Κριτικές εστιατορίων από τον καλοφαγά: MissXxX
| 17 αποτελέσματα - εμφάνιση από 1 έως 17 | |
| Αποτελέσματα ανά σελίδα: |
Μεζεδοπωλεία
| ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΟΔΑΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ.ΩΣ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΦΑΓΗΤΟ.ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΚΟΔΟΥΛΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΕ. |
Ταβέρνες
| Πολυ ωραίο μαγαζί μεπάρα πολύ καλό φαγητό.Ντολμαδάκια με πληγούρι και λαχανικά φοβερά,πατζαροσαλάτα καταπληκτική,φάβα πολύ καλή,συκώτι με καραμελωμένα κρεμμύδια άψογο.Εξυπηρέτηση με ευγένεια γλυκά καλά χωρίς να τρελάθηκα όμως.Χύμα λευκό κρασί καλό.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ....68ευρώ 2άταμα με μισό κιλό χύμα κρασί και γλυκά,άξιζε όμως. |
Ελληνική κουζίνα
| Αφού με προκάλεσε ο φίλος Αrkady πήγα και έφαγα στις 'ΛΕΥΚΕΣ'και τώρα κατάλαβα γιατί δεν του πολυάρεσε το 'ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ'.Πρώτον το μαγαζί είναι κάτι ανάμεσα σε καφέ,ποτό,μεζέ σε καμιά των περιπτώσεων δεν μπορεί να συγκριθεί με ταβέρνα εστιατόριο.Τώρα για το φαγητό του άστο καλύτερα,μπερδεμένες γεύσεις μπερδεμένη κουζίνα,μπερδεμένη ταυτότητα μαγαζιού.ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ.Ανεξάρτητα τώρα απο αυτό είναι ένας συμπαθητικός χώρος πνιγμένος στο πράσινο με συμπαθητική μουσική,αλλά μέτριο φαγητό.Τα τραπέζια σε σκούρο καφέ χρώμα,το ίδιο και οι καρέκλες,πολύ μικρά τραπέζια και άβολα για φαγητό γιατι αυτά ηταν για το κλαμπάκι που υπήρχε εκεί πρίν γίνει εστιατόριο από ότι μου είπαν οι σερβιτόροι.Πήραμε γεμιστές πιπεριές 2τεμ.με διάφορα ελληνικά τυριά το μπλε τυρί μέσα που κολούσε;Πήραμε τη Σουφρα του πασά τόσο απαίσια γεύση έχω καιρό να φάω χώρια που το χοιρινό μέσα ήταν σχεδόν ωμό.Τωρα τα μαντί Μακεδονίας ουδεμίαν σχέση έχουν με το αυθεντικό μαντί.Απλά πιτάκια με κιμά είναι με μια ςος από γιαούτρι που την βάζουν σε άλλα δέκα πιάτα.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΠΑΝΑΝΙΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΟΛΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ;ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ..........ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ.ΜΠΑΝΑΝΟΥΛΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ,ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ,ΕΤΟΙΜΗ ΣΑΝΤΥΓΙ,ΕΤΟΙΜΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ,,,,,ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ ΤΑΧΑΜΟΥ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.Αγαπητέ Arkady με απογοήτευσες ως προς το κριτηριό σου σε γεύσεις,θεωρώ ότι οι γευστίκοι σου αδένες θέλουν εξάσκηση αλλά και να αποκτήσεις πραγματικές γνώσεις περί φαγητού και οχι να μένεις στα κουταλάκια BOTUM γιατι αυτά δεν μου έκαναν καλύτερο το γλυκό που μου σέρβιραν...Εμένα πάντως δεν με ρώτησαν για να μου αλλάξουν σερβίτσιο,μήπως το μαγαζί που έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά...ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΣΟΥΒΕΡ...ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ Αrkady μέχρι τώρα διάβαζα τις κριτικές και μπορώ να πω ότι έδινα ιδιαίτερη σημασία αλλά νομίζω ότι είσαι λίγο άσχετος με το θέμα φαγητό.Τώρα για τις τιμές του πήραμε μαντι,πιπεριές γεμιστές,μαραθόπιτα,τη σουφρα.κεφτέδες,και μια σταβλισια μπριζολα νερό, κολα.86,70 ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ 43,35ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΑΓΑΜΕ ΑΠΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΙΡΟΥΝΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ......ΥΣΤ.ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ Η΄ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ Η΄ΜΕΤΕΦΕΡΕΡΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΩΝ.ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤEIΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΓΗΤΟ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΠΛΑΚΑ ΑΚΡΙΒΗ ΕΤΣΙ;ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΨΥΧΑΝΕΜΙΖΟΜΑΙ ΟΙ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ,ΓΝΩΣΤΟΙ,ΚΟΛΛΗΤΟΙ,ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣΑΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ,Η΄ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..........ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ demikos αν αυτό είναι το πιο τελειοτερο και πιο ολοκληρωμένο εστιατόριο που έχεις πάει σε λυπάμαι να βγαίνεις συχνότερα και θα βρεις πολύ καλύτερα απο αυτό σου το υπογράφω.ΥΣΤ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ Μ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ Η΄ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΕΝΑ ΧΩΡΟ.ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΑΤ ΚΑΙ Η ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΛΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΗΝ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ,Η ΚΑΛΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΞΑΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΠΗΓΑΜΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ 90ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟ; |
Ελληνική κουζίνα
| Μου άρεσε πάρα πολύ και το φαγητό και το μαγαζί.Έντιμες γεύσεις και καλά προιόντα.Τα τυροπιτάκια φοβερά,οι ντολμάδες καταπληκτικοί,γενικά πάρα πολύ καλό μαγαζί.Δεν είναι τυχαίο που έχει πάρει βραβείο ελληνικής κουζίνας.Όσο αφορά τις τιμές πρέπει να μπορούμε να καταλάβουμε ότι αν ένα μαγαζί μεταχειρίζεται άριστα προιόντα θα πρέπει να τα πληρώσουμε,αν πάλι δεν θέλουμε υπάρχουν μαγαζιά με κατ/να που τα πουλάνε για φρέσκα και απλά εμείς μένουμε με την εντύπωση ότι πληρώσαμε λίγα.Ανάλογα τι προτιμά ο καθένας.Το συνιστώ με κλειστά μάτια.28/05/2009 ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ Αrkady ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΛΑΣΗΣ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕ ΧΑΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΚΑΙ ΤΣΙΓΚΙΝΑ ΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΡΑΣΙ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Π.Χ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ....ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΓΑΖΙΑ...ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΑΝΙΝΗ ΠΕΤΣΕΤΑ,ΕΝΑΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ,ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!ΕΑΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΣΩΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΦΘΗΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΦΑΓΗΤΟ,ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΦΑΓΑ ΦΘΗΝΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ....ΘΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ....ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.....ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ...ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ!!!!!!!!!UP DATE ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ Arkady ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΤΤΟΜ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΠΟΙΑΣ ΦΙΡΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΟ ΝΑ ΤΡΩΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΝΙΝΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΛΕΥΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΒΑΡΟΥΛΚΟ Η' ΣΤΗΝ ΣΠΟΝΔΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ 6000ΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ.ΠΕΙΡΑΖΕΙ........ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ/ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΑΤ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΑΛΛΗ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ..... |
Μοντέρνες ταβέρνες
| ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Η΄ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΑΓΑΖΙ Η΄ΕΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΦΥΓΑΜΕ ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ,ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΙΑΤΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΦΑΓΗΤΟ,Η ΦΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.ΟΤΑΝ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΜΕΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΜΕΛΙ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΑ ΜΟΥ.ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΑΜΕΝΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ.ΕΝΑ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΕΥΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΓΕΥΣΗ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΗΤΑΝ ΞΑΣΜΕΝΟ ΟΧΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΙΑΤΩΝ.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΣΟ ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΣΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΑΣΑΚΙ.ΠΡΟΤΙΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΝΤΕΣ ΝΑ ΦΑΩ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟ ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΠΟΥΛΑΕΙ.ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΟΙΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΕΡΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΝΑΕΙ. |
Cafe + Bar Rest.
| ΩΡΑΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡΑΚΙ ΠΑΡΑ ΜΕΖΕΔΩΠΟΛΕΙΟ.ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ,ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΕΣ. |
Ταβέρνες
| ΤΟ 3 ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ. |
Γαλλία
| ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ Arkady ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΔΗΘΕΝ ΜΑΓΑΖΙ,ΔΗΘΕΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.ΜΕΤΡΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΟΜΩΣ. |
Ταβέρνες
| ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ.ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΤΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ,ΠΕΙΝΑΣ,ΚΑΙ ΑΦΡΑΓΚΙΑΣ. |
Beer Restaurants
| ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΞΩ ΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ.ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΕΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΙ ΜΟΥΡΕΣ ΚΑΤΣΕ-ΚΑΛΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ.ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. |
Τοπική ελλ. κουζίνα
| ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. |
Μεζεδοπωλεία
| ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ,ΜΕ ΜΕΤΡΙΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ,ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ;ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΣΑ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΑΣΩΝΟΤΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ,ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΝΑΝΕ ΧΑΖΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.ΣΤΑ ΠΙΑΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΙΜΕΣ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ.ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΩΜΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΥΜΕΝΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΕΣ ΤΗ ΧΩΜΑΤΙΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ,ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕΤΡΙΟΙ (ΠΟΛΥ ΑΛΕΥΡΙ),ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΤΗΓΑΝΙΤΟ ΚΑΛΟΣ,ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΚΑΛΑ,ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΑΠΑΙΣΙΟΣ,ΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ,ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΨΗΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΨΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.ΑΥΤΑ!!!ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΞΙΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 69ΕΥΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ?ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΡΑΣΙ ΦΥΣΙΚΑ!ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΑ?ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ. |
Μοντέρνα κουζίνα
| Συμπαθητικός χώρος,χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.Το φαγητό του αν και ήταν καλής ποιότητας ήταν άγευστο.Μου άρεσαν ντολμαδάκια με αμπελόφυλλο, τα υπόλοιπα αδιάφορα.Φιλικότατο το σέρβις,αλλά αργό.Είναι ακριβούτσικο. |
Ελληνική κουζίνα
| Δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα από το φαγητό του.Ο χώρος στην αυλή του πανέμορφος,αλλά μόνο του αυτό δεν φτάνει.Δεν νομίζω ότι βρήκα κάποιον λόγο για να ξαναπάω.Οι τιμές του τσουχτερές. |
Μοντέρνες ταβέρνες
| Όμορφος χώρος,πολύ καλό φαγητό.Εξυπηρέτηση πολύ καλή.Θα ξαναπάω ευχαρίστως.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Δεν συμφωνώ το μπιφτέκι που έφαγα με ψητή ντομάτα και ψητό τυρί μανούρι νομίζω ήταν πολύ καλό. |
Ελληνική κουζίνα
| Ένας όμορφος και περιποιημένος χώρος που σε απογοητεύει με την ποιότητητα του φαγητού του.Ο υπεύθυνος του μαγαζιού που κατα δήλωσή του είναι και ο ΣΕΦ΄και ήταν και ο σερβιτόρος εκείνο το βράδυ ηταν τόσο φλύαρος και υπερόπτης σε σημείο κουραστικό.Το φαγητό του λείαν επιεικώς απαράδεκτο.Οι τιμές του πολύ ακριβές. |
Ταβέρνες
| Ομορφή ταβερνά περιποιημένη με πολύ καλό φαγητό.Σήμερα πρωτομαγιά πήγαμε παρέα 8ατόμων και φάγαμε υπέροχα.Δεν συμφωνώ ότι είναι κακό να υπάρχουν διαφορετικές προτάσεις σε ένα κατάλογο ενός μαγαζιού.Η δική μου παρέα αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν τα ψαρικά και άλλους που θέλουν κρέατα.Σήμερα το συγκεκριμένη μαγαζί μας κάλυψε απόλυτα,και για να είμαι ειλικρινής μας ξάφνιασε ευχάριστα από την καλή ποιότητα που είχε το φαγητό του.Συμφωνώ ότι τα μπιφτέκια του είναι πολύ καλά,η σαρδέλα ήταν φρεσκότατη,το σουβλάκι κοτόπουλο πολύ καλό,μια σαλατα με μανιτάρια πλευρώτους και ρόκα επίσης πολύ καλή.Εξυπηρέτηση, όλοι ήταν με το χαμόγελο.Σημείωση ότι λόγω ημέρας το μαγαζί είχε πολύ δουλειά.Θα ξαναπάω ευχαρίστως.Υ.Σ.Αγαπητε μου mihos δεν καταλαβες καλα ο καθενας εφαγε αυτο που ηθελε ως κυριο πιατο και δεν φαγαμε ολοι απο ολα και να δεχεσαι τις διαφορετικες αποψεις γιατι μαλλον κρινεις πολυ επιφανειακα και οχι ουσιαστικα.Μηπως οι πολλες επιλογες σε εναν καταλογο σε μπερδευουν γιατι δεν εχεις τη γνωση να συνδυαζεις τις γευσεις?Για πιο ευκολα στα FAST FOOD αλλα και εκει εχουν πολλες επιλογες και σαλατες ,και τυροπιτες,τοστ,σαντουιτς,μακαροναδες,αστο καλυτερα ντοματα με φετα και ψωμακι στο σπιτι και την εβγαλες καθαρη για να μην εχεις πρόβλημα με την πέψη. |
| Πες τους το! |
| 17 αποτελέσματα - εμφάνιση από 1 έως 17 | |