Κριτικές εστιατορίων από τον καλοφαγά: evi
| 20 αποτελέσματα - εμφάνιση από 1 έως 20 | |
| Αποτελέσματα ανά σελίδα: |
Bar Restaurants
Πρόκειται για ένα νέο εστιατόριο, μια αξιόλογη και αξιέπαινη προσπάθεια. Θα ξεκινήσω από τη σχέση ποιότητας-τιμής που ειδικά στις μέρες μας είναι το στοιχείο που ενδιαφέρει περισσότερο: είναι πάρα πολύ καλή, αν μάλιστα λάβει κάποιος υπόψη του το γεγονός ότι το συγκεκριμένο εστιατόριο βρίσκεται σε μια "ακριβή" περιοχή και επιπλέον αποτελεί "νέα άφιξη" σε έναν εντελώς νέο χώρο. Το φαγητό αρκετά καλό, χωρίς να είναι κάτι ασυνήθιστο ή ιδιαίτερο. Ο χώρος ζεστός, ρομαντικός, ατμοσφαιρικός. Άφησα τελευταίο το θέμα της εξυπηρέτησης: παρότι δεν είχε ακόμη κόσμο την ώρα που πήγα με την παρέα μου (θεωρώ όμως ότι ακόμη κι αν είχε κόσμο θα επιβεβαιωνόμουν σε αυτό που πιστεύω)η εξυπηρέτηση ήταν απλώς άψογη, παραπάνω από το αναμενόμενο (κάποιες στιγμές μου έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε να "προβλέψει" με σκοπό να προλάβει τις επιθυμίες του πελάτη. Ελάχιστες φορές μου έχει τύχει κάτι ανάλογο. Μπράβο! Εύχομαι και ελπίζω να "δουλέψει" καλά το "μαγαζί" διατηρώντας τα θετικά του στοιχεία και όχι αλλοιώνοντας τα στην πορεία (όπως συνήθως συμβαίνει...) |
Μοντέρνα κουζίνα
| Πολυαναμενόμενο και πασίγνωστο πριν καν ανοίξει προφανώς λόγω του πολύ γνωστού και δημοφιλούς σεφ-ιδιοκτήτη του. Επιβεβαιώνει τη φήμη του ως προς το φαγητό και την ποιότητά του: δημιουργική κουζίνα, άψογη στην εκτέλεσή της, υλικά πρωτότυπα συνδυασμένα. Ο χώρος και γενικότερα η ατμόσφαιρα δεν αποτελούν κάτι το ιδιαίτερο. Η σχέση ποιότητας - τιμής καλή, λαμβανομένου υπόψη του σεφ αλλά και της περιοχής (Κηφισιά). Άφησα τελευταία την εξυπηρέτηση γιατί ήταν απαράδεκτη απ΄ όλες τις απόψεις και ο μόνος λόγος δικαιολογίας είναι ότι ο χώρος μόλις έχει ανοίξει και το προσωπικό δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα (αν και θά ΄πρεπε: 1. γιατί το προσωπικό είναι αρκετό για έναν τόσο μικρό χώρο και 2. γιατί ο ιδιοκτήτης είναι ειδικός σε θέματα εστίασης και χώρων εστίασης. Εξυπηρέτηση ανοργάνωση, ασυντόνιστη, υπερβολικά αργή, με αρκετά λάθη στα πιάτα. Κατά τα άλλα ο χώρος έχει ήδη επιτυχία παρ΄ όλα τα αρνητικά στην εξυπηρέτηση για λόγους προφανείς. |
Bar Restaurants
| Χώρος αρκετά όμορφος, από αυτούς που θα χαρακτηρίζαμε minimal. Διακόσμηση απλή, διακριτικά πολυτελής. Εξυπηρέτηση άψογη. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει η μουσική η οποία ήταν πάρα πολύ καλή και σε ικανοποιητική ένταση, όπως κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι. Το φαγητό καλό, όχι κάτι το ασυνήθιστο ή το ιδιαίτερο και οι τιμές θα μπορούσαν να είναι κατάτι χαμηλότερες γι΄ αυτό που προσφέρει. |
Ταβέρνες
| Απλώς άπαιχτη!!! Πηγαίνω χρόνια με την οικογένειά μου, τους φίλους μου. Έχουν μείνει όλοι ευχαριστημένοι. Είναι μέσα στη φύση, σαν να βρίσκεσαι σε χωριό της ελληνικής επαρχίας. Είναι ωραία και το καλοκαίρι και το χειμώνα. Το φαγητό είναι εξαιρετικό, οι τιμές καλές, η εξυπηρέτηση ικανοποιητική. |
Τοπική ελλ. κουζίνα
Η ποιότητα του φαγητού εξαιρετική και οι τιμές ασυναγώνιστες. Εξαιρετικά σπάνιο στις μέρες μας να συμβαδίζουν αυτά τα δύο. Η εξυπηρέτηση άμεση και φιλική.Ο χώρος, αν και όμορφος, επειδή είναι αρκετά μικρός, τα τραπέζια είναι αρκετά στριμωγμένα, στοιχείο αρνητικό. Επίσης επιτρέπεται παντού το κάπνισμα (γεγονός που μάλλον δηλώνει το "ανυπότακτο κρητικό πνεύμα"). Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα έχουν αρκετοί άλλοι. Άφησα για το τέλος κάτι πραγματικά δυσάρεστο: πήγα Σάββατο βράδυ 9.00 μ.μ. (η κράτηση έγινε από το μεσημέρι της Παρασκευής). Όταν έφτασα εκεί, με ενημέρωσαν ότι μπορούσα να παραμείνω μέχρι τις 10.30 γιατί το τραπέζι μετά θα δινόταν σε άλλους. Σημειωτέον ότι είχα πάει ένα τέταρτο πριν τις 9, ότι έβρεχε καταρρακτωδώς και ότι ήταν Σάββατο βράδυ. Το αναφέρω γιατί μου είπαν ότι αν είχα πρόβλημα με αυτό, θα μπορούσα να φύγω. Δεδομένων των συνθηκών που προανέφερα, ποια εναλλακτική είχα από το να πάω σπίτι μου; Πράγματι δεν προλάβαμε εγώ και η παρέα μου να φάμε (έγιναν όλα με συνοπτικές διαδικασίες) και 10.30 ακριβώς έρχεται ο λογαριασμός και αρχίζουν να μαζεύουν τα πιάτα για τους επόμενους που ήδη είχαν φτάσει και περίμεναν..... Δεν ξέρω σε ποια από τις κατηγορίες της βαθμολογίας εντάσσεται αυτό το παράπονο για να το βάλω... γι΄ αυτό υπάρχει και αυτή η αναντιστοιχία της κριτικής μου με τη βαθμολογία... |
Πολίτικη κουζίνα
Ένα εστιατόριο με το οποίο δεν ξετρελαίνεσαι γενικότερα. Πλούσιες, χορταστικές μερίδες χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο. Η εξυπηρέτηση άμεση, φιλική. Ο χώρος συμπαθητικός αν και στριμωγμένα τα τραπέζια σε βαθμό που να συσφίγγεις τις σχέσεις με τους διπλανούς σου. Βέβαια το εστιατόριο εκμεταλλεύεται την καίρια θέση του στην πλατεία Συντάγματος. Για όλα αυτά που προσφέρει η σχέση ποιότητας - τιμής δεν είναι καλή. Θεωρώ ότι οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες και σε καμία περίπτωση η ποσότητα του φαγητού δεν τις δικαιολογεί. Θα έπρεπε να τις δικαιολογεί η ποιότητα σε συνδυασμό με όλα όσα προανέφερα. |
Λατινική Αμερική
Ένας από τους ωραιότερους χώρους που βρέθηκα τελευταία. Απόλαυσα αυτή την έξοδο από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή παρότι δεν ήταν προγραμματισμένη και δεν είχε γίνει κράτηση. Περιβάλλον καταπληκτικό, χώρος σικάτος, πολύ ατμοσφαιρικός, "παθιάρικος"(ασορτί με το όνομα του εστιατορίου) φινετσάτη και όχι κραυγαλέα πολυτέλεια. Μάλιστα υπάρχει ξεχωριστός χώρος καπνιζόντων ο οποίος είναι εξίσου όμορφος. Εξυπηρέτηση άψογη. Ποιότητα και ποσότητα φαγητού εξαιρετική (σε ελάχιστα εστιατόρια, όπως το συγκεκριμένο, αυτά τα δύο συμβαδίζουν και δεν λειτουργεί το ένα σε βάρος του άλλου). Θέλησα να σχολιάσω τελευταίο τον ιδιοκτήτη ο οποίος ενδιαφέρεται πραγματικά να μάθει αν ο "πελάτης" έμεινε ευχαριστημένος, όχι όμως μόνο για να κάνει δημόσιες σχέσεις. Είναι υπερήφανος για το "μαγαζί" του που το έχει κάνει με πολύ μεράκι και θέλει να το επιβεβαιώνει μέσω των πελατών του και να δικαιώνεται! Αξίζει τα λεφτά του (το 3 μπαίνει κυρίως λόγω της κρίσης που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για συχνές απολαύσεις τέτοιου είδους). |
Κλασική κουζίνα
Θα ξεκινήσω την κριτική μου από το χώρο ο οποίος είναι πολύ σικάτος και αρκετά καλόγουστος, ίσως ο καλύτερος από τα υπόλοιπα του εμπορικού κέντρου που γειτνιάζουν. Η εξυπηρέτηση καλή, αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερη, ίσως λίγο γρηγορότερη. Η ποιότητα του φαγητού καλή χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό ή το ασυνήθιστο. Οι τιμές είναι υψηλές, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς ότι το συγκεκριμένο εστιατόριο βρίσκεται εντός εμπορικού κέντρου το οποίο, αν και πολυτελές, δεν παύει να είναι εμπορικό κέντρο. |
Fish Restaurants
Ένα εξαιρετικό εστιατόριο για ψάρι. Εξυπηρέτηση άμεση, φιλική και οικεία χωρίς να είναι επιτηδευμένη. Ατμόσφαιρα ζεστή, περιβάλλον κομψό χωρίς έντονα στοιχεία πολυτέλειας, διακριτικό. Το φαγητό εξαιρετικό (αν και την ημέρα που το επισκέφθηκα δεν είχε μεγάλη ποικιλία πιάτων). Η σχέση ποιότητας - τιμής είναι ικανοποιητική αν λάβει κανείς υπόψη του την περιοχή και το είδος του εστιατορίου. Αξίζει επίσης να επισημανθεί το κέρασμα του γλυκού στο τέλος (που είναι μάλιστα και η σπεσιαλιτέ του εστιατορίου απ΄ ό,τι κατάλαβα) που συνοδευόταν από λικέρ μαστίχα. |
Ελληνική κουζίνα
Πολύ καλό εστιατόριο με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς ότι στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε μπορεί να φάει κάποιος αρκετά καλά σ΄ έναν χώρο με υπέροχη, απίστευτη θέα (την οποία ο ιδιοκτήτης δεν εκμεταλλεύεται εις βάρος της τσέπης του πελάτη, όπως είθισται από κάποιους άλλους). Εξυπηρέτηση φιλική και άμεση. |
Ελληνική κουζίνα
Εξαιρετική ταβέρνα (πολυτελείας). Ατμόσφαιρα ζεστή, πάρα πολύ όμορφη που δημιουργείται από τον υπέροχο, σικάτο, κομψό χώρο ο οποίος συνδυάζει παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία. Εξυπηρέτηση διακριτική και άψογη. Φαγητό ακριβό για τα δεδομένα της εποχής αλλά εξαιρετικό. Αυτό το τελευταίο σε αποζημιώνει για την τιμή. |
Κλασική κουζίνα
| Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να συναντήσω έναν τόσο όμορφο χώρο στη συγκεκριμένη περιοχή. Ο Λεμονόκηπος είναι ένα πραγματικό "διαμαντάκι". Ο χώρος είναι αληθινή ζωγραφιά. Το προσωπικό εξυπηρετικό, φιλικό και οικείο. Το φαγητό εξαιρετικό και αρκετό σε ποσότητα. Οι τιμές πάρα πολύ καλές. Μακάρι όλοι οι χώροι εστίασης να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Λεμονόκηπου και να κερδίσουν την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού. |
Ελληνική κουζίνα
| Νομίζω ότι είναι ένας από τους καλύτερους χώρους που επισκέφτηκα τελευταία και που συνδυάζει τα πάντα: πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, φιλική εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές και άριστη ποιότητα φαγητού. Σε αυτό το τελευταίο οφείλω να προσθέσω ότι η κουζίνα είναι αυτό που πολλοί ονομάζουν "δημιουργική" με αρκετές gourmet πινελιές. |
Μεξικό - Κούβα
Εξαιρετική ποικιλία γεύσεων, φοβερό φαγητό σε ποσότητα και κυρίως ποιότητα. Πολύ όμορφος, γοητευτικός χώρος. Άμεση και φιλική εξυπηρέτηση με μία οικοδέσποινα που ξέρει να κερδίζει τον πελάτη με την αμεσότητα, την οικειότητα και τη σπιρτάδα της. Τιμές εξαιρετικές αν σκεφτεί κάποιος ότι τρως πολύ καλό φαγητό και πάρα πολύ και κυρίως ότι πρόκειται για ξένη κουζίνα. |
Τσιπουράδικα
Νομίζω ένα από τα ελάχιστα αυθεντικά και τίμια μαγαζιά που έχουν απομείνει στο χώρο της Αττικής και τα οποία ξέρω. Φαγητό εξαιρετικό, φρεσκότατο(προσφέρει 2-3 πράγματα, ό,τι έχει αλλά ξέρεις τι τρως). Ξέρεις με λίγα λόγια πού πηγαίνεις και τι περιμένεις. Δεν πρόκειται ν΄ απογοητευτείς παρά μόνο από το χώρο (αν έχει κάποιος υψηλές προσδοκίες). Εγώ προσωπικά δεν απογοητεύτηκα ούτε από αυτό εφόσον το ζητούμενο είναι να φάει κάποιος ποιοτικά χωρίς να ξοδέψει υπέρογκα ποσά. Τιμές πολύ καλές και εξυπηρέτηση ικανοποιητική. |
Ιταλία
Στο συγκεκριμένο εστιατόριο μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι πήγαμε 2 άτομα καθημερινή γύρω στις 8.45 το βράδυ (χωρίς να έχουμε κλείσει) και μας είπαν ότι πρέπει να πάει η ώρα 9.00 για να παραγγείλουμε, αφού τότε ανοίγει η κουζίνα (φοβερό πρωτόκολλο δηλαδή). Κατά τα άλλα ο χώρος είναι ζεστός και αρκετά ατμοσφαιρικός, η εξυπηρέτηση (αν εξαιρέσουμε αυτό που προανέφερα και που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα είχε) αρκετά καλή και οι τιμές ικανοποιητικές. Το φαγητό ήταν αρκετά καλό. Θεωρώ πάντως ότι ειδικά στην εποχή μας οι ιθύνοντες τέτοιων χώρων θα πρέπει να είναι πιο "ευέλικτοι" χωρίς αυτό βέβαια να αποβαίνει εις βάρος της λειτουργίας του εστιατορίου τους. |
Στη σχάρα
Μία ταβέρνα σαν όλες τις άλλες σε ωραίο φυσικό περιβάλλον. Τιμές ικανοποιητικές. Εξυπηρέτηση άψογη. Άνετος και προσεγμένος χώρος. Η ποιότητα του φαγητού καλή. Μεγάλη ποικιλία. |
Ελληνική κουζίνα
Η συγκεκριμένη ταβέρνα, αν και ανήκει στις ταβέρνες πολυτελείας, δεν δικαιολογεί τις πραγματικά υψηλές τιμές της. Η εξυπηρέτηση γρήγορη, φιλική, άψογη. Το μενού περιλαμβάνει μια αρκετά μεγάλη ποικιλία γεύσεων που καλύπτει όλα τα γούστα. Το φαγητό πολύ καλό, γευστικό, ποιοτικό. Ο χώρος προσεγμένος, η ατμόσφαιρα πολύ ωραία. Στα θετικά καταγράφεται το κέρασμα (Μοσχάτο Λήμνου, αν θυμάμαι καλά) στο τέλος. |
Ταβέρνες
Πολύ καλό μεζεδοπωλείο με ποικιλία γεύσεων και καλές τιμές που είναι και το ζητούμενο στις μέρες μας. Ο χώρος δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο: συνηθισμένος για μαγαζιά τέτοιου είδους. Η εξυπηρέτηση άμεση και η ποιότητα του φαγητού πολύ καλή. |
Wine Restaurants
Ο χώρος του εστιατορίου μικρός αλλά ατμοσφαιρικός. Η εξυπηρέτηση αργή, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς ότι την ώρα που το επισκέφτηκα δεν ήταν ακόμη γεμάτο (παρεμπιπτόντως λόγω και της θέσης του η κράτηση είναι απαραίτητη). Το φαγητό αρκετό σε ποσότητα, γευστικό αλλά πολύ λιπαρό (γεγονός μη αναμενόμενο για εστιατόριο του είδους του). Τιμές ικανοποιητικές, αν σκεφτεί κανείς και την περιοχή στην οποία βρίσκεται το εν λόγω εστιατόριο (είναι μάλιστα στέκι "επωνύμων"). |
| Πες τους το! |
| 20 αποτελέσματα - εμφάνιση από 1 έως 20 | |