Loader

Περιγραφή

Ανοιχτό μέχρι αργά το βράδυ με μεγάλη ποικιλία από μπύρες και συνοδευτικά.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

09 Ιαν 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Διάλεξα το μαγαζί, κυρίως λόγω της θέσης του και της θέας του, για να κεράσω την πρώην διευθύντρια μου. Εκείνη ήρθε από τα Β. Προάστεια με το αυτοκίνητο της και βρήκε εύκολα πάρκινγκ λίγο παρακάτω, επί του κεντρικού δρόμου.
Πήγαμε την εβδομάδα μετά την Πρωτοχρονιά, χωρίς να έχουμε κάνει κράτηση, στις 8 το βράδυ. Ο κόσμος ήταν πολύ λίγος και η μουσική χαμηλά. Το μαγαζί ήταν όμορφα στολισμένο, κυρίως με φωτάκια και είχε καλή θερμοκρασία, αν σκεφτεί κανείς ότι είχε κρύο έξω. Μου αρέσει πολύ η διακόσμηση με ξύλο, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα οικειότητας και ζεστασιάς.
Ζητήσαμε να καθίσουμε στην πρόσοψη, στην τζαμαρία που είχε θέα στη θάλασσα. Μας είπαν ότι όλα τα τραπέζια ήταν κλεισμένα και μας έβαλαν στην επόμενη σειρά.
Η ώρα, όπως είπα ήταν 8, και μέχρι τις 9.30 που φύγαμε, τα τραπέζια της πρόσοψης εξακολουθούσαν να είναι άδεια πλην ενός. Μου έκανε κακή εντύπωση αλλά δεν είπα τίποτε, αντίθετα η παλιά μου διευθύντρια που είναι κοσμογυρισμένη, το σχολίασε ως αντιεπαγγελματικό και ως άγνοια σωστού management.
Οι κατάλογοι ήταν καινούργιοι και τοποθετημένοι πάνω σε ξύλινη βάση. Διαφορετικός κατάλογος για τα ποτά και τα φαγητά.
Το νερό ήρθε αμέσως και ήταν βρύσης.
Η μπύρα που ζητήσαμε, μας είπε η σερβιτόρα μας, ήταν του μισού λίτρου και εμείς είπαμε, θεωρώντας ότι πρόκειται για φιάλη, ότι θα την πιούμε μισή μισή. Η ίδια έδειξε έκπληξη, χωρίς εμείς να κατανοήσουμε γιατί αλλά σύντομα λύθηκε η απορία μας, διότι ήρθε στο τραπέζι ένα μεγάλο ποτήρι μπύρα. Τόσο εγώ, όσο και η διευθύντρια μου αισθανθήκαμε κρετίνοι. Οπότε ζητήσαμε και μία δεύτερη για μένα, η οποία ήρθε αυτή τη φορά σε φιάλη.
Παραγγείλαμε μια σαλάτα ρόκα με χαλούμι η οποία ήταν πολύ νόστιμη και με όσο πρέπει dressing. Όταν την είχαμε σχεδόν φάει, ήρθε η σερβιτόρα με θριαμβευτικό ύφος, κρατώντας ένα πανέρι ψωμιά και λέγοντας "προσέξτε, καίνε". Πραγματικά, μόλις είχαν βγει από το φούρνο. Τα αφήσαμε να κρυώσουν για να τα φάμε με το κυρίως πιάτο.
Παραγγείλαμε για τη συνέχεια σνίτσελ του κυνηγού, δλδ σνίτσελ με σάλτσα μανιταριών. Το πιάτο ήταν μεγάλο, περιλάμβανε 2 μεγάλα κομμάτια κρέας, υπεραρκετά για ένα άτομο, συνοδευόμενα από μια πολύ εύγευστη σάλτσα μανιταριών και τηγανητές πατάτες.
Ο χώρος προοδευτικά γέμισε, με εξαίρεση όπως είπαμε την πρόσοψη και η μουσική άρχισε να δυναμώνει. Γύρω στις 9.30 ζήτησα λογαριασμό, επωφελούμενη από τη μετάβαση της διευθύντριας στην τουαλέτα. Η σερβιτόρα ήρθε με ένα μπλοκάκι ανά χείρας και μου είπε το χρησμό "37.5 ευρώ", οπότε και εγώ αμυντικά έβγαλα και πλήρωσα με κάρτα.
Στη συνέχεια μας έφεραν ως κέρασμα ένα καραφάκι λεμοντσέλο και δύο ταρτάκια με κρέμα. Η μουσική πλέον ήταν πολύ δυνατά και η διευθύντρια κινδύνευε με φαρυγγίτιδα από τις τσιρίδες για να την ακούσω οπότε φύγαμε.

Συμπέρασμα: πολύ όμορφη τοποθεσία, με αρκετά επίπονο πάρκινγκ τα βράδια και τις ώρες αιχμής. Το φαγητό που εμείς φάγαμε, ήταν ικανοποιητικό και σε μεγάλες μερίδες. Η εξυπηρέτηση θα μπορούσε να είναι περισσότερο επαγγελματική. Υπάρχουν σχετικά εγχειρίδια που μπορεί κάποιος να διαβάσει. Προτιμήστε να πάτε νωρίς για να μην ξεκουφαθείτε και προνοήστε να κάνετε κράτηση αν θέλετε να καθίσετε στην πρόσοψη. Εκτός και αν τα πρώτα τραπέζια- πίστα φυλάγονται για τους επώνυμους, οπότε τροποποιήστε κάπως το επώνυμο ή το πρόσωπο σας.

Σημερινές

Ανακοινώσεις

1 ΝΕΕΣ