Loader

Περιγραφή

Φρέσκια ντομάτα, βουβαλίσια μοτσαρέλλα, πέστο βασιλικού, κροστίνι, ρόκα και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο: υλικά φρέσκα, διαλεγμένα προσεκτικά, αναμειγνύονται με μεράκι και μαεστρία για να προκύψει ένα πιάτο που η γεύση του θα σας εκπλήξει! Η αυθεντική Μεσογειακή κουζίνα ζωντανεύει στο MIMAYA μέσα από τις συνταγές του chef και ιδιοκτήτη Μιχάλη Ηρωγλίδη και ένα γευστικό ταξίδι στη Μεσόγειο ξεκινά. Φρέσκιες σαλάτες, εξαιρετικά ριζότο, απίστευτες μακαρονάδες, κρέατα εξαιρετικής ποιότητας Black Angus και ολόφρεσκο ψάρι συνθέτουν το μενού του MIMAYA, το οποίο συνδυάζει την αυθεντική γαστρονομική παράδοση των χωρών της Μεσογείου με μια μοντέρνα και δημιουργική ματιά στη μαγεία της γεύσης.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

11 medium

23 Φεβ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Επισκεφτήκαμε το συγκεκριμένο εστιατόριο με τον άντρα μου, το Σάββατο 11/2, στα πλαίσια του dineathens. Το μαγαζί γεμάτο μέσα, λίγα τραπέζια στον εξωτερικό χώρο για τους καπνίζοντες. Ο χώρος έξω όχι κάτι το ιδιαίτερο. Μέσα δεν πήγα οπότε δεν έχω άποψη.
Γνωρίζαμε εξαρχής το μενού, το οποίο φαινόταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Επιλέξαμε διαφορετικά πιάτα για να δοκιμάσουμε τα πάντα. Στο προκείμενο:

* Για το καλωσόρισμα ήρθαν φρέσκα, χειροποίητα ψωμάκια, μαζί με δύο ντίπ και ελιές καλαμών. Πολύ νόστιμα όλα.
* Συνεχίσαμε με δύο ατομικές σαλάτες. Η δική μου, την οποία ανέφερε ως Cretan είχε ρόκα, σταμναγκάθι, ανθότυρο και ψητό απάκι. Πολύ νόστιμη, τίμια μερίδα και ποιοτικά υλικά. Αντίστοιχα, η δεύτερη ατομική σαλάτα(Palermo) ήταν ουσιαστικά σαλάτα Ceasars με φιλετάκια κοτόπουλο και σως. Ισχύουν ακριβώς τα ίδια και εδώ.
* Τα δύο ορεκτικά ήταν γραβιέρα Κρήτης σαγανάκι με μέλι και σουσάμι και μαροκινά μπουρεκάκια γεμιστά με ψητό μοσχάρι και μπαχαρικά ανατολής. Η γραβιέρα δεν μπορώ να πω ότι μας ενθουσίασε, ήταν πολύ απλή, τόσο σε γεύση όσο και σε εκτέλεση. Τα μπουρεκάκια ήταν ιδιαίτερα νόστιμα και πικάντικα. Σίγουρα μετανιώσαμε που δεν το επιλέξαμε και οι δύο.
* Τα κυρίως πιάτα ήταν σκέτη απογοήτευση: Φιλετάκια κοτόπουλο παναρισμένα σε αυγό, παρμεζάνα και μυρωδικά με ψητά λαχανικά και φιλετάκια χοιρινά μαγειρεμένα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, με πατάτες τηγανιτές. Η εκτέλεση του πιάτου ήταν κάτω του μετρίου, ερασιτεχνική. Οι μερίδες μικρές, τα ψητά λαχανικά και οι πατάτες μετρημένες. Θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη ποικιλία σε επιλογές στο μενού, με πιο νόστιμα και αντιπροσωπευτικά πιάτα.
* Το επιδόρπιο ήταν ατομικό σοφικολάτο με μερέντα και σοκολάτα υγείας και ατομικό μους σοκολάτας με καραμελωμένη σοκολάτα. Πραγματικά μετάνιωσα που επέλεξα το σοφικολάτο, το οποίο δεν ήταν κάτι άλλο πέρα από διπλωμένη σφολιάτα με δύο σταγόνες σοκολάτας. Άξιζε τουλάχιστον το παγωτό, το οποίο ήταν ιδιαίτερα ποιοτικό. Το μους ήταν εξαιρετικό, πολύ γευστικό και πρωτότυπο.

Στην τιμή του μενού συμπεριλαμβανόταν ένα ποτήρι κρασί. Επιλέξαμε λευκό, αρκετά καλό και στη σωστή θερμοκρασία.

Το σέρβις πολύ καλό και γρήγορο.

Ο λογαριασμός συνολικά για τα παραπάνω στα 60€.

Απογοητευτήκαμε πολύ από το κυρίως(γευστικά αλλά και ποσοτικά) και ίσως είναι ο λόγος που δεν θα ξαναπάμε. Σίγουρα είναι ποιοτικό εστιατόριο, χρησιμοποιεί φρέσκα υλικά, αλλά με 30€/άτομο οι απαιτήσεις ανεβαίνουν και δεν δικαιολογούνται μέτρια πιάτα!

Μάρκου Μπότσαρη 8, Γλυφάδα

210 8944850

Σημερινές

Ανακοινώσεις

2 ΝΕΕΣ

DOS HERMANOS
25 YEARS PARTY!
Μεξικό - Κούβα
Κηφισιά