ΣΑΒΒΑΤΟ 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. ΕκτύπωσηE-mail

ΜΙΧΑΛΗΣ

Βαθμολογία χρηστών

2.9 (13) Δες σχόλια / σχολίασέ το εσύ

ΕΙΔΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ: Ταβέρνες

Περιοχή: Χαλάνδρι
Διεύθυνση: Βαλαωρίτου 20 & Αιγαίου, Χαλάνδρι
Tηλέφωνο: 210 6815166
Ταβέρνα με ελληνική παραδοσιακή κουζίνα. Διαθέτει κήπο.
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Δες σχόλια / Σχολίασέ το εσύ

Συνολική βαθμολογία από: 13 χρήστη(-ες)

Για να γράψετε μια κριτική πρέπει να είστε μέλος και να έχετε κάνει log in.

2.9

2.2

3.2

εντάξει εκεί πας για να φας ωραίο μπιφτεκάκι με τριμμένη ντοματούλα απο πάνω και να φύγεις , οχι για να απολαύσεις το μέρος...
και συνήθως γίνεται πανικός , μπορεί να μην βρεις να κάτσεις και πολλές οικογένειες αλλά το φαγητό αξίζει πολυ

3.0

Έχω πάει αρκετές φορές το service άριστο και ευγενικό, το μπιφτέκι του άπαιχτο, ο χώρος κλασική ταβέρνα. 15-20 το άτομο αν είσαι σαν και εμένα που δε χορταίνει και εύκολα.
Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα.

3.3

3.0

Ποιότητα φαγητού : Θα έλεγα ότι το μπιφτέκι (που αποτελεί και την σπεσιαλιτέ του μαγαζιού) είναι εξαιρετικό , όσο για τα υπόλοιπα μάλλον αδιάφορα. Ο κατάλογος είναι πολύ περιορισμένος αφού δεν έχει καθόλου μαγειρευτά , αλλά μόνο της ώρας , γεγονός που περιορίζει δραματικά τις επιλογές. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχουν τουλάχιστον δύο τρία μαγειρευτά πιάτα.

Εξυπηρέτηση :Γρήγορη και επαγγελματική.

Χώρος/Ατμόσφαιρα : Αρκετά φροντισμένος, ίσως ένα κλικ παραπάνω από τυπική ταβέρνα. Η αυλή αρκετά καλή , και τα τραπέζια με αρκετό χώρο ανάμεσα τους.

Τιμή / Ποιότητα: Ούτε κρύο , ούτε ζέστη. Υποφερτά αλλά όχι αξιομνημόνευτα. Εάν μένετε εκεί γύρω δεν είναι άσχημα. Οι τιμές φυσιολογικές (γύρω στα 8-9 € τα κυρίως).

2.0

ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΟΚ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΟΜΝΗΜΟΝΕΥΤΟ.

Η ΑΥΛΗ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΑ.

2.0

Αρχές Δεκέμβρη και μαζευόμαστε 6 φίλοι [άρρενες τε και θήλεα] και προτείνω "Μιχάλη" για ταβερνοκατάσταση. Πορίσματα:

Α) Χώρος = Τυπική ελληνική ταβέρνα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Η ίδια αιώνια σάλα (όπως παντού), ημιυπαίθριος χώρος για τους καπνίζοντες, εμείς που πήγαμε Κυριακή μεσημέρι ήταν τίγκα και το 75% των πελατών ήταν οικογένειες 6+ ατόμων με παιδάκια.

Β) Εξυπηρέτηση = Τίποτε το απίστευτο, έως και αργή σε κάποια σημεία. Αλλά δικαιολογείται λόγω "πηξίματος".

Γ) Φαγητό = Ψημένα στη σχάρα ψωμάκια για έναρξη. 1-0. Για τη συνέχεια 1 τζατζίκι-1 σαγανάκι-2 σαλάτες-2 πατάτες-1 κολοκυθάκια, όλα παραπάνω από αξιοπρεπή. Κυρίως μπιφτέκι-κόλαση (τον π****η, ούτε σπιτικό να'τανε!) με ντοματούλα ψιλοκομμένη από πανω για τη γεύση, ωραία μπριζόλα χοιρινή επίσης. Αλκοόλ 2 κιλά κρασάκι χύμα.

Δ) Τιμή = 15€/άτομο. Φεύγεις χορτάτος και ουχί ξεπαραδιασμένος. Πένα!

4.0

το φαγητο του ειναι καλο. ενταξει ολοι πανε για τα μπιφτεκια με τη ντοματα που ειναι αρκετα νοστιμα. και τα πρωτα του ειναι καλα καθως και το γιαουρτι με το κυδωνι που κερναει στο τελος.

η εξυπηρετηση ειναι απο τα κλασικα γκαρσονια με το ασπρο πουκαμισο και το μαυρο παντελονι. γρηγορη και χωρις πολλα πολλα.

ο χωρος ψιλομαπα. το καλοκαιρι καπως καλυτερα.

ειναι φτηνος και τρως πολυ καλα.

4.0

Πήγαμε παρέα 20 ατόμων. Το σέρβις ταχύτατο (αν και είχε πολύ κόσμο). οι περισσότεροι πήραμε μπιφτέκι με ψιλοκομμένη ντομάτα(ίσως και το καλύτερο που έχω φάει).Όλα ήταν πολύ νόστιμα και προπάντων φρέσκα. Στο τέλος το γιαούρτι με το κυδώνι(κέρασμα) ήταν το κάτι άλλο. Και το πιο σημαντικό για έμενα, κουζίνα χειρουργείο και οι τουαλέτες πεντακάθαρες! Τιμες πολυ καλες.

4.0

ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΨΗΜΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΡΥΟ , ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΥΡΙΖΑΝ ΛΑΔΙΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ , ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΠΙΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΟΡΕΚΤΙΚΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑ 2 ΠΑΤΑΤΕΣ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΚΥΔΩΝΙ ΩΣ ΚΕΡΑΣΜΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΝΟΙΩΣΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ , ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΦΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ... ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ...

1.8

2.0

Τον Μιχάλη έτυχε να επισκεφθώ “από σπόντα” με κάποιους φίλους που μένουν στην παρακείμενη περιοχή, ένα βράδυ που μας έπιασε λιγούρα για κρεατάκι.
Μια ευρύχωρη αυλή στα όπισθεν του καταστήματος εξυπηρετεί το καλοκαιρινό πελατολόγιο του Μιχάλη, ένας τυπικός χώρος που θα συναντήσετε σε εκατοντάδες άλλες ταβέρνες.
Το περίφημο σπέσιαλ μπιφτέκι του Μιχάλη (με την ψιλοκομμένη ντομάτα) είχε την τιμητική του στην παρέα μας, αφού το παραγγείλαμε οι 3 στους 4. Αν και δεν έμεινα απογοητευμένος, δεν μπορώ να πω πως ήταν κάτι που έμεινε στην μνήμη μου.
Τα υπόλοιπα της παραγγελίας (φρέσκες τηγανιτές πατατούλες, λουκάνικο, τζατζίκια κλπ) ήταν απλά ΟΚ.
Γενικά ο Μιχάλης μου άφησε την εντύπωση μιας τίμιας συνοικιακής ταβέρνας, χωρίς πολλές φιοριτούρες που όμως δεν θα επισκεπτόμουν επί τούτου παρά μόνο αν βρισκόμουν στην περιοχή.
Τιμές περίπου στα 15-17€ άτομο.

3.0

ενα εχω να πω νοστιμοτατο μπιφτεκι σπεσιαλ!πολυ καλο! την ωρα που το ετρωγα πιστευα οτι ειναι ισως το καλυτερο μπιφτεκι που εχω φαει!αλλα την ετυχε να με πανε κι σε μια αλλη ταβερνα που μου ορκιζοντουσαν οτι υπαρχει καλυτερο μπιφτεκι απο το μιχαλη!κι οντως υπηρχε!τωρα γι το μιχαλη δεν ειχα κανενα παραπονο απο την ταβερνα!οτι παραγγειλαμε αξιζε το κοπο!ειχε οτι εχει μια συνηθισμενη ταβερνα σε πολυ καλη ποιοτητα!φρεσκιες τιγανιτες πατατες νοστιμο τυρι φετα μελιτζανοσαλατα!σε γενικες γραμμες ειναι μια καλη ταβερνα κι πανφτηνη!το αρνικο ομως ειναι ο χωρος που θα τολμουσα να τον χαρακτηρισω απο μετριο εως κακο!

3.3

4.0

...μετά τα meat and....,mosharι el mundo.... κλπ εύηχα καταστήματα, ο Μιχάλης αποτελεί μια λύση για τους πεινασμένους Φλυείς (και όχι μόνο)...

3.0

Ταβέρνα με όλα τα χαρακτηριστικά που διέπει μια ταβέρνα. Ένας μέτριος ως κακός χώρος όπου ανθίζει το καλό φαγητό...Πάω για το συκώτι του κυρίως που είναι μεγάλο και σίγουρο σαν την εταιρεία του Κοντομηνά. Το μπιφτέκι σπέσιαλ με την κομμενη ντοματα απο πανω είναι εξαιρετικά νόστιμο...Τα υπόλοιπα είναι τα γνωστα.Πατατες, κολοκυθάκια και τα λοιπά σε πολύ καλές τιμές. Το κρασί του αδιάφορο αλλά όπως θα έλεγε και ο Μπουκόφσκι έπειτα από τόσο κρασί που έχεις πιει στη ζωή σου όλα σου φαίνονται ίδια...

4.0

Ο κύριος Μιχάλης πάντα ζεστός και χαμογελαστός σε υποδέχεται στην πόρτα. Αφού σου διαλέξει το καλύτερο διαθέσιμο τραπέζι, θα σου πει τα πιάτα και θα παραγγείλεις. Ως εδώ \'τα συνηθισμένα\' θα μου πείς εσύ ο καχύποπτος αναγνώστης.

Αλλά μέχρι κι εσένα θα πείσει ο \'Μιχάλης\' με την ποιότητά του. Πολύ ωραίες φρέσκιες πατάτες τηγανιτές και τα νοστιμότερα ίσως μπιφτέκια στην πόλη μας. Θα ζητήσεις το μπιφτέκι με τη ντομάτα (σπεσιαλ νομίζω το λένε) και ο Μιχάλης θα καταλάβει ότι είσαι γνώστης. Η μερίδα είναι χορταστική και η γεύση μοναδική. ΄

Από ορεκτικά μπορείς να διαλέξεις ό,τι σου κάνει όρεξη. Είναι όλα διαλεχτά. (και μη νομίζεις ότι έχω κάποιο συμφέρον καχύποπτε, απλά είμαι της περιοχής και ξέρω).

Έκπληξη: Σα να μην έφτανε η μεγάλη μερίδα που έφαγες, θα σε κεράσει στο τέλος και κάτι που όμοιό του σπάνια θα βρεις. Γιαούρτι με γλυκό του κουταλιού κυδώνι. Σε όποιον αρέσει το γιαούρτι θα ξετρελλαθεί σίγουρα γιατί εμένα που δε μ\'αρέσει κάθε φορά το αδειάζω το πιάτο. Τέτοιο γιαούρτι δεν ξέρω πού το βρίσκει ο Μιχάλης, αλλά είναι πια ονομαστό και όσοι ξέρουν το παραδέχονται. Μπορεί να είναι λίγο βαρύ (αν κάνεις δίαιτα κρατήσου καλά)αλλά έτσι είναι το καλό πράγμα.

ΥΓ: Το καλοκαίρι έχει μεγάλο κήπο και μπορείς να απολαύσεις τα παραπάνω είτε μέσα είτε έξω.

??? ???? ??!

ΜΕ.. ΚΑΛΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ