Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

  • Περισσότερα από 1500 εστιατόρια
  • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

  • Εξασφάλισε έκπτωση έως 30%
  • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
  • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

  • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
  • Δεν υπάρχουν κουπόνια
  • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού

Φωτογραφίες

Πληροφορίες

To Balux Seaside σας καλωσορίζει και φέτος,για να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας και χαλάρωσης δίπλα στην πισίνα. Ιδανική ευκαιρία για να περάσετε όμορφα, μόλις λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο της Αθήνας.

Το αγαπημένο σημείο συνάντησης των Νοτίων Προαστίων, επιστρέφει και υπόσχεται για ακόμα μια φορά να σας «ταξιδέψει». Η ιδανική τοποθεσία του, στον Αστέρα Γλυφάδας, σε συνδυασμό με τον υψηλής αιθητικής χώρο του σε αποικιακό στυλ, το αναδεικνύει και φέτος στον απόλυτο προορισμό, για μια μικρή απόδραση στην Αθήνα.

Το ατμοσφαιρικό μπαρ καθημερινά, θα προσφέρει από νωρίς το απόγευμα, εξωτικά κοκτέιλ με έντονα αρώματα από φρέσκα υλικά, που θα ικανοποιήσουν σίγουρα και τους πιο απαιτητικούς. Ενω το εστιατόριο θα σερβίρει μια ποικιλία ευφάνταστης διεθνούς κουζίνας με εμπνευσμένες ασιατικές γεύσεις και απολαυστικές sushi επιλογές, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό μενού.

Μην χάσετε τα εβδομαδιαία πάρτι με guest DJs. Μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα μας στο Facebook για ενημερώσεις σχετικά με διάφορες εκδηλώσεις.

Το Balux Seaside λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί, ενω η είσοδος στην παραλία και στο χώρο της πισίνα περιλαμβάνει επίσης πετσέτα, ξαπλώστρα με ομπρέλα, χρήση χαμάμ, πρόσβαση σε αποδυτήρια και ντουλαπάκι για της φύλαξη των προσωπικών σας αντικειμένων και παρκινγκ χωρίς χρέωση.

Η κράτηση μέσω e-table αφορά την επιλογή φαγητού από το a la carte menu και όχι αποκλειστικά την κατανάλωση ποτού ή σνακ.

Η κράτηση μέσω e-table αφορά την επιλογή φαγητού από το a la carte menu και όχι αποκλειστικά την κατανάλωση ποτού ή σνακ

address icon
Διεύθυνση

Λεωφόρος Ποσειδώνος 58 Αστέρας Γλυφάδας Γλυφάδα

hour icon
Ωράριο

Δευτέρα έως Κυριακή 10:00 - 02:00

telephone icon
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555
cutlery icon
Στυλ

All-Day Cafe Restaurant

wallet icon
Κόστος κατ'άτομο

26€ - 35€

payments
Τρόποι Πληρωμής

VISA MasterCard

face icon
Υπηρεσίες

WiFi Εκτενής λίστα κρασιών Δωρεάν ιδιόκτητο parking

Νέα άφιξη στο e-table. Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.