Κριτικές εστιατορίων από τον καλοφαγά: Athenian
| 3 αποτελέσματα - εμφάνιση από 1 έως 3 | |
| Αποτελέσματα ανά σελίδα: |
Ελληνική κουζίνα
Πραγματικά ένα απο τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης. Το μενού των πολλών πιάτων είναι πραγματικά μια αδιάκοπη απόλαυση. Οι ποιότητα του φαγητού αλλά και ο πολύ καλός τρόπος μαγειρέματος πραγματικά σου δίνουν θάρρος να συνεχίσεις. Από τις αγαπημένες μου επιλογές. Για πολλούς το μενού τον πολλών πιάτων ίσως είναι υπερβολικό αλλα υπάρχει και δευτερη λύση για μεσημεριανό ή ειδικές εκδηλώσεις στις οποίες είχα εξίσου καλή εμπειρία. Από τις λίγες περιπτώσεις στην Ελλάδα που το προσωπικό απολαμβάνει την δουλεία του και την εξυπηρέτηση του πελάτη. Υπέροχο κτίριο σε μία από τις ωραιότερες γειτονιές της Αθήνας. Λίγες φορές που πραγματικά πληρώνεις ένα εστιατόριο ακριβά και το αξίζει πραγματικά. Τα Κιούπια για μένα είναι μία ασφαλης επιλογή και την προτείνω ανεπιφίλακτα για ρομαντικό δείπνο αλλά κυρίωσ για να εντυπωσιάσετε τους φίους σας απο το εξωτερικό. Αγαπημένα μου πιάτα οι εξαιρετικές σαλάτες, το μοσχάρι φρικασέ, και το παγωτό φιστίκι. |
Ελληνική κουζίνα
Απογοήτευση. Πήγα με 2 φίλους απο Αμερική για να τους μυήσω στην Ελληνική κουζίνα. Ο χώρος πολύ όμορφος χωρίς αμφιβολία. Η εξυπηρέτιση απο την είσοδο μέχρι το τέλος πολυ απογοητευτική. Δύο φορές μας έφεραν λάθος πιάτα, οι σαλάτες πολύ απλές για να κοστολογούνται 12-15 ευρώ. Το κοκινιστό χταπόδι ήταν πραγματικά υπέροχο αλλά όλα τα καλά μέχρι εκεί. Το προσωπικό δεν έχει ίχνος γνώσης στο κρασί και σε κοιτούν χαμένοι ότα ζητάς την βοηθειά τους. Οι κολοκυθοκεφτέδες αλμυροί και άχαροι. Η σφυρίδα είναι το πιάτο που πραγματικά με έκθεσε στους καλεσμένους μου. Μίκρες ποσότητες, αργό service και πολύ ακριβό. Κρασί, 3 κυρίως και δύο ορεκτικά 187 ευρώ....Τι έχουν παραπάνω απο μία καλή ελληνική ταβέρνα με προσεγμένο φαγητό δεν ξέρω...Μάλλον το όμορφο νεοκλασικό στο Κεραμικό. Λάθος επιλογή για μένα. |
Ψαροταβέρνες
Ένα πολύ καλό εστιατόριο του Φαλήρου. Καλή ποιότητα κρεατικών αλλά και φρέσκα θαλασσινά. Το τηγανιτό καλαμαράκι φρέσκο και ο μπακαλιάρος είναι οι σπεσιαλιτέ του μαγαζιού. Οι σαλάτες σωστές απλά με περισσότερο κρεμίδι απο το κανονικό. Τα κρεατικά πολύ καλα ψημένα και σε ποιότητα, θα προτιμούσα λιγότερο αλάτι. Δοκίμασα πανακότα για γλυκό και ήταν εξαιρετική. Πολύ φιλικό προσωπικό. Χώρος πολύ καθαρός. Πολυ καλύ επιλογή για οικογένειες. Τιμές λογικές. Κλασική επιλογή για εστιατόριο στην περιοχή. |
| ??? ???? ??! |
| 3 αποτελέσματα - εμφάνιση από 1 έως 3 | |