Ξυλόφουρνος, ψητά της ώρας και σπεσιαλιτέ το πεϊνιρλί. Ανοιχτά Παρασκευή έως Κυριακή. Σάββατο, Κυριακή ανοιχτά και μεσημέρι.
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη
| Περιοχή: | Δροσιά |
| Διεύθυνση: | 25ης Μαρτίου 25, Δροσιά |
| Tηλέφωνο: | 210 6229409 |
Δες σχόλια / Σχολίασέ το εσύ
Συνολική βαθμολογία από: 6 χρήστη(-ες)
Για να γράψετε μια κριτική πρέπει να είστε μέλος και να έχετε κάνει log in. |
Ο εσωτερικος του χωρος δεν ειναι κατι το εξαιρετικο, ενω ο εξωτερικος δεν μου αρεσει καθολου. Η εξυπηρετηση πολυ καλη, ευγενης και σχετικα γρηγορη. Ο καταλογος εχει διαφορα πραγματα αλλα το πεϊνιρλί ειναι ο λογος για να παει κανεις. Τοσο το πεϊνιρλί οσο και τα κολοκυθακια ειναι εξαιρετικα αλλα σε καμια περιπτωση καλυτερα απο του γειτονικου και παλαιοτερου Ελευθεριαδη. Οσον αφορα τις τιμες ειναι λιγο τσιμπιμενες, μπορουσε και καλυτερα. |
ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥ:ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΕΣ.ΠΕΙΝΙΡΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΑΛΛΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ(ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ). ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΣΧΗΜΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. |
| Η εναλλακτική στον Ελευθεριαδή. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιανού το πεϊνιρλί είναι καλύτερο, αλλά μάλλον το δίλημμα είναι ανούσιο: είναι και των δύο εξαιρετικά. Προσωπικά προτιμώ τον Θέμη λόγω καλύτερου service και για το φοβερο τηγανιτό κολοκυθάκι. |
Μία από τις αγαπημένες μου ταβέρνες. Εδώ έχω πάντα το δίλημμα: πεϊνιρλί ή μπριζόλα? Τα φτιάχνουν εξίσου καλά, και δεν ξέρω τι να διαλέξω. Οπότε προσπαθώ να βρω κάποιον στο τραπέζι που θέλει να δοκιμάσει το πεϊνιρλί αλλά δεν είναι σίγουρος για το cholesterol overload. Μην ανησυχείς, θα το αναλάβω εγώ όσο δεν μπορείς να φας... Να προσθέσω επίσης ότι μου αρέσουν και τα ορεκτικά: γίγαντες, τηγανιτά κολοκυθάκια και μελιτζάνα. Συνοδεύονται από την φρέσκο-ζυμωμένη και ζεστή λαγανίτσα που είναι μία παγίδα. Εάν την φάτε μαζί με τα ορεκτικά δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρετε το πεϊνιρλί μετά. Το καλοκαίρι κερνάει φρούτο στο τέλος και είναι ευπρόσδεκτο. Δεν έχουν όμως ενδιαφέρον τα γλυκά της ταβέρνας. |
Ο Θέμης είναι απο τις καλύτερες επιλογές οικογενειακής ταβέρνας στην περιοχή της Δροσιάς. Διαθέτει πολύ καλό πεϊνιρλί (ιδιαίτερα αυτό με παστουρμά) το οποίο κατα την ταπεινή μου γνώμη είναι πολύ καλύτερο απο του Ελευθεριάδη και Τεχλικίδη που απολαμβάνουν την φήμη των κλασσικών πεϊνιρλάδικων της γειτονιάς. Κρέατα της ώρας (παϊδάκια,μπριζόλες, μπιφτέκια κλπ) όλα πολύ καλά, νόστιμα και ζουμερά. Αν έχετε την γρήγορη εξυπηρέτηση ψηλά στην λίστα σας, μην επισκεφθείτε το μαγαζί Κυριακή. Είτε έχετε κράτηση είτε όχι, θα περιμένετε πολύ να σας σερβίρουν καθώς τις Κυριακές γίνεται το αδιαχώρητο. Προτιμήστε μια καθημερινή για πιο προσωπική και ανθρώπινη εξυπηρέτηση. Κάτι που ισχύει τόσο για τον Θέμη, όσο και για την πλειοψηφία των ταβερνών: Τα ρούχα σας μετά θα μυρίζουν λες και χρησιμοποιήθηκαν ως φίλτρο του απορροφητήρα στην κουζίνα του μαγαζιού... |
Arkady (20/12/2008)
Top #10 Καλοφαγάδων Δες όλα τα σχόλιά μου Δες τα αγαπημένα μου εστιατόρια |
Μακράν το καλύτερο πεϊνιρλί της Αθήνας, ξεχωρίζει και από τα υπόλοιπα εστιατορια με πεϊνιρλί στη Δροσιά. Δοκιμάστε πεϊνιρλι όσο πρεπει ξεροψημένο και όσο πρεπει μαλακό.Υλικα αμέτρητα, πολυ ωραιο με παστουρμά-το κλασικο. Φοβερή πίτσα καθώς και πιάτα της ώρας. Πολύ ωραίο το σουβλάκι στα κάρβουνα. Μην παραλείψετε να φάτε κολοκυθάκια τηγανιτά!Απίστευτα! Οικογενειακο περιβάλλον, θυμίζει Κυριακές παιδικών χρόνων. Μόνο μειονεκτημα, ο πολυς κόσμος τις Κυριακές μεσημερι!Οπλιστειτε με υπομονη... |
Le pied du cochon (11/11/2008)
Top #500 Καλοφαγάδων Δες όλα τα σχόλιά μου Δες τα αγαπημένα μου εστιατόρια |
| ??? ???? ??! |