα το θεμα τσιπουρο. Με καθε καραφακι ερχονται και διαφορετικα μεζεδακια.Μπορειται να συμπληρωσετε και 2-3 ακομα,απο τα αρκετα ενδιαφεροντα,πιατα και ειστε super! |
| Συμπαθητικό φαγητό, όχι κάτι καταπληκτικό. Ο χώρος όμορφος, απλός... ξέρετε αυτό το στυλ της σύγχρονης ταβέρνας.. λίγο παραδοσιακό.. λίγο μοντέρνο.. άσπρες καρέκλες και ξύλο! Οι τιμές ήταν τσιμπημένες. |
| ??? ???? ??! |