ΔΕΥΤΕΡΑ 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Κριτικές εστιατορίων από τον καλοφαγά: orge232000

5 αποτελέσματα - εμφάνιση από 1 έως 5
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Ταβέρνες

Μια παλιά εξοχική ταβέρνα που διατηρεί σε σχετικές γραμμές καλή ποιότητα σε λογικές τιμές.

Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της ταβέρνας είναι οτι ακόμα και όταν είναι γεμάτη, τα φαγητά έρχονται πάρα πολύ γρήγορα.

Από εκεί και πέρα είναι μια αξιοπρεπέστατη επιλογή ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω αυλής.

2.5

Τοπική ελλ. κουζίνα

Το καλό με αυτό το μαγαζί είναι οτι μαθαίνει και συνεχώς παρουσιάζεται όλο και καλύτερο. Είχα πάει όταν πρώτο άνοιξε πριν από ένα περίπου χρόνο και είχα γενικά μέτριες εντυπώσεις. Τους τελευταίους 3 μήνες έχω πάει συνολικά 4 φόρες και ήταν υπέροχα τα πάντα.

Απο ορεκτικά οπωσδήποτε ντολμαδάκια, καλτσούνια και τον μοσχάρι το κοκκινιστό.

Από κυρίως τα ψητά του είναι πάρα πολύ καλά και το αρνάκι στον φούρνο πραγματικά τέλειο.

Ένα από τα μειονεκτήματά του ίσως είναι η θέση.Ειδικά το καλοκαίρι ο θόρυβος της Μεσογείων είναι κουραστικός αλλά το ξεπερνάς όταν καταφθάνουν τα πρώτα πιάτα.

3.3

Cafe + Bar Rest.

Μια δροσερή επιλογή για Σάββατο μεσημέρι μέσα στο κατακαλόκαιρο. Ο χώρος πολύ καλός και με αρκετή δροσιά.Το μόνο ίσως μείον στον διάκοσμο οι δερμάτινες πολυθρόνες που μέτα απο λίγη ώρα ίσως γίνονται λίγο ενοχλητικές λόγω ζέστης.

Εξυπηρέτηση , πολύ καλή με αρκετή ευγένεια.

Απο φαγητά δοκιμάσαμε , σαλάτα με ψητά λαχανικά και μπρουσκετάκια με φρέσκια μοτσαρέλα. Και τα δύο πιάτα γευστικότατα και απο φρέσκα υλικά. Για κυρίως πήραμε ένα πιάτο ημέρας (κοτόπουλο με χυλοπίτες) και μπιφτεκάκια σχαρας. Ειδικά τα μπιφτεκάκια ηταν πολυ ζουμερά και συνοδευονταν απο μια πολύ καλή σαλτσα φέτας. Το κοτόπουλο και αυτό αρκετά νόστιμο.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε ότι ΓΙΑ όλα τα κρασιά στην λίστα θα μπορουσες να παραγγείλεις μονο ποτήρι. Απο τα λίγα μαγαζιά που το έχω δει και μου άρεσε πάρα πολύ που μπορουσα να παίξω με διαφορετικό κρασί ανάμεσα στο ορεκτικό και το κυρίως.

Το μόνο ίσως αρνητικό του ειναι η λίγο τσιμπημένη του τιμή. Γυρω στα 40 ευρω το άτομο αλλά προσωπικά θα ξαναπήγαινα.

2.8

Cafe + Bar Rest.

Ίσως ένα από τα καλύτερα μεζεδοπωλεία στην περιοχή των Μεσογείων.Αν ήταν πιο κοντά στην Αθήνα θα τύγχανε μεγαλύτερης αναγνώρισης.

Μεγάλη ποικιλία κρεατικών και θαλασσινών μεζέδων , με κύριο χαρακτηριστικό τα αγνά και φρέσκα υλικά. Προσωπική μου επιλογή η πάστα με θαλασσινά .Ίσως η καλύτερη spaghetti allo scoglio που έχω φάει στην Ελλάδα.

Ο χώρος πανέμορφος αφού στεγάζεται σε ένα ανακατασκευασμένο νεοκλασικό από τα λίγα που έχουν απομείνει στην περιοχή του Λαυρίου.

3.8

Ψαροταβέρνες

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ.

ΑΠΟ ΣΑΛΑΤΕΣ, ΝΤΟΜΑΤΑ-ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ .ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΟΣΑΛΑΤΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΥΡΙΩΣ, ΠΗΡΑΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΥΣΤΙΚΟΤΑΤΑ ΑΛΛΑ 90 EURO ΤΟ ΚΙΛΟ ΟΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΙΑΤΕΛΙΤΣΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ 3 ΜΕΡΙΔΕΣ ΟΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΔΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 15 EURO.ΑΡΑ ΜΕ ΑΠΛΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ 3 EURO Η ΓΑΡΙΔΑ.ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ...

ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ, Η ΡΕΤΣΙΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ,ΤΟ ΡΟΖΕ ΑΘΛΙΟ...ΤΟ ΟΥΖΟ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

ΣΕΡΒΙΣ, ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ , ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ.

1.8

1.0