Loader

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Το καλύτερο burger της Αθήνας.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινά 12.00-24.00

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

Παροχές

Έχει δίκτυο Wifi
Κάνει delivery
Take away

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

27 Φεβ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Περί ορέξεως ουδείς λόγος αλλά περί marketing πολύς. Είναι κάποια μαγαζιά τα οποία πάνε σπρωχνόμενα κι άλλα τίμια αλλά παγκοσμίως άγνωστα. Κάνω και την εισαγωγή ότι στο μαγαζί έχω πάει μόνο μια φορά και ίσως το αδικώ αλλά δεν μου έδωσε καμία υπόσχεση ότι -για το δικό μου γούστο- αξίζει να ξαναμπώ στον κόπο.

Ένα πεινασμένο και λιακαδερό απόγευμα περνώντας από εκεί είπα να αναμετρηθώ με την παιδική φαντασίωση ενός Philly Cheese Steak Sandwich μιας και δεν έχω φτάσει μέχρι την Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ μεν αλλά θυμάμαι με θαυμασμό τον Julius Erving ή πιο πρόσφατα τον Moses αλλά και τον Jeff (είχε παίξει και στον ΒΑΟ) τους Malone δε (σ. σ. αστέρες παρελθόντων ετών του ΝΒΑ).

Θυμάμαι ότι μου κόστισε περί τα 10 ευρώ plus το ως άνω αμφίψωμο και μια πατάτες (όσο δηλαδή μια μοσχαρίσια γάλακτος 300-350 γρμ με πατάτες σε ταβέρνα). Ίσως θα έπρεπε να έχω κορνιζάρει την απόδειξη. Καθώς η απόκτησή της κόστισε περίπου όσο ένα μεταπτυχιακό στην Γηραιά Αλβιώνα. Ναι το ξέρω έχει μέσα μοσχάρι γάλακτος. Μα δεν ζήτησα να το αγοράσω ολόκληρο. Δυο μπουκιές φαΐ είπα να φάω. Απλά να πω ότι με 8,50 ευρώ περίπου το σάντουιτς μπορώ εγώ να κάνω το μοσχάρι. Σε κάθε περίπτωση, το κατάστημα τόσο κοστολογεί αυτά τα δύο προϊόντα, το ξέρεις κι αν θες τα παίρνεις. Αν δεν θες όξω απ'την πόρτα. Σωστά;

Επρόκειτο α) περί εκπληκτικών τηγανιτών πατατών, το ομολογώ, τραγανιστότατες, φρέσκες και ουχί κατεψυγμένες, πασπαλισμένες με πάπρικα (νομίζω καπνιστή), γενικά υπέροχες και β) περί ενός απελπιστικά μέτριου και 'ολίγου' γευστικά αμφίψωμου. Τα καραμελωμένα κρεμμύδια ήταν λίγα, τα δε σωταρισμένα μανιτάρια λιγότερα. Για την τιμή των όπλων πολέμησε το λειωμένο προβολόνε που προσπάθησε φιλότιμα να δώσει γευστικό όγκο σε ένα σύνολο που κούτσαινε. Ενώ το μοσχάρι όσο κι αν απλωνότανε δεν γέμιζε το ψωμάκι (είπαμε του γάλακτος, δηλαδή μωράκι, όχι κανένα βόδι).

Φεύγοντας ερώτησα τι ώρες σερβίρει brunch (ναι, η έμμεση διαφήμιση κι οι δημόσιες σχέσεις με είχαν επηρεάσει κι εμένα). Η απάντησή τους ότι πρέπει να κλείσω τραπέζι κατά προτίμηση δύο (!!! ) εβδομάδες πριν με έκανε να χαμογελάσω και να φύγω μουρμουρίζοντας πράγματα που δεν είναι σωστό να αναπαραγάγω. Κατά τα λοιπά τα εκεί εργαζόμενα παιδιά ήταν μια χαρά.

Ο χώρος είναι καλός για ταχυφαγείο. Απλά εγώ είμαι λίγο μεσογειακός (sic, Ελληνάρας δηλαδή) και δεν μου αρέσουν τραπέζια to know us better, που κάθονται δηλαδή κι άλλοι πέραν την δικής σου παρέας. Εδώ η βαθμολογία μου υποκύπτει στον υποκειμενισμό. Σε κάθε περίπτωση αποπνέει όχι ατμόσφαιρα Νέας Υόρκης αλλά επαρχιώτικη λατρεία για τη Νέα Υόρκη (η διαφορά μεταξύ Woody Alen για το Παρίσι και Θύμιου, βλ. Χατζηχρήστου, για τις φωτεινές επιγραφές στην Ομόνοια το '60). Κάτι σαν δήθεν.

3 medium

24 Φεβ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Παραγγείλαμε burger από το μαγαζί του πύργου Αθηνών.
Έφτασαν σχετικά γρήγορα και η παραγγελία ήταν σωστή.

Οι πατάτες κλασσικά κάτω του μετρίου αλλά αυτό το ξέραμε. Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν το κρύο μπιφτέκι/κοτόπουλο στα burger και το πόσο στεγνό ήταν.
Πραγματικά απογοητευτικό.

Σινώπης 3, Πύργος Αθηνών, Αμπελόκηποι

210 7778475

Σημερινές

Ανακοινώσεις

1 ΝΕΕΣ

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ
Shashlikara έχεις φάει;
Ρωσία & Κεντρ. Ευρώπη
Καλλιθέα