Loader

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

17 Μάρ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
1-9

Τι να πει κανείς γι αυτό το μαγαζί; Έχει κυριολεκτικά 3-4 πράγματα, όλα από καλά έως εξαιρετικά, τεράστιες μερίδες, πολύ φτηνές τιμές, σε ένα χώρο που πρέπει να είναι απαράλλαχτος τα τελευταία 30 χρόνια, με πάρα πολύ κόσμο.

Σερβίρει μόνο 3 κρέατα: Λουκάνικο (5 ευρώ) το οποίο είναι τελείως βιομηχανοποιημένο αλλά εμένα μου άρεσε πολύ. Μπιφτέκι (5 ευρώ) το οποίο βρήκα εξαιρετικό, έφερνε περισσότερο σε κεμπάπ χωρίς να είναι τόσο βαρύ όσο το κεμπάπ. Χοιρινή (6 ευρώ) η οποία είναι τέλεια ψημένη, ζουμερή και γευστικότατη. Όλα συνοδεύονται από ένα βουνό πατάτες.

Πήραμε επίσης τζατζίκι, παχύρευστο και πολύ νόστιμο, τυροκαυτερή, πιο νερουλή και όχι τόσο πετυχημένη και σαλάτα ανάμεικτη που ήταν κυρίως λάχανο με ίχνη καρότου και μαρουλιού, 3 ευρώ έκαστο.

Το μείον είναι ότι το κατάστημα δεν διαθέτει κόκκινο κρασί. Ήπιαμε ροζέ, πολύ γευστικό και ελαφρύ, 3 ευρώ το ½

Εν ολίγοις, πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να ξεπεράσεις τα 10 ευρώ το άτομο και αν το κάνεις σίγουρα θα πάρεις πακετάκι για το σπίτι!

19 Οκτ 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
1-9

Αρχίζω λέγοντας ότι δεν μπορώ να καταλάβω όσους δεν έχουν βάλει 4/4 στο VFM στο συγκεκριμένο μαγαζί…

Αποδέχομαι οποιονδήποτε βαθμό στα υπόλοιπα, αλλά vfm κάτι άλλο εκτός 4/4;;; Απαράδεκτο…

Σε ποιό μαγαζί στην Αθήνα πλέον (αν και θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστικό και στο τελευταίο χωριό που ο καφετζής σε σερβίρει μεζε λουκάνικο - μπιφτέκι αλλά τελοσπάντων ας μείνουμε στην Αθήνα) ακόμα κι αν είσαι φαγανός άντρας 18 χρονών (τότε δηλαδή που τρώγαμε και δε αυξάνονταν η κοιλιά) θα πάς να φάς κ να σκάσεις και στο τέλος να πληρώσεις 10 το πολύ 12 ευρώ; μιλάμε για ποσότητες έτσι; ο μέσος νορμάλ άνθρωπος που στο σουβλατζίδικο πχ θα έπαιρνε 2 πιτα γυρο, με 5 - 6 ευρώ θα είναι χορτάτος!

Προφανώς δεν δίνει το καλύτερο χειροποίητο λουκάνικο που θα έχει κερδίσει βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς και η πατάτα θα είναι προκατ αλλά σε άλλα μαγαζιά που θα έτρωγες τα ίδια θα πλήρωνες διπλά!!

με διάφορες παρέες, έχω κάνει κατά καιρούς (σε βάθος χρόνου), απίστευτες κτηνωδίες εκεί…

Από 18 χρονών μέχρι τώρα στα 33 αισίως το μαγαζί είναι σχεδόν ίδιο.

χώρος: 1/4 κλασσική ταβέρνα από άλλη δεκαετία με τη τσίκνα της το μικροστριμωξίδι κλπ. τίποτα το ιδιαίτερο αλλά δεν πάς για το χώρο εκεί. Σίγουρα. Αν το κάνεις άλλαξε επιλογή και διάλεξε κάτι άλλο άνετο, με θέα, που έχει βάλει το χέρι του διακοσμητής κλπ…

Εξυπηρέτηση: Βάζω 4/4 για τον εξής λόγο: ίσως αντικειμενικά να είναι για 3/4 αλλά με τόσο κόσμο άλλο μαγαζί θα είχε σηκώσει τα χέρια ψηλά! θα περίμενες 2 ώρες για να κάτσεις, μισή για να σου στρώσουν και άλλο τόσο για να σου πάρουν παραγγελία. Για να σε σερβίρουν δε, θα έπρεπε να έχεις βύσμα… τα παιδιά είναι σίφουνες…
Στη κουζίνα γίνεται πόλεμος γιατί εξυπηρετούν και τα τραπέζια αλλά και άπειρες παραγγελίες για έξω…

Γεύση τώρα σίγουρα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Λουκάνικα, μπιφτέκια, χοιρινή, σαλάτα, πατάτες, τζατζίκι, τυροκαυτερή… (προσπαθώ να θυμηθώ αν ξέχασα τίποτα από τον εκτεταμένο κατάλογο του μαγαζιού…μάλλον όχι).

Η χοιρινή του μάλλον είναι πιο νόστιμη από παλιά και τελευταία φορά πριν λίγες μέρες μου φάνηκε πιο νόστιμη από τα υπόλοιπα. Αν το ask 4 food είχε κλίμακα στα 5 θα έβαζα 3. Ακριβως στη μέση δηλαδή. 2.5/4.

Συνολικά, είναι ένα πολύ τίμιο μαγαζί που δε σε κοροΐδεύει ούτε πάει να πλασαριστεί για κάτι που δεν είναι. Ένα μαγαζί που σίγουρα έχει χρόνιους φανατικούς φίλους αν κρίνω από τις ουρές μεσούσης της κρίσης...

Ιουστινιανού 11, Αγ. Δημήτριος

210 9335052

Σημερινές

Ανακοινώσεις

1 ΝΕΕΣ

ΑΛΕΠΟΥ (Η) (ΠΕΤ...
Γεύσεις μετά μουσικής ...
Μουσικά Μεζεδ/λεία
Πετρούπολη