Loader

Περιγραφή

Μενού με ψαρικά, θαλασσινά αλλά όχι μόνο.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

2 medium

26 Απρ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Επισκεφτήκαμε σήμερα Κυριακή των Βαΐων την ταβέρνα Δρίτσας στο Πάτημα Χαλανδρίου μαζί με την έγκυο σύζυγο μου και τους γονείς μου έχοντας κάνει κράτηση.

Μας κατεύθυναν στο τραπέζι της κράτησης, όπου ο σερβιτόρος και πιθανός ιδιοκτήτης ήρθε να πάρει παραγγελία χωρίς να μας έχουν φέρει κατάλογο. Αφού μας ανέγνωσε τι υπήρχε από ψαρικά και θαλασσινά (λόγω της ημέρας) παραγγείλαμε τα κυρίως πιάτα και ζητήσαμε φυσικά κατάλογο για ορεκτικά και σαλάτες. Από πιάτα πήραμε 2 μπακαλιάρους 1 μερίδα μαριδάκι, και μια μερίδα καλαμαράκια. Επίσης, αφού ήρθε ο κατάλογος παραγγείλαμε πατάτες τηγανιτές μια σαλάτα αγγουροντομάτα ένα θράψαλο ψητό μια μπύρα και κρασί. Όλα αυτά τα παραγγείλαμε αφού κάναμε σινιάλο σε άλλο σερβιτόρο, αφού ο πρώτος ποτέ δεν ξαναεμφανίστηκε.

Ο δεύτερος σερβιτόρος μας ρώτησε αν θέλαμε ψωμί. Η απάντηση ήταν ναι και αφού έφερε την σαλάτα τις πατάτες το κρασί και την μπύρα έφερε και το ψωμί. Τον ρωτήσαμε αν μπορούσε να ψήσει το ψωμί με λαδορίγανη και η απάντηση ήταν ότι η ψησταρία ήταν γεμάτη. Έρχεται πρώτο το μαριδάκι με πολύ καλή ποσότητα όπως και τα καλαμάρια επίσης. Στη συνέχεια ήρθε ο μπακαλιάρος τηγανητός που ήταν απαραάδεκτα μικρής ποσότητας 1,5 κομματάκι για την ακρίβεια. Το θράψαλο δεν ήρθε ποτέ ενώ η από πίσω παρέα άρχισε να δυσφορεί γιατί είχε έρθει η μισή παραγγελία και είχαν σχεδόν φάει. ρωτήσαμε και εμείς και η από πίσω παρέα για την υπόλοιπη παραγγελία μας τουλάχιστον 3 φορές κ καθένας διαφορετικούς σερβιτόρους και η απάντηση ήταν πάντα θα πάω να δω τι γίνεται στην κουζίνα και θα σας ενημερώσω που ποτέ δεν γινόταν.

Στην από πίσω παρέα που πλέον είχε γίνει έκδηλη η αναστάτωση έφεραν άλλα πράγματα που δεν είχαν παραγγείλει και φυσικά τα έστειλαν πίσω και απαίτησαν να έρθουν αυτά που είχαν παραγγείλει. Σε εμάς μετά από επανειλειμμένες ερωτήσεις και ενώ είχαμε φάει τα υπόλοιπα μας είπε ότι δύο άτομα που ήταν να δουλέψουν σήμερα δεν ήρθαν και γι αυτό γίνεται αυτό. ούτε συγγνώμη ούτε τίποτα, Μετά λοιπόν από 1 ώρα και 45 λεπτά και 30 ερωτήσεις ήρθε το θράψαλο. Και μετά ξεκινά ο αγώνας να πληρώσουμε. το είπαμε 2 φορές στον πρεσβύτερο σερβιτόρο 2 φορές στον μεσήλικα σερβιτόρο και άλλες 3 φορές με νόημα στον νεότερο σερβιτόρο. Ο λογαριασμός δεν ερχόταν οπότε αποφασίσαμε να κατευθυνθούμε προς την έξοδο ώστε να πληρώσουμε εκεί. Τότε και ενώ σηκωθήκαμε από το τραπέζι ήρθε ο νεότερος σερβιτόρος να μας φέρει το λογαριασμό. Όταν ήρθε διαπίστωσε ότι ήταν άλλου τραπεζιού και τότε του είπαμε ότι πάμε στο ταμείο και συμφώνησε...

Εκεί η κοπέλα έκανε περίπου 10 λεπτά να βρει τον λογαριασμό και άλλα 5 λεπτά να βγάλει την απόδειξη... Όλα αυτά χωρίς καμία συγγνώμη και κανένα σεβασμό προς την έγκυο σύζυγο μου. Συμπερασματικά ορισμένα πιάτα απαράδεκτα ως προς την ποσότητα. Συμπεριφορά επιεικώς άθλια. Εμείς σίγουρα δεν θα ξαναπάμε και νομίζω ότι οφείλαμε να ενημερώσουμε και τους συνανθρώπους μας γι αυτό που συνέβη, χωρίς καμία δόση υπερβολής.

0 medium

26 Απρ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Κυριακή 24/04/16 μεσημέρι. Παρέα 4 ατόμων πήγαμε με κράτηση e-table να φάμε πρώτη φορά στο μαγαζί και μετά από ανάγνωση κριτικών.

Αρχικά, ο χώρος είναι όμορφα και χαρούμενα διακοσμημένος με μόνο μειονέκτημα ότι είναι κλειστός από παντού, όχι τόσο καλό για καλοκαίρι. Οι καρέκλες κλασικές ταβέρνας (άρα και άβολες) και το τραπέζι των 4 που καθήσαμε δύσκολα χωρούσε 2 ανά πλευρά.

Και ξεκινάνε τα ευτράπελα. Μισή ώρα αφού καθήσαμε, και αφού πέρασαν 2-3... αναρμόδιοι για παραγγελία που ρώταγαν μόνο τι θα πιούμε (χωρίς να έχουμε παραγγείλει) και στους οποίους τονίσαμε ότι θέλουμε να παραγγείλουμε πρώτα, εδέησε ο μοναδικός αρμόδιος για παραγγελία (από εδώ και πέρα αναφερόμενος ως... παραγγελιάρχης) να μας τιμήσει με την παρουσία του. Διάβαζε από μπλοκάκι τι έχει το μαγαζί και τι έχει μείνει. Για τιμοκατάλογο ούτε λόγος, αλλά αφού δεν τον ζητήσαμε, δεν παραπονεθήκαμε κιόλας.

Αφού παραγγείλαμε, τα πρώτα πιάτα ήρθαν σχετικά γρήγορα. Επειδή δε είχαμε παραγγείλει διάφορα μεζεκλίκια είπαμε να επιταγχύνουμε λίγο το σαβούριασμα ώστε να χωρέσουν στο (μικρό για 4 όπως προανέφερα και άρα γεμάτο πια) τραπέζι τα υπόλοιπα, βασιζόμενοι στο γρήγορο χρόνο άφιξης των πρώτων. Μέγα λάθος... Για τα υπόλοιπα, μεταξύ των οποίων και ψητά θράψαλα και χταπόδια, η τύχη τους αγνοούνταν για τεράστιο χρονικό διάστημα με εμάς (αλλά και την διπλανή παρέα που έκανε το ίδιο λάθος με τα θράψαλα) να διαμαρτυρόμαστε σε όποιον βρίσκαμε μπροστά μας.

Σε κάποια στιγμή σκάει μάλιστα ένα άσχετο πιάτο (ψητές σαρδέλες) που όταν είχαμε ζητήσει στην αρχή μόλις είχαν ενημερώσει τον παραγγελιάρχη ότι είχε τελειώσει! Αφού ζητήσαμε να το πάρουν πίσω γιατί δεν χώραγε με τα υπόλοιπα στο στομάχι (είμασταν αισιόδοξοι ότι κάποτε θα έρθουν, τι να κάνουμε;) το πήραν αδιαμαρτύρητα.

Μετά λοιπόν από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και ουκ ολίγες σχετικές οχλήσεις, ήρθαν τα υπόλοιπα πιάτα όπου μας είπαν το αμίμητο ότι οι σαρδέλες ήταν κέρασμα από το μαγαζί για την ταλαιπωρία. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν μας είπαν ούτε όταν το έφεραν, ούτε όταν το πήραν πίσω σαν λάθος, ούτε εξήγησαν σε ερώτησή μας πως εμφανίστηκε αφού είχε τελειώσει.

Εννοείται φυσικά ότι ο λογαριασμός ήταν άφαντος για χρονικό διάστημα ίσο ή μεγαλύτερο του διαστήματος που πήρε του παραγγελειάρχη να έρθει (άλλη μάχη με συνεχείς οχλήσεις εκεί) και εννοείται και πάλι φυσικά ότι δεν υπήρχε η έκπτωση του 10% από το e-table (την οποία και μας επέστρεψαν με - μαντέψτε - άλλη μια όχληση). Καλά για κέρασμα γλυκού στο τέλος όπως σε κάποιους άλλους επαγγελματίες που προσπαθούν, ούτε λόγος.

Κρίμα πάντως για το μαγαζί να έχει τόσο αισχρή εξυπηρέτηση αφού ότι φάγαμε ήταν καλό προς πολύ καλό και σε γεύση και ποσότητα (χόρτα, παντζάρια, μαρίδες τηγανητές, γαύρος μαρινάτος, πατάτες τηγανητές, θράψαλο, χταπόδι ψητό και καλαμαράκια, καθώς και το λευκό κρασί) με εξαίρεση το χταπόδι ψητό που ήταν σκληρό και ολίγον καρβουνιασμένο και το θράψαλο που ήταν πνιγμένο στο λάδι. Τελικά με γύρω στα 100€ (χωρίς την... άφαντη έκπτωση) σκάσαμε 4 άτομα.

Οπότε αν θέλετε να φάτε καλά σε λογικές τιμές μπορείτε να πάτε Δρίτσα με την προϋπόθεση να έχετε υπομονή εσείς ή/και η παρέα σας ώστε να μην σας βγει ξινή η εμπειρία και να μην τα ακούσετε τσάμπα από την παρέα σας για το που τους πήγατε.

5 medium

21 Μάρ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Ημερα προσέλευσης καθαρα δευτερα. κατσαμε σε τραπεζι στο οποίο ξεπαγιασαμε, υπηρχαν σομπες οι οποιες δν ηταν ολες αναμενες, το φαγητο μετριο τα καλαμαρακια σκληρα και κρυα οπως το χραπόδι.

και το καλυτερο καναμε λογαριασμο πολυ υψηλο και δν μας κερασαν ουτε ενα φρουτο οπως κανουν στα περισσοτερα μαγαζια με λογαριασμο πολυ μικροτερο. λανθασμενη επιλογη κ λυπαμαι γτ ειχα ακουσει καλα λογια.

Έκπτωση μέχρι 15%
Etable

Ηφαίστου 18, Πάτημα Χαλανδρίου

210 6005065

Σημερινές

Ανακοινώσεις

1 ΝΕΕΣ