ΚΟΥΚΛΑΚΙ
| Διεύθυνση: | Παπανικολή 88, Χαλάνδρι |
| Tηλέφωνο: | 210 6818710 |
| Website: | http://www.kouklaki.gr/ |
Δες σχόλια / Σχολίασέ το εσύ
Συνολική βαθμολογία από: 13 χρήστη(-ες)
Για να γράψετε μια κριτική πρέπει να είστε μέλος και να έχετε κάνει log in. |
Είχα πάει μια φορά πριν πολλά πολλά χρόνια. Πιέστηκα από μια όχι και πολύ γνωστή μου παρέα και ξαναπήγα. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι παραμένουν απαράδεκτοι και αναχρονιστικοί. Το συγκεκριμένο στυλ δεν αρέσει πια ούτε στα σχολιαρόπαιδα και πολύ καλά κάνουν. Ο συγκεκριμένος χώρος δεν έχει να προσφέρει τίποτα σε κανέναν. |
έλεος... καγκουριά και σαχλαμάρα για 14χρονα επαρχιωτάκια της δεκαετίας του 80... next |
- Προσοχή στο αλατοπίπερο - Εάν είσαι χαλαρός, η ηλικία σου είναι 18-22 ή απλά έτσι αισθάνεσαι και πας με μεγάλη παρέα (όχι με την κοπέλα σου) θα περάσεις καλά. Αυτά που θα φας είναι αδιάφορα, εξάλλου ο λόγος που θα έχεις επιλέξει το μαγαζί είναι για τον χαβαλέ. Ετοιμάσου για μπόλικη αλληλεπίδραση με τους σερβιτόρους και μη σε πιάνουν οι ντροπές. Πρόσεξε πώς θα πιάσεις το αλατοπίπερο, γιατί τα σχόλια θα είναι καυτά. Θα δυσαρεστηθείς όταν έρθει η ώρα του λογαριασμού. Εννοείται πώς ό,τι είδες είδες, δεν είναι για δεύτερη φορά. |
Nautilus (14/04/2010)
Top #10 Καλοφαγάδων Δες όλα τα σχόλιά μου Δες τα αγαπημένα μου εστιατόρια |
Εάν είσαι βιτσιόζος και σου αρέσει να σου βρίζουν την μάνα για να σου ανοίγει η όρεξη , τότε να πας , διαφορετικά από φαί δεν λέει τίποτα και η τιμές για το μο@@ τις μάνας σου είναι πολλή ακριβή Βασικά είναι για παιδάκια και αυτό για μια φορά Δεν αξίζει τον κόπο |
| Κακόγουστα και ξεπερασμένα αστεία και κακόγουστο φαγητό. |
| απαράδεχτο φαγητό - μενού, κουρασμένα αστεία πλέον, ακριβό...μόνο για κάτω των 18... |
Πολύ γέλιο το όλο θέμα που παίζει συνέχεια γύρω από το σεξ, αλλα ας προετοιμαστεί όποιος πάει ότι το φαγητό δεν κερδίζει και δάφνες ποιότητας και πρωτοτυπίας, μάλλον το αντίθετο!!! Διαλέξτε φαγητό από το όνομα γιατί το τι έχει μέσα λίγη σημασία έχει!!! Ο χαβαλές με τους σερβιτόρους δίνει και παίρνει οι οποίοι πρέπει αν μη τι άλλο να είναι εκπαιδευμένοι γι' αυτό!!! Η ετοιμολογία στο μέγιστο σημείο της!!! Έστω για μια φορά αξίζει!!! |
| it is just for fun!! not to eat.. the food is not worth its money!!!! |
| Δεν πας για να φας, πας για το χαβαλέ. Το φαγητό σαν γεύση δεν έχει καθόλου πλάκα και οι τιμές επίσης. |
Είχα πάει πριν μερικά χρόνια με παρέα. Για μια φορά αξίζει,για το πονηρό της υπόθεσης, όλα τα πιάτα έχουν σεξουαλικούς όρους. Ο,τι δεν καταλαβαίνουμε ρωτάμε τους σερβιτόρους που μας το εξηγούν έστω και με παντομίμα..!!! Το φαγητό δεν με ενθουσίασε, αλλά είχε γέλιο το όλο θέμα |
| Αποκλειστικά μέχρι 18 ετών, απαγορευτικό για όλους τους άλλους. |
| πρεπει να παει κανεις ετω κ μια φορα αν του αρεσει το ΄πονηρο\\\' χιουμορ... οι σερβιτοροι ειναι καλα εκπαιδευμενοι για αυτο! ο χωρος κ τα πιατα εχουν ενα κ μοναδικο θεμα: το φαλλο!!! μετριο φαγητο δυσαναλογο της τιμης του... |
| Δηλαδή τώρα τί θέλετε να γράψω για το Κουκλάκι; Αν έχει τύχει και δεν έχετε πάει, ή δεν ξέρετε τι παίζει εκεί και είσθε από 15 έως 18 ετών, σας συνιστώ να πάτε. Παραδίδονται μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης μετά φαγητού στο όριο της αξιοπρέπειας σε τεντωμένο σχοινί. (Ελπίζω να μην λέω μα...ιες διότι έχω να πάω από τα 16μου και μπορεί η φάση να έχει αλλάξει). |
| ??? ???? ??! |