Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

  • Περισσότερα από 1500 εστιατόρια
  • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

  • Εξασφάλισε έκπτωση έως 30%
  • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
  • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

  • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
  • Δεν υπάρχουν κουπόνια
  • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού

Φωτογραφίες

Πληροφορίες

H κουζίνα του Island ξεκίνησε ως μεσογειακή και εξελίχθηκε, ενώ εναλλάχθηκαν στην διεύθυνση της σημαντικοί έλληνες chef. Σήμερα θα χαρακτηριζόταν μεσογειακή-δημιουργική και chef είναι ο έμπειρος και ταλαντούχος Νίκος Σκλήρας. Ξεκινώντας από τις βασικές συνταγές που θα συναντούσε κανείς στη μεσόγειο για το ψάρι, το κρέας ή τα ζυμαρικά εκτελεσμένες όμως με ένα μοντέρνο ευφάνταστο τρόπο, κάνοντας το πιάτα ξεχωριστά. To πρώτο club που δημιούργησε κελάρι στην Ελλάδα και έδωσε έμφαση στη συλλογή και σωστή διατήρηση των κρασιών αλλά και των πούρων. Το κελάρι επιμελείται ο ειδικός sommelier και έχει να προτείνει πάνω από 150 διαφορετικές ετικέτες του ελληνικού αλλά και του διεθνή αμπελώνα, σαμπάνιες χρονολογιών και αποστάγματα ενώ υπάρχουν κρασιά που η παλαίωσή τους γίνεται εδώ.

Το εν λόγω εστιατόριο δε διαθέτει επί του παρόντος δυνατότητα online κρατήσεων. 

address icon
Διεύθυνση

27ο χλμ. Αθηνών-Σουνίου Βάρκιζα

hour icon
Ωράριο

Δευτέρα έως Πέμπτη & Κυριακή 09:00 - 03:00. Παρασκευή & Σάββατο 09:00 - 06:00

telephone icon
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555
cutlery icon
Στυλ

Bar Restaurant

wallet icon
Κόστος κατ'άτομο

36€ - 50€

tags icon
Προτείνεται για

Νέα άφιξη στο e-table. Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.