Loader

Περιγραφή

Οικογενειακή, εξοχική ταβέρνα. Ανοιχτό από το μεσημέρι. Σάββατο και Κυριακή με ζωντανή μουσική.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

9 medium

19 Οκτ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Πήγαμε σήμερα το μεσημέρι (16/10/16) 4 άτομα για φαγητό στον Λεωνίδα. Παραγγείλαμε ορεκτικά και παϊδάκια. Μας έφερε τα ορεκτικά ένας σερβιτόρος που βρωμοκόπαγε και μετά από λίγη ώρα έρχεται και μας ρωτάει αν θέλουμε να παραγγείλουμε κάτι άλλο γιατί τα παϊδάκια θα καθυστερήσουν (και καλά). Του λέμε όχι, θα περιμένουμε. Φεύγει και ξαναέρχεται. Μας λέει ότι έχει πολύ ωραίο αρνίσιο μπούτι και λεμονάτο φρικασέ. Του λέμε δε θέλουμε κάτι άλλο - θα περιμένουμε τα παϊδάκια. Μετά από λίγη ώρα ξαναέρχεται και μας ρωτάει αν θέλουμε κοκορέτσι, κοντοσούβλι ή γουρουνόπουλο. Του λέμε όχι - θα περιμένουμε τα παϊδάκια. Μας λέει ότι έχει πρόβλημα η ψησταριά και θα καθυστερήσουν. Του λέμε να μας φέρει τον λογαριασμό. Μας φέρνει ένα πιάτο αρνί μπούτι επειδή ένιωσε άσχημα και μας είπε ότι σε 10 λεπτά θα ήταν έτοιμα τα παϊδάκια και ότι θα μας τα κέρναγε. Όταν στο τέλος μας έφερε τον λογαριασμό μας ενημέρωσε ότι τελικά τα παϊδάκια τα σερβίραν σε άλλο τραπέζι. Πληρώσαμε, τον ευχαριστήσαμε και φύγαμε. Θα μπορούσαν πολύ απλά να μας πουν από την αρχή ότι δεν έχουν παϊδάκια να τελειώνουμε και όχι να κάθονται να παίζουν την κολοκυθιά! Πολύ αντιεπαγγελματική συμπεριφορά!

0 medium

31 Οκτ 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Παίρνω τηλέφωνο στις 27/10/2015 και κλείνω τραπέζι 10 ατόμων στο εστιατόριο Λεωνίδας στη Βαρυμπόμπη για να εορτάσω την ονομαστική εορτή μου σε οικογενειακό γεύμα. Φτάνουμε στο εστιατόριο και μετά από λίγο ξεκινάνε τα πρώτα προβλήματα. Καταρχήν στο τραπέζι που μας υπέδειξαν έκαναν χαμηλές πτήσεις στα λαδοριγανισμένα ψωμάκια, τις σαλάτες και στα ποτήρια.

Είναι σημαντικό να αναφέρω ότι στην παρέα των 10 ατόμων υπήρχαν και 2 παιδιά και η προσφάτως χειρουργημένη γυναίκα μου. Μετά την αρχική παραγγελία τα πιάτα ήρθαν μετά από 2 (ναι, καλά διαβάζεις "δύο") ολόκληρες ώρες όπου τα παιδιά δεν κρατιόντουσαν μετά από τόοοοοση αναμονή. Αλλά δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Που είναι το πρόβλημα;;; Μετά από τις 2 (ναι, "δύο" σωστά διαβάζεις) ολόκληρες ώρες, ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχουν 2 πιάτα με σνίτσελ και αν θέλουμε να τα αντικαταστήσουμε με κάτι άλλο.

Όπως καταλαβαίνετε μας γύρισαν τα μυαλά και ειδικά εμένα πολύ περισσότερο που κάλεσα για οικογενειακό γεύμα για την ονομαστική μου εορτή την οικογένεια μου και εκτυλισσόταν σε τραγωδία. Αφού επιμείναμε ότι δεν θα παραγγείλουμε τίποτα άλλο και φάνηκε η πολύ έντονη ενόχληση μας, ως δια μαγείας στον ίδιο δίσκο πάνω σε κλάσματα δευτερολέπτου ανακαλύψανε και σερβίρανε το από τα 2 σνίτσελ, το οποίο πιθανώς θέλανε να τ προορίσουνε σε άλλο τραπέζι. Όσον αφορά για την ποιότητα του φαγητού;;

Νιώθω ντροπιασμένος: μικρές μερίδες και φαινόντουσαν τα κρέατα σαν ξαναζεσταμένα και σερβιρισμένα εκ νέου. Οι πατάτες κρύες. Η σαλάτες ceasar's χωρίς ίχνος κοτόπουλου μέσα. Τσαλαβουτημένη μόνο στην μαγιονέζα. Άγευστο φαγητό, ανάλατο και όχι καλά ψημένο. Να αναφέρω επίσης ότι το μαγαζί δεν ήταν γεμάτο.

Ειρωνεία;; Χρεώσαν στο τελικό λογαριασμό και το πιάτο σνίτσελ που δεν ήρθε ποτέ στο τραπέζι και το ανέφερα όπου και το αφαίρεσαν. Και η τραγικότητα συνεχίζεται. Μετά από οόόολη αυτήν την ταλαιπωρία δεν είχαν τη στοιχειώδη ευγένεια και την επιχειρηματική στρατηγική να κάνουν έκπτωση και ούτε προσέφεραν στο τέλος όπως συνηθίζεται δωρεάν γλυκό ή φρούτο. Δεν πατάω το πόδι μου σε αυτό το μαγαζί ξανά για κανέναν λόγο.

Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο Ι!!!

Τέρμα Λεωφ. Τατοϊου, Βαρυμπόμπη

210 8169391

Σημερινές

Ανακοινώσεις

3 ΝΕΕΣ

FATIMA'S
Στιγμές ξεχωριστές με ...
Multi Ethnic
Αγ. Ανάργυροι