Κριτικές εστιατορίων από τον καλοφαγά: dimi
| 4 αποτελέσματα - εμφάνιση από 1 έως 4 | |
| Αποτελέσματα ανά σελίδα: |
Τοπική ελλ. κουζίνα
Ευχάριστος χώρος για να πιεις τη ρακί ή το κρασάκι σου, ειδικά το καλοκαιράκι πλάι στην πλατεία - εντός κι εκτός δηλαδή από τη βαβούρα. μερικά πιάτα είναι χαρακτηριστικά μικρά και μάλιστα χωρίς λόγο - βλέπε σαλάτα με 3 φύλλα μαρουλιού..γιατί???? - Τη σχέση τιμής με το υπόλοιπο πακέτο δε θα τη χαρακτήριζα καλή γιατί όταν μπαίνεις τση λογική να πιεις μια ρακή με τα μεζεδάκια σου, σε ένα απλό καθημερινό ταβερνάκι ε όσο να 'ναι δε θες να πληρώσεις 30ευρώ το άτομο για τα βασικά. Το 2 στην εξυπηρέτηση για το ότι είναι συνεχώς ρεζερβέ και όχι ότι αυτό είναι κακό από μόνο του αλλά σε συνδυασμό με την απάθεια του στυλ "δεν έχει τίποτα είναι όλα κλεισμένα" και μετά σου γυρίζω και με ύφος την πλάτη, ειδικά όταν έχεις πάει στις 18.00 και η πρώτη κράτηση είναι στις 21.00, δεν είναι και πολύ όμορφη!!!!!!!!και έχει συμβεί δις! |
Ιταλία
Στο PECORA πηγαίνω αρκετά συχνά γιατί είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου, γιατί μου αρέσει το περιβάλλον - εξαιρουμένης της κάπως "δήθεν" ατμόσφαιρας που επικρατεί - και γιατί είναι το αγαπημένο ενός φίλου μου που συνήθως πηγαίνουμε μαζί. Το θεωρώ καλή επιλογή γιατί το φαγητό του είναι αρκετά καλό - τουλάχιστον δε θυμάμαι να έχω απογοητευθεί με κάποιο πιάτο -, έχει ωραία μουσική και τέλος γιατί μου αρέσει να έχει λίγο χάζι το μέρος που επιλέγω για τη χαλάρωση μου.Αυτό βέβαια που πάντοτε με κάνει να αναρωτιέμαι είναι το πώς γίνεται αυτό το μαγαζί να έχει πάντοτε κόσμο ακόμα και τις καθημερινές, με τις τιμές που έχει, τις οποίες ε δε θα τις έλεγα με τίποτα χαμηλές.Αντιθέτως νομίζω οτι το παραπάνω πακετάκι το ακριβοπληρώνουμε χωρίς κανένα πια τόσο ιδιαίτερο λόγο. Νοστιμότατες σαλάτες, ειδικά αυτή με το προσουτο και το κατσικίσιο τυρί, ωραία ψημένος σολωμός με φακές σαλάτα - μπράβο πολύ καλός συνδυασμός-, ωραία χυλομένο ριζότο με μελάνι σουπιάς κι αν βρείτε και την μπισκτέκα, αξίζει να τη δοκιμάσατε αν και εμπίπτει λίγο στο σχόλιο περι τιμών. Μεγάλη ένσταση, η οποία την τελευταία φορά με "στράβωσε" αρκετά και δε ξέρω αν θα το ξαναεπιλέξω τόσο αδιαπραγμάτευτα, είναι οτι στη λίστα κρασιών δεν υπάρχει καμία ελληνική ετικέτα!Με τόσα ελληνικά διαμάντια φαντάζομαι ότι σίγουρα κάποιες επιλογές θα είχατε!!! |
Ελληνική κουζίνα
Στο ΑΓΟΡΑ πήγαινα συχνότερα αλλά εξακολουθώ να το θεωρώ μια "ασφαλή - αξιοπρεπή" επιλογή κάποιες φορές.Κυρίως φορές που θέλω να βγω για φαγητό αλλά θέλω να έχει και "κίνηση" το μαγαζί για να χαζεύω. Το φαγητό του θα έλεγα ότι είναι ευφάνταστο σε ιδέες, παρουσίαση και ποσότητα αλλά σίγουρα από ποιότητα, ένα δυαράκι θα έπαιρνε - ούτε γενναιόδωρα ούτε και φειδωλά όμως. Το κακό είναι ότι ο κατάλογος είναι τόσο μεγάλος που ψιλομπερδεύεσαι αλλά αυτό παράλληλα δίνει την ευκαιρία σε όλους να ικανοποιήσουν τα γούστα τους (κρεατοφάγους, ψαροφάγους, χορτοφάγους, μακαρονάδες κτλ κτλ). Εχει ωραία μουσική, ευχάριστο περιβάλλον και σε συνδυασμό με το συμπαθητικό φαγητό του και τις αρκετά καλές τιμές του, μπορείς να πεις ότι είναι μια καλή επιλογή για μια έξοδο πιο πολύ "καλοπέρασης" παρα υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων. |
Τσιπουράδικα
Παρασκευή βράδυ, τέλος το γραφείο και τίποτα καλύτερο από ένα κρασάκι με ένα φίλο σε ένα όμορφο ταβερνάκι.Ειχα διαβάσει τις κριτικές και σκέφτηκα ότι άξιζε τον κόπο να πάμε από Καισαριανή στη Ν.Ερυθραία.Απογοητεύτηκα πλήρως. Το περιβάλλον δεν είναι απλά αδιάφορο, είναι κακό, πολύ κακό.Και το λέει κάποιος που λατρεύει τα απλά ταβερνάκια.Αν κάτι ήταν αδιάφορο, ήταν μάλλον το φαγητό, το οποίο παρεμπιπτόντως μόνο πάμφθηνο δε θα χαρακτήριζα!2 μπακαλιαράκια μινιατούρες και 2 σαλάτες 55ευρώ.Οχι δε το λες πάμφθηνο αυτό!! Ευτυχώς το δείγμα από μπακαλιαράκι μας άφησε άπλετο χώρο για να πάμε σ'ενα πραγματικό ωραίο ταβερνάκι και να πιουμε το κρασάκι μας με ωραίους μεζέδες - στο ΜΕΛΟΙΝΟ. |
| ??? ???? ??! |
| 4 αποτελέσματα - εμφάνιση από 1 έως 4 | |