Loader

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

25 Ιουν 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Τον τελευταίο καιρό την περιοχή του Κεραμεικού την έχω επιλεξει πολλές φορές για καθημερινή εξοδο. Οι λόγοι είναι πολλοί. Αρχικά βρίσκεται σε απόσταση βολής για μένα, δευτερον είναι σε κεντρικό σημείο οπότε βολεύει και όσους κινούνται με μέσα μεταφοράς, τρίτον είναι αρκετά ήσυχα και ταυτόχρονα έχει αρκετό κόσμο, τέταρτον παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μακρυά από την παραλία οι αυλές των περισσότερων μαγαζιών θυμίζουν καλοκαίρι σε νησί.

Την τελευταία φορά λοιπόν που πήγα δεν είχα συγκεκριμένο στόχο, οπότε δύο άτομα αποφασίσαμε να κάνουμε μια βόλτα και να κάτσουμε σε οποίο μαγαζι μας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Η αυλή του Πετρου, λοιπον ήταν η επιλογή μας διότι μας τράβηξε η ταμπέλα για φαλαφελ.

Ο χώρος εσωτερικα είναι αδιάφορος έως ανύπαρκτος, εξωτερικα όμως είναι μια συμπαθητική αυλή, σχετικά περιποιημένη, με χαρούμενα χρώματα σε σχετικά απόμερο σημείο. Προσοχή απέξω δε φαντάζεσαι ότι υπάρχει όπισθεν τέτοιος χώρος.

Η εξυπηρέτηση έγινε με ευγενια από μια κυρία, βέβαια δυσκολευτηκαμε λίγο να τη βρούμε στην αρχή, πάντως μας ελυσε ότι απορίες είχαμε, έφερε άμεσα το συμπλήρωμα στο ποτό και τέλος ήρθε και κέρασμα από κορμό σοκολάτας. Να σημειώσω δε πως ότι έφτασε στο τραπέζι μας είχε την απαραίτητη απόδειξη.

Ο κατάλογος αρκετά εκτενής και εκεί μας ήρθε η πρώτη απογοητευση, από φαλαφελ και μπουριτος μέχρι καλαμαράκια και γαυρο μαρινάτο, και από κρεατικα της ώρας μέχρι ρουμανικές σπεσιαλιτέ. Όπως είναι δεδομένο ένας τέτοιος χαώδης κατάλογος είναι δύσκολο να διεκπεραιωθει με επιτυχία στο 100%. Εμείς αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε το φαλαφελ τους, το οποίο το διαφημίζουν έντονα και κάτι ακόμη. Δύο άτομα λοιπον πηραμε:
-2 φαλαφελ μεγάλα σε πίτα μέτρια καυτερά, έρχεται μια μεγάλη αραβική πίτα με πλούσια υλικα, (μία μικρή ένσταση ότι στον κατάλογο αναφέρεται ότι περιέχει μελιτζάνα την οποία δεν εντόπισα. ) Το συνολικό γευστικο αποτελεσμα ήταν μέτριο, όπως στα περισσότερα αντίστοιχα "φαλαφελαδικα". Το κόστος κάθε πίτας στα 3€
- μια μερίδα mici, πρόκειται για ρουμανική σπεσιαλιτέ όπως έλεγε, σουτζουκάκια ψητά με πατάτες τηγανιτές και λίγη μουστάρδα, μιλάμε για ένα πιάτο πολύ μακριά από τα γούστα μου, και πιθανώς κακής ποιότητας κιμά. Ίσως απλα βέβαια η ρουμανική κουζίνα είναι εκτός των δικών μου προτιμήσεων. Κόστος στα 6.50€
Ήπιαμε δυο μπύρες Βεργίνα weiss ( είχε σημαντική ποικιλία σε ποτά)3€ εκάστη

Συνολικά με το ποτό μας δώσαμε κοντά στα 10€ χορτάσαμε μεν δε θα το ξαναεπελεγα όμως, καθώς κατά τη γνώμη μου το φαγητό ήταν κάτω του μετρίου.
Πάντως θα τους συμβουλευα να βρουν την ταυτότητα τους οποία και αν είναι αυτή να εστιάσουν εκεί, γιατί εκτός από την κουζίνα όλο το υπόλοιπο πακέτο το έχουν!

Λεωνίδου 86 κ Πλαταιών, Κεραμεικός

210 3423886