Φωτογραφίες
Πληροφορίες
H κουζίνα του Island ξεκίνησε ως μεσογειακή και εξελίχθηκε, ενώ εναλλάχθηκαν στην διεύθυνση της σημαντικοί έλληνες chef. Σήμερα θα χαρακτηριζόταν μεσογειακή-δημιουργική και chef είναι ο έμπειρος και ταλαντούχος Νίκος Σκλήρας. Ξεκινώντας από τις βασικές συνταγές που θα συναντούσε κανείς στη μεσόγειο για το ψάρι, το κρέας ή τα ζυμαρικά εκτελεσμένες όμως με ένα μοντέρνο ευφάνταστο τρόπο, κάνοντας το πιάτα ξεχωριστά. To πρώτο club που δημιούργησε κελάρι στην Ελλάδα και έδωσε έμφαση στη συλλογή και σωστή διατήρηση των κρασιών αλλά και των πούρων. Το κελάρι επιμελείται ο ειδικός sommelier και έχει να προτείνει πάνω από 150 διαφορετικές ετικέτες του ελληνικού αλλά και του διεθνή αμπελώνα, σαμπάνιες χρονολογιών και αποστάγματα ενώ υπάρχουν κρασιά που η παλαίωσή τους γίνεται εδώ.
Το εν λόγω εστιατόριο δε διαθέτει επί του παρόντος δυνατότητα online κρατήσεων.
Ωράριο
Δευτέρα έως Πέμπτη & Κυριακή 09:00 - 03:00. Παρασκευή & Σάββατο 09:00 - 06:00
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555Στυλ
Bar Restaurant
Κόστος κατ'άτομο
36€ - 50€
Προτείνεται για
Νέα άφιξη στο e-table. Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.