Loader

Περιγραφή

Ανοιχτό κάθε μέρα από το μεσημέρι.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

19 Δεκ 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Παρασκευή 13-12-2019 μετά από βόλτα για ψώνια στη χριστουγεννιάτικη αγορά των Βριλησσίων μας έβγαλε ο δρόμος στην Παλαιά Πεντέλη. Εκεί επιλέξαμε τον "Κρυστάλλη" για γεύμα και ανάπαυση.
Το πάρκινγκ εύκολο σε κοντινή απόσταση από το μαγαζί. Μπαίνοντας μέσα στον εσωτερικό κυρίως χώρο που θα θέλαμε να δειπνήσουμε μας υποδέχτηκε μια κυρία με ύφος υπαλλήλου τελωνείου στα ουκρανικά σύνορα επί σοβιετικής ένωσης (μιλώντας ευτυχώς ελληνικά) με τη φράση εσείς τι θέλετε;Τρομαγμένοι........ σχεδόν απολογηθήκαμε ότι ήρθαμε για να φάμε. Ύστερα από διαβούλευση που έλαβε χώρα ενώπιον μας με ένα κύριο που καθόταν μπροστά στη ταμειακή μηχανή και αφού απ΄τα συμφραζόμενα μας δώσανε να καταλάβουμε ότι ο εσωτερικός χώρος ήταν κλεισμένος για μια εκδήλωση μας πρότειναν να πάμε στον εξωτερικό χώρο αφού μας διαβεβαίωσαν ότι είναι εξίσου ζεστός ύστερα από σχετική ερώτησή μας.
Ο χώρος, συνεπής χώρος χασαποταβέρνας, καθαρός περιποιημένος με τραπέζια στρωμένα έτοιμα να υποδεχτούν μεγάλες παρέες ( δεν υπήρχαν τραπέζια για τέσσερα άτομα) και χωρίς παρουσία καπνού. Δεν είχε κάτι το εντυπωσιακό αλλά ούτε κάτι που δημιουργούσε προβλήματα ή δυσαρέσκεια στη παραμονή μας εκεί. (χώρος 3.4).
Με το που καθίσαμε σβέλτα ήρθε το νεράκι (1,60 ευρώ εμφιαλωμένο χωρίς να ερωτηθούμε όμως πριν αν θέλαμε από τη βρύση).. Ο κατάλογος του καταστήματος είναι μεγάλος και αναλυτικός. Χωρίς καθυστερήσεις, αλλά παράλληλα αφού μας δόθηκε αρκετός χρόνος να διαβάσουμε τον κατάλογο, ήρθε ο υπάλληλος του καταστήματος ο οποίος μας διευκόλυνε με την εμπειρία του και την γνώση του μενού απαντώντας σε όποια ερώτηση είχαμε και πήρε την παραγγελία μας.
1 Παστίτσιο (8,00 ευρώ) νόστιμο και καλή μερίδα.
2. Πατάτες τηγανιτές (3,60 ευρώ) τραγανές κομμένες στο χέρι αλλά κάτι με χάλαγε στη γεύση που το αποδίδω στο λάδι που τις τηγανίζουν
3. 2 τεμάχια Τυροκροκέτες (3,00 1,50 ευρώ το τεμάχιο) πολύ καλές και εδώ δεν με ενόχλησε κάτι παραδόξως όπως στις πατάτες.
4. Πατάτες φούρνου (4,80 ευρώ) ονειρικές
5. Φασόλια γίγαντες (6,50 ευρώ) καλομαγειρεμένοι
6. Μακαρόνια Ναπολιτέν (7,20) μου άρεσαν
7.1/2 κιλό Κόκκινο κρασί χύμα (4,50) Α με τόνο
8. Ψωμί..... υποχρεωτικά γενναία ποσότητα για δυο άτομα (1,60 ευρώ)
Οι γεύσεις ήταν καλές αλλά με εξαίρεση τις πατάτες φούρνου δεν μας ξετρέλαναν (3/4 λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι δεν παίξαμε με με το δυνατό στοιχείο του μαγαζιού που είναι το κρέας).
Ο αναλυτικό λογαριασμός ήρθε στα 40,80 και μου φάνηκε ακριβός (2/4) μαζί με κέρασμα ιδιαίτερη και πρωτότυπη γρανίτα από γιαούρτι (μας άρεσε πολύ).
Όσων αφορά την εξυπηρέτηση, με εξαίρεση την υποδοχή που μέχρι και στο δρόμο της επιστροφής μας απασχολούσε αν η πρώτη κυρία ήταν εκπρόσωπος του καταστήματος ή υπεύθυνη ασφαλείας της εκδήλωσης που έπαιρνε κάποιες παραπάνω πρωτοβουλίες χωρίς την εξουσιοδότηση του καταστήματος, όλοι ήταν σβέλτοι με γνώση του μενού με διάθεση διακριτικού χιούμορ και μας έκαναν να αισθανθούμε άνετα. (4/4).

2 medium

09 Μαι 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Είναι μια τυπική χασαποταβέρνα.
Ενδεικτικές τιμές (5/2018): 10.5 ευρώ χοιρινή, 13 μοσχαρίσια, 4.5 τζατζικι.
Μεσσαίες μερίδες, ίσως και σχετικά μικρές για δεδομένα χασαποταβέρνας. Για παράδειγμα το τζατζίκι δεν αρκούσε σε 2 άτομα.
Μέτριο service (πολύ προσωπικό που όμως κάθεται, δεν μας έφεραν οδοντογλυφίδες και ένα αναψυκτικό ποτέ).
Δυστυχώς δεν μας έτυχαν ιδιαίτερα καλά κομμάτια κρέατος, αλλά σίγουρα δεν ήταν και καλά ψυμένα επίσης.
Ωραίος ο χώρος έξω.
Είναι εντάξει για ένα δροσερό γεύμα στον Πεντέλη αν ξέρεις πώς θα πληρώσεις και παραγγείλεις εκ του ασφαλούς.
Συνολικά μάλλον κακή σχέση ποιότητας τιμής.

Πλατεία Αγίας Τριάδος 1, Παλαιά Πεντέλη

210 6136838