Loader

Περιγραφή

Ανοιχτό καθημερινά από το μεσημέρι.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

6 medium

01 Οκτ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Επισκεφθήκαμε το εστιατόριο Σάββατο αργά το μεσημέρι, 4 άτομα.

Μιας και δεν υπήρχε τραπέζι έξω ή στο ισόγειο, ανεβήκαμε στον επάνω όροφο.

Χώρος
------------------
Έξω αδιάφορος. Είσαι πάνω στο πεζοδρόμιο και περνάνε όλοι απο δίπλα σου. Το ισόγειο είναι σχετικά στριμωγμένο μιας και υπάρχει και η κουζίνα στον ίδιο χώρο. Είναι ανοιχτή, βλέπεις το μαγείρεμα να εξελίσεται. Μικρός διάδρομος για να περνάς προς το εσωτερικό, με τραπέζια στη δεξιά πλευρά του τοίχου. Συνολικά καμμια 10αριά περίπου. Ο επάνω χώρος ειναι σχετικά χαμηλοτάβανος, με 4 πολύ μεγάλες ροτόντες. Το A/C είναι σε κακή θέση με αποτέλεσμα εμείς να πάθουμε ψύξη και οι άλλοι να ζεσταίνονται.

Εξυπηρέτηση
------------------
Να ξεκαθαρίσω απο την αρχή οτι ο πολύ χαμηλός βαθμός (ασυνήθιστα για τα δικά μου δεδομένα) δεν οφείλεται στην κοπέλα που μας εξυπηρέτησε.

Μας υποδέχθηκε μια κυρία στην αρχή η οποία μας εξήγησε οτι δεν υπάρχει τραπέζι κάτω και μας πρότινε να περάσουμε πάνω, όπως και κάναμε. Καθίσαμε σε μια ροτόντα και άμεσα ήρθε η κοπέλα που εξυπηρετουσε το τραπέζι μας με τα χάρτινα σουπλά και το εμφιαλωμένο νερό. Ζητήσαμε αν μπορούμε να έχουμε κανάτα αντί του εμφιαλωμένου το οποίο και πήρε πίσω.

Κανάτα δεν ήρθε ποτέ. Αντ'αυτού η καημένη η κοπέλα γυρνούσε, όποτε είχε λιγο χρόνο και μας γέμιζε τα ποτήρια. Ζητήσαμε να μας την αφήσει, όμως απο την αντίδραση της και το αμήχανο χαμόγελο καταλάβαμε οτι αυτό δε γινόταν. Δεν είχαν άλλη, είναι πολιτική για να πάρεις εμφιαλωμένο; Δεν ξέρω να σας πω. Πάντως η κοπέλα μας είχε στο νου της στο μέτρο του δυνατού και μας γέμιζε τα ποτήρια.

Παραγγείλαμε 2 ορεκτικά, 4 κυρίως, 2 ρύζια και 3 νάαν. Τα ορεκτικά ήρθαν σχετικά γρήγορα. Τα κυρίως και τα νάαν ήρθαν μετα απο μία ώρα (χωρίς ωστόσο να μας πουν ποτέ γιατί τέτοια καθυστέρηση - είχε πάει απόγευμα πλεον). Μόνο λίγο πριν έρθουν ανέβηκε η κοπέλα και αφού μας είδε να την κοιτάμε για άλλη μια φορά με απορία μαςς είπε οτι "σε λίγο έρχονται". Τα ρύζια έφτασαν περίπου 5' μετά τα κυρίως. Οπότε είχαμε το σαλτσερό φαί, μετά απο μία ώρα αναμονής και αναγκαστικά βουτούσαμε τα νάαν να φάμε λίγο γιατι είχαμε ξελιγωθεί ως τότε.

Γεύση
------------------
Νομίζω οτι ήταν τυπικά καλό. Δε βρήκα κάτι να πω οτι θα μου μείνει και να θέλω να πάω να το ξαναφάω εκει. Πήραμε 2 samosas (με λαχανικα και με κιμά). Με τον κιμά ήταν πιο ωραίο. Όμως είχε 2 μονο κομματια τα οποία σε σχέση με την τιμή τους (θα τα πουμε πιο κάτω) δεν αξίζουν.

Τα κυρίως ήταν όλα κοτόπουλα σε διάφορες παραλλαγές. Μια χαρά ήταν. Κ τα νάαν κλασσικά Αθηναικά νάαν (και λέω Αθηναικά γιατί αν και δεν έχω φάει στην Ινδία, στη Βόρεια Ευρώπη που έχω βρεθεί σε τέτοια εστιατόρια, έχουν λιγο διαφορετική μορφή. Δεν ξέρω όμως τι είναι πιο κοντα στο original). Η τιμή όμως ήταν απίστευτα, αδικαιολήγητα θα έλεγα υψηλή. Πάνω απο 10 euro τα πιάτα με κοτόπουλο όταν σε γειτονικό κατάστημα δεν ξεπερνάνε τα 8.5.

VfM
------------------
Απο το προοίμιο είναι ξεκάθαρο υποθέτω οτι η βαθμολογία θα είναι χαμηλή. Το κυρίως δε συνοδεύεται απο ρύζι, οπότε 2 πιάτα με 1 ρύζι στη μέση απο μόνα τους μπορεί να σου κοστίσουν 26+ euro, το οποίο θεωρώ υπερβολικό.

Συνολικός λογαριασμός 77 euro για τα προαναφερθέντα, χωρίς ίχνος αλκοόλ, ουτε καν αναψυκτικού ή κάποιου lassi. Νομίζω οτι πρέπει να αναθεωρήσουν λίγο τις τιμές. Απο την άλλη, αν είναι γεμάτο γιατί να το κάνουν;

Όπως και να έχει, λόγω τιμών και λόγω τον προβλημάτων στο service δε θα το προτιμήσω ξανά.