ΔΕΥΤΕΡΑ 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. ΕκτύπωσηE-mail

ΓΝΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Βαθμολογία χρηστών

2.6 (4) Δες σχόλια / σχολίασέ το εσύ

ΕΙΔΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ: Μεζεδοπωλεία

Περιοχή: Νέα Φιλαδέλφεια
Διεύθυνση: Πίνδου & Αγ. Ιωάννου 2, Ν. Φιλαδέλφεια
Tηλέφωνο: 210 2583183

Δες σχόλια / Σχολίασέ το εσύ

Συνολική βαθμολογία από: 4 χρήστη(-ες)

Για να γράψετε μια κριτική πρέπει να είστε μέλος και να έχετε κάνει log in.

2.6

3.3

2.3

2.5

Βλέποντας τις κριτικές και μιας και μένω κοντά αποφάσισα να το επισκεφτώ. Η αλήθεια είναι πως μου είχε προξενήσει ενδιαφέρον το γεγονός ότι το έβλεπα πάντα γεμάτο!

Ομολογώ πως πήγα καθημερινή κι έτσι δεν μπορώ να ξέρω πως είναι η εξυπηρέτηση όταν έχει πολύ κόσμο! Πάντως το προσωπικό ήταν πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό και πιάνοντας κουβέντα ο σερβιτόρος που μας εξυπηρέτησε μου είπε πως δούλευε στο μαγαζί μόλις λίγες ημέρες οπότε ίσως να μην αναφέρομαι στον ίδιο με την προηγούμενη φίλη. Παραγγείλαμε μύδια που ήταν ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΑ, γυαλιστερές ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ, σαρδέλα πολύ ωραία , μια σαλάτα έτσι κι έτσι, μαρίδες πολύ ωραίες και κρασί χύμα.

Για δύο άτομα πληρώσαμε 55 ευρώ. Δεν λέω πως είναι φτηνό αλλά πρέπει να ομολογήσω πως όλα ήταν φρεσκότατα και αυτό μου έκανε πολύ καλή εντύπωση δεδομένου ότι τα μύδια κονσέρβα πάνε κι έρχονται σε πολλά μαγαζιά. Σίγουρα θα το επισκεφτώ ξανά και ελπίζω να συνεχίσω να έχω τόσο θετική άποψη!!

4.0

2.0

Διαμένω 2 χρόνια στη νέα φιλαδέλφεια και ένα απο τα πράγματα που με ενθουσίασαν ήταν η ποικιλία της περιοχής σε ομορφα εστιατόρια, καφετέριες και μεζεδοπωλεία.ένα απο αυτά τα μεζεδοπωλέια ήταν και το "γνήσιον του βόλου". Την Καθαρά Δευτέρα 2010 είχαμε κλέισει τραπέζι για 6 άτομα ώρα 13:30.Ξεκινήσαμε αρχικά τα 4 άτομα να πάμε στο μαγαζί και τα υπόλοιπα 2 άτομα θα έρχονταν αργότερα. Αφού φτάσαμε καθήσαμε στο τραπέζι μας και είπαμε μέχρι να έρθουν τα άτομα να παραγγείλουμε κάτι .

Κατα της 14:30 μας πήραν τηλέφωνο οι φίλοι μας και μάς είπαν οτι τους προέκυψε κάτι σημαντικό και δεν θα μπορούσαν να έρθουν. Μετα απο λίγο ήρθε ο σερβιτόρος και μας ρώτησε αν θα έρθουν τα άλλα δυο άτομα. του απαντήσαμε οτι πριν λίγο μα ενημέρωσαν οτι τελικά δεν θα έρθουν.Αμέσως μας ανταπάντησε οτι άλλες φόρες τέτοιες ημέρες να είμαστε σίγουροι για τα άτομα. Δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία και συνεχίσαμε το φαγητό. Λίγο πριν τελειώσουμε το φαγητό έρχεται ο ιδιοκτήτης του μεζεδοπωλέιου και μας λέει με αυστηρό ύφος και μπροστα σε όλο το μαγαζί οτι άλλες φορές να είμαστε προσεκτικοί στον αριθμό των ατόμων που κλέινουμε και να αφήσουμε τις δικαιολογίες οτι μας πήραν τηλ και μας ενημέρωσαν οτι δεν θα έρθουν και ''εγώ θέλω να εξυπηρετώ τον κόσμο και αναγκάζομαι να διώχνω πελάτες εξαιτίας σας''.

Θεωρώ εντελώς προσβλητική και αντιεπαγγελματική τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου "κυρίου" τη στιγμή που μάλιστα με το λογαριασμό που κάναμε (94 ευρώ - 4 άτομα) υπερκαλύψαμε και τους άλλους δύο φίλους που δεν κατάφεραν να έρθουν, γεγονός που δεν είμασταν και υποχρεωμένοι. Εκτος των άλλων διερωτώμαι αν τους λέγαμε οτι δεν θα έρθουν οι δυο φιλοι θα μας μετακινούσαν σε άλλο τραπέζι τη στιγμή που ήδη είχαμε παραγγείλει και παραλάβει τους μεζέδες?αυτό θα ήταν προτιμότερο και επαγγελματικό? και αφού μας το ανέφερε πρώτα ο σερβιτόρος έπρεπε να έρθει και το αφεντικό μετά να μας ''επιπλήξει''? να μας πεί τι διαφορετικό?και τι να καταφέρει?να μας προσβάλλει!!!δυστυχώς το συγκεκριμένο μαγαζί έχασε οχι μόνο εμάς ως πελάτες αλλά και όλους τους γνωστούς μας (γιατι σίγουρα θα μεταφέρουμε αυτή την άσχημη εμπειρία και σε φίλους μας).

Να σας αναφέρω μόνο οτι τους τελευταίους δυο μήνες είχαμε επισκεφτεί το μαγαζί 6-7 φορές κάνοντας λογαριασμούς άνω των 80 ευρώ κάθε φορά. Μοναδική εξαίρεση στο μαγαζί αποτελεί ο νεαρός στη υποδοχή, ο οποίος είναι πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός ακόμα και σήμερα.

3.0

Το μαγαζί είναι πάντα γεμάτο..γενικά αρκετά καλό φαγητό και οι τιμούλες απ'ό,τι θυμάμαι καλές..

Λοιπόν..επανήλθα με διαφοροποιημένη άποψη!
Το μαγαζί εξακολουθεί να είναι γεμάτο σχεδόν όλες τις μέρες της εβδομάδας, αλλά η εξυπηρέτηση ήταν από μέτρια εως εκνευριστική! Το φαγητό οκ..καλό αλλά η μπριζόλα που έφαγα παραήταν μικρή για τη μεγάλη τιμή της!!
Εντάξει ελπίζω να έπεσα σε άσχημη μέρα για το σέρβις...αλλά για το φαγητό ας ξανασκεφτούν την αντιστοιχία τιμής - ποσότητας..
Με εκτίμηση
Τάνια