Loader

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

0 medium

03 Μάρ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Την Αθηνά την επισκέπτηκα μεσημερι Παρασκευης με αγαπημένο φίλο που γνωρίζει την περιοχή πολύ καλά, μετά τη δουλειά. Απoτελεί το οικογενειακό τους στέκι και τον ακολούθησα με κλειστά τα μάτια αφού μιλάμε για μέγα καλοφαγά.
Το σημείο που βρίσκεται απέχει 5λεπτά από το σπίτι μου με το αυτοκίνητο, οπότε ήταν άκρως βολικό, με τις απαραίτητες οδηγίες(ευχαριστω Βαγγέλη) έφτασα πολύ εύκολα, πάρκαρα δε ακόμη ευκολότερα.

Ο φίλος με είχε προετοιμάσει ότι ο χώρος είναι καθαρός και φροντισμένος αλλά δεν έχει κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο και βέβαια επιβεβαιώθηκε. Εν ολίγοις περιποιημενος με λίγα τραπεζια που είναι άνετα τοποθετημένα μεταξύ τους. Ιδιαίτερη μνεία στην καθαριότητα που αποπνέει ο χώρος. Το μόνο αρνητικό είναι οι μυρωδιές που βγαίνουν από την κουζίνα αλλά αναπόφευκτο. Το κάπνισμα δε γνωρίζω αν επιτρέπεται αλλά όση ώρα κάτσαμε εκεί δεν είδαμε κάποιον να καπνίζει...
Η εξυπηρέτηση υπήρξε παρά πολύ καλή, ταχύτητα, ευγενεια, ειλικρινής διάθεση να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Έφτιαξαν μία ποικιλία ειδικά για μας ούτως ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα. Το πιο ευχάριστο στοιχείο ήταν ότι αυτή την αντιμετώπιση είχαν όλοι οι πελάτες. Είναι ομορφο ένα συνοικιακό ταβερνακι να δημιουργεί την αίσθηση της θαλπωρης στους πελάτες του. Παρατηρήσα αρκετούς πελάτες να έρχονται να τσιμπησουν κάτι στα γρήγορα και να πουν δυο κουβέντες με τους ιδιοκτήτες.
Επίσης λειτουργεί και ντελιβερι έφυγαν αρκετές παραγγελίες κατά τη διάρκεια του γεύματος μας.
Δοκιμάσαμε λοιπόν:
- Ντακακια (είχα ακούσει πολλά για αυτά και όντως ήταν νοστιμότατα) 4 παξιμάδια με ωραία ντομάτα για την εποχή και καλής ποιότητας φέτα.
- Σαγανάκι τυρί ωραιότατο το τυρί ακριβώς στα γούστα μου.
- συκώτι τηγανιτό κρατούσε λίγο λάδι παραπάνω αλλά ήταν μαλακό και γευστικό
- κεφτεδάκια λίγο βαριά λόγω των μπαχαρικών
- πατατουλες τηγανιτές χεράτες τηγανισμένες σε καλό λάδι
- τυροπιτάκια ωραιο φύλλο, τραγανό και η γέμιση σε σωστή ποσότητα
- ντολμαδάκια σπιτικά ήρθαν ζεστά και καταναλώθηκαν άμεσα.
Ότι δοκιμάσαμε κινήθηκε σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. Οι εμπεριστατωμένες πληροφορίες μου λένε ότι ειδικεύονται στα ψάρια και τα θαλασσινά, ακόμη έχουν ωραία μαγειρευτά πχ λαχανοντολμάδες. Επίσης για καλούς πελάτες αναλαμβάνουν το ψήσιμο σε δικά τους ψάρια κλπ με ένα μικρό αντίτιμο.
Για τα παραπάνω και δυο μπύρες δώσαμε 23€, το ακριβες κόστος του κάθε πιάτου δεν το γνωρίζω καθως δεν είδαμε κατάλογο, αλλά το ποσό είναι αρκετά ικανοποιητικο, κυρίως για την ποιότητα οσων φαγαμε.
Εγώ σίγουρα θα το επισκεπτώ ξανα, βρίσκεται πολύ κοντά μου και είναι ένα μαγαζί αυθεντικό λαϊκό της περιοχής.
Τip έμαθα ότι οι ιδιοκτήτες έχουν καταγωγή από τη Ρουμανία θα πρότεινα και εγώ με τη σειρά μου να εμπλουτίσουν τον κατάλογο τους με πιάτα από την ιδιαίτερη πατρίδα τους. Μια τέτοια αλλαγή έχει συνήθως θετική κατάληξη, ειδικά εάν συνυπολογίσουμε ότι η ταβέρνα βρίσκεται εκεί από το 1989 (σημαδιακή χρονιά χωρίς αμφιβολία, πτώση του τείχους του Βερολίνου, γέννηση της ΤΟΜΙΕ κλπ κλπ σημαντικά γεγονότα για την παγκόσμια ιστορία)
Υγ. Το σημαντικότερο στη ζωή μας είναι οι ανθρώπινες σχέσεις, αυτές χωρίζονται σε διάφορους τύπους, που όλοι λίγο πολύ ξέρουμε. Τον τελευταίο καιρό γνώρισα πολλούς αξιόλογους ανθρώπους, με άλλους κολλάς περισσότερο και η γνωριμία προχωράει σε φιλία, με άλλους πάλι μένει η συμπάθεια και η αμοιβαία εκτίμηση, όλοι όμως είναι σημαντικοί. Το συγκεκριμένο site έβαλε τη μαγιά!!

Σημερινές

Ανακοινώσεις

2 ΝΕΕΣ

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΝ
Κάθε Τετάρτη όσο φας.....
Μουσικά Μεζεδ/λεία
Περιστέρι