ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

Κριτικές εστιατορίων από τον καλοφαγά: kounoupaki

24 αποτελέσματα - εμφάνιση από 1 έως 24
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Μεζεδοπωλεία

Από τις αρχές του χρόνου μέχρι σήμερα έχω πάει 2 φορές, αλλά αν έμενα Χαλάνδρι θα είχα πάει πολύ περισσότερες φορές!!

Είναι για παρέα, διάφορα πιάτα μεζέ (έχω φάει από πολλά κι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη, οπότε δεν έχω να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο). Ο κάτω όροφος είναι αρκετά θορυβώδης λόγω μουσικής και κόσμου, αλλά πάνω πάνω είναι κάπως πιο ήρεμα και μπορείς να πεις μια κουβέντα.

Την πρώτη φορά δεν θυμάμαι τι πληρώσαμε, αλλά τη δεύτερη πληρώσαμε 85 ευρώ 6 άτομα τρώγωντας του σκασμού και πίνοντας ρακόμελο.
Νομίζω θα το ξαναπροτιμήσω αν βρεθώ πάλι στη περιοχή με αντίστοιχη παρέα!

Ελληνική κουζίνα

Μετά από πολύ καιρό βγήκαμε με τον φίλο μου κάπου να φάμε (Σάββατο 15/5/10)..Είπαμε να πάμε κάπου καλά κι ας πληρώσουμε παραπάνω από τα συνηθισμένα. Τσέκαρα το ask4food και επέλεξα αυτό το εστιατόριο βάσει των σχολίων.
Είναι αντιπροσωπευτικά τα σχόλια παρακάτω, οπότε θα συμφωνήσω για την θέα (είχε μόνο άλλο ένα τραπέζι κι έτσι επιλέξαμε άνετα κάποιο κοντά στη τζαμαρία) και τον σερβιτόρο.

Όσον αφορά το μενού, πήραμε μια σαλάτα που είχε ρόκα, μεγάλη και φρέσκια. Για ορεκτικό πήραμε σολωμό μαριναρισμένο, το οποίο ήταν ΘΕΪΚΟ! Παρότι σε μέγεθος ήταν μικρό κομμάτι (ως γκουρμέ πιάτο), το κρέας του ήταν παχύ και πολύ πολύ ζουμερό και νόστιμο.

Για κυρίως πιάτο, ο φίλος μου πήρε λαβράκι Κεφαλονίτικο (επίσης μικρή μερίδα σε σύγκριση με το μέγεθος του πιάτου) που συνοδευόταν από λίγα βραστά λαχανικά και ωραίο ζουμάκι, δοκίμασα και μου άρεσε. Αλλά πιο πολύ μου άρεσε η δική μου επιλογή που ήταν λίγο ρίσκο..Είχα ακουστά το halibut (ακόμα να καταλάβω ποιο ψάρι είναι) και παρήγγειλα αυτό..ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Πολύ καλά μαγειρεμένο, χορταστικότατο και πεντανόστιμο!!

Όλα τα παραπάνω τα συνοδεύσαμε με 1 ποτήρι λευκό κρασί ο καθένας και από έναν καφέ στο τέλος. Συνολικό κόστος 86 ευρώ (θυμάμαι πως το πιάτο μου ήταν από τα ακριβότερα του μενού, νομίζω 20 ευρώ).

Προσωπικά δεν είναι μέρος που θα έτρωγα συχνά μόνο και μόνο για τις τιμές του, τις οποίες τις βρίσκω κάπως λογικές αν τις συγκρίνεις με αντίστοιχα εστιατόρια. Αλλά οι τιμές είναι ο μοναδικός λόγος που βρίσκω για να μην πηγαίνω συχνά στο MARE MARINA, αλλά αυτό το halibut σκοπεύω να το ξαναφάω!!

Μεζεδοπωλεία

Είχα πάει πριν λίγο καιρό με μία φίλη μετά τη δουλειά. Θέλαμε να τα πούμε τρώγοντας κάπου στο Μοναστηράκι που να είχε ησυχία κι όχι τον πανικό του Μπαϊρακτάρη. Κάποιος είχε πει στη φίλη μου για το Φίλεμα και με λίγο ψάξιμο το βρήκαμε.

Καθίσαμε σε ένα τραπεζάκι έξω, όπου έχει ησυχία καθώς δεν είναι δρόμος να περνάνε αυτοκίνητα. Είχε αρκετό κόσμο με πολλά πιάτα στα τραπέζια τους!
Τα παιδιά που μας σερβίρανε, πολύ συμπαθητικά και άνετα. Φάγαμε το αρμένικο κεμπάπ, το οποίο ήταν πολύ χορταστικό, αλλά δεν ξέρω πόσο αρμένικο ήταν, γιατί δεν έχω ξαναφάει πουθενά αλλού. Επίσης, πήραμε κολοκυθάκια τηγανητά, πατάτες σπιτικές και όχι προκατεψυγμένες, σαγανάκι και ουζάκι. Χορτάσαμε και με το παραπάνω κι ευτυχώς που μας προειδοποίησε το παιδί να μην πάρουμε άλλα γιατί είναι μεγάλες οι μερίδες!

Για όλα αυτά πληρώσαμε σύνολο 32 ευρώ, πράγμα το οποίο μου φάνηκε πολύ ικανοποιητικό αν σκεφτεί κανείς ότι παραγγείλαμε αρκετά για 2 άτομα, αλλά πεινούσαμε τρελά!

Και όλα αυτά, θυμήθηκα να τα πω γιατί έχω κανονίσει με την παλιά μου την φοιτητοπαρέα να βρεθούμε αύριο στο Φίλεμα μετά τη δουλειά!!!!

Ταβέρνες με τραγούδι

Δεν περίμενα να το βρω στο ¨ευρετήριο εστιατορίων¨ το φοιτητικό στέκι ¨Στέκι της Έλενας¨!!!! Το μαγαζί αξίζει άριστα γιατί όσο ήμουν φοιτήτρια είχα περάσει τέλεια με την παρέα μου πολλές φορές!!

Βάζω σε όλα το μέγιστο βαθμό αξιολόγησης γιατί έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από εκεί και για μένα είναι το κατάλληλο μέρος για τις φοιτητοπαρέες που θέλουν να πιούνε και να τσιμπήσουν διάφορους μεζέδες. Η μουσική δεν είναι και πολύ του γούστου μου, αλλά λόγω κλίματος και παρέας δεν με ένοιαξε ποτέ!
Πάντα καθόμασταν στριμωγμένα (ήμασταν τουλάχιστον 8 άτομα κάθε φορά), πάντα φεύγαμε αρκετά πιωμένοι και τα αυτιά μας παραμένανε βουλωμένα για 2 μέρες!!
Θυμάμαι ότι μία από τις τελευταίες φορές που πήγαμε στο ρεμπετομπουζουκοταβερνάκι είχε έρθει παρέα κι ένας Ισπανός φιλοξενούμενος, ο οποίος ξετρελάθηκε και ακόμα έχει να λέει για εκείνο το βράδυ.
Δε συνεχίζω άλλο γιατί δε θα σταματήσω!

ααα..να σημειώσω ότι εδώ και 3,5 χρόνια έχω πάρει πτυχίο..και μην παρεξηγήσετε τον ενθουσιασμό μου, είχα περάσει ΥΠΕΡΟΧΑ!!!

Beer Restaurants

Οι μπυραρίες μου αρέσουν πάρα πολύ! Ξεκίνησα από αυτό το σχόλιο, γιατί η συγκεκριμένη μπυραρία, πέρα από τον μακρύ κατάλογο μπύρας, δεν είχε τίποτε άλλο ενδιαφέρον!
Δυστυχώς δεν έχω εντοπίσει άλλη μπυραρία στην περιοχή αυτή όπου και μένω. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο, καλύπτομαι και από τους προηγούμενους.

Μοντέρνες ταβέρνες

Έχω πάει 2 φορές στο Αθηναϊκό Ούζου Μέλαθρον, αλλά το βάπτισμα του πυρός το είχα πάρει σε κάποιο από τα 3 (αν θυμάμαι καλά) της Θεσσαλονίκης. Και αυτός είναι ο λόγος που το έχω προτιμήσει.

Απογοητευτικό, βέβαια, συγκριτικά με τα αντίστοιχα της συμπρωτεύουσας (δεν είμαι Θεσσαλονικιά), αλλά για να βρεθείς, να τα πεις, να φας και να πιεις με την παλιά σου φοιτητοπαρέα, είναι καλό. Δεν θυμάμαι τι έχω φάει , όλα είναι με περίεργα ονόματα και πάντα ξεχνάω (λίγο αρνητικό αυτό, αλλά είναι χαρακτηριστικό του μαγαζιού). Οι τιμές δεν κυμαίνονται και σε πολύ φοιτητικά πλαίσια, γι᾽αυτό και έχω πάει εκεί αφού έπιασα δουλειά!

Ταβέρνες

Θυμάμαι σίγουρα πως ήταν μια βροχερή καθημερινή μεσημεροαπόγευμα του Δεκέμβρη..Επίσης θυμάμαι πως πήγαμε μετά τη δουλειά όλο το τμήμα (περίπου 20 άτομα) και πως ο λόγος ήταν η συνταξιοδότηση μίας προϊσταμένης. Επίσης θυμάμαι πως έφαγα πολύ και απ᾽όλα όσα φέρανε στο τραπέζι.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες ήταν πολύ πετυχημένοι, παρότι ποτέ δε συμπαθούσα αυτό το πιάτο όπου κι αν το έτρωγα (ακόμα και της γιαγιάς μου). Τα κρέατα μου δώσαν την εντύπωση πως ήταν προσεγμένα και όχι ό,τι λίπος απέμενε από τον κρεοπώλη. Οι κολοκυθοκεφτέδες και οι μελιτζάνες πεντανόστιμοι και χωρίς να κολυμπούν στο λάδι!

Ο χώρος, συμπαθητικός για ταβέρνα..νομίζω μου είπαν πως κάποια βράδια έχει και live μουσική, αλλά δεν είμαι σίγουρη.
Το κρασί έρεε άφθονο και μέχρι εδώ θυμάμαι να σας πω..Δεν έχω ιδέα πόσο κόστισαν, αλλά εγὠ το 3 το έβαλα από διαίσθηση!!

Ιταλία

Πήγα Κυριακή μεσημεράκι, είχε αρκετά τραπέζια γεμάτα. 4 άτομα πήραμε μία σαλάτα με καπνιστό σολωμό, μία πίτσα "Ωραία Ελληνίδα", μία μακαρονάδα μπολονέζ και πέννες με κοτόπουλο.

Ήπιαμε από ένα ποτήρι μπύρα και σύνολο πληρώσαμε 57 ευρώ. Προσωπικά, έμεινα ικανοποιημένη σχεδόν σε όλα. Εξαίρεση αποτελεί ο χώρος, καθώς το μαγαζί βρίσκεται πάνω στον πεζόδρομο,ο οποίος μου βγάζει μια αίσθηση μιζέριας. Το εσωτερικό του είναι σχετικά μικρό, αλλά καλό για μια γρήγορη πίτσα αν βρίσκεστε στην περιοχή και δεν ζητάτε κάτι το εξεζητημένο!

Η εξυπηρέτηση ήταν πάρα πολύ καλή, έτσι ακριβώς όπως τη ζητάω, χωρίς να βρίσκεται πάνω από το κεφάλι μου, αλλά ούτε και να στραβολαιμιάζομαι για να πετύχω κάποιον σερβιτόρο!

Μουσ. μεζεδοπωλεία

Έχω βρεθεί 2 φορές σε αυτό το μπουζουκομάγαζο. Και δεν βρέθηκα από επιλογή μου, αλλά επειδή μερικοί καλοί μου φίλοι είναι φαν του είδους και λόγω γιορτής ἠ στρατού κλείσανε τραπέζι..

Κυριακή μεσημέρι την 1η φορά και Σάββατο βράδυ την 2η, το ίδιο σκηνικό αντιμετώπισα και τις 2 φορές! Στριμωξίδι δεξιά, αριστερά, μπροστά και πίσω!! Φαγητό..πολύ απλό και μόνο για τσίμπημα, όχι για χόρταση! Το μόνο που ξεχώρισα, και όχι σε σύγκριση με άλλα εστιατόρια, ήταν το τυρί (δεν θυμάμαι πώς λεγόταν ακριβώς) με μέλι και σουσάμι. Αλλά κι αυτό τη 2η φορά το φέρανε κρύο και με ξενέρωσε.

Για την τιμή δεν ξέρω κάτι με ακρίβεια καθώς ήταν κερασμένα, αλλά από τον κατάλογο που κοίταξα, δεν μου φάνηκαν φθηνά.
Όσον αφορά την ατμόσφαιρα, προσωπικά δεν έβλεπα την ὠρα να φύγω! Αν σου αρέσουν τα μπουζούκια, οι ῾φωνές῾και τα τραγούδια του τύπου ῾κάθομαι αραχτός και σηκώνω το χέρι μου κρατώντας τσιγάρο ή ποτό και νιώθω τον στίχο῾οκ..το Ελλάδος Εικόνες είναι εκεί και σε περιμένει!

Εγώ θα ξαναπάω μόνο στην περίπτωση που η παρέα αυτή κλείσει τραπέζι για λόγο που δεν μπορώ να αποφύγω!

1.5

Meat Restaurants

Πήγαμε μεγάλη παρέα αργά βράδυ Πέμπτης (23:30). Στο τσακ προλάβαμε ανοιχτή την κουζίνα, αλλά οι σερβιτόροι δεν έδειξαν ιδιαίτερη ενόχληση. Το λέω γιατί εγώ στη θέση τους μπορεί και να έδιωχνα διακριτικά τον πελάτη λέγοντάς του πως η κουζίνα κλείνει σε μερικά λεπτά.

Οι μερίδες ήταν ικανοποιητικές και απ'όσα δοκίμασα, έμεινα πολύ ευχαριστημένη στο θέμα της γεύσης. Η ζεστή σαλάτα με μοσχαρίσια φιλετάκια και τα μπιφτεκάκια τους είναι πολύ καλά και τα προτέινω. Ειδικά ο κιμάς είχε απίστευτη μυρωδιά, κάτι που έχω συναντήσει μόνο στο σπίτι μου!

Ο χώρος απλός, χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο. Μια άνεση και άπλα την είχε πάντως.
Τέλος, δύσκολα θα ξαναπήγαινα κυρίως λόγω των τιμών του καταλόγου.. Τα περισσότερα κυρίως πιάτα κοστίζουν 20 ευρώ. Υπολογίστε μέσο όρο τιμής 40 ευρώ το άτομο για σαλάτα, κυρίως και μπύρα!

Μουσ. μεζεδοπωλεία

Για Ικαριώτες είναι πολύ γρήγοροι! Και εξυπηρετικοί σαν Ικαριώτες πάλι! Όσοι αγαπάνε το νησί (κι έχουν πάει και στο πρωτότυπο Ζεύκιν της Ικαρίας), δεν γίνεται να μην πάνε σε αυτό το εστιατόριο. Έχει πολύ καλό φαγητό, πολλή ποσότητα και σε καλή τιμή. Ό,τι και να επιλέξετε (μόνο θαλασσινά δεν έχω φάει), πιστεύω θα σας ικανοποιήσει. Όσο για το κρασί, επιλέξτε το ικαριώτικο και θα περάσετε τέλεια! Τα σαβ/κα έχει και ζωντανλη μουσική, να κλείσετε τραπέζι!

Cafe + Bar Rest.

Μάλλον πήγα σε άλλο εστιατόριο.. Όσες φορές έχω πάει εξυπηρετήθηκα αρκετά ικανοποιητικά! Το προσωπικό και άμεσο ήταν και ευγενικό και με απόδειξη στο τέλος! Από τα Palmie Bistro που υπάρχουν, είναι το καλύτερο και μόνο λόγω της τοποθεσίας του. Μια φορά μόνο πέτυχα να δείχνει αγώνα μπάσκετ, αλλά δεν είχε φωνή. Όσο για το μενού, έχω καταλήξει να παίρνω συνεχώς Κοτόπουλο Bistro και τη σαλάτα της Αλεξάνδρας. Άνετα ξαναπάω!

Ταβέρνες

Απαράδεκτο και μόνο για τους τουρίστες που θα θεωρούν ότι βλέπουν τη φιλοξενία της ελληνικής ταβέρνας! Δυστυχώς έχω φάει 4-5 φορές, αλλά αναγκαστικά μετά από πολλή πείνα κι έχοντας λίγα λεφτά πάνω μου.. Ποτήρια, πιάτα και πηρούνια δεν τα έχω πετύχει ποτέ καθαρά και όσο για τους υπαλλήλους, κρατηθείτε να μη βρίσετε!

Στη σχάρα

Όλοι οι παρακάτω με καλύπτουν πλήρως! Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι οι επισκέψεις μου είναι πάνω από 15 στα 7 χρόνια που ζω στην Αθήνα!

2.5

Cafe + Bar Rest.

Θα ξεκινήσω από τον χώρο, γιατί ο χώρος των μη καπνιστών δεν είναι καθόλου ατμοσφαιρικός! Πήγα με τον φίλο μου για φαγητό και καταλήξαμε στους καπνιστές σε ένα σημείο όπου δεν είχε τόσο κόσμο τριγύρω ώστε να μην "καπνίζουμε" κι εμείς.

Δεν έχω τίποτα με τους καπνιστές, αλλά αφού έχει τόσο χώρο γιατί δεν κάνουν το ίδιο ατμοσφαιρικό και το μέρος που είναι για τους μη καπνίζοντες?? Το φαγητό αρκετά καλό, πανάκριβο, όπως και το κρασί και το γλυκό! Θα ξαναπάω μόνο αν τύχει να πεινάω πολύ και είναι το πιο κοντινό εστιατόριο που βρίσκω!

Πολίτικη κουζίνα

Πήγα με μεγάλη παρέα μια Κυριακή, το μαγαζί γεμάτο, αλλά απόλυτα εξυπηρετικό! Μου έκανε τρομερή εντύπωση η κουζίνα. Είχαν τζάμι απ'όπου μπορούσε κανείς να δει μέσα το προσωπικό που ετοίμαζε τα φαγητά, καθώς και το ντεκόρ..δεν έχω ξαναδεί κάι παρόμοιο.
Το φαγητό πολύ καλό, αρκετή ποσότητα και πάρα πολύ χορταστικό. προτείνω ανεπιφύλακτα το γιαουρτλού τους! Όσο για την τιμή, νομίζω ήταν πολύ ικανοποιητική καθώς για 6 άτομα (6 πιάτα, 3 ορεκτικά, 2 σαλάτες και κρασί) πληρώσαμε 123€.

Ταβέρνες με τραγούδι

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! Μένω στην περιοχή κι έχω πάει πάρα πολλές φορές!!! Είναι σε πολύ καλή τοποθεσία, καθώς δεν έχει δρόμο με αυτοκίνητα, αλλά πεζόδρομο και πάρκο. Είτε πας 2-4 άτομα είτε 10, περνάς τέλεια, τρως και πίνεις συνεχώς! Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα (μόνο τα ψαρικά δεν έχω φάει ακόμα). Μαραθόπιτα είναι το αγαπημένο, καθώς και η σαλάτα με το κατίκι Δομοκού. Μου αρέσει πάρα πολύ που δεν έχει τηγανιτές πατάτες, αλλά στο φούρνο! Εννοείται από εκεί θα φύγεις ζαλισμένος από το κρασί!!!

Καλοκαίρι και χειμώνα το συνιστώ με τα 1000!!!!!!!

Πολίτικη κουζίνα

Πήγα με μεγάλη παρέα και με παρότρυνση μιας φίλης μου, η οποία έχει συνεργαστεί με τον ιδιοκτήτη για μια δουλειά. Έχει φάει αρκετές φορές από διάφορα φαγητά του εστιατορίου και ήταν ικανοποιημένη. Έτσι κι εγώ έμεινα αρκετά ικανοποιημένη από το μενού της πολίτικης κουζίνας. Έφαγα μέχρι σκασμού μπορώ να πω κι εννοείται πως έφαγα και επιδόρπιο (ο ιδιοκτήτης είναι ο ίδιος με την αλυσίδα Karavan). Είναι από τις αγαπημένες μου κουζίνες αν και βαριά. Τα πιάτα μπορεί να φαίνονται μικρά, αλλά λόγω υλικών, σε χορταίνουν σίγουρα! Όσον αφορά το οικονομικό, επειδή ήμασταν μεγάλη παρέα, μου φάνηκε πολύ καλό και πιστεύω πως είναι όσο πρέπει οι τιμές του.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!

Cafe + Bar Rest.

Αν και πάει αρκετός καιρός από την μοναδική φορά που πήγα στο συγκεκριμένο εστιατόριο, έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις που μου το κάνει αξέχαστο και υπενθυμίζω συνέχεια στον εαυτό μου ότι αξίζει να ξαναπάω! Ήταν καθημερινή και μεσημεροαπόγευμα, οπότε είχε αρκετά άδεια τραπέζια. Το φαγητό πολύ καλό, μεσογειακές γεύσεις και αρκετές επιλογές στο μενού. Ήπιαμε μπόλικη σαγκρία και πληρώσαμε γύρω στα 50€, 3 άτομα, για 1 σαλάτα, 2 ορεκτικά, 3 κυρίως πιάτα και 2 κανάτες σαγκρία. Πρόσφατα πήγε μια φίλη μου, αφού της το πρότεινα κι έκατσε στην αυλή, όπου της άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα. Ήταν επιτυχημένη η προτασή μου!

3.3

Μοντέρνες ταβέρνες

20/4/2010
Προσθέτω κάτι ακόμα στην κριτική μου (λες και γράφω σε άρθρο μου φάνηκε τωρα). Ξαναπήγα πριν 1 μήνα στο εστιατόριο (και θα ξαναπάω) κι έκατσα μέσα αυτή τη φορά που η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλύτερη. Δεν πρόσεξα και καμία αλλαγή στο περιβάλλον της αυλής, πράγμα το οποίο με απογοήτευσε κάπως, γιατί θα μπορούσε να ομορφύνει πολύ τον εξωτερικό χώρο.
Αυτή τη φορά πήγαμε 2 άτομα και επιλέξαμε να φάμε πιάτα από το μενού της ημέρας. Τα παντζάρια αρκετά καλά, τα μανιτάρια πόρτο μπέλο πολύ νόστιμα, ο σολωμός στη σχάρα πεντανόστιμος και ο ξιφίας στη σχάρα απίθανος! Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι είχα χρόνια να φάω ξιφία, αλλά το κρέας του ήταν πολύ καλά ψημένο.
Και τα δύο πιάτα σερβιρίστηκαν με πολύ λίγα λαχανικά. Αρχικά μου φάνηκε κάπως αστεία η ποσότητά τους, αλλά τελικά χορτάσαμε με τα πρώτα και τα φιλέτα, οπότε κάτι ήξεραν! Ο λογαριασμός στα 65 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και από 1 μπύρα.

Για το σέρβις, επειδή διάβασα αρκετά αρνητικά σχόλια, εγώ και τις 2 φορές είχα πάρα πολύ σωστή αντιμετώπιση. Ίσως να φταίει το ότι την ώρα που πήγα δεν υπήρχαν πολλά τραπέζια γεμάτα.

22/11/2009
Έχω πάει 1 φορά και αυτό με συναδέλφους (καμιά 20αριά άτομα).Το σέρβις καλό για την περίπτωση, μπόλικο φαγητό, με πολλές επιλογές σε κρεατικά, ψαρικά και σαλατικά. Πήραμε σχεδόν απ'όλα τα κύρια και τις σαλάτες και μείναμε όλοι απόλυτα ικανοποιημένοι! Οι τιμές από τον κατάλογο μου φάνηκαν λίγο τσιμπημένες για 2-4 άτομα. Καθίσαμε στην αυλή όπου είχε αρκετό χώρο για μια τόσο μεγάλη παρέα, αλλά ο μέσα χώρος μου φάνηκε ομορφότερος!

kounoupaki (22/11/2009)
Δες τα αγαπημένα μου εστιατόρια

Τελευταία τροποποίηση: 20/04/2010

Οινομαγειρεία

Όπως και το αντίστοιχο των Εξαρχείων, έτσι κι αυτό το προτιμώ αρκετές φορές για φαγητό μετά τη δουλειά και κάπου κεντρικά. Ο χώρος δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά για 1-2 ώρες που θα κάτσεις και θα φας καλά και πρωτότυπα, δεν ενοχλέισαι ιδιαίτερα. Μόνο αν κάτσεις σε κάποιο από τα τραπεζάκι έξω στο στενό πεζοδρόμιο.

Οινομαγειρεία

Από τα αγαπημένα μου! Φαγητό πολύ καλό, σε καλή τιμή και αρκετό. Έχει απίστευτους συνδυασούς γεύσεων που μέρα με τη μέρα αλλάζουν (είχα εντυπωσιαστεί με το κοτόπουλο με σάλτσα από παντζάρι). Το μοναδικό αρνητικό για εμένα είναι ο χώρος, στενά και με πολυκοσμία αν κάθεσαι έξω.

3.3

Ψαροταβέρνες

Για ψαροταβέρνα είναι ακριβό και δεν χορταίνεις και πολύ. Ο ιδιοκτήτης όντως δεν σταματάει να μιλάει. Εκεί που λες ότι ο άνθρωπος έχει κέφι για την κουζίνα του, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι μάλλον το κάνει για να πουλήσει. Η ποιότητα του φαγητού μου φάνηκε αρκετά καλή, αλλά το καλύτερο ήταν ο χώρος! Αξίζει 1 επίσκεψη, αρκεί να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε και να ακούσετε!!

Μεξικό - Κούβα

Παρασκευή βράδυ, με λίγα τραπέζια..Καθίσαμε δίπλα στην κουζίνα, όχι και το πιο ευχάριστο! Το φαγητό μέτριο, αν και εντάξει από ποσότητα. Το σέρβις αρκετά χάλια, καθυστερούσαν σε όλα τους! Ήπιαμε σαγκρία μόνο κι έτσι δεν μπορώ να πω για τα κοκταίηλ, αλλά σίγουρα έχω πληρώσει και φθηνότερα μια κανάτα σαγκρία! Πληρώσαμε 44€ (2 άτομα)για 1 σαλάτα, 1 ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα, σαγκρία και νερό. Δεν το συστήνω σε φοιτητές!

??? ???? ??!
24 αποτελέσματα - εμφάνιση από 1 έως 24