Loader

Περιγραφή

.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

28 Ιαν 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Κλείσιμο τραπεζίου για Σάββατο 21-1-2017 και άφιξη στην ώρα μας, γενικά η περιοχή απο πάρκινγκ χωλαίνει αλλά οκ, δε με χαλάει αυτό τόσα χρόνια στην Αθήνα, συνήθεια. Μπαίνουμε στο μαγαζί προχωράμε στη σάλα κόσμος μπαίνει βγαίνει μας βλέπει και κανείς δε ρωτάει, ξαναπάμε μια μέσα έξω και τελικά ένας σερβιτόρος μας ρωτάει αν έχουμε κλείσει και μας οδηγεί στο τραπέζι μας.

Το ατού του μαγαζιού είναι η διακόσμηση, παλιό πλακάκι, πάλκο κλασικής παλιάς ταβέρνας και διακόσμηση άριστη, η πινελιά στη διακόσμηση είναι βέβαια το παταράκι που ευτυχώς κάτσαμε εκεί το οποίο είναι αμφιθεατρικό και γραφικό. Το μαγαζί παίρνει το 3 στην εξυπηρέτηση γιατί μπορεί οι σερβιτόροι να είναι σβέλτοι όταν σου φέρνουν κάτι το οποίο παράγγειλες αλλά μέχρι να σε δουν για να το παραγγείλεις είναι σχετικά πολύ δύσκολο.

Δε μπορώ να παραλείψω όμως ότι είναι ευγενικότατοι όλοι καθώς και από τη διεύθυνση ήρθαν να μας ρωτήσουν αν όλα είναι οκ και μας κέρασαν και ένα κρασί. Στο θέμα του πιοτού πήραμε λευκό κρασί αρκετά συμπαθητικό και δεν είχαμε θέμα, ιδίως εγώ που ήπια το περισσότερο. Από φαγητά πήραμε ένα μοσχαράκι μπεκρί μεζε με τυριά στα 8€, με δεμένη σάλτσα καθαρό και καλομαγειρεμένο κρέας, το τυρί όμως που ανάφερε στο μενού έψαχνες να το βρεις και με απουσία μπαχαρικών. Πήραμε ένα κεμπάπ στα 7,5€ αρκετά νόστιμο με τη πιτούλα του και τη γαρνιτούρα του αλλά τα 3 κεμπάπ που είχε μέσα δεν αντιστοιχούν στην αναλογία τιμής τους, όπως και όλα τα πιάτα έπρεπε ή να είναι οικονομικότερα ή με περισσότερη ποσότητα.

Αντίστοιχα και τα παστουρμαδοπιτάκια στα 7€ τα οποία θα τα ήθελα με λίγο περισσότερο παστουρμά και μια πατάτες πάρα πολύ νόστιμες χειροποίητες στα 3€. Μας χρεώθηκε ένα νερό στα 1,20€ και 2 κουβέρ 1.20€. Για το τέλος μας ήρθε και κέρασμα γλυκό σοκολατόπιτα και πορτοκαλόπιτα με μπάλα παγωτό και νομίζω το κέρασμα ήταν η πιο "γενναία μερίδα".

Ο λόγος για τον οποίο θα επισκεφτώ ξανά το μαγαζί είναι το περιβάλλον που με κέρδισε και οι μουσικές επιλογές της ορχήστρας με τα ωραία παλιά λαϊκά και τις ωραίες φωνές. Όσο για την αναμονή των σερβιτόρων δε με ενόχλησε τόσο γιατί καθίσαμε πολύ ώρα(μέχρι να κλείσει δηλαδή) οπότε δεν είχαμε το άγχος να βιαζόμαστε να φάμε και να φύγουμε και τώρα που το σκέφτηκα κάτσαμε τόσο πολύ που το διπλανό τραπέζι απο εμάς γέμισε και άδειασε 2 φορές.

23 Φεβ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Με προτροπή φίλου που «σύχναζε» στο Γρίλλη παλαιότερα, πήγαμε βράδυ Πέμπτης.

Ο χώρος (και μόνο αυτός) κρατάει το «κουτουκέ» ύφος σε μεγάλο βαθμό.
Πολλή βαβούρα, αλλά ήταν μέρα αιχμής και επειδή θα θεωρηθώ παράξενη («σε ταβέρνα πας, τι περιμένεις?») θα το κρατήσω απλά ως ένα μη αξιοσημείωτο πταίσμα.

2 άτομα παραγγείλαμε τα εξής:

2 κουβέρ: 1.20 ευρώ

1 μοσχαρίσια γάλακτος: 13.5 ευρώ, νόστιμη, ωραίο ψήσιμο, σερβιρισμένη με πατάτες τηγανιτές (μέτριες)

1 παϊδάκια κοτόπουλο: 16 ευρώ το κιλό –πήραμε μισό, μακράν τα χειρότερα παϊδάκια που έχω δοκιμάσει. Σκληρά, στεγνά και μας άφησαν την υποψία ότι είναι απλά ξαναζεσταμένα.
Το παραπάνω με επιφύλαξη.

1 ανάμεικτα τηγανιτά (τυρό, κολοκυθό, ντοματό κεφτέδες) 6.5 ευρώ
** Δεν ήρθε ποτέ, οπότε και ακυρώσαμε **

1 σαλάτα ανάμεικτη: 7,5 ευρώ, τίποτα το ιδιαίτερο, απλωμένη σε ένα πιάτο, ποσότητα σχετικά μικρή για 2 άτομα.

1 τζατζίκι: 4 ευρώ, ΟΚ

1 χαλούμι: 6 ευρώ, ΟΚ

1 κιλό κρασί: 8 ευρώ, ΟΚ

1 νερό: 1,20 ευρώ - δεν το παραγγείλαμε ποτέ, ήρθε από μόνο του 1lt εμφιαλωμένο.

Έρχεται η ώρα του λογαριασμού.. Γλυκό δε θέλαμε, οπότε ζητήσαμε, εφόσον βέβαια υπήρχε, αν είναι δυνατόν να έχουμε φρούτο. Ήρθε λοιπόν ένα μήλο (χωρίς λίγο μέλι, κανέλλα, κλπ, αλλά αυτά είναι δικές μου «προσθήκες», οπότε οκ. )

Όταν λοιπόν ήρθε ο λογαριασμός, κάτι δεν μας κόλλησε. Είχαμε χρεωθεί μια γκαζόζα (δεν ξέρω από πού προέκυψε) καθώς και την ακυρωμένη μερίδα ανάμεικτων τηγανιτών.

Υπάρχουν τόσα value for money & quality μαγαζιά, πλέον που σίγουρα δεν προτείνω το συγκεκριμένο.