Loader

Περιγραφή

Ανοιχτό καθημερινά από το απόγευμα.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

23 Νοε 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Πρώτη έξοδος της ομάδας μας, για φέτος και για αλλη μια φορά ανέλαβα να βρω τον χώρο! Τα προαπαιτούμενα πολλά! Κοντά στο γήπεδο, κοντά σε μετρό, οικονομικά αλλά να έχει και λίγο κόσμο εεε? Μην είμαστε μόνες μας... Τι να τα κάνω που είναι απαιτητικα τα κορίτσια μου?

Το Αιγάλεω ήταν η ιδανική περιοχή οι επιλογές πολλές, αλλά λογαριασαμε χωρίς τον ξενοδόχο,15 άτομα δε βρίσκουν εύκολα τραπέζι και κυρίως σε φοιτητοπεριοχη, μέρα αργίας! Τα στανταταρακια μας δεν είχαν ελεύθερο τραπέζι, αλλοι δεν έκαναν κράτηση, οπότε αποφασίσαμε να κλείσουμε στη ρακαδημια, που περιέργως καμία μας δεν την είχε δοκιμάσει... άλλωστε η παρέα μετράει.

Ο χώρος κινείται στα ίδια επίπεδα με τον ανταγωνισμό, όμως είναι πολύ μεγάλος μέσα και έξω με δύο μαγαζια το ένα απέναντι απο το άλλο. Το κάπνισμα επιτρέπεται παντού, οπότε μια ντοματουλα μείον, κατά τα άλλα σωστά κατανεμημένα τα τραπέζια, ούτως ώστε να μπορείς να μιλήσεις με τον διπλανό σου.

Η εξυπηρέτηση από την πρώτη στιγμή στο τηλέφωνο έως το τέλος ήταν πολύ καλη! Ότι ζητήσαμε ήρθε άμεσα, εκτός από κάτι πιτάκια που Κάπου στο δρόμο ξεχάστηκαν... το μόνο φάουλ η προφορική ανακοίνωση του λογαριασμού (φταίμε και εμείς που δε τον ζητήσαμε γραπτώς) και το κέρασμα που δεν ηρθε ποτέ αν και στα διπλανά τραπέζια είδαμε κάτι γλυκάκια (όχι ότι είναι απαραίτητο προφανώς, αλλά καλό θα είναι όλοι οι πελάτες να αντιμετωπίζονται το ίδιο).

Στα του φαγητού ως μεγάλη παρέα όπως αντιλαμβάνεστε είπαμε να κινηθούμε σε:
-ποικιλίες κρεατικών (20 € έκαστη) μεγαλουτσικες μεν, ίσως μικρότερες από τα γύρω μαγαζιά, τα κρέατα όμως ζουμερα και καλό ψημένα.
- τζατζίκι όσο πρέπει δυνατό, σε μεγάλη μερίδα
-τυροκαυτερη, άρεσε πολύ στις περισσότερες εμένα δεν ήταν του γούστου μου, ήθελα περισσότερη ένταση, μεγάλη μερίδα επίσης.
-πατατες τηγανιτές δεν μας έφτανε το βουνό που είχε η κάθε ποικιλία, χερατες και τραγανές.
Κάτι πιτάκια ζητήσαμε και δεν ήρθαν ποτέ.
Ήπιαμε, αναψυκτικά, κρασί λευκό και ημίγλυκο, ρακόμελο και μπύρες.
(Ακριβείς ποσότητες δεν μπορώ να θυμηθώ)

Δώσαμε 12 ευρώ το άτομο και μειναμε αρκετά ικανοποιημένες. Το τι χρεώθηκε ακριβώς δεν το είδα ποτέ, μας συνεπήρε η συζήτηση, το κουτσομπολιο και οι προπονητικές κουβέντες.

Εν ολίγοις περάσαμε αρκετά καλά, εξυπηρετήθηκαμε σωστα(γεγονός δύσκολο σε τόσο μεγάλη παρέα) και κατά πάσα πιθανότητα εάν επέλεγα το συγκεκριμένο πεζόδρομο ξανά για έξοδο να ήταν στις πρώτες επιλογές!

Υ. γ. το παρκάρισμα στην περιοχή πολύ δύσκολο σε ώρες αιχμής.

7 medium

20 Σεπ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Μπράβο στα παιδιά που παρόλο κάθε Παρασκευή βράδυ που πάω ενώ γίνεται χαμός τα πιάτα έρχονται αμέσως στο τραπέζι. Αν βρείς γιατί γίνεται χαμός.
Αγαπημένος μεζές απάκι πλούσιο πιάτο με καθαρο κρέας γεμάτο γεύση.
Επίσης τα κεμπακάκια με γιαούρτι υπέροχα.
Σαλάτα πάντα πέρνω ταμπουλέ, ελαφριά και χορταστική ετσι οπως πρέπει να είναι.
Γενικά οτι εχω δοκιμάσει εχω μείνει ευχαριστημένος.
Εχω πάει 3 φορές και θα πάω και άλλες: )