BOTRINI'S RESTAURANT

Μοντέρνα κουζίνα

  Βασιλέως Γεωργίου Β' 24β, Χαλάνδρι [Χάρτης]
  210 6857323
  210 300 1590   για τηλ. κρατήσεις μέσω e-table.gr
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 10%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια

Γράψε τη δική σου κριτική
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 10%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια


Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Χαλάνδρι, Αθήνα
Απρ
11
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
€/Άτομο
-

Η ζωή μας είναι διαδρομές. Σημασία, λέει ο ποιητής, έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Αυτό είναι που σε κάνει να σκέφτεσαι, να αναπολείς, να δημιουργείς, να εξελίσσεσαι.

Ένα τέτοιο γαστρονομικό ταξίδι βιώσαμε, τις δύο φορές που κατά το παρελθόν επισκεφθήκαμε το εστιατόριο του κ. Έκτορα Μποτρίνι. Ένας celebrity chef, με μεγάλη αναγνωρισιμότητα στο ευρύ κοινό, εφάμιλλη κορυφαίου πολιτικού προσώπου, που έχει αποδείξει με έργα και πράξεις, ότι εκτός της πλούσιας τηλεοπτικής του παρουσίας, διαθέτει και δημιουργικές μαγειρικές ικανότητες.

Στην πορεία ήρθε και η αναμενόμενη καταξίωση, με ένα αστέρι michelin και τους χρυσούς σκούφους του Αθηνοράματος. Για τον τελευταίο θεσμό και ειδικότερα για κάποια συγκεκριμένα εστιατόρια διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις, έχοντας προσωπική πικρή εμπειρία, αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο της σημερινής μου κριτικής.

Το ζητούμενο είναι τι προσδοκά κανείς από ένα μισελενάτο εστιατόριο που διάγει τον 5ο χρόνο λειτουργίας του, έχει ωριμάσει και καταξιωθεί στην συνείδηση του κόσμου, είναι σχεδόν μονίμως γεμάτο και εξαργυρώνει την δημοσιότητα του ιδιοκτήτη του και τα βραβεία που έχει αποσπάσει.

Μου είναι πολύ δύσκολο να ξεχάσω τις δύο προηγούμενες επισκέψεις, με κατάληξη το απόλυτο gourmeδοτάξιδο, σε τιμές σχεδόν ταβέρνας. Ξεχνιέται εύκολα εκείνο το menu BOE, στην τιμή των 40€ το άτομο;

Σαν χθες μου φαίνεται, εκείνο το καλοκαιρινό βραδάκι του Ιουνίου, λίγα χρόνια πριν. Ο καταπράσινος, περιποιημένος και σωστά φωτισμένος κήπος, και το εξαιρετικό service, έθεσαν τις βάσεις για το γαστρονομικό ταξίδι που ακολούθησε. Να τι περιλάμβανε το menu BOE:

Καλωσόρισμα με τον ''χάρτη της Μεσογείου'', με πληθώρα και ποικιλία amuse bouche, το ένα καλύτερο από το άλλο. Το κάθε ένα ήταν εμπνευσμένο από μια συγκεκριμένη χώρα της Μεσογείου, η δε παρουσίαση τους ήταν ευφάνταστη, χωρίς υπερβολή ένα πραγματικό case study.

Ορεκτικό με επιλογή ανάμεσα σε carpaccio ξιφία, fish&chips a la Greque, ή carpaccio από καπνιστό μοσχαρίσιο κρέας ή σαλάτα caesar's.

Κυρίως με επιλογή από κατσικάκι με κρέμα σκόρδου, γη από κουμ κουάτ και σάλτσα μαυροδάφνης ή κοτόπουλο βιολογικής εκτροφής ή ριζότο αναφορά στην Ελλάδα.

Γλυκό με επιλογή από κατσικίσιο τυρί με μαρμελάδα ντομάτας και κρέμα λεμόνι ή το μονοπάτι της σοκολάτας και οι νύξεις των εσπεριδοειδών.

Ανά άτομο, μισό μπουκάλι αξιοπρεπέστατο house wine, ειδική εμφιάλωση του κτήματος Αντωνόπουλου.

Δοκιμάσαμε όλα τα παραπάνω πιάτα σε αυτές τις δύο επισκέψεις και θα κάνω highlight στο carpaccio μοσχαριού, στο κατσικάκι (το πιάτο τα έσπαγε) και στο μονοπάτι της σοκολάτας. Η παρουσίαση και το food styling των πιάτων ήταν για σεμινάριο. Επίσης υπήρχε και menu degustation (χωρίς το κρασί) στα 70€ το άτομο.

Το όραμα του κ. Μποτρίνι για την δημιουργία ενός προσιτού εστιατορίου, που θα έφερνε την υψηλή γαστρονομία πιο κοντά στο ευρύ κοινό, με σεβασμό στην εποχικότητα, την ποιότητα και την εντοπιότητα των προϊόντων, γινόταν πραγματικότητα. Το κυριότερο, εκτός της τιμής, αυτή η γαστρονομία ήταν ''προσιτή'' και στον ουρανίσκο του μέσου πελάτη.

Οι παραπάνω γλυκές αναμνήσεις, μας έφεραν ξανά πίσω στο Botrini's το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, για ένα ακόμα γαστρονομικό repeat.

Ο χώρος έχει υποστεί μια επιδερμική ανακαίνιση, παραμένει σε τεχνοτροπία minimal και αποπνέει μια διακριτική πολυτέλεια, χωρίς όμως να εντυπωσιάζει ή να ενθουσιάζει. Η art de la table πολύ μέτρια, σχεδόν ανύπαρκτη, τα λευκά τραπεζομάντηλα πλέον απουσιάζουν, τα ποτήρια και τα μαχαιροπήρουνα μοιάζουν να βγήκαν από τις ''καλύτερες'' σειρές του ΙΚΕΑ και το βάρος δίνεται σε ορισμένα ''ευφάνταστα'' σκεύη για την παρουσίαση συγκεκριμένων πιάτων. Καλύτερο σημείο παραμένει ο εξωτερικός χώρος στον κήπο (για τους καλοκαιρινούς μήνες) και στον εσωτερικό χώρο το τμήμα στην περιοχή της κουζίνας, με highlight στις δύο τζαμαρίες, από τις οποίες ο πελάτης αναλόγως θέσης, μπορεί να παρακολουθεί την αεικίνητη δράση των μαγείρων.

Στο service υπάρχει πληθώρα προσωπικού, δυστυχώς με πολύ μέτρια απόδοση. Οι κινήσεις του προσωπικού πολύ νευρικές, άγαρμπες και αδέξιες, το μόνο που κατάφερναν ήταν να μας μεταδίδουν μια νευρικότητα και να μην μας αφήνουν να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε την έξοδό μας. Αν τα παραπάνω συνδυαστούν με τον κραδασμό που εξέπεμπε το ξύλινο πάτωμα, λόγω των βιαστικών κινήσεων του προσωπικού, τότε καταλαβαίνετε ότι η κατάσταση απλώς χειροτέρευε. Θα μνημονεύσω τα κυριότερα φάουλ από αυτά που ανακαλώ στην μνήμη μου.

Σε κάποια πιάτα γινόταν παρουσίαση τους και σε κάποια άλλα όχι. Όταν ο βοηθός σερβιτόρου έφερε (σε δίσκο) τα κυρίως πιάτα, τα ακούμπησε σε ένα βοηθητικό έπιπλο δίπλα μας και έφυγε. Παρέμειναν στα ''αζήτητα'' δύο με τρία λεπτά, διότι ο σερβιτόρος μας ήταν κάπου αλλού.... Συντονισμός κουζίνας και προσωπικού σάλας μάλλον κακός. Τελικά φιλοτιμήθηκε και μας σέρβιρε ο διερχόμενος maitre, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί δική του αρμοδιότητα. Μας σέρβιραν νερό, βάζοντας χωρίς υπερβολή ποσότητα δύο γουλιές. Γιατί άραγε; Μήπως μας έκοψαν ότι δεν διψάμε; Ακούσαμε τρεις ή τέσσερις φορές τον ήχο από μαχαιροπήρουνα που έπεφταν από τους σερβιτόρους στο πάτωμα. Ζητήσαμε ως ορεκτικό τα ξακουστά αλλαντικά του Etrusco, για να λάβουμε την απάντηση ότι έχουν τελειώσει (θυμίζω ότι είναι Σάββατο 21:30). Κλείνω εδώ για να μην σας κουράσω περισσότερο, ότι ζητώντας τον λογαριασμό και πληρώνοντας, δεν ερωτηθήκαμε καθόλου για τις εντυπώσεις μας, ούτε καν υπήρξε κάποιο επαγγελματικό ξεπροβόδισμα εξόδου, κάτι απαράδεκτο για εστιατόριο αυτού του επιπέδου.

Ας πάμε τώρα και στην κάρτα του menu. Είναι διαθέσιμη on line στο site του εστιατορίου, οπότε δεν θα μακρηγορήσω. Συνοπτικά θα πω ότι το menu BOE πλέον δεν υφίσταται, το menu Ανακάλυψη κοστίζει 48€ το άτομο, το menu Ρίζες 65€ το άτομο και το menu degustation εκτοξεύθηκε στα 90€ το άτομο (όλα άνευ κρασιού). Υπάρχουν βεβαίως και επιλογές a la carte. Η κάρτα του κρασιού, εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες επισκέψεις, εξακολουθεί να διατίθεται μέσω trendy i-pad.

Πήγαμε στοχευμένα για να δοκιμάσουμε το menu Ανακάλυψη, πλην όμως για λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλύσω, στραφήκαμε σε παραγγελία a la carte. Δοκιμάσαμε:

- Τρία καλωσορίσματα που προσφέρονται σε όλους τους πελάτες, αδιακρίτως τύπου παραγγελίας. Το πρώτο ήταν ''η δική μας πίτσα'', ένα αλμυρόγλυκο amuse bouche με πολύ μέτριες εντυπώσεις, καθόσον η βάση του έδειχνε ξεραμένη και αναιρούσε την υπόλοιπη καλούτσικη προσπάθεια. Το δεύτερο ήταν ένα μακαρόν με άγρια μανιτάρια, φουντούκι και νότες πέντε μπαχαρικών, το οποίο ήταν έξυπνα παρουσιασμένο μέσα σε κλειστό κουτάκι, γευστικά δε ήταν βελούδινο με υπέροχες εναλλαγές γεύσεων. Το τρίτο με την ονομασία ''αυγό 2015'' ήταν επίσης έξυπνα παρουσιασμένο (σκεύος σε μορφή ''σπασμένου'' αυγού) και επρόκειτο για μια μινιατούρα βελουτέ σούπας, με κολοκυθάκι, αβοκάντο και δυόσμο, με αδιάφορες και άτονες γευστικές εντυπώσεις.

-Ριζότο ''Alnero'' η σκοτεινή πλευρά της σελήνης (στα 24€). Το ζητήσαμε ως ορεκτικό, κατανεμημένο σε δύο πιάτα. Ήταν ένα χάρμα οφθαλμών και γεύσης, πιθανόν η καλύτερη στιγμή της βραδιάς μας. Υπέροχα χυλωμένο ριζότο, με βούτυρο καραβίδας, αχινό και μελάνι σουπιάς, έβγαζε όλα τα αρώματα και τις γεύσεις, που κάποιος θα περίμενε από αυτό το πιάτο.

-Παπαρδέλες με πάπια και τρούφα, κακάο Περού και λεμόνι (στα 24€). Όσο συναντήσατε εσείς την τρούφα, το κακάο και το λεμόνι, άλλο τόσο τα συνάντησα και εγώ. Αντί αυτού το πιάτο μου έβγαζε βουτυρίλα και κρέμα γάλακτος. Οι παπαρδέλες μπορεί να ήταν καλοεκτελεσμένες και σε καλή ποσότητα, αλλά σε ένα πιάτο με τόσο promising συστατικά, περίμενα γευστικές συγκινήσεις, που τελικά ''πνίγηκαν'' στον βωμό της βουτυρίλας. Εκτιμώ ότι με λιγότερα από τα μισά λεφτά, τρώω πολύ καλύτερο παρόμοιο πιάτο στο Ιταλικό της γειτονιάς μου, το οποίο btw είναι πολύ καλό. Απογοήτευση!!

-Ζαρκάδι grand veneur 60 χρόνια μετά (στα 36€). Πιάτο πολύ καλύτερο από το προηγούμενο, με σωστά εκτελεσμένο το κρέας. Από το ακριβότερο πιάτο του καταλόγου, περίμενα πολύ εντονότερες γευστικές συγκινήσεις. Ήταν ένα αξιόλογο πιάτο, αλλά όταν η τελική εντύπωση ήταν ότι το effort της κουζίνας, δόθηκε στην περίπλοκη και μπιχλιμπιδιάρικη παρουσίαση του, μοιραία και δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί top of the line.

-2 ποτήρια κόκκινο κρασί Κτήμα Αβαντίς syrah και 1 ποτήρι ροζέ Αμέθυστος Λαζαρίδη (συνολικά στα 20€).

Κατέληξα ότι:

Κρίμα, κρίμα και πάλι κρίμα.

Κ. Μποτρίνι, δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι είσαι ένας καλλιτέχνης της κουζίνας, που προσωπικά εκτιμώ. Λάβε όμως υπόψη σου, ότι όταν το starting point για το βασικό γεύμα ενός ζευγαριού (με ένα μπουκάλι κρασιού entry level) είναι περίπου τα 120€, τότε το ζητούμενο για το εστιατόριο σου, πρέπει να είναι η συνέχεια, η συνέπεια και η διαχρονικότητα στην απόδοση του. Βέβαια το check μπορεί χαλαρά να ξεπεράσει και τα 200€, αλλά ο ''καθένας απλώνει τα πόδια του όσο φτάνει το πάπλωμα''. Αλίμονο αν το Botrini's κρίνονταν σαν μια απλή ταβέρνα της γειτονιάς. Right;

Δυστυχώς το γαστρονομικό ταξίδι που υπόσχονται το πολυδιαφημισμένο αστέρι michelin και τα σκουφιά, τουλάχιστον σε αυτή μας την επίσκεψη ήταν ''ημιτελές'' και όχι αντάξιο της φήμης του εστιατορίου. Οι τιμές έχουν πάρει επικίνδυνα την ανηφόρα και το service ακόμη χειρότερα την κατηφόρα. Τα ερωτήματα αμείλικτα. Γιατί άραγε; Φταίνε οι τιμητικές διακρίσεις, ο εφησυχασμός και η καταξίωση, η γαστρονομική ανωριμότητα του μέσου πελάτη, ο Τόμσεν η Δρακουλέσκου και το ΔΝΤ, η Μέρκελ και ο Σόιμπλε, ο Τράμπ και η Κλίντον, ο Φίλης με τον Μουζάλα ή μήπως φταίει ο Καβάφης και η Ιθάκη του; Ας τα φορτώσουμε όλα στον τελευταίο μιας και δεν βρίσκεται στην ζωή, οπότε και δεν μπορεί να διαμαρτυρηθεί. Οι υπόλοιποι μπορεί να στείλουν κανένα εξώδικο, οπότε ποιός θέλει μπλεξίματα;

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 10%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Χαλάνδρι, Αθήνα
Ιουν
17
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
37-49

Ολοκληρωσαμε τις φετινες "ημερες βραβευμενης γαστρονομιας" με την πρωτη επισκεψη στο πολυβραβευμενο Botrini's.

Το αθηναϊκο εστιατοριο του δημοφιλους σεφ με την εντονη δημιουργικοτητα, τη νεωτεριστικη μοριακη κουζινα και τις περιφημες αναφορες στην Ελλαδα, στεγαζεται με διακριτικη πολυτελεια σε μια διατηρητεα μονοκατοικια του Χαλανδριου, με υπεροχο κηπο, απο το 2011. Πανεμορφη καταπρασινη αυλη, ο, τι πρεπει για το καλοκαιρι, χαμηλος φωτισμος, ωραιοτατη η αρχικη εικονα. Μεσα ο χωρος ειναι λιτος, μινιμαλ αισθητικης, «ντυμενος» στα λευκα.

Το σερβις, απο τη νεανικη ομαδα που το απαρτιζει, αναμενομενα καλο και ακρως επαγγελματικο ως προς το καλωσορισμα, την παρουσιαση και τους χρονους των πιατων και γενικα τη διαρκη επαγρυπνιση και τον «ελεγχο» των τραπεζιων, ωστοσο μετα το δευτερο γεμισμα νερου και κρασιου δεν ξαναηρθε κανεις (συμπεριλαμβανομενου του κατατοπιστικου και γνωστη κατα τα αλλα head sommelier), με αποτελεσμα σχεδον να στραβολαιμιαζω για να πιανω το μπουκαλι με το κρασι και να γεμιζω τα ποτηρια αλλες 3-4 φορες. Το γεμισμα του κρασιου δε θα με ενοχλουσε, ισα ισα, με την προϋποθεση βεβαια να ειχα το μπουκαλι στο τραπεζι μου και οχι δυο μετρα παραδιπλα... Ενω ακομη οσο περισσοτερο γεμιζαν τα τραπεζια τοσο παρατηρουνταν μια σχεδον ενοχλητικη καθυστερηση, παρα το πολυαριθμο τιμ, εξ ου και το 2/4...

Το φαγητο ηταν μια συνολικη γαστρονομικη εμπειρια, απο καθε αποψη.
Το "ειδικο μενου", στα 45€ ανα ατομο, περιλαμβανε:
- Snack-μεζες.
- Ξιφιας carpaccio με τον τροπο των ψαραδων στη νησο Elba, αναφορα σε μια κερκυ­ραϊκη νεραντζοσαλατα 2003.
- TONgueNATOandtomato 2014.
- Ριζοτο al nero «Η σκοτεινη πλευρα της σεληνης» 2014.
- Μαγουλο απο μοσχαρακι γαλακτος βιολογικης εκτροφης με κρεμα πατατας, πραλινα και κροκετες πατατας.
- Σαν ενα mojito.
- Σαν ενα γλυκο τζατζικι 2012.

Λοιπον!
- Τρεις snack-μεζεδες, "κατι σαν πιτσακι", "κατι σαν τυροπιτακι" και ενα σε γλυκια εκδοχη με αερινη μαρεγκα και σταφυλι. Οκ, οχι κατι ιδιαιτερο. Παραλληλα ηρθε και ποικιλια με πολυ νοστιμα ψωμακια συνοδεια ελαιολαδου και χοντρου αλατιου, για «βουτες».

- Υπεροχο πιατο. Ψαρι με λαχανικα (κερκυραϊκη νεραντζοσαλατα), αλμυριδα και -ελαφρως πικαντικο- σορμπε απο πιπερια japaleno. Φανταστικος συνδυασμος γευσεων!

- Καλο πιατο, αλλα δε μενει στη μνημη, οπως τα περισσοτερα του μενου. Το "νερο ντοματας" ενδιαφερον αλλα γευστικα οχι κατι ιδιαιτερο.

- Υπεροχο πιατο, ξανα. Εξαιρετικο χυλωμενο (παλαιωμενο) ρυζι, με βουτυρο καραβιδας, κομματια αχινου και μελανι σουπιας, που προσεδιδε φυσικα το μαυρο χρωμα.

- Πεντανοστιμο και ψημενο στην εντελεια, ελειωνε στο στομα. Προσωπικα δε μου πολυαρεσαν οι κροκετες πατατας, αλλα συνολικα το πιατο ηταν ιδιαιτερα ευγεστο, συνδυαζοντας αρμονικα την πατατα με την... πραλινα!

- Το πιο αδυναμο πιατο του μενου. Ο, τι ακριβως υποδηλωνει, "σαν ενα mojito". Το δημοφιλες ποτο, που δεν ηταν ποτε στα αγαπημενα μου, σε μορφη γλυκου, δεν ξετρελαθηκα.

- Εδω ειμαστε! Ή μαλλον, εδω καταληξαμε. Ιδανικο κλεισιμο μιας εκλεκτης γαστρονομικης εμπειριας αυτο το αποδομημενο τζατζικι. Διατηρωντας ολα τα υλικα του αγαπημενου ελληνικου ορεκτικου ο Μποτρινι φτιαχνει ενα εξοχως δροσιστικο και υπεροχο γλυκο (αγγουρι-γρανιτα σκορδο-λευκη σοκολατα με γεμιση), που δυσκολα θα ξεγραψεις απο τη μνημη και τον ουρανισκο!

90€ για το μενου (περα απο το χαζεμα των ευφανταστων δημιουργιων του εξαιρετικου σεφ, χορτασαμε για τα καλα, ομολογω ηταν κατι που δεν περιμενα, ωστοσο χαρηκα που διαψευστηκα πανηγυρικα) + 20€ για το μοναδικο ροζε κρασι του καταλογου (ερχεται σε i-pad), ενα «Βυσσινοκηπο», κτηματος Παλυβου, απο τα αγαπημενα μου οικονομικα ροζε (το βρισκεις περιπου στα μισα χρηματα σε σουπερμαρκετ-καβες), μια ακρως VfM προταση. Γενικα μπορεις να φας στο Botrini's με 40€ (μενου 3 πιατων + γλυκο), επισης πολυ καλο VfM. Υπαρχει και ετερο μενου 10 πιατων στα 80€, ενω a la carte δυσκολα θα μεινετε κατω απο τα 55-60€.

Βρηκα το ολο εγχειρημα θετικο, θεωρω πως -και- το αθηναϊκο Botrini's αντικειμενικα συγκαταλεγεται στα κορυφαια εστιατορια της χωρας και ειναι ζητημα χρονου να κερδισει και το 2ο αστερι Michelin. Θα ηθελα να το επισκεφθω ξανα, για το μενου των 40€, εαν και οποτε βεβαια αλλαξει ωστε να δοκιμασω κατι διαφορετικο!

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 10%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Χαλάνδρι, Αθήνα
Μαι
09
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
50-64

Πήγαμε οικογενειακα για βραδινό. Σαν πρώτη εντύπωση δεν τρελάθηκα αφού το εξω μέρος του μαγαζιου ηταν βρόμικο και ατημέλητο. Ο μέτρ πολύ ευγενικός και φιλικός μας καλοσόρισε. Επίσης η κοπέλα που μας σέρβιρε ήταν καλή στην δουλειά της.

Στα του φαγητού για fine dining ήταν καλές οι γευσεις και η παρουσίαση αλλά περίμενα κάτι παραπάνω για εστιατόριο με Michelin Star και χρυσούς σκούφους αλλα καλό.

Γενικά η ατμόσφαιρα ήταν ωραία απλά που και που υπήρχε πολύ θόρυβος απο την κουζίνα.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα καλό δείπνο αλλά σε σχέση με άλλα εστιατόρια που έχω επισκεφτεί με Michelin Star έδώ και στο εξωτερικό το περίμενα καλύτερο.

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 10%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Χαλάνδρι, Αθήνα
Οκτ
25
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
37-49

Σιγουρα αξιζει να επισκευτει καποιος το συγκεκριμενο εστιατοριο, αρκει βεβαια να το αντεχει η τσεπη του!!! γ

Για τα φαγητα, τις υφες, την παρουσιαση και την γευση τον πιατων...., οτι και να πεις ειναι λιγο!!!! το μοσχαρισιο μαγουλο.... ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!! το γεμιστο χταποδι επισης ΤΕΛΕΙΟ!!!

Το καρπατσιο ξιφια φανταστικο!! και πολλα ακομα που δεν τα θυμαμαι...! τελος, μην ξεχασετε να δοκιμασετε τα γλυκα..., δεν θα σας πω τι φαγαμε εμεις....!

Χρήσιμη;
0
  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 10%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Χαλάνδρι, Αθήνα
Ιουν
21
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
€/Άτομο
65-80

Λυπάμαι που η κριτική είναι αρνητική αλλά πραγματικά το εστιατόριο ήταν απογοήτευση. Το σέρβις ήταν πραγματικά αργό, σχεδόν σαν να το κάναν επίτηδες. περιμέναμε 30 λεπτά τον λογαριασμό. Παραγγείλαμε τα μενού degustation με 80 ευρώ το άτομο.

Τα μόνο που αξίζαν σαν σύλληψη και όχι σαν γεύση ήταν το πατζάρι με σορμπέ γιαουρτιού και το μοσχαράκι με τον πουρέ (το οποίο παρότι ήταν πεντανόστιμο το συνόδευε με λίγη νουτέλα που χαλούσε όλο το άρωμα του φαγητού).

Τα καλαμάρια *(σαν από καρμπονάρα τα ονομάζει) ήταν σκληρά, η γαρίδα σχεδόν ωμή, και το χταποδάκι με τα κρεμμύδια παγωμένα.

Τα γλυκά δεν ήταν κακά αλλά οκ.

Η μόνη λαμπρή εξαίρεση του μαγαζιού ήταν ο σομελιέ που ήταν εξυπηρετικότατος, ευγενέστατος και μας πρόσφερε εξαιρετικά κρασιά.

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 10%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Χαλάνδρι, Αθήνα
Νοε
11
2014
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
€/Άτομο
37-49

Αρκετά καλό σέρβις και καλομαγειρεμένο νόστιμο και ιδιαίτερο φαγητό. Οι μερίδες υπερβολικά μικρές και η τιμή πραγματικά αναντίστοιχη του συνολικού δειπνου.

Πήραμε μενού 40 ευρώ ανά άτομο και μετά πήγαμε για σουβλάκια διότι πραγματικά πεινούσαμε αρκετά.

Με απογοήτευσε και ο υπερβολικά χαμηλός φωτισμός για εστιατόριο. Σε καμία περίπτωση δεν θα το συνέστηνα σε κάποιον.

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 10%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Χαλάνδρι, Αθήνα
Νοε
17
2014
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
€/Άτομο
-

Λυπαμαι που επανερχομαι με μια νεα κριτικη η οποια ειναι διαφορετικη απο την προηγουμενη για αυτο το εστιατοριο που πραγματικα μου αρεσε και ειχα δειπνησει αρκετες φορες αλλα στην τελευταια επισκεψη μου απογοητευτηκα! Λες και βρισκομουνα σε αλλο εστιατοριο!

Ο λογος που επανερχομαι απευθυνεται κυριως στο να επισημανω καποια πραγματα σε εναν ιδιαιτερα επιτυχημενο σεφ και ιδιοκτητη αλλα και διοτι οι κριτικες μου πρεπει να βασιζονται πανω σε αυτο που αντιλαμβανομαι και νοιωθω καθε φορα που επισκεπτομαι ενα εστιατοριο. Αγαπω το καλο φαγητο και χαιρομαι οταν εντυπωσιαζομαι θετικα απο την ποιοτητα που προσφερουν καποια εστιατορια.

Στο θεμα μας. Επισκεφθηκα το Botrini's τον Αυγουστο επειτα απο μια απουσια 5-6 μηνων. Ειχα μαζι μου ενα πολυ καλο φιλο που με επισκεφθηκε απο την Νεα Υορκη και αντι να τον παω προς την θαλασσα να δειπνησει με θαλασσινα πανω στο κυμα, του υποσχεθηκα ενα καταπληκτικο δειπνο στο Χαλανδρι. Δυστυχως ηταν μια ατυχης βραδυα.

Προσπαθωντας να παραγγειλω ενα καλο λευκο κρασι, διαπιστωσα οτι τα περισσοτερα που αναφερονταν στην λιστα δεν υπηρχαν. Δικαιολογηθηκε ο ελαφρως σνομπ σερβιτορος - μαιτρ οτι υπηρχε διαδικασια ανανεωσης της λιστας κρασιων. Η δικαιολογια ηταν απαραδεκτη καθως πολυ γνωστα και καλα κρασια δεν υπηρχαν καθολου στην καβα και τελικα βαρεθηκα να ψαχνω και τον αφησα να μας φερει οτι ηθελε!

Το φαγητο ηταν σχεδον το ιδιο με το παρελθον. Δηλαδη καμμια ανανεωση. Το "σχεδον" ειναι μαλλον εις βαρος της σημερινης εικονας του εστιατοριου. Το λαβρακι μετριο με τον πουρε απο κοκκινη πιπερια, το καρπατσιο ξιφια πανω σε ενα ξυλινο κασελακι που δεν προδιαθετει θετικα καθως ειναι ξεπερασμενο και η ιδια η πρωτοτυπια του το αυτοαναιρει σαν κατι ιδιαιτερο. To κατσικακι κι αυτο κουρασμενο δεν ειχε ενδιαφερον. Τελος τα επιδορπια χωρις καμμια ανανεωση.

Ισως να ηταν το τελος του καλοκαιριου, ισως να ετυχε, ισως... ισως... ισως....
Επειδη ο Μποτρινι ειναι αναμφισβητητα πολυ καλος σεφ, πιστευω οτι ηταν μια ατυχης βραδυα. Θα ξαναπαω συντομα τωρα που χειμωνιαζει και το ενδιαφερον των καλοφαγαδων θα εστιαστει στα εκτος παραλιας εστιατορια και ειμαι σιγουρος οτι τα πραγματα θα ειναι καλυτερα.

Παντως, το μενου χρειαζεται ανανεωση και ας χρησιμοποιηθουν καλυτερες πρωτες υλες απο λαβρακια ιχθυοτροφειου και κοτοπουλα βιολογικης εκτροφης.

Δες παλαιότερη κριτική για το ίδιο εστιατόριο απο τον χρήστη J.R..

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 10%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Χαλάνδρι, Αθήνα
Φεβ
27
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
81-100

*Φημισμένος (δικαίως) ο χάρτης της Μεσογείου, μία εντυπωσιακή εναλλαγή γεύσεων αλλά κυρίως υφών (από το ζαχαρωτό, ως την ελιά και το αλμυρό μπισκότο τύπου oreo μέχρι το εξαιρετικό μίνι λαχμαντζούν. )

*Εντυπωσιακά στην όψη τα αλλαντικά -εξαιρετικά και στη γεύση, συνοδεία δε και μικρών μπρουσκετών, πεντανόστιμες κι αυτές.
Μικρή σημείωση: το μέγεθος!, ως ορεκτικό θα το συνιστούσα σε μεγαλύτερες παρέες ή έστω πολύ φαγανές ή τελός πάντων με φειδώ, γιατί τα τσάκισα και συνέχισα μετά δυσκολίας.

*Το παντζάρι με το σαν γιαούρτι, επιτηδευμένη άσκηση τεχνικής, τίποτα περισσότερο.
Δηλαδή, έχει ενδιάφέρον (έχει?) τό τί μπορεί να γίνει ένα παντζάρι, αλλά δε νομίζω να το ξαναδοκίμαζα.

*Καρπάτσιο ξιφία, μαγικό, δροσερό, φρουτένιο.

*Παπαρδέλες με πάπια, προσωπικά δε με ξετρέλαναν, τους υπόλοιπους όμως, ναι. (άβυσσος! ).

*Κατσικάκια και χοιρινά, και οι συνδαιτημόνες αλάλαζαν, αλλά εγώ θα σας μιλήσω για το κοτόπουλο, ένα από τα πιο υπέροχα μαγειρεμένα, ζουμερά, μαλακά που έχω φάει συνοδεία εκτός άλλων και τριών (3) νιόκι, που όμως αντί των συνηθων παναδιάφορων νιόκι που ξέρουμε ήταν τρία μικρα σούπερ συννεφακια νοστιμιάς!

Από γλυκά ό, τι θυμάμαι καθότι είχα προ πολλού σκάσει (βλ. μπουγάδα αλλαντικών) ήταν το μονοπάτι της σοκολάτας και κάτι με γέυση κάστανο.
Σίγουρα απολύτως ικανοποιητικά, όχι όμως και φοβερά.

Συνοψίζοντας,
1. πολύ καλό φαγητό (άλλοτε πιο τεχνικό, άλλοτε πιο γευστικό)
2. ωραίος χώρος -κυρίως ο εξωτερικός
3. πολύ καλή εξυπηρέτηση (στο γνωστό στυλ, αλλά όχι απλώς διεκπεραιωτική)
4. υπερτιμημένο;.. χμ οριακά όχι! και ακριβώς λόγω αυτού του "οριακού" έχει γίνει μια μικρή στρογγυλοποίηση προς τα κάτω(δλδ το φαγητό είναι άνετο 3,5).

Θα ξαναπηγαινα; Ναι, θα ξαναπήγαινα!

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 10%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Χαλάνδρι, Αθήνα
Οκτ
29
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
€/Άτομο
65-80

Ήθελα να πάω για πολύ καιρό στο Botrini' s αφού αποτελεί ένα από τα λίγα εστιατόρια της Αθήνας με αστέρι Michelin. Δυστυχώς η εμπειρία μου ήταν σε μεγάλο βαθμό απογοητευτική, κυρίως λόγο της πολύ κακής σχέσης ποιότητας τιμής.

Ο εσωτερικός χώρος του εστιατορίου είναι όμορφος και ήρεμος χωρίς ωστόσο να είναι κάτι το απίστευτο. Το service είναι εντυπωσιακά καλό, τα κενά ανάμεσα στα πιάτα ήταν πολύ μικρά σε αντίθεση με άλλα παρόμοια εστιατόρια.

Ως προς το φαγητό, το εστιατόριο είναι καλό χωρίς ωστόσο να είναι κάτι το εντυπωσιακό. Το πρώτο πιάτο ήταν μικρό, για καλωσόρισμα, και ονομάζεται ‘Η Δική μας Πίτσα’. Ήταν πραγματικά εξαιρετικό. Στη συνέχεια ακολούθησε το Μακαρόν (το οποίο περιείχε και φουα γκρα) και ήταν επίσης ένα πολύ νόστιμο πιάτο. Ακολούθησαν το ‘Αυγό’ και η έκπληξη του σεφ (η οποία ήταν το πιάτο ‘Κάτι σαν Πίτα Γύρο’) τα οποία αν και ενδιαφέροντα πιάτα δεν λέγανε κάτι το ιδιαίτερο. Το επόμενο πιάτο, το ‘Παντζάρι’, ήταν εξαιρετικό καθώς περιείχε παντζάρι σε πολλές διαφορετικές μορφές και ήταν τόσο πρωτότυπο όσο και εύγευστο. Τα δύο τελευταία ορεκτικά ήταν το ‘Fish and Chips’ και το ‘Illusion’ (το οποίο είναι πολύ παρόμοιο με χτένι χωρίς να είναι χτένι, έτσι εξηγείται και το όνομά του) τα οποία ήταν καλά αλλά μέχρι εκεί. Τώρα περνάμε στα κυρίως. Το πρώτο ήταν το ‘Σαν Καρμπονάρα’ το οποίο ήταν ένα πολύ δυνατό πιάτο. Στη συνέχεια είχαμε τις ‘Φρέσκες Ψαρο – Αναμνήσεις’ ένα κακό πιάτο που ήταν και το μεγαλύτερο από πλευράς ποσότητας του μενού. Το ψάρι ήταν παραψημένο και το πιάτο ήταν τελείως αδιάφορο. Στη συνέχεια περνάμε στο τελευταίο κυρίως, το ‘Ζαρκάδι Grand Veneur’, το οποίο επίσης δεν ήταν κάτι το τρομερό, αν και εδώ πρέπει να τονίσω ότι γενικά δεν μου αρέσει το κυνήγι οπότε μπορεί να μην είμαι αντικειμενικός. Στα γλυκά περνάμε στο ‘Υποβρύχιο της Παιδικής μου Ηλικίας’ το οποίο είναι απλά για να αλλάξει η γεύση. Στη συνέχεια έχουμε το ‘Σαν Ένα Γλυκό Τζατζίκι’ το οποίο αν και αδιαμφισβήτητα πρωτότυπο δεν ήταν ιδιαιτέρως γευστικό. Τέλος το μενού κλίνει με το ‘Τσορεκ α λα Γκρέκα’, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό πραγματικά πιάτο και είναι σαν ένα πολύ πρωτότυπο τσουρέκι (προσωπικά μου θύμισε και λίγο λουκουμά τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση).

Περνάμε τώρα στη κρίσιμη ερώτηση: αν το εστιατόριο έχει καλή σχέση ποιότητας – τιμής. Η απάντηση είναι όχι. Αν και γευστικά είναι σίγουρα καλό αυτό είναι αναμενόμενο δεδομένου του επιπέδου και των τιμών του. Αν το Botrini’ s συγκριθεί με άλλα εστιατόρια του επιπέδου του, όπως το CTC και το Hytra φαίνεται ότι υστερεί σημαντικά. Στη Hytra, για παράδειγμα (η οποία κατά τη γνώμη μου έχει και καλύτερο φαγητό) με την τιμή του μενού του Botrini’ s παίρνεις και wine pairing (το οποίο στο Botrini’ s δεν υπάρχει καν σαν επιλογή). Έτσι λοιπόν παρά το γεγονός ότι γευστικά είναι σε γενικές γραμμές ένα καλό εστιατόριο δεν το προτείνω επειδή σε αντίστοιχα εστιατόρια μπορείτε να φάτε ταυτόχρονα καλύτερα και φθηνότερα.

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 10%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Χαλάνδρι, Αθήνα
Ιαν
08
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
€/Άτομο
65-80

Επισκεφθήκαμε το εστιατόριο στις 6/1/2014 για δείπνο 4 ατόμων μετά από κράτηση.
Το εστιατόριο είναι λιτά διακοσμημένο, στα συν του η μεγάλη τζαμαρία της κουζίνας, το μικρό αίθριο που κοιτάει στον συμπαθητικό κήπο, η μουσική και η περιποιημένη κουζίνα. Στα πλην μόνο η ελαφρά παράταιρη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και η λίγο αρύθμιστη θερμοκρασία (στο αίθριο όπου και κάτσαμε είχε λίγο κρύο).

Η εξυπηρέτηση ήταν ικανοποιητική αν και θα θέλαμε λίγες παραπάνω λεπτομέρειες για τα πιάτα. Σημαντικό το ότι ήρθε στη σάλα και ο ίδιος ο chef και μας ρώτησε αν όλα ήταν εντάξει.

Ξεκινώντας μας υποδέχτηκαν με ένα amuse bouche, το οποίο αποτελούνταν από 5 μπουκίτσες πάνω σε έναν γευστικό χάρτη. Το μπισκότο με το πατέ ελίας και την κρέμα λεμονιού όπως και το ζαχαρωτό ντοματας ήταν υπέροχα.

Πήραμε 3 ορεκτικά από τα οποία ξεχώρισαν τα αλλαντικά με την υπέροχη παρουσίαση αλλά και την ξεχωριστή γεύση αλλά ο πραγματικός star ήταν το carpaccio ξιφία. Συγκινητικό!!!! Στα θετικά επίσης το χειροποίητο ψωμάκι που προσφέρθηκε σε μεγάλη ποικιλία μαζί με αγουρόλαδο Μάνης, εξαιρετικής ποιότητας. Μικρές λεπτομέρειες, όπως και η ευφάνταστη παρουσίαση των πιάτων, που κάνουν την διαφορά!

Από τα κυρίως, ενθουσιάστηκα με την δική μου επιλογή, μοσχάρι σοφρίτο με πουρέ πατάτας (και άλλα πολλά που δεν θυμάμαι) και από τα γλυκά με το "τσουρέκι".
Συνολικά για μια φιάλη κρασί, 4 μπουκάλια νερό, 3 ορεκτικά, 4 κυρίως και 4 γλυκά (συν ένα που μας κεράσανε) πληρώσαμε 300 ευρώ.

Ητάν πολλά?Λόγω ιδεολογίας τείνω να πω ναι.. Παρόλα αυτά, η αλήθεια είναι ότι δοκίμασαμε τόσο μοναδικές γεύσεις και σε τόσο ικανοποιητικές ποσότητες που το μόνο που μας χάλασε είναι ότι το κάθε μπουκάλι νερό είχε 4 ευρώ (και 6 το σπαρκλινγ)-τιμές Γαλλίας και όχι Ελλάδας για νερό....

Φεύγοντας από το Botrini's 4ώρες μετά και έχοντας δοκιμάσει τόσες καινούργιες γεύσεις, το συμπέρασμα μας ήταν ότι αξίζει μια στο τόσο να πληρώνεις κάτι παραπάνω για να βιώνεις μια ξεχωριστή εμπειρία απ΄ το να πηγαίνεις κάθε βδομάδα στο κάθε "μοντέρνο" ταβερνάκι, να τρως κυρίως τηγανητά και προθερμασμένα πιάτα και να πληρώνεις τα 25αρια plus το άτομο, για κάτι που θα το χεις ξεχάσει την επόμενη μέρα...

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 10%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια