Loader

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

To Inbi είναι ένα fusion ιαπωνικό εστιατόριο, το οποίο προσφέρει ένα ταξίδι στο χρόνο με εξαιρετικές γεύσεις και αξεπέραστη ποιότητα. Το μυστικό πίσω από το Inbi είναι ο σεβασμός της ιαπωνικής γεύσης και παράδοσης, σε συνδυασμό με μια αίσθηση φινέτσας, προσφέροντας μια απόλυτη γαστριμαργική εμπειρία.Το Inbi αυτή την χειμερινή περίοδο θα βρίσκεται στο Κολωνάκι μέχρι τις 20 Απριλίου, πριν ξεκινήσει την λειτουργία του για τρίτη χρονιά στην Costa Navarino Resort.

Executive Chef: Stamatis Skriapas (Σταμάτης Σκριάπας)
Executive Chef: Panagiotis Tziourtzioumis (Παναγιώτης Τζιουρτζιούμης)
Sushi Chef: Takaaki Otsuka

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Τρίτη με Παρασκευή 8μμ-1πμ, Σαββατοκύριακο 2μμ-5μμ & 8μμ-1πμ

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

Παροχές

Δέχεται κρατήσεις
Έχει δίκτυο Wifi
Έχει parking
Δέχεται πιστωτική κάρτα
Ξεχωριστός χώρος για καπνίζοντες

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

04 Φεβ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Εκανα το λαθος της δοκιμης. Εννοω ας το δοκιμασουμε. Μπηκαμε και στο site οπου ειδαμε τι ειχε σαν μενου. Ειπαμε οτι εαν τα μισα ειναι τοσο καλα οσο τα διαφιμηζει, θα περασουμε καλα. Γιαπωνεζικη κουζινα με μια δοση fusion! Τι να πω? Ειπαμε λες να βρουμε ενα εστιατοριο που να ξεχωριζει τοσο πολυ? Και πηγαμε!

Να μην λεω πολλα, απλα ενα υπερτιμημενο sushi bar - εστιατοριο. Πολυ μπλα μπλα και εφε αλλα στην ουσια δεν νομιζω οτι ηταν ΤΟ ιδιαιτερο. Γευσεις ηταν οτι θα δοκιμαζα και σε καποιο αλλο πιο απλο sushi bar - εστιατοριο, με εναν καλο σεφ -μαγειρα.

Καταλαβαινω οτι ειναι στην Γλυφαδα και εκει εχουν αλλα "εθιμα". Αλλα φιλε μου περιμενεις οτι με τετοιες τιμες και καταλογο, να φας και να γλυφεις τις πατουσες σου!

Εμεις απλα ειπαμε οτι δωσαμε παρα πολλα για κατι που δεν αξιζε τοσα. Εχω φαει κι αλλου που εχουν σεφ (με βιογραφικα! ) και καταλογους παρομοιους, αλλα οτι εφαγα, ειπα ενταξει χαλαλι τα 25€ για το πιατο. Παρ΄επιπτοντως ψαχναμε τα fusion πιατα? Μπορει να μην ξερω πολυ καλα τους ορους της μαγειρικης και να περιμενα κατι αλλο! Λεω τωρα!

Ας συμαζευτουμε λιγο στην Ελλαδιτσα κι ας δουμε πως μπορουμε να ειμαστε απλοι και σωστοι. Να κανουμε λιγα και σωστα και να μην προσπαθουνε να εντυπωσιασουμε με φρου φρου και "κορωνες''. Ξερω οτι το απλο και σωστα φτιαγμενο φαγητο εκτιμαται πολυ περισσοτερο απο το "δηθεν" παραστολισμενο.

Σημερινές

Ανακοινώσεις

1 ΝΕΕΣ