Κριτικές εστιατορίων από τον καλοφαγά: VASSO
| 21 αποτελέσματα - εμφάνιση από 1 έως 21 | |
| Αποτελέσματα ανά σελίδα: |
Μεζεδοπωλεία
| πολυ νοστιμα πιατα!! ψητα λαχανικα, χοιρινο με σος μαυροδαφνης κ διαφορα ειδη πιπεριων, σουντζουκι.... ολα πολυ νοστιμα!! το μονο αρνητικο ειναι η πολυκοσμια κ βαβουρα που επικρατει, επιβαλλεται κρατηση... τιμες φυσιολογικες.. Σιγουρα θα το ξαναεπισκεφθω! |
Ελληνική κουζίνα
Το καλωσορισμα του Αντωνη ειναι μια ταβερνα που εχει υιοθετησει πολιτικη restaurant για να ταιριαξει περισσοτερο στην περιοχη που βρισκεται. Τα πιατα καλα, χωρις εκπληξεις. Η εξυπηρετηση ερασιτεχνικη εως αντιεπαγγελματικη...φτανει να σας πω οτι μας μαζευαν τα πιατα χωρις να εχουμε ολοκληρωσει το φαγητο μας κ χωρις φυσικα να μας ρωτησουν. Παραλληλα, αφου παραγγειλαμε μια σαλατα ζητωντας ευγενικα αυτη να μην περιεχει ροκα, σε 1 λεπτο ηταν στο τραπεζι μας μια σαλατα ΜΕ ροκα, καθως, οπως αντιληφθηκα τις εχουν ετοιμες, "σενιαρισμενες" πολλη ωρα πριν... οσο για τις τιμες?? στα υψη!! 1κιλο χυμα κρασι = 13 ευρω. Δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαω, αλλωστε με τα μισα χρηματα μπορω να φαω την διπλασια ποσοτητα σε οποιαδηποτε ταβερνα της Αττικης!! |
Μοντέρνες ταβέρνες
| Η πειραγμένη παραδοσιακά μεσογειακη κουζινα του με εξεπληξε ευχαριστα! αξιζει να την δοκιμασετε! οι τιμές κυμαινονται σε φυσιολογικα πλαισια!! σιγουρα θα ξαναπαω! |
Μεζεδοπωλεία
| Καμία ιδιαιτερότητα στο φαγητο. οι τιμές πολυ υψηλες που δεν δικαιολογούνται ούτε από την ποιότητα του φαγητού, ούτε από τον χώρο.. |
Τοπική ελλ. κουζίνα
| προσεγμενος κ ζεστος χωρος που σιγουρα δε σε αφηνει αδιαφορο. θα φατε κρητικο φαγητο( χειροποιητα μακαρονια, σφακιανοπιτα κτλ). δεν βρηκα καποιο πιατο που νε με ενθουσιασει, ειναι ολα απλα αλλα κ νοστιμα..αλλωστε,εκει οπου κυριαρχει η απλοτητα,το gourmet ειναι ,αν οχι γελοιο ,μαλλον περιττο. το συνιστω λοιπον ανεπιφυλακτα. για 2 κυριως, μια σαλατα ντακο, μαυροματικα φασολια, ρακη,σφακιανοπιτα πληρωσαμε κατι λιγοτερο απο 35ερω... |
Μουσ. μεζεδοπωλεία
| καταλληλη ατμοσφαιρα για μια παρεα, χωρις ομως να γινεται πανικος...μην περιμενετε να ζησετε την εμπειρια της ζωης σας! τα φαγητα ειναι απλα αλλα κ νοστιμα... οτι κ να διαλεξεις θα το ευχαριστηθεις... οταν ερθει κ ο λογαριασμος θα το ευχαριστηθεις πςρισσοτερο!! |
Ταβέρνες
| θα ξεκινησω απο την εξυπηρετηση η οποια ηταν αψογη! οι σερβιτόροι ευγενέστατοι και διακριτικα διπλα σου για ο,τι ζητησεις! Η ταρατσα- αυλη -αν κ δεν εχει την καλύτερη θεα- ειναι πολυ ομορφα φτιαγμενη με αποτελεσμα να συνθετει μια μαγευτικη ατμοσφαιρα..φαγαμε πολιτικη σαλατα, μανιταρια γεμιστα, παστιτσιο λαχανικων,κεφτεδακια με βασιλικο κ μοτσαρελα( μην παραλειψετε να το δοκιμασετε!!!), και κοτοπουλο φιλετο με κασερι. για γλυκο επιλεξαμε σοκολατοπιτα κ πορτοκαλοπιτα. Τιποτα απο τα παραπάνω δεν ηταν μετριο!! Για ολα αυτα, λοιπον μαζι με μισο κιλο κοκκινο κρασι πληρωσαμε 40ευρω για 2 ατομα!! πολυ καλη επιλογη! σιγουρα θα ξαναπάω. Οι ιδιοκτητες αυτοι με φιλοτιμο κ ευγενια θα πρεπει να ανταμοιβονται! |
Μοντέρνες ταβέρνες
Μόλις επεστρεψα από το συγκεκριμένο εστιατόριο και πραγματικά ειμαι μπερδεμενη. Πήγα με την καλύτερη διάθεση, όχι μόνο λόγω των θετικών κριτικών που είχα ακούσει και διαβάσει, αλλά και επειδή η Αλσούπολη είναι η γειτονιά μου και ήμουν πολύ χαρούμενη που επιτέλους κάποιος έκανε ένα σωστό επιχειρηματικό βήμα εδω. Θα ξεκινήσω από τον χωρο ο οποίος, αν και δεν είναι τιποτα ιδιαίτερο, ήταν συμπαθητικός και ειλικρινά οι ομπρέλες της Heineken δεν μου χάλασαν καθόλου τη βραδιά. Η γειτονιά είναι ήσυχη, οπότε δεν υπάρχουν ενοχλητικοί ήχοι και αυτοκίνητα. Στην αυλή έχουν τοποθετηθεί πολλά φυτα και ενα μικρό συντριβανάκι, πολύ όμορφα για καλοκαιράκι. Καθίσαμε, λοιπόν, στο τραπεζάκι που μας υπέδειξε η κυρία και σε λιγότερο από 5λεπτά ήρθε στο τραπέζι μας ο σεφ, ο οποίος μετά από μια ευγενική χειραψία, κάθισε μαζί μας για να μας δώσει οτι πληροφορία χρειαζόμαστε για το μενού και να μας προτείνει κ αλλα πιατα. Καταλήξαμε σε μαστέλο τυλιγμένο με φύλλο, σαλάτα με πατζάρι και τυρι, μπουρεκάκια μελιντζάνας με σως σαν ορεκτικά. Για κυρίως πήραμε ψαρονέφρι με μους μελιντζάνας και σως μαυροδάφνης και παπαρδέλλες με τρουφες( ειδος μανιταριού). Τα κυρίως είχαν μια παραπάνω δόση σκόρδου και τα 2, οι παπαρδέλλες καλές, το ψαρονέφρι πολύ καλο. Τα υπόλοιπα πιάτα με άφησαν μάλλον αδιάφορη, αν εξαιρέσουμε τα μπουρεκάκια μελιντζάνας. Σε γενικές γραμμές ήταν καλά. Για γλυκο επιλέξαμε μους σοκολάτας με κομματάκια μπανάνας και μπισκότου, το οποίο βρήκα και αυτό συμπαθητικό. Μέχρι εδώ ήταν όλα καλά. Το φαγητό ικανοποιητικό αλλά ψαγμένο και ο μοναδικός σερβιτόρος έγκαιρος και σωστός σε όλες τις κινήσεις του. Ζητήσαμε, λοιπόν, λογαριασμό για να φύγουμε. Χρειάστηκαν 30 ολόκληρα λεπτά και αρκετές υπενθυμίσεις για να έρθει ο λογαριασμος (53 Ευρω) αλλα ΟΧΙ και η απόδειξη !!! Δεν θέλω να είμαι απόλυτη, κατανοώ ότι είναι μια νέα επιχειρηματική κίνηση και μάλιστα σε μια δύσκολη και άγνωστη για τους πολλούς περιοχή, αλλά ακριβώς για τους λόγους αυτούς εκτιμώ πως θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί οι ιδιοκτήτες. Μπορεί να ξαναπάω για μια δεύτερη γνώμη, αν κ απογοητεύτηκα αρκετα.... |
Ελληνική κουζίνα
πολυ ωραια φαγητα!! πηραμε σαλατα με μαρουλι, δυοσμο και γιαουρτι (φοβερο και προτοτυπο!)μανιταρια πλευρωτους στη σχαρα με βαλσαμικο και μουσταρδα (τα καλυτερα μανιταρια που εχω φαει!), μαστελο στη σχαρα με πιτουλες (απιθανη γευση). για κυριως, πηραμε φιλετακια κοτοπουλου με σουσαμι και μελι συνοδευμενα με βραστα λαχανικα και μπιφτεκια γαλοπουλας(απιθανο κρεας!). δεν υπηρξε κατι που να μη μας αρεσε!!βεβαια, να τονισω οτι αποδειξη δεν ειδαμε, αλλα ο λογαριασμος για 2 ατομα με μπουκαλι κρασι (20Ε), ηταν 68Ε. πολυ ωραια εμπειρια. θα ξαναπαω για να δοκιμασω και αλλα πιατα, καθώς το μενου ειναι πλουσιο. το επισκεφθηκα κ δευτερη φορα κ οι εντυπωσεις μου ηταν ιδιες!! απο αποψη φαγητου ειναι απαιχτοι!! ομως με χαλασε κ παλι το γεγονος οτι αποδειξη δεν ειδαμε κ ακομη κ οταν την ζητησαμε μας εφεραν μια ενος ΑΛΛΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ (!), ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ(!) , Κ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ 2 ΩΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!! ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΤΡΑΓΙΚΟ, καθε επιχειρηση πρεπει να σεβεται τον πελατη της!!ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΕΙΩΝΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ!! |
Τοπική ελλ. κουζίνα
| Πολυ καλη κ προσεγμενη διακοσμηση, αλλα τοση φασαρια κ τσιγαριλα, που ηταν σχεδον ανυποφορο. τα μακαρονια φυλλα ελιας οντως αδιαφορα, οι ποσοτητες των ορεκτικων μικρες συγκρητικα με τις τιμες. απλα μια καλη κουζινα. δυο ατομα πληρωσαμε 35ευρω. |
Πολίτικη κουζίνα
| Πηγαμε Κυριακη βράδυ κ δεν ειχε πολυ κοσμο. Ο χωρος δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο, αλλα πραγματικα αυτο δεν με αποσχολησε καθολου!!! φαγαμε λαχματζουν, γιαουρτλου, πολυ νοστιμα!η εξυπηρετηση ηταν αμεση, η μουσικη διακριτικη αλλα καλη(μητροπανος).εμαθα οτι καθε παρασκευη κ σαββατο εχει live. Δυο ατομα πληρωσαμε 32ευρω. θα ξαναπαω σιγουρα μονο κ μονο για εκεινο το υπεροχο γιουρτλου!!! |
Πολίτικη κουζίνα
| νοστιμα πιατα, τιμες αναμενομενες αλλα δεν ενθουσιαστηκα κιολας!!! |
Στη σχάρα
| πολυ ωραια ψημμενο το κρεας (αν κ αν κρυωσει λιγο γινεται σαν λαστιχο κ δεν τρωγεται,), μικρη ποικιλια του μενου αλλα αρκετα νοστιμη..το μαγαζι μου θυμησε μοντερνα ταβερνα. οι τιμες αναμενομενες αλλα κ υψηλες για αυτο που προσφερουν |
Τοπική ελλ. κουζίνα
| πολυ νοστιμη κρητικη κουζινα κ προσεγμενη... ολα πολυ ωραια αλλα οι τιμες αρκετα τσιμπημενες |
Τσιπουράδικα
| φαγητο ικανοποιητικο, μικρος χωρος κ συνηθως συμβαινει το αδιαχωρητο, τιμες αναμενομενες για γλυφαδα |
Κίνα
| μετριο φαγητο (αν κ δεν ειμαι λατρης του κινεζικου), εξυπηρετηση ικανοποιητικη, τουλαχιστον τα πραγματα ειναι χαλαρα κ ησυχα..τιμες αναμενομενες. |
Ελληνική κουζίνα
| μπαινοντας νομιζεις οτι μεταφερεσαι σε αλλη εποχη!αψογη διακοσμηση κ εξυπηρετηση! το φαγητο επισης πολυ καλο με 'αρχαιων' προδιαγραφες!! τιμες τσιμπημενες. |
Ταβέρνες
| πρεπει να παει κανεις ετω κ μια φορα αν του αρεσει το ΄πονηρο\\\' χιουμορ... οι σερβιτοροι ειναι καλα εκπαιδευμενοι για αυτο! ο χωρος κ τα πιατα εχουν ενα κ μοναδικο θεμα: το φαλλο!!! μετριο φαγητο δυσαναλογο της τιμης του... |
Ελληνική κουζίνα
απεριγραπτα πιατα!!! ευγενικοτατοι σερβιτοροι, με τον χωρο θα μεινετε αφωνοι! μαν ξεχασετε να πιειτε σαγκρια!! προτεινομενα πιατα: σαλατα 'λευκες', αραβικη πιτα με κιμα κ σος γιαουρτιου... τιμες λιγο τσουχτερες.. Προς σεφ - Μiss xxx, Η υποφαινόμενη ιστοσελίδα έχει δημιουργηθει για να εκφραζει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ την αποψη του σχετικά με τα εστιατόρια που επισκέπτεται. Ως εκ τούτου,οι προσωπικές προστριβές όχι μόνο δεν συνάδουν με τον σκοπό αυτό, αλλά αλλοιώνουν και την ποιοτητα του. Όντας πελάτης του συγκεκριμένου εστιατορίου και ΟΧΙ ΦΙΛΟΣ ή γνωστός του ιδιοκτητη, είμαι σε θέση να γνωρίζω πως οι ευγενέστατοι σερβιτόροι δεν θα υποβάθμιζαν το χώρο εργασίας τους σε έναν εν δυνάμει μελλοντικό τους πελάτη, οχι μόνο σε ό,τι αφορά τα τραπέζια αλλά και σε οτιδήποτε αλλό που σχετίζεται με την εργασία τους. Παράλληλα, θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι σχεδόν όλοι συμφωνήσαν για τις τσιμπημένες τιμές. Παρόλα αυτά η μνεία σου για τα 86,7 ευρώ είναι κατι παραπάνω από ατυχής, καθώς μάλλον επέλεξες να φας υπερβολικά εκείνο το βράδυ!Επομένως, τα 43,35 (!)ευρω το ατομο δεν είναι αντιπροσωπευτικο ποσο. Τελειώνοντας, θερμη παράκληση να μην αναλωνόμαστε σε μικροτητες και προσβολες. Οπως ειπαμε ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μπορει να εκφρασει τη γνωμη του στο site αυτό. Εκφράσου λοιπον, ελευθερα, χωρίς ομως να υποβαθμίζεις την αποψη, το επίπεδο και την ποιοτητα των υπολοιπων καλοφαγάδων! Καλή Όρεξη! |
Μοντέρνες ταβέρνες
| ωραιος χωρος, πολυ ωραια πιατα βασισμενα στην παραδοσιακη κουζινα, προσεγμενος χωρος, τιμες ικανοποιητικες |
Μεζεδοπωλεία
| Ωραια ατμοσφαιρα, ευγενικοι σερβιτοροι, η ποιοτητα του φαγητου εχει φθινει σημαντικα ομως... |
| ??? ???? ??! |
| 21 αποτελέσματα - εμφάνιση από 1 έως 21 | |