ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ

Μοντέρνα κουζίνα

  Διαδόχου Παύλου 5, Παραλία Γλυφάδας [Χάρτης]
  210 8943303

Περιγραφή
Διεθνής κουζίνα που ειδικεύεται στον αστακό και τις αστακομακαρονάδες.


Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Γλυφάδα, Αθήνα
Σεπ
29
2014
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
€/Άτομο
26-36

Το εστιατόριο θεωρείται "καλό" και από τα ακριβά.
Περιμένεις πολλά από αυτά που ακούγονται αλλά και από τις αναγραφόμενες τιμές.

Η αλήθεια είναι όμως, πως όταν ανοίγεις τον κατάλογο αισθάνεσαι ότι βρέθηκες για φαγητό σε κάποια οικογενειακή ταβέρνα με τιμές γκουρμέ πολυβραβευμένου εστιατορίου.

Τα πιάτα που προσφέρει τα θεωρώ εξαιρετικά απλά και τίποτα το ιδιαίτερο για να με κάνουν να επιλέξω το συγκεκριμένο εστιατόριο για κάποιο γεύμα. Τα ίδια ακριβώς, και υποθέτω αν όχι σε καλύτερη, αλλά σίγουρα! σε ισάξια εκτέλεση μπορεί κάποιος να τα γευτεί σε πολλά μέρη, ακόμα και σε ταβερνάκι ή μεζεδοπωλείο της γειτονιάς.

Τα ορεκτικά κλασσικά (τζατζίκι, τυροκαυτερή, γαύρος μαρινάτος, κολοκυθάκια τηγανιτά κτλ. )

Σαλάτες κλασσικές (αγγουροτομάτα, χωριάτικη, ρόκα-παρμεζάνα, σίζαρ κτλ, άντε έχει και αχινοσαλάτα άμα λάχει).

Διαθέτει Κρέας και Ψάρι.

Τα θαλασσινά που χρησιμοποιεί σε ψητά, φιλέτα, μακαρονάδες, ορεκτικά κτλ είναι σε ποσοστό 97% καταψυγμένα. Για φρέσκα ψάρια είναι μικρή η ποικιλία αλλά και οι τιμές είναι υπερβολικές πχ. 65-85€ κτλ. το κιλό για ένα απλό ψάρι ιχθυοτροφείου, δεν είναι λογικό.

Το κρέας όπως μου είπαν, διότι εγώ (2 φορές που έχω πάει λόγω περίστασης) προτιμώ θαλασσινά (τη μία φορά ψάρι, την άλλη μακαρονάδα) είναι μέτριο. Αλλά και η μακαρονάδα τίποτα το ιδιαίτερο (τρίβουμε λίγη ντοματούλα, τη βράζουμε λίγο, ξεπαγώνουμε και πετάμε και 3 μύδια, 2 κυδώνια, 5 γαρίδες μέσα. Αυτό ήταν.)

Το ψάρι είναι ψάρι, ένα καλό ψήσιμο χρειάζεται.

Έχει και ριζότο για τους λάτρεις.

Καλά κρασιά.

Επιδόρπια δεν δοκιμάσαμε, όμως έχει μέσα μία βιτρίνα με επιλογές.

Όσον αφορά το σέρβις και το περιβάλλον είναι και τα δύο καλά.
Το σέρβις αποτελείται από καλά προετοιμασμένους και ευγενικούς σερβιτόρους.
Το περιβάλλον είναι πολύ ωραίο κυρίως βράδυ το καλοκαίρι από την πίσω μεριά ακριβώς μπροστά από τα σκάφη με ανοιχτό τον ουρανό με πανσέληνο. Τότε αν συνηθίζεις να κοιτάς λίγο γύρω σου κατά τη διάρκεια του γεύματος, έχεις την αίσθηση ότι τρώς κάτω από τα αστέρια. Γι'αυτό και μόνο βάζω 3/4.

Το χειμώνα είσαι μέσα, εντάξει ένα μαγαζί με τζαμαρία.

Η τιμή ανά άτομο εξαρτάται σε αυτό το μαγαζί από το τι θα πάρεις και το πόσα άτομα είναι η παρέα. Οι τιμές του καταλόγου έχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα.