ΔΕΥΤΕΡΑ 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. ΕκτύπωσηE-mail

ΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ

Βαθμολογία χρηστών

3.3 (9) Δες σχόλια / σχολίασέ το εσύ

ΕΙΔΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ: Ταβέρνες με τραγούδι

Περιοχή: Ν.Κόσμος
Διεύθυνση: Πυθέου 34 & Γεωμέτρου 1, Ν.Κόσμος
Tηλέφωνο: 210 9232384
Ελληνικές συνταγές για όλα τα γούστα. Σάββατο και Κυριακή ανοιχτό από το μεσημέρι. Κυριακή μεσημέρι με ζωντανή μουσική.
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Δες σχόλια / Σχολίασέ το εσύ

Συνολική βαθμολογία από: 9 χρήστη(-ες)

Για να γράψετε μια κριτική πρέπει να είστε μέλος και να έχετε κάνει log in.

3.1

3.2

3.6

oute se en8ousiazei alla oute se apogoiteui ena normal magazaki me arketa kalo fagito.an peinas paraggelneis polla afou i merides einai mikres to kalo einai oti einai k f8ino.

poli oraia mousiki.i e3ipiretisi itan amesi mporo na po.

4.0

Συμπαθητική ταβέρνα με καλό φαΐ σε σχέση με την τιμή.

4.0

Καλός είναι ως χώρος.Πολλές γωνίες.
Δεν ξέρω αν είναι πάνω πιο ανοιχτά.

Καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Έχει αρκετά μεζεδάκια.Μικρούλικα όμως.
Με τα ίδια λεφτά τρώω στην Μυρτιά ή στον Σαντορινιό
τις διπλάσιες μερίδες.
Νόστιμες οι πανσέτες και η σαλάτα μαρουλιού.
Η μελιτζάνα φούσκα είναι λίγο καυτερή.

Καθημερινή και ήταν σχεδόν γεμάτο.
Οφείλεται και στις τιμές βεβαίως.

3.0

Οικείο και παρεϊστικο μαγαζί...μας πήγε το κουνουπάκι!!!!!Νόστιμα φαγητά, οχι ιδιαίτερη ποικιλία, μικρές μερίδες, αλλά οικονομικές και άβολες καρέκλες, ωραιότατα ρακόμελα!!!Αν μένεις στην περιοχή να πας.

3.0

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! Μένω στην περιοχή κι έχω πάει πάρα πολλές φορές!!! Είναι σε πολύ καλή τοποθεσία, καθώς δεν έχει δρόμο με αυτοκίνητα, αλλά πεζόδρομο και πάρκο. Είτε πας 2-4 άτομα είτε 10, περνάς τέλεια, τρως και πίνεις συνεχώς! Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα (μόνο τα ψαρικά δεν έχω φάει ακόμα). Μαραθόπιτα είναι το αγαπημένο, καθώς και η σαλάτα με το κατίκι Δομοκού. Μου αρέσει πάρα πολύ που δεν έχει τηγανιτές πατάτες, αλλά στο φούρνο! Εννοείται από εκεί θα φύγεις ζαλισμένος από το κρασί!!!

Καλοκαίρι και χειμώνα το συνιστώ με τα 1000!!!!!!!

3.8

4.0

Ένα από τα λίγα μαγαζιά που μου αρέσει-στο είδος του. Χώρος σε διάφορα επίπεδα ώστε αν υπάρχει βαβούρα μετακίνεισαι. Συμπαθητική η σαλάτα τρίκυκλο, το κοτόπουλο με την κρέμα γάλακτος. Κρασί δυστυχώς καλό δεν πέτυχα ίσως έπεσα στην περίπτωση. Το μπαράκι του είναι ιδανικό για χαλάρωμα. Μην ξεχάσετε να το επισκεφτείτε το καλοκαίρι μιας και το μαγαζί με τα τραπεζάκια στον πεζόδρομο δίπλα στο Άλσος.

4.0

Φ Ο Β Ε Ρ Ο!!!Επιτέλους ένας χώρος για φαγητό με γούστο και στην μουσική!!!

Πολύ καλός χώρος με διάφορα επίπεδα, για όλα τα γούστα.Σχέση ποιότητας φαγητού - τιμής πολύ καλη!!!Πρωτότυπες συνταγές, ιδίως αυτές με τις μελιτζάνες ρολό(μιαμ) αλλά και ωραίοι κλασικοί μεζέδες!Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε την σαλάτα τρίκυκλο η οποία είναι πατζάρι, καρότο και γιαούρτι!Απλά συνταρακτική γεύση!!!Κατά περιόδους έχω πετύχει και φοβερό κόκκινο κρασί!!!Θα προσθέσω και εγώ την άποψη ότι το καλοκαίρι στον πεζόδρομο είναι μαγευτικα!!!ΑΞΙΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ!!!

4.0

Πολύ ζεστός και όμορφος χώρος. Ζητείστε να καθίσετε στην κύρια αίθουσα του ισογείου είναι η πιο όμορφη και έχει και ένα μικρό μπαρ για όποιον θέλει απλώς ένα ποτάκι.

Συμπαθητικό φαγητό χωρίς καμιά ιδιαίτερη έμπευση σε μικρές μερίδες (λειτουργεί σαν μεζεδοπωλείο).

Τιμές πολύ καλές γύρω στα 15€/άτομο.

Επισκεφτείτε το καλοκαίρι, τα τραπεζάκια στον πεζόδρομο δίπλα στο Άλσος είναι μια πολυ καλή πρόταση.

Ηλικίες 30 something και ολίγον έντεχνοι.

3.0

Συμπαθητικός χώρος με αρκετά καλή Ελληνική μουσική στον 1ο όροφο. Το φαγητό ήταν πολύ νόστιμο και γενικά οι τιμές του ήταν normal. Η εξυπηρέτηση θα μπορούσε να ήταν καλύτερη και ο λογαριασμός στο τέλος πιο αναλυτικός. (Μας ήρθε απλά η τελική τιμή χωρίς ανάλυση...)

2.8

2.0