L' ANGOLA

Ιταλία
ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

  Θεσσαλονίκης 7, Γέρακας [Χάρτης]
  210 6619995

Το εστιατόριο έχει σηματοδοτηθεί ως κλειστό.
Δείτε άλλες καταχωρίσεις με το ίδιο όνομα/τηλέφωνο:
L'ANGOLO, Ιταλία, Γέρακας
Περιγραφή
Κλασικό μενού πιτσαρίας/ιταλικού εστιατορίου με ζυμαρικά, λίγα πιάτα με κρέας, σαλάτες και πίτσες. Xώρος εσωτερικός και εξωτερικός στην πλατεία του Γέρακα για το καλοκαίρι. Καθημερινά ανοιχτό.


Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ιταλία - Γέρακας, Αθήνα
Απρ
12
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
€/Άτομο
-

Επισκεφτήκαμε το εν λόγω εστιατόριο το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τα αρνητικά σχόλια φίλων μας που το επισκέφτηκαν πρόσφατα μας θύμισαν την χειρότερη εμπειρία που είχαμε σε εστιατόριο. Η L'Angola απ' ότι μάθαμε αφού την επισκεφτήκαμε δεν ήταν πάντα ενωμένη με το ψητοπωλείο "Cook n' Grill", οπότε γι' αυτό υποθέτουμε ότι υπάρχουν καλά λόγια στα παλαιότερα σχόλια.

Έχοντας όρεξη για κλασσικά ιταλικά ζυμαρικά και βλέποντας ότι η L'Angola διαφήμιζε την χρήση παραδοσιακών ιταλικών συνταγών πέσαμε στην παγίδα.

Το σέρβις θυμόμαστε πως δεν ήταν αγενές, αλλά ήταν σίγουρα πολύ αργό.

Παραγγείλαμε (ευτυχώς) μόνο μία μακαρονάδα πέστο βασιλικού και μία μερίδα λαζάνια φούρνου.

Για την "Μακαρονάδα πέστο βασιλικού". Αστειευόμασταν και την αναβαπτίσαμε μακαρονάδα γλάστρας βασιλικού. Τρώγοντάς τη ο τρόπος παρασκευής της ήταν προφανής. Πολτοποιούμε ότι υπάρχει και δεν υπάρχει σε μια γλάστρα βασιλικού, προσθέτουμε και δυο χούφτες κουκουνάρι να το κάνουμε πιο "γκουρμέ", ρίχνουμε πάνω από μπόλικα μακαρόνια και σερβίρουμε. Φυσικά δεν ήταν δυνατό να καταναλωθεί ούτε το μισό πιάτο.

Για τα "Λαζάνια Μπολονέζ" για τα οποία το μενού διευκρίνιζε ότι χρησιμοποιείται "αυθεντική ιταλική σάλτσα μπολονέζ" μπορούμε να πούμε ότι η μερίδα χόρταινε το μάτι με το παραπάνω. Φαινόντουσαν λαχταριστά στο ατομικό κεραμικό ταψάκι τους. Με το που μπαίνει το μαχαίρι μέσα να αρχίσει να κόβει, πέφτει στο κενό. Αναρωτιόμασταν αν υπάρχει γέμιση. Αποδείχτηκε τελικά πως η περίφημη "αυθεντική μπολονέζ" είχε μετατραπεί σε λιπαρά κακομαγειρεμένα κομμάτια κοκκινιστού. Το πιάτο ήταν στην κυριολεξία λαζάνι πάνω, λαζάνι κάτω, και ό, τι έμεινε από μια μερίδα αποτυχημένου κοκκινιστού στη μέση.

Έπρεπε να είχαμε φύγει μόλις μπήκαν στη διαπασών τα τελευταία hit του mad λες και είμαστε σε φαστφουντάδικο. (Χωρίς παρεξήγηση. Στην τελική τα Goodys η Angola δεν τα φτάνει ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι). Σε συνδυασμό με τις φωνές και τους θορύβους της κουζίνας φύγαμε και με ανακατεμένο στομάχι αλλά και με πονοκέφαλο. Αν και δεν ήταν ακριβά, ακόμα λέμε πως δεν έπρεπε να πληρώσουμε εκείνο το βράδυ.