ΜΙΝΟΡΕ

Ελληνική κουζίνα

  Γυθείου 24, Χαλάνδρι [Χάρτης]
  210 6778790

Περιγραφή
Κλασική ελληνική κουζίνα με σπιτίσια ατμόσφαιρα.


Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ελληνική κουζίνα - Χαλάνδρι, Αθήνα
Απρ
18
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
-

Η έκφραη "το έχουμε χτίσει το μαγαζί" ισχύει στην περίπτωσή μας για το ΜΙΝΟΡΕ.
Δε θυμάμαι πριν πόσα χρόνια πρωτοπήγαμε στο Σωτήρη (ιδιοκτήτης), γίναμε μόνιμοι πελάτες, αρκούσε απλώς να ακούσει τη φωνή μας ή τις επαγγελματικές μας ιδιότητες στο τηλέφωνο (πχ. δικηγόρος) για να μας κρατήσει το "τραπέζι" μας, χωρίς επώνυμο και λοιπά στοιχεία.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία 2 χρόνια του κάναμε μεγάλες απιστίες, δοκιμάζοντας πολλά άλλα εστιατόρια/ταβερνάκια και αναβάλλοντας την επίσκεψή μας ξανά και ξανά.
Σάββατο 16 Απριλίου, επιτέλους επιστρέψαμε 6 άτομα στο Μινόρε έχοντας κάνει κράτηση από την προηγούμενη.
Πλέον το παρκάρισμα είναι αρκετά δύσκολο (πότε γέμισε τόσο ασφυκτικά η γειτονιά? ίσως φταίει ότι στο παραπάνω στενό είναι στάση metro).

Ο χώρος δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο (και τώρα που το σκέπτομαι έχω καθίσει μόνο μία φορά μέσα, όλες τις φορές καθόμαστε έξω στην τζαμαρία), παλιά μονοκατοικία με αυλή (στην οποία φιλοξενούνται πανέμοφρα γατάκια τα οποία ταίζονται και ποτίζονται από το Σωτήρη-σαν ζωόφιλος οφείλω να το πω), τμήμα της οποίας μετατράπηκε σε τζαμαρία, στο ταβάνι κρέμονταν (παλιότερα σε πολύ μεγάλη ποσότητα, τώρα ελάχιστα) φωτιστικά προερχόμενα από την Πόλη, τόοο όμορφα και πρωτότυπα τα οποία έχουν διακοσμητική χρήση και εάν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να αγοράσει!!!!

Τραπεζοκαθίσματα σε σεβαστή απόσταση μεταξύ τους (τώρα περισσότερο από παλιά), τα σερβίτσια του είναι "πραγματικά" πιάτα όσον αφορά το υλικό κατασκευής, το σχέδιο και το μέγεθος.
Η όλη διαχείριση γίνεται από τον ίδιο το Σωτήρη (από το πρωί που θα ξυπνήσει να πάει να αγοράσει πρώτες ύλες έως και το σερβίρισμα εάν χρειαστεί) έχοντας συνήθως ένα βοηθό που εκτελεί χρέη σερβιτόρου κλπ.

Φυσικά σε τέτοιο μαγαζί η κανάτα με νερό βρύσης θεωρείται αυτονόητο και δεν υπάρχει η δηθενιά του να σερβιριζόμαστε, να καταναλώνουμε και να χρεωνόμαστε εμφιαλωμένο νερό (λες και σπίτι μας οι περισσότεροι σνομπάρουμε το νερό βρύσης.... )

Πήραμε
Κόκκινο κρασί, πολύ καλό και χωρίς παρενέργειες την επόμενη μέρα (3 κιλά)
Μία σαλάτα πολίτικη, σερβιρισμένη σε μεγάλη ποσότητα, λίγο στεγνή για τα γούστα μου (αλλά φυσικά ο καθένας μπορεί να ζητήσει επιπλέον λαδόξυδο. λεμόνι κλπ).
Μία μανιταρόπιτα -εξαιρετική
Μία ντολμαδάκια (με αμπελόφυλλο) συνοδεύονται από γιαούρτι -πεντανόστιμα
Μία μοσχάρι ζακυνθυνό, με πένες και τριμμένο τυράκι, πολύ νόστιμο πιάτο
Μοσχάρι με πουρέ μελιτζάνας, ίσως το καλύτερο πιάτο που πέρασε από το τραπέζι μας, απογείωση γεύσης, φανταστείτε ότι το πιάτο σκουπίστηκε με ψωμάκι...
Μία σοφρίτο, το οποίο συνοδευόταν από τηγανιτές πατάτες και ρυζάκι, επίσης πάρα πολύ νόστιμο, η σάλτσα του είχε μία απαλή εσάνς πορτοκαλιού χωρίς να ξενίζει καθόλου...
3 πατάτες τηγανιτές
1 μπύρα και 3 σόδες για τη χώνεψη

Στο τέλος όταν ζητήθηκε λογαριασμός, προσγειώθηκαν 2 πιατέλες με ποικιλία γλυκών κέρασμα, τα οποία εξαφανίσαμε στο λεπτό (έως που δεν τα δοκίμασα όλα για να σας δώσω ανάλυση).

Ο λογαριασμός ανήλθε στα euro 90,00 δηλαδή euro 15,00/άτομο, αξιοπρεπές ποσό για τόσο φαγητό και ποτό.
Φεύγοντας, σκεφτόμουν με τύψεις ότι κακώς ρίξαμε μαύρη πέτρα -για τόσο καιρό-
σε αυτό το μαγαζί, τελικά πρέπει να ξαναμπει στη βασική λίστα προτίμησης σαν vfm, οπου απολαμβάνεις σπιτικό φαγητό σε γεύσεις και ποσότητες σαν το σπίτι σου, οικογενειακή ατμόσφαιρα και εξυπηρέτηση σε τιμές που συμβαδίζουν απόλυτα με την εποχή μας!

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ελληνική κουζίνα - Χαλάνδρι, Αθήνα
Απρ
26
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Ω Θεοί!!! Πως γίνεται να υπάρχει αυτό το διαμάντι σε απόσταση (ποδαράτη) 10 λεπτά από το σπίτι μου και να μην το έχω ανακαλύψει? Πως ζούσα τόσα χρόνια χωρίς να έχω δοκιμάζει το Ζακυνθινό και το Μπουγιουρντί του? Πως γκένεν αυτό?

Με τα ερωτήματα να βουρλίζουν το κεφάλι μου και τη γεύση από το κοκκινιστό να στοιχειώνει (με την καλή την έννοια) τα όνειρά μου, ξεκινώ να σας γράψω την κριτική μου...

Σάββατο βράδυ, 23 Απριλίου, μπαίνουμε στο Μινόρε και ήδη ξέρουμε πως έχουμε διαλέξει σωστά. Η ταμπέλα "never trust a skinny cook" μας επιβεβαιώνει το συναίσθημα. Μας καλοδέχεται ένας χαμογελαστός σερβιτόρος, τον ενημερώνω πως έχω κλείσει από χθες τραπέζι (μιλησα με τον κύριο Σωτήρη ο οποίος δεν μου ζήτησε καν όνομα, "δυο άτομα σημειώνω, μην αγχώνεσαι") και μας οδηγεί προς τους καπνίζοντες. Είναι η πρώτη μέρα που έχουν στρώσει τραπεζάκια στην αυλή και έσπευσα να το εκμεταλλευτώ. Καθίσαμε έξω, μιας που η αυλίτσα ήταν υπέροχη και η βραδυά μύριζε καλοκαιράκι.

Ο χώρος μέσα και έξω είναι πανέμορφος. Όμορφα φωτιστικά, απλά τραπεζοκαθίσματα και αληθινά χαμόγελα. Η αυλή είναι καταπράσινη και θυμίζει αυλή ταβέρνας που συναντάς στις διακοπές.

Εντός 5 λεπτών ήρθε νεράκι, ψωμάκι, μαχαιροπήρουνα και πιάτα και αμέσως μετά ο κύριος Σωτήρης να μας πει τι έχει και να πάρει παραγγελία. Μενού δεν υπάρχει. 3 σαλάτες (πολίτικη, ραδίκια κι άλλη μία που ξεχνάω), 4 ορεκτικά (μανιταρόπιτα, σπανακόπιτα, μπουγιουρντί και ντολμαδάκια), 3 μαγειρευτά (σοφρίτο, Ζακυνθινό κοκκινιστό με πέννες ή πουρέ μελιτζάνας και κότσι για δύο άτομα), και της ώρας (μπιφτέκι, κεμπάπ, μπριζόλες, ψαρονέφρι και σίγουρα κάτι ξεχνάω). Ο τρόπος που δώσαμε την παραγγελία θυμίζει και αυτός καλοκαιρινές διακοπές. Θα έρθει ο "μάστορας" θα σου πει τι έχει φτιάξει εκείνη τη μέρα και θα παραγγείλεις χωρίς να ανησυχείς πως θα σε υπερχρεώσει.

Το σέρβις είναι επίσης μοναδικό. Ο κύριος Σωτήρης με το χιούμορ του, η άλλος σερβιτόρος με το μόνιμο χαμόγελο και τη μοναδική ευγένειά του. Όλα πάνε και έρχονται γρήγορα.

Μετά από όλα όσα είχα διαβάσει στο ask4food για το Ζακυνθινό, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το δοκιμάσω. Ήταν όντως κορυφαίο! Το κρεατάκι κοβόταν με το πηρούνι. Οι πέννες ήταν αλ ντέντε και το τυράκι έλιωνε από πάνω. Επικό πιάτο!

Πήραμε επίσης:

Ντολμαδάκια. Με κιμαδάκι μπόλικο και λίγο ρύζι για να δένει. Ήταν φτιαγμένα με μια συνταγή που δεν έχω ξαναδοκιμάσει, καθώς ήταν φτιαγμένα με φρέσκια ντοματούλα και μπόλικα μπαχαρικά. Ομολογώ πως ενθουσιάστηκα. Συνοδεύονταν από γιαουρτάκι με πάπρικα, όλο το πιάτο -και οι συνδυασμοί του- ήταν πολύ ενδιαφέρον.

Μανιταρόπιτα. Με φύλλο σπιτικό, τίγκα στο μανιτάρι (όχι αυτό το μπόλικη μπεσαμέλ και δυο-τρία μανιταράκια που τρώμε αλλού) και με σουσάμι από πάνω που την απογείωνε. Εξαιρετική και αυτή.

Μπιφτέκι. Δύο τεράστιες μπιφτεκάρες χωρίς ίχνος ψωμιού, με ισορροπημένα μπαχαρικά, τέλεια ψημένες στα κάρβουνα, σερβιρισμένες με πατατούλες και ντοματούλα. Απίστευτο πιάτο, πραγματικά. Η χαρά της απλότητας. Χρόνια είχα να φάω τέτοιο μπιφτέκι σε ταβέρνα.

Κάπου εδώ ο κύριος Σωτήρης μας σταμάτησε και δεν μας άφησε να παραγγείλουμε άλλα. Φανταστείτε την έκπληξή του όταν τον φωνάξαμε να δώσουμε συμπληρωματική παραγγελία. Μας κοίταξε με αμφιβολία όταν του ζητήσαμε ένα μπουγιουρντί και μία πατάτες και του είπαμε πως με το ζόρι κρατιόμαστε να μην πάρουμε και δεύτερο μπίφτέκι!

Πω πω πω βρε παιδιά, τι ήταν αυτό το μπουγιουρντί που φάγαμε?! Κατ'αρχάς, δεν έχει καμμία σχέση με το κανονικό μπουγιουρντί. Είναι περίπου 20 φορές καλύτερο! Έρχεται σε πιάτο-σκαφάκι και έχει τρία επίπεδα. Κάτω-κάτω ροδέλες κόκκινης ψιλοκαυτερής πιπεριάς. Στη μέση φέτα. Κι από πάνω κεφαλογραβιέρα (ή γραβιέρα) πασπαλισμένη με πάπρικα. Όλο αυτό μπαίνει στο φούρνο και τα τυριά λιώνουν και το αποτέλεσμα είναι κάτι σαν Ελληνικό φοντύ. Βουτάς πατάτα, βουτάς ψωμάκι, βουτάς πηρούνι... μαγεία!

Και οι πατατούλες ήταν απλές και υπέροχες. Κομμένες στο χέρι, τραγανιστές και χωρίς ίχνος λαδιού.

Το καταπληκτικό φαγάκι μας συνοδεύτηκε από χύμα κόκκινο κρασί. Καταφέραμε ενάμιση κιλό (το μισό ήταν κερασμένο). Ξέχασα να ρωτήσω από που το φέρνουν (την επόμενη φορά), ήταν πραγματικά πολύ καλό. Πλούσιο, λιγάκι στυφό, έβγαζε και κόκκινα φρούτα και λίγο καπνό... δεν ξέρω ρε παιδιά, τέτοιο κρασί έχω συνηθίσει να βγαίνει από ακριβά μπουκάλια.

Για το τέλος μας κεράσανε ένα πεντανόστιμο και πανάλαφρο τύπου-εκμέκ γλυκό. Κάτω σιροπιασμένο τσουρέκι, στη μέση κρέμα ζαχαροπλαστικής κι επό πάνω σαντιγύ και σιρόπι φράουλας. Στο πλάι είχε κι ένα γενναιόδωρο κομμάτι γλυκό του κουταλιού, νομίζω πορτοκάλι.

Ο λογαριασμός ήρθε στα 45 ευρώ. Σχεδόν τους κλέψαμε τους ανθρώπους! Όταν ήρθε ο κύριος Σωτήρης να μας τον φέρει, κοιτούσε τα άδεια πιάτα με αμφοβολία. Μάλλον δεν μας φαίνεται πως τρώμε τόσο. Εγώ πάντως του είχα ξηγηθεί από την αρχή πως πεινάμε, αλλά μάλλον του τα λένε κι άλλοι αυτά...

Μην με ρωτήσετε αν θα ξαναπάω, σκέφτομαι να κατασκηνώσω στην αυλή.

Πατάω "επεξεργασία" για να προσθέσω: ξαναπήγαμε και πήραμε το κότσι. Νομίζω βρήκα τι τρώνε στον παράδεισο. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει τρεχάτε μόλις μπει ο Σεπτέμβρης (Αύγουστο κλείνουν για καλοκαίρι, δυστυχώς).

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ελληνική κουζίνα - Χαλάνδρι, Αθήνα
Ιαν
14
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Το Μινόρε μοιάζει σαν παλιό σπίτι που μεταμορφώθηκε σε ταβέρνα, ή μάλλον μαγειριο. Ο χώρος εξαιρετικό απλός, χωρίς στυλ και διακόσμηση, αλλά ιδιαίτερα ζεστός και φιλόξενος. Οι καρέκλες κάπως άβολες.

Πήραμε μια μερίδα μοσχάρι ζακυνθινό (με πένες) και μια μερίδα μοσχάρι στρογγανόφ με ρύζι και πατάτες τηγανιτές. Υπέροχα και τα δύο, ιδιαίτερα για όσους απολαμβάνουν λίγο παραπάνω πιπέρι και κανέλα στο φαγητό. Φάγαμε ακόμη ντολμαδάκια (με κιμά), πολύ καλομαγειρεμένα, σερβιρισμένα με γιαούρτι, μία χωριάτικη πλούσια και χορταστική και μια μερίδα πατάτες, κάπως μαλακές. Μαζί με μισό κιλό κρασί και φρέσκο ψωμί πληρώσαμε 37 Ευρώ. Δεν δέχεται πιστωτικές.

Ο χώρος των μη καπνιζόντων δεν μύριζε καθόλου τσιγάρο.

Άριστη και γρήγορη εξυπηρέτηση, εξαιρετικά χορταστικές μερίδες.

Πολύ καλή επιλογή για ποιοτικό φαγητό, με λίγες και γευστικές επιλογές. Θα ξαναπάμε.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ελληνική κουζίνα - Χαλάνδρι, Αθήνα
Δεκ
16
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Μπορώ να σκεφτώ πολλούς λόγους για να γράψει κανείς μια κριτική εδώ: καταρχάς, γιατί είναι τόσο χρήσιμες που σε κάνει να θες να συμβάλλεις κι εσύ στο πολύτιμο αυτό ενημερωτικό εργαλείο. Άλλος λόγος είναι να την έχεις πατήσει και να θες να προειδοποιήσεις άλλους να μην πάθουν το ίδιο. Και τέλος, γιατί θεωρείς πως όταν κάτι είναι πολύ καλό, δεν μπορείς να σιωπήσεις, με κάποιον τρόπο το χρωστάς.

Αυτός ο μικρός πρόλογος για τα καλύτερα λόγια, αφιερωμένα στο γνωστό Μινόρε. Χθες το βράδυ ήταν η 4η ή 5η φορά που έχουμε πάει (το ξέρουμε εδώ και περίπου 2 χρόνια) και δεν μετανιώνω καθόλου που το πρότεινα στην παρέα σκεπτόμενη ότι είναι μια εγγυημένη επιλογή από πολλές απόψεις: ποιότητα και ποσότητα φαγητού, ζεστασιά, άνεση και φιλικότητα χώρου, πολύ καλές τιμές, πρόσχαρος ιδιοκτήτης, ευκολία πρόσβασης.

Είμασταν μια μεγαλούτσικη παρέα 9 ατόμων που αναζητούσαμε ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον να φάμε και να μιλήσουμε και κάτσαμε 6 ώρες.

Παραγγείλαμε:

2 σαλάτες πολίτικες (λάχανο, καρότο, σκόρδο, λάδι, ξύδι, μαγιονέζα... εξαιρετικές και τεράστιες)

2 σπανακόπιτες (μας ήρθαν 2 πιάτα με 3 κομμάτια τέλεια σπανακόπιτα το καθένα. Νοστιμότατη και ισορροπημένη γέμιση, τραγανό σπιτικό φύλλο).

2 μελιτζάνες φούρνου (άψογες).

2 μπουγιουρντί (υπερ-χορταστικές μερίδες φέτας με κάποιο κίτρινο τυρί επάνω σε κόκκινη πιπεριά φλωρίνης που καθόλου δεν μας χάλασε το ότι δεν ήταν ντομάτα αλλά πιπεριά)

2 πατάτες τηγανητές (ίσως από τις καλύτερες σπιτικές τηγανητές πατάτες που μπορείς να φας: χοντροκομμένες, τέλεια τηγανισμένες, τραγανές έξω και μαλακές μέσα, απλά τέλειες! )

2 χοιρινά κότσια (η σπεσιαλιτέ το μαγαζιού - ακόμα κι αν δεν είσαι του κρέατος, όπως εγώ, ένα κομματάκι δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς να το φας και σίγουρα θα τιμήσεις την υπέροχη σάλτσα του που συνοδεύεται με τις γνωστές φοβερές τηγανητές πατατούλες. Κάθε κότσι υποτίθεται πως είναι για 2 άτομα, άνετα όμως τρώνε 3 - 4).

1 μπιφτέκι

1 κεμπάπ (από αυτά δεν έφαγα αλλά άρεσαν σε όλη την υπόλοιπη παρέα).

Επίσης:
- κρασί κόκκινο για 6 ώρες (δεν θυμάμαι πόσες κανάτες... )
- τσίπουρο
- ρακόμελο (δική μου παραγγελιά που την έφτιαξε ο ιδιοκτήτης + μάγειρας μετά από παράκληση και το πέτυχε πάρα πολύ)
- μερικά αναψυκτικά.

Ο λογαριασμός: 16 ευρώ το άτομο, drinks included...
Bonus: 3 πιάτα με 3 γλυκάκια το καθένα για να φύγουμε με τη γλύκα στο στόμα: εκμέκ, ραβανί, μπακλαβάς. Τα καλά πράγματα στη λεπτομέρεια φαίνονται.

Μια καλή περιγραφή είναι η καλύτερη κριτική, έλεγε ένας φίλος.
Έτσι, θα μπορούσα να κλείσω εδώ.
Αλλά θα γράψω ένα τελευταίο σχόλιο για τον ιδιοκτήτη - σεφ/μάγειρα του μαγαζιού που όσες φορές έχουμε πάει μας υποδέχεται με ζεστασιά, φιλικότητα, χιούμορ και χαμόγελο και όταν τον ρωτάς, ποια είναι η συνταγή για το κότσι, σκάει ένα χαμόγελο αυταρέσκειας, τραβάει μια καρέκλα δίπλα του και σου λέει: κάτσε. Και στην εξηγεί κρεμμύδι προς κρεμμύδι, να την καταλάβεις, να τη δοκιμάσεις αν θες σπίτι σου, ξέρει όμως ότι θα ξανάρθεις στο μαγαζί του να την απολαύσεις γιατί την καρικεύει με αγάπη και με μεράκι.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ελληνική κουζίνα - Χαλάνδρι, Αθήνα
Μαι
16
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Είναι ίσως η τρίτη φορά- στο τέλος του Μαρτίου - που μαζί με τους φίλους μας περνάμε ένα όμορφο βράδυ στο Μινόρε

Απλός, όμορφος χώρος, ζεστό περιβάλλον..
Το σέρβις εξαιρετικά γρήγορο με ευγένεια και χαμόγελο από το Σωτήρη....

Η Κουζίνα ψαγμένη, το μενού αρκετά μεγάλο και οι γεύσεις ιδιαίτερα προσεγμένες...
Μερίδες ικανοποιητικές ως προς τη ποσότητα με κανονικές τιμές. Κορυφαία επιλογή η πολίτικη σαλάτα, το σοφρίτο, το κότσι και το κόκκινο κρασί..
Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!